nolur bi rahatlatın beni mahvolddum
arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın
ins seninkide gelecek aya gelir canim. Allah herkese nasip etsinmerhaba arkadas lar
hamile arkadaslara allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
yesim canim ne kuzel gormusun keseyi prensese kardes geliyo insallah benim prensesimede kardes gelir yakinda
oznurcum insallah hemen bunaltilar gider rahat edersin
bugun cok kotuyum arkadaslar basim catliyo resmen 2 gundur agzimda sanki eksi yemisim bisi tadi var adete 4 gun kala kan testi 0.18 cikmasa hamile sanirdim kendimi bugun veye yarin benimde kirmizilar gelir herhalde
eger koyulastiysa kesin diyorumTeşekkür ederim canım ama şimdi gidersem kanda çıkmazsa çok üzülürüm, o şeklide olan birini okumuştum burdan, o yüzden kesin olsun istiyorum... Adet gecikmesi olunca kanda kesin çıkar ama dimi hamileysem???
Gulay_7980............................... 27 EKİM
Cewo........................................27 EKİM
Kikirdek.....................................27 EKİM
Carmellia.....................................27 Ekim
Meleksen....................................27 EKİM
canım bence kötü düşünme. Benim bir arkadasım yasadı böyle bir durumu. Simdi 2 Yaşında bir oğlu var. Rahat ol. Kendini strese sokma bence
eger koyulastiysa kesin diyorum
bu kadar umutsuz olma ya benim dr gourdugum testlerde oyleydi kana bile gerek yok hamilesin dedi
bugun de keseyi gorduk. hadi ins mujdeli haber bekliyoruz.
serophene, ovitrelle, çörekotu-bal-tarçın, adaçayı, dualara ve 20 mm civarında birkaç sağlıklı yumurtaya rağmen yine tam zamanında adet oldum. Yeter artık diye bağırmak istiyorum. 7. ay da bitti
BAT 25.11.2011 umudum sensin KASIM
arkadaşlar kırmızılar gelmiyo ümitleniyosunuz gebe çıkıyosunuz sonra benim durumum gibi de olbiliyor..Allah hakkımızda hayırlısını versin
Üzülme inşallah Kasımda olur hayırlısıyla, dua ediyorum hepimiz için...
bazilari ustune goruyor ama bilemicem
istersen bir kan testi yaptir.
Amin canım ama umudunu kaybetme, Allahın izniyle herşey olur, senin değerin de yükselir inşallah...
canım lutfen uzulmeeee dualarım senınle ınankı morelını bozma ınan olacagı varsa olmaz etkıler en buyuk şey morel lutfen vucudunun sana oynadıgı oyuna gelme cok uzuldum ınan derdımızı bızlerden baska anlayan olmaz anlıyorum senı lutfen uzulme DUALARIM SENINLE
kızlar sabahtan beri midemde yanma var bide sol kasığımda batma oluyor:26: bide birden üşüme geliyo :44:
işyerinden izin almakta sorun yaşıyorum, acil servisler kan tahlili yapıyor değil mi ?
benim BAT 16 Kasım görünüyor, Adetim dün bitti simdi ben ne yapmalıyım hangi günlerde yapmalıyım bi yardımcı olun
işyerinden izin almakta sorun yaşıyorum, acil servisler kan tahlili yapıyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?