slmmm kızlar:)) dedim bende kendimi tanıtayım sizlere 29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum resim öğretmeniyim çalışıyorum ama atanamadım. 3 aylık evliyim 2. denememiz bu ay geçen ay olmadı çok üzüldüm ağladım( inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberler alırız minişlerimizin bedenimizde filizlendiğini öğreniriz:))
Bende Ekim ayından umutluyum.
BAT: 14 EKİM:2:
Bende Ekim ayından umutluyum.
BAT: 14 EKİM:2:
seninle aynı günü bekliyoruz galiba canım ama benim fazla ümidim yok eşim şehir dışına çıktı 3 hafta yok 1 kere temasım oldu sadece. inşallah bize güzel haberler verirsin
ay canımmm kıyamam benımkıde pazar gıdıyor 3 hafta yok
cok mutsuzum
benımde hıc umıdım yok
ay canımmm kıyamam benımkıde pazar gıdıyor 3 hafta yok
cok mutsuzum
benımde hıc umıdım yok
yok yok nerde bende o sans yemedıgım ıncır kalmadı belkı erken yumurtlama olur dıye sımdı yaptım ovulasyon hala bısey yok ve pazar sabahtan gıdıyor of of kaldık kasım ayınaay bende saf gibi soruyorumseninde kociş gidiyor demek :26: ama şans be canım belli olmaz
eh madem tanışıyoruz bende yazayım
29 yaşında henüz 4 aylık evliyim20 mayıs 2011 evlilik tarihimiz.istanbulda yaşıyorum fen öğretmeniyim.yaştan dolayı aceleciyim bebek konusundaa allah hepimizin gönlündekini kısa zamanda verir inşşşaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhh:2:
yaşımız daha çok değil arkadaşımm yaaa
yok yok nerde bende o sans yemedıgım ıncır kalmadı belkı erken yumurtlama olur dıye sımdı yaptım ovulasyon hala bısey yok ve pazar sabahtan gıdıyor of of kaldık kasım ayına
bende büyük ihtimal kasıma kaldım ama olsun vardır bunda da bir hayır
bende büyük ihtimal kasıma kaldım ama olsun vardır bunda da bir hayır
eh madem tanışıyoruz bende yazayım
29 yaşında henüz 4 aylık evliyim20 mayıs 2011 evlilik tarihimiz.istanbulda yaşıyorum fen öğretmeniyim.yaştan dolayı aceleciyim bebek konusundaa allah hepimizin gönlündekini kısa zamanda verir inşşşaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhh:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?