Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhaba kizlar gecmise bakamadim
bugun kocisin isi azdi Kizmi krese yolladik ordanda biraz gaezdik
acildim iyi oldu ama cok yoruldum ya. birde dogrulamiyorum kesinlikle egik yurudum hep
simdide kocis bulasik yikiyor bende kizi salliyorum bir yandan kucagimda,
dun gecede cok kotu ruyalar gordum hayir olsn

meleksen canim gec dollenme olmustur . hadi hayirli olsun hamilesin canim :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

ins guzel haber verirsin canim.
bencede gecmeden yapma saglam olsun
simdi yuksek ciksa bile kimyasalmi degilmi diye yiyip bitiricen kendini
ins bebis seninledir.

benimki yapar mı acaba şöyle bir düşündümde:26: makineye bile koyacağını sanmıyorum valla maşallah deyimde nazar değmesin barine gördün canım hayır olsun inşallah

benimki yapar mı acaba şöyle bir düşündümde:26: makineye bile koyacağını sanmıyorum valla maşallah deyimde nazar değmesin barine gördün canım hayır olsun inşallah

bir ara tartismistik bu yardim etmeme mevzunda ondan boyle simdi
alistirayim simdiden ilerde agirlasinca daha cok ihtiyacim olucak.:)

karnimda guya haftalari farkli 3 bebek varmis ama dogmuslar annemde diyor bunlari tekrar rahme koymaliyiz
o zaman yasarlar diyor boyle sacma bir ruya
gormedim ya henuz bebisi bilincaltimda kaygi var sanirim .

canım adetin geçmeden belirti arama sonra insan kötü oluyor çok iyi bilirim o duyguyu hayırlısı olsun bu ay inşallah senin testtede 2. çizgiyi görürüz inş.

ins guzel haber verirsin canim.
bencede gecmeden yapma saglam olsun
simdi yuksek ciksa bile kimyasalmi degilmi diye yiyip bitiricen kendini
ins bebis seninledir.

amin canımya inşallah benim de bebişim gelir bana hee göbek yarıstırrız hep beraber :)

doğum rüyaları sıkıntıdan kurtulmak demektir canım

Yaaaa hastalandın mı canım
Ateşin çok ümit vericiydi, ne yapalım sağlık olsun, kasıma taşınıyoruzzzzz galiba

Son düzenleme:
QUOTE=msg38;21525131]biran önce olsada taşınıp durmasak o bişey değil eşyalar bozulacak[/QUOTE]

doğru söylüyosun bizim kafalar da bozulcak bide benim ateş düşmedi ya kafamda bisürü soru işaretleriyle dolaştım :18: ateş düşmedi ben nasıl hasta oldum ne yani bu şimdi felan diye deliriyodum sonradan ateş düştüde rahatladım valla

ya şimdi bir konu gördümde 3 aylık evliyim hamileyim diyor biz bişeyleri yanlış mı yapıyoz acaba:44::44::44:

Yaaaa hastalandın mı canım
Ateşin çok ümit vericiydi, ne yapalım sağlık olsun, kasıma taşınıyoruzzzzz galiba

evet canım hastalandım ateşim okadar ümit vericiydiki hastalandığımda bile düşmedi sonradan düştü

QUOTE=msg38;21525131]biran önce olsada taşınıp durmasak o bişey değil eşyalar bozulacak

doğru söylüyosun bizim kafalar da bozulcak bide benim ateş düşmedi ya kafamda bisürü soru işaretleriyle dolaştım :18: ateş düşmedi ben nasıl hasta oldum ne yani bu şimdi felan diye deliriyodum sonradan ateş düştüde rahatladım valla [/QUOTE]

sen demesen düşeceği yokmuş derece bile dalga geçiyor bizle yaa

ya şimdi bir konu gördümde 3 aylık evliyim hamileyim diyor biz bişeyleri yanlış mı yapıyoz acaba:44::44::44:

o yazıları görünce artık bende sinirlenmeye başlıyorum eskiden ne işiniz var hemen hamile kalıyonuz derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…