Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben geldim canlarr ciğerlerr

hemde elim boş gelmedim

bugün dogum günüm vee buda bana Allahımın hediyesi

Eki Görüntüle 279320

canııım tebrikler çok sevindim kaç gündür senden haber bekliyordurk çok şükür güzel haberlerle döndün. buarada doğum gününde kutlu olsun canım en güzel hediyeni almıssın zaten :) güzel bir hamilelik geçirirsin umarum ve 9 ay sonra bebişine sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı bizlerin başına :)

CANIM YA COK OKUDUN TOPIKLERDE POLENLE BALI KULANDIM ESIMDE BENDE HEMEN HAMILE KALDIM HEP YAZMISLAR BENDE MERAK ETIM DEMEKI IYI BISI DIYE

BIRDE SUNU BULODUM SIMDI

umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. ılk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?.......................................... ........arkadasım bu bılgıyı kadınlar kulubunden buldum san göderiyorum bır bak

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER

Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM...................TEBRİKLER

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

NewArch....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Carmellia.....................................27 Ekim

Meleksen....................................27 EKİM

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

goonca........................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

leyl_e...................................... 3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Pnrali........................................8 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

sinhus.........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Gamzelal.................................... 15 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

aysialem.....................................12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

Sarslansoy................................19 KASIM

everythingwillbegreat ..................20 KASIM

Msg38......................................20 KASIM

Sub..........................................???

ofluu.......................................????

Hapsuu sorma canım 3 gün ceza aldım kafayı yedim
uzaktan okuyup bişe yazamamak çok acıydı

kızlar sizden cok cok coook dua istiyorum.. daha önceden kötü vukuatlarım var korkuyorum bu yüzdende

karar veremedim kocama bugün söyliimmi yoksa onun dogum günündemi söyliim

yada bakiim hediyeyi begenirsem söyliim begenmezsem sonra söyliim

canım ben kullanamadım tatları yüzünden ama eşim bal-polen kullandı bide arı sütü çok etkili benden söylemesi

canım yaa hersey yolunda gidecek inşallah bu kez fazla stress yapma olurmu. dualarım seninle sende bizler için dua et. buarada senin yerinde olsam çoooktan dayanamayıp söylerdim uuuu tüm dünya duymustu bile :)

SAOL CANIM BENDE CARSIYA CIKINCA POLENLE BAL ARI SUTUNE BAKCAM

ALLAH SAGLIKLA KUCUK MELEGINI KOLARINA ALMAYI NASIP ETSIN IINSALLAH HERSEY COK IYI OLUR BEBIS SUPRIZ HEDIYE YAPMIS ANNESINE

SAOL CANIM BENDE CARSIYA CIKINCA POLENLE BAL ARI SUTUNE BAKCAM

ALLAH SAGLIKLA KUCUK MELEGINI KOLARINA ALMAYI NASIP ETSIN IINSALLAH HERSEY COK IYI OLUR BEBIS SUPRIZ HEDIYE YAPMIS ANNESINE

Allahıma binlerce kez şükrediyorum
mevlam hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

canım bide keçiboynuzu pekmezi al karışım yapıyolar tadı fena olmuyo.. bu hem bebişe hemde kaynaşmaya iyi geliyo

Nurguulce tatlım ezcanede arı suru veya polen varmı bılgın varmı aktar carsıda bana cok uzak ezcaneye sorsam mı

bu arada yeşim le bebişlerimizin dogumu aynı tarihe geliyo hesaplara göre 1 temmuz

canım yaa kötü düşünme hersey yolunda gidicek inşallah bebişini görüceksin hem illa belirti olacak diye birşey yok ki. biliyorum bebişini görene kadar bu endişen bitmiycek ama sakin olmaya calıs.
ins canim ya gercekten oyle endise sariyor halbuki olanin onunede gecilmez . Allah hayirlisini nasip etsin
evet bu 3. ilkinde hic anlamdim esim senin gunun mu gecti ya sen adet olmadin dedi hadi ya dedim
haberim yok gunumden :) test yaptim pozitif cikti yani belirti filan hatirlamiyorum yada
olduda ben farketmedim sadece sanci cektim onu hatirliyorum. 2.de zaten bulantilardan suphelendim birde goguslerim sizlamaya basladi
ama bu dediklerimden 6-7 haftalikken oldu canim bebk buyumustu yani.
bu bebistede ilk hafta tursu cok yedim . birde sanci vardi suan hicbirsey yok goguslerde tik yok gerci ufak haftasi ama bilemiyorum

b vitamini kansizliklami alakali. ??? bendede kansizlik hep vardirda oldum olasi son durumum ne bilmiyorum gerci

hemde elim boş gelmedim

Eki Görüntüle 279320
biliyordum
oncedende tebrik etmistim ama simdide edeyim. Saglicakla kucagina almak nasip etsin Alllah

Nurguulce tatlım ezcanede arı suru veya polen varmı bılgın varmı aktar carsıda bana cok uzak ezcaneye sorsam mı

canım onu bilmiyorum benim eşim alıyodu.. ama hep aktardan alıyo.. bide dikkat et bunların sahteside cokmuş
bizim burda kör ismail var güvenilir biyer hep ordan alıyo eşim.

yok canım kansızlık yoktu bende tamamen vitamin eksikliği sadece

Anladım canım teşekkür ederim cevap için...Ben sanırım çok fazla kendimi dinliyorum :S

Tebrikler,,, Allah isteyen herkese sonra da bana da nasip eder inşallah :)

amin canım inşallahh

buarada ben gamzelal i ebelemiştim ne oldu onda varmı bişiler

kızlar bide ayse yatıyo sürekli durumu tehlikeliymiş.. dua edin onada olurmu :26:

bu arada kizlar ben yarin dr gidicem ve icimde biraz korku var ya
ne biliyim belirti filan hicbirsey yok. bu da beni korkutuyor.

Yeşimcim bu korkular embriyoyu görene kadar devam ediyor zaten ama emin ol herşey çok güzel olacak bende kalp atışlarını görene kadar hala tereddütlerim vardı ama o pıtpıtları görünce çok mutlu oldum emin ol sende bunları göreceksin sadece içini ferah tut..

hemde elim boş gelmedim

Eki Görüntüle 279320

canım benim doğum günün kutlu olsun bu özel günde böyle bir görüntü süper olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…