Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Geçen ay bebiş için çalışmamamıza rağmen belki bir ihtimal ya olursa diye bekledim ama sonrası kırmızıları görünce bende çok üzüldüm bu ay denememe rağmen bebişi annesine naz yapıp gelmezse daha çok üzülürüm

Son düzenleme:
bende tanıtayım 19 yasındayım 2 bucuk senelık evlıyım 1 senedır ıstıyoruz bebek ama nasıp degılmıs meslegım bayan kuoforuyum suan calısmıyorum :)

tanıstıgıma m.o herkezle

Aaa yoklugumda baya sohbet etmissiniz kıskandim valla;-) bende kibrista yasiyorum yasim 28 memurum 1bucuk yillik evliym daha once 1sonu kotu biten hamileligim oldu tum yarismacilara basarilar ;-) not ceb den online oldum listeye yeni arkadaslari sonra ekliycem

Bende Ekim ayından umutluyum.

BAT: 14 EKİM:2:

seninle aynı günü bekliyoruz galiba canım ama benim fazla ümidim yok eşim şehir dışına çıktı 3 hafta yok 1 kere temasım oldu sadece. inşallah bize güzel haberler verirsin

seninle aynı günü bekliyoruz galiba canım ama benim fazla ümidim yok eşim şehir dışına çıktı 3 hafta yok 1 kere temasım oldu sadece. inşallah bize güzel haberler verirsin

ay canımmm kıyamam benımkıde pazar gıdıyor 3 hafta yok
cok mutsuzum
benımde hıc umıdım yok

ay canımmm kıyamam benımkıde pazar gıdıyor 3 hafta yok
cok mutsuzum
benımde hıc umıdım yok

ay bende saf gibi soruyorum seninde kociş gidiyor demek :26: ama şans be canım belli olmaz

ay bende saf gibi soruyorum seninde kociş gidiyor demek :26: ama şans be canım belli olmaz
yok yok nerde bende o sans yemedıgım ıncır kalmadı belkı erken yumurtlama olur dıye sımdı yaptım ovulasyon hala bısey yok ve pazar sabahtan gıdıyor of of kaldık kasım ayına

merhaba arkdaşlar funda sanada merhaba bakıyorumda herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım dedim 3 yıllık evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz hemşireyim ....Ne garip dimi terzi kendi söküğünü dikemezmiş biz sağlıkçılar böyle şanssızızdır nerde aksaklık gidip onu buluruz kısmet tabi herşeyin hayırlısı zamana bırakmak en güzeli.

eh madem tanışıyoruz bende yazayım
29 yaşında henüz 4 aylık evliyim 20 mayıs 2011 evlilik tarihimiz.istanbulda yaşıyorum fen öğretmeniyim.yaştan dolayı aceleciyim bebek konusundaa allah hepimizin gönlündekini kısa zamanda verir inşşşaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhh:2:

yaşımız daha çok değil arkadaşımm yaaa

yok yok nerde bende o sans yemedıgım ıncır kalmadı belkı erken yumurtlama olur dıye sımdı yaptım ovulasyon hala bısey yok ve pazar sabahtan gıdıyor of of kaldık kasım ayına

bende büyük ihtimal kasıma kaldım ama olsun vardır bunda da bir hayır

aminnnnnnnnn
ama 4 ay çok yeni doktorların demesine göre 1 sene sonra hormonlar alışıyormuş. Ben 8 aydır istiyorum evleneli 8 ay oldu hiç korunmadım eşimde de bende de sorun yokmuş dediler ama hala bebeğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…