- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben((
ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben((
canım evet adet sancısı gıbı sancı olabılıyor ilk başta hamılelerde. test ıcınde 3 gun bekle en az cıkmaya bılır bazı arkadaslarda 4. gun sılık cıktı. ama kan testı yapabılırsın ıstersen orda belli olur
canım içini ferah tut test yapıpda durmabitirdin evdeki bütün testleri varsa vardır yoksa yokdur senin elinen bişey gelmezkii zaten 15 dkkya belli olucak işte sakin ol
hayırlısı olsun kız erkek fark etmez ama normal doğum istiyorum..canım belkide 6. hissin seninle konustu ee sezaryan olurmu bılmem ama belkide oğlun olucak :)
doğumun şeklinide mi söyledi yanimaşallah o çocuk benimde rüyama girsede bir konuştursam
Selam kızlaar.
Nasıl bakalım keyifler? Benim regli bugün bitiyor bakalım ne olacak? Bu arada mesaiye kaldığım için idrardan yapılan ovülasyon testinden alacaktım vazgeçtim. Tükrükten yapılandan sipariş verdim. Yarın elimde olur. Sabahtan yapılıyormuş. Bakalım ne olacak? Var mı yeni haberler, hamişler?
hayırlısı olsun kız erkek fark etmez ama normal doğum istiyorum..
valla şekline kadar söyledibi daha gelirse sana göndereyim :)))
tükrükten yapılanı hiç bilmiyodum :44: bende mi bu ay ovulasyon testi alsam acaba :44:
Değerli anne adayları,
Biraz önce haber aldım. İkiz kız kardesim 1,5 yıldır evliydi. Yaklaşık 6 aydır istiyorlardı. Hamileymişşşşş. Teyze oluyorummmm. Çok mutluyummmm. Darısı isteyen tüm anne adaylarına....
seni merak ediorummm hapşu kuzum benim batımı değiştirirmisin rica etsem 27 kasımaradım şimdi daha belli olmamış yarım ssat sonra dediler.
inşallah normal doğum olur ama normal dıye tuturup hem kend canını hemde bebişin canını riske atma. ablamda ılk hamılelıgınde normal ıstıyordu nerdeyse 24 saat sancı cektı son tansıyonu dustu bebegın kalp atıslarıda azalmaya baslayınca acıl sezeryana aldılar. oğlusumuz doğdugunda nefes alamıyodu doktor mudahale etti de allaha sukur yaşadı. sımdı 3 yaşında teyzee diye beni sarılıp dudaklarımdan öpüyo şeker sey :) gecen gun benım mahhaledern gecmısler ama ben evde yoktum ablam bılıyodu tuturmus beni teyzeme bırakın diye küçük aşkımyaa.
Hapsuu içimden bi ses senin hamiş olacağını söylüyor. Bu ay böyle bir ihtimal var mı?
canım ya inşallah hislerinn çıkar. daha 8 gun var batıma bakalım inşallah hamişimdir :)
Tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?