Sorma yaa afakanlar bastı,
Bu 3. ayım o topic senin bu topic benim gez dur, nereye kadar yani :))
merhabalar.benimde kırmızılar geldi maaleaef..listeden silebilirsiniz..
kızlaaar acil yardım aşılamamın 15.günü bugün sabaha idrarda baktım evde ikinciçizgi silik çıktı ama belirgin.2gün öncede başka markayla yapmıştım ondada çıkmıştı ama belli belirsiz.sabah kanda baktırmaya gittim 13:30da çıkıcak sizce varmıdır ben çok heycanlıyım.hiç umudum yoktu çok şiddetli adet sancım vardı kesin adet olucam diydum.
kızlar ya kasıgma an bir batma oldu sonra bir akıntım oldu kostum tuvalate tamam dedım erkenden geldi kırmızılar bır baktım sırılsıklamım su gıbı akıntım oldu neden acaba ??
canım tebrikler şimdiden bence hamılesın :))
bulantı,kasıkta batma,akıntı benim aklıma bişey geliyor amaaaa
ya ben geceden çok uykusuzdum sabah uykulu yaptım testi atılcakları poşete attım testi kutusunun üzerine koydum yattım.kalktımki baktım 2.çizgi var ama pembe..bu yüzden şüphe var işte aklımda.
anladım canım ama ben umutluyum senden sonucu öğrenınce yaz bize merak ederiz tamam mı
kızlaaar acil yardım aşılamamın 15.günü bugün sabaha idrarda baktım evde ikinciçizgi silik çıktı ama belirgin.2gün öncede başka markayla yapmıştım ondada çıkmıştı ama belli belirsiz.sabah kanda baktırmaya gittim 13:30da çıkıcak sizce varmıdır ben çok heycanlıyım.hiç umudum yoktu çok şiddetli adet sancım vardı kesin adet olucam diydum.
neden olmasıninşallah hamilesindir canımmm
canım belkide 6. hissin seninle konustu ee sezaryan olurmu bılmem ama belkide oğlun olucak :)kızlar bende rüyamı anlatayım size..
biz kahvaltıya gidiyoruz bi yere orda küçük bi kız çocuğu var ona soruyolar bak bu abla hamile söle bakalım neyi olcak bu ablanın diyolar kız bana bakıyor sezeryan erkek olcak dio
bi tarafında açıkta değildi ama :))
kızlar bende rüyamı anlatayım size..
biz kahvaltıya gidiyoruz bi yere orda küçük bi kız çocuğu var ona soruyolar bak bu abla hamile söle bakalım neyi olcak bu ablanın diyolar kız bana bakıyor sezeryan erkek olcak dio
bi tarafında açıkta değildi ama :))
Kızlar merhaba. Benim Batım dündü yani 30 Ekim ama kırmızılar gelmedi, bugün sürekli takip ediyorum nerdeyse mesainin yarısını WC de geçiriyorum :) şimdilik gelen giden yok. Ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyo uzun süredir. Birde göğüslerimde ağrı var. Hamile olsam bile kasık ağrısı olurmu acaba? Çok stres oldum yaaa eğer bugünde gelmezse yarın test yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?