ben geldim canlarr ciğerlerr
hemde elim boş gelmedim
bugün dogum günüm vee buda bana Allahımın hediyesi
Eki Görüntüle 279320
hemde elim boş gelmedim
Eki Görüntüle 279320
hemde elim boş gelmedim
Eki Görüntüle 279320
kizlar hem kizima hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim bi topikte yapiyolardi adeten sonra 1 hafta yapmistim ve o ay kizima hamile kalmistim adetim gelsin bitsin yine yapcam insallah aklima yine geldi yapim diye birde polenle bal okudum yapan varmi arkadaslar yardim
canım yaa hersey yolunda gidecek inşallah bu kez fazla stress yapma olurmu. dualarım seninle sende bizler için dua et. buarada senin yerinde olsam çoooktan dayanamayıp söylerdim uuuu tüm dünya duymustu bile :)Hapsuu sorma canım 3 gün ceza aldım kafayı yedim
uzaktan okuyup bişe yazamamak çok acıydı
kızlar sizden cok cok coook dua istiyorum.. daha önceden kötü vukuatlarım var korkuyorum bu yüzdende
karar veremedim kocama bugün söyliimmi yoksa onun dogum günündemi söyliim
yada bakiim hediyeyi begenirsem söyliim begenmezsem sonra söyliim
SAOL CANIM BENDE CARSIYA CIKINCA POLENLE BAL ARI SUTUNE BAKCAM
ALLAH SAGLIKLA KUCUK MELEGINI KOLARINA ALMAYI NASIP ETSIN IINSALLAH HERSEY COK IYI OLUR BEBIS SUPRIZ HEDIYE YAPMIS ANNESINE
ins canim ya gercekten oyle endise sariyor halbuki olanin onunede gecilmez . Allah hayirlisini nasip etsincanım yaa kötü düşünme hersey yolunda gidicek inşallah bebişini görüceksin hem illa belirti olacak diye birşey yok ki. biliyorum bebişini görene kadar bu endişen bitmiycek ama sakin olmaya calıs.
evet bu 3. ilkinde hic anlamdim esim senin gunun mu gecti ya sen adet olmadin dedi hadi ya dedimCanım yanlış hatırlamıyorsam, senin üçüncü hamileliğin. Ben birşey sorcam,her hamile kalışında belirtiler aynı mıydı. Bunu şundan soruyorum ben ilk hamileliğimde göğüslerim acımış şişmişti,şimdi yine hamile kalma çabam var,ama ben sürekli kendimi dinliyorum,eskisi gibi belirtiler yoksa da biraz üzülüyorum haliyle. Yani her hamileliğimde benzer şeyleri beklemeli miyim,yoksa ilkinde öyle olmuş olabilir ama bu kez hiç belirtisi de olmayabilir mi :S Bu ay hiç belirti yok,bat 3 kasım,gün geçtikçe hamile değilim diye düşünüyorumBenimkisi de ümit işte...
b vitamini kansizliklami alakali. ??? bendede kansizlik hep vardirda oldum olasi son durumum ne bilmiyorum gercicanımya bende b vitamini eksikliği var ve kötü seviyede düşüktü. ilk hamileliğimde sıfırlanma noktasına gelmişti 2 hafta nerdeyse koma seklınde hastanede yattım inanılmaz kusma vardı hamileliğin de etkisiyle herseyı yoluna cıktıktan sonra doktorum bana poleni onermişti bagısıklık sıstemine iyi geliyor birde inanılmaz vitamin deposu oldugu için . ama hamileliği kolaylaştıracak yönünü ilk kez senden okudum.
biliyordumben geldim canlarr ciğerlerr
hemde elim boş gelmedim
Eki Görüntüle 279320
Nurguulce tatlım ezcanede arı suru veya polen varmı bılgın varmı aktar carsıda bana cok uzak ezcaneye sorsam mı
ins canim ya gercekten oyle endise sariyor halbuki olanin onunede gecilmez . Allah hayirlisini nasip etsin
evet bu 3. ilkinde hic anlamdim esim senin gunun mu gecti ya sen adet olmadin dedi hadi ya dedim
haberim yok gunumden :) test yaptim pozitif cikti yani belirti filan hatirlamiyorum yada
olduda ben farketmedim sadece sanci cektim onu hatirliyorum. 2.de zaten bulantilardan suphelendim birde goguslerim sizlamaya basladi
ama bu dediklerimden 6-7 haftalikken oldu canim bebk buyumustu yani.
bu bebistede ilk hafta tursu cok yedim . birde sanci vardi suan hicbirsey yok goguslerde tik yok gerci ufak haftasi ama bilemiyorum
b vitamini kansizliklami alakali. ??? bendede kansizlik hep vardirda oldum olasi son durumum ne bilmiyorum gerci
biliyordum
oncedende tebrik etmistim ama simdide edeyim. Saglicakla kucagina almak nasip etsin Alllah
evet bu 3. ilkinde hic anlamdim esim senin gunun mu gecti ya sen adet olmadin dedi hadi ya dedim
haberim yok gunumden :) test yaptim pozitif cikti yani belirti filan hatirlamiyorum yada
olduda ben farketmedim sadece sanci cektim onu hatirliyorum. 2.de zaten bulantilardan suphelendim birde goguslerim sizlamaya basladi
ama bu dediklerimden 6-7 haftalikken oldu canim bebk buyumustu yani.
bu bebistede ilk hafta tursu cok yedim . birde sanci vardi suan hicbirsey yok goguslerde tik yok gerci ufak haftasi ama bilemiyorum
:
hemde elim boş gelmedim
Eki Görüntüle 279320
Tebrikler,,, Allah isteyen herkese sonra da bana da nasip eder inşallah :)
bu arada kizlar ben yarin dr gidicem ve icimde biraz korku var ya
ne biliyim belirti filan hicbirsey yok. bu da beni korkutuyor.
hemde elim boş gelmedim
Eki Görüntüle 279320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?