Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Sorma yaa afakanlar bastı,
Bu 3. ayım o topic senin bu topic benim gez dur, nereye kadar yani :))

valla haklısın canım ya insanın başı dönüyor topikten topiğe geçmekten. inşallah buay basarırız da bır topikte kalırız :)

kızlaaar acil yardım aşılamamın 15.günü bugün sabaha idrarda baktım evde ikinciçizgi silik çıktı ama belirgin.2gün öncede başka markayla yapmıştım ondada çıkmıştı ama belli belirsiz.sabah kanda baktırmaya gittim 13:30da çıkıcak sizce varmıdır ben çok heycanlıyım.hiç umudum yoktu çok şiddetli adet sancım vardı kesin adet olucam diydum.

kızlar ya kasıgma an bir batma oldu sonra bir akıntım oldu kostum tuvalate tamam dedım erkenden geldi kırmızılar bır baktım sırılsıklamım su gıbı akıntım oldu neden acaba ??

canım tebrikler şimdiden bence hamılesın :))

kızlar ya kasıgma an bir batma oldu sonra bir akıntım oldu kostum tuvalate tamam dedım erkenden geldi kırmızılar bır baktım sırılsıklamım su gıbı akıntım oldu neden acaba ??

bulantı,kasıkta batma,akıntı benim aklıma bişey geliyor amaaaa

bulantı,kasıkta batma,akıntı benim aklıma bişey geliyor amaaaa

yok canım daha var adetıme bu kadar erken gostermez belirti. ama keske dediğin cıksa :) ffe akıntımı işaretlerkenden cektıgı cızgı kesık kesık oldu heh emın olamıyor yumurtlama gunumden :)

ya ben geceden çok uykusuzdum sabah uykulu yaptım testi atılcakları poşete attım testi kutusunun üzerine koydum yattım.kalktımki baktım 2.çizgi var ama pembe..bu yüzden şüphe var işte aklımda.

anladım canım ama ben umutluyum senden sonucu öğrenınce yaz bize merak ederiz tamam mı

neden olmasın inşallah hamilesindir canımmm

selam kızlar nasılsınız benim bugün batım bakalım ne olucak gerçi biz çalışmalara geçen hafta başladık yatılı misafir olduğu için ama nedense 3 4 gündürki sabahları ve geceleri miğdem bulanıyor bu kadar erken belirti olmaz ama umut dünyası ama bu sefer adetim 5 gün geçmeden test yapmıycam teste ikinci çizgi çıkmadan da kan vermiycem kesin kararlıyım ya şimdide sol kasığım da kısa süreli tam batmada değil ama hafif tatlı bişey hissetttim ama belirtilere aldanmıycam artık

kızlar bende rüyamı anlatayım size..
biz kahvaltıya gidiyoruz bi yere orda küçük bi kız çocuğu var ona soruyolar bak bu abla hamile söle bakalım neyi olcak bu ablanın diyolar kız bana bakıyor sezeryan erkek olcak dio
bi tarafında açıkta değildi ama :))

canım belkide 6. hissin seninle konustu ee sezaryan olurmu bılmem ama belkide oğlun olucak :)

Kızlar merhaba. Benim Batım dündü yani 30 Ekim ama kırmızılar gelmedi, bugün sürekli takip ediyorum nerdeyse mesainin yarısını WC de geçiriyorum :) şimdilik gelen giden yok. Ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyo uzun süredir. Birde göğüslerimde ağrı var. Hamile olsam bile kasık ağrısı olurmu acaba? Çok stres oldum yaaa eğer bugünde gelmezse yarın test yapayım diyorum.

doğumun şeklinide mi söyledi yani maşallah o çocuk benimde rüyama girsede bir konuştursam

canım evet adet sancısı gıbı sancı olabılıyor ilk başta hamılelerde. test ıcınde 3 gun bekle en az cıkmaya bılır bazı arkadaslarda 4. gun sılık cıktı. ama kan testı yapabılırsın ıstersen orda belli olur

ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben ((

bizimde çalışmalar bayrama denk geliyor evde olmucaz hiç:26: valla zaman mekan tanımam bebek için çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…