Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben ((

canım maşallah ne güzel çıkmış işte inşallah kan değerinde güzel çıkar ben şimdiden tebrik edeyim allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bana inşallah ve isteyen herkeze

ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben ((

canım neden kendini boş yere strese sokuyosun test yapmayıda bırak artık şu kan testin bir çıksın hayırlısıyla inşallah hamilesin sen ben inanıyorum

4 yıldır çok şeyy atlattım ben 2 ameliyat rahim filimleri tedaviler babamın kanser olması falan okadar sıkıntılı geçirdimki bu 4 yılı ve her ayda test yaptım ben.en sonunda 3 ay önce guatr teşhisi konuldu ama tsh yüksek çıktı ilaçlarla düşürüp aşılama denendi yani herşey üst üste geldi o yüzden inanmakta güçlük çekiyorum

Arkadaşlarda hemen ümitlenme biraz bekle sonra kırmızılar gelirse üzülürsün diyolar ama gelde bunu anlat kendine. Bir gün geçse bile hemen heycanlanıyoruz. İnşallah hepimiz biran önce bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canım içini ferah tut test yapıpda durma bitirdin evdeki bütün testleri varsa vardır yoksa yokdur senin elinen bişey gelmezkii zaten 15 dkkya belli olucak işte sakin ol

Selam kızlaar.

Nasıl bakalım keyifler? Benim regli bugün bitiyor bakalım ne olacak? Bu arada mesaiye kaldığım için idrardan yapılan ovülasyon testinden alacaktım vazgeçtim. Tükrükten yapılandan sipariş verdim. Yarın elimde olur. Sabahtan yapılıyormuş. Bakalım ne olacak? Var mı yeni haberler, hamişler?

canım belkide 6. hissin seninle konustu ee sezaryan olurmu bılmem ama belkide oğlun olucak :)
hayırlısı olsun kız erkek fark etmez ama normal doğum istiyorum..

doğumun şeklinide mi söyledi yani maşallah o çocuk benimde rüyama girsede bir konuştursam

valla şekline kadar söyledi bi daha gelirse sana göndereyim :)))

tükrükten yapılanı hiç bilmiyodum :44: bende mi bu ay ovulasyon testi alsam acaba :44:

hayırlısı olsun kız erkek fark etmez ama normal doğum istiyorum..

valla şekline kadar söyledi bi daha gelirse sana göndereyim :)))

inşallah normal doğum olur ama normal dıye tuturup hem kend canını hemde bebişin canını riske atma. ablamda ılk hamılelıgınde normal ıstıyordu nerdeyse 24 saat sancı cektı son tansıyonu dustu bebegın kalp atıslarıda azalmaya baslayınca acıl sezeryana aldılar. oğlusumuz doğdugunda nefes alamıyodu doktor mudahale etti de allaha sukur yaşadı. sımdı 3 yaşında teyzee diye beni sarılıp dudaklarımdan öpüyo şeker sey :) gecen gun benım mahhaledern gecmısler ama ben evde yoktum ablam bılıyodu tuturmus beni teyzeme bırakın diye küçük aşkımyaa.

tükrükten yapılanı hiç bilmiyodum :44: bende mi bu ay ovulasyon testi alsam acaba :44:

Valla canım ben idrardan olanı uygulayamadım. boşa giti resmen aldıklarım. Ofis şartları belli olmadı. O yüzden araştırırken buldum. babystart marka. Sabah tükürükten bir parça alıp mikroskoba koyuyorsun. Sana tablo gönderiyorlar ovulasyon öncesi ve ovulasyn dönemlerinde standart şekiller görülüyormuş mikroskoptan. Umarım karışık değildir.

Değerli anne adayları,

Biraz önce haber aldım. İkiz kız kardesim 1,5 yıldır evliydi. Yaklaşık 6 aydır istiyorlardı. Hamileymişşşşş. Teyze oluyorummmm. Çok mutluyummmm. Darısı isteyen tüm anne adaylarına....

silik çizgiler gebelik belirtisidir canım gebelik yoksa çıkmaz.inş hayırlı haberler alırsın..

Hapsuu içimden bi ses senin hamiş olacağını söylüyor. Bu ay böyle bir ihtimal var mı?

kelebek etkisi ne yaptı ya ben de meraktan ölücüm şimdik burda çok merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…