Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Selam Kızlar,
Yemekten geldim, inadına mı oluyor bilmiyorum
İlk olarak ofisteki kız;
4 aylık bebeği olan kuzenim yine hamileymiş yaa diye lafa girdi,
Hadi onu atlattım sonra yemeğe çıktık,
Arabasına bindiğim kızıın 4 aylık hamile olduğunu öğrendim sonra AVM de arkamda yine birisi konuşuyor,
ayyy tosuna bak 4 kilo doğmuş maşallah emziriyormuş şimdi konuştum vb...
Sonra kafamı çevirdiğim yerde arka arkaya 3 hamile kadın geçti
Ben tabi o dakkadan sonra iptal....
Tamda artık düşünmeyeceğim diyodum, hooop yine başladım...
Ama nasıl düşünmeyeyim bi bakın şunlara yaaaaaaaaaa
Ateşim bugün düştü ama ona ramen çok akıntım var fazlasıyla ıslağım krem gibi böyle ne hissedeceğimi şaşırdım.......................

canım lutfen uzulmeeee dualarım senınle ınankı morelını bozma ınan olacagı varsa olmaz etkıler en buyuk şey morel lutfen vucudunun sana oynadıgı oyuna gelme cok uzuldum ınan derdımızı bızlerden baska anlayan olmaz anlıyorum senı lutfen uzulme DUALARIM SENINLE

ins seninkide gelecek aya gelir canim. Allah herkese nasip etsin
eger koyulastiysa kesin diyorum
bu kadar umutsuz olma ya benim dr gourdugum testlerde oyleydi kana bile gerek yok hamilesin dedi
bugun de keseyi gorduk. hadi ins mujdeli haber bekliyoruz.

serophene, ovitrelle, çörekotu-bal-tarçın, adaçayı, dualara ve 20 mm civarında birkaç sağlıklı yumurtaya rağmen yine tam zamanında adet oldum. Yeter artık diye bağırmak istiyorum. 7. ay da bitti

BAT 25.11.2011 umudum sensin KASIM

Dün öyle bir mide bulantısı geçirdim ki baş dönmeleri falan akşam dayanamadım test aldım sonuç negatif. Bat 31 Ekim. Az kaldı bata ama dayanamadım test yaptım.

eger koyulastiysa kesin diyorum
bu kadar umutsuz olma ya benim dr gourdugum testlerde oyleydi kana bile gerek yok hamilesin dedi
bugun de keseyi gorduk. hadi ins mujdeli haber bekliyoruz.

Gözün aydın cnm keseni gördün demek
İnşallah ya yarın sabah da test yapıcam, sonra giderim artık kan testine dayanamıycam daha fazla çünkü

arkadaşlar kırmızılar gelmiyo ümitleniyosunuz gebe çıkıyosunuz sonra benim durumum gibi de olbiliyor..Allah hakkımızda hayırlısını versin

Üzülme inşallah Kasımda olur hayırlısıyla, dua ediyorum hepimiz için...

arkadaşlar kırmızılar gelmiyo ümitleniyosunuz gebe çıkıyosunuz sonra benim durumum gibi de olbiliyor..Allah hakkımızda hayırlısını versin

Amin canım ama umudunu kaybetme, Allahın izniyle herşey olur, senin değerin de yükselir inşallah...

kızlar sabahtan beri midemde yanma var bide sol kasığımda batma oluyor:26: bide birden üşüme geliyo :44:

öyle tabii Rabbimden ümidimi kesmedim ,geçicek inşallah diyorum ...çok fazla sağlık sorunu yaşadım 7 yıllık evliliğim ve ilk hamileliğimde sanırım iyice hassaslaştım

benim BAT 16 Kasım görünüyor, Adetim dün bitti simdi ben ne yapmalıyım hangi günlerde yapmalıyım bi yardımcı olun

benim BAT 16 Kasım görünüyor, Adetim dün bitti simdi ben ne yapmalıyım hangi günlerde yapmalıyım bi yardımcı olun

canım gün aşırı ilişkiye başla bence birde akıntını kontrol et yumurta akı kıvamında akıntının oldugu gunler en rahat hamile kalabılecegı dönem olıyor birde ovulasyon testı de alıp yapabilrsin, ates olcme yontemi de var bir suru yöntem var aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…