hamileyim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:
kızlaaar değerim düşük gibi geldiii 171.51.ÇOOOK AMA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİİN
oleyyyyyyama yani bana yazdığını 2 kere okutturdun acaba hamilemiyim mi yazıyo yoksa değilmiyim mi yazıyo diyeee neden bu endişe canımmm .. çok güzel işteee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh
kızlar bugun inanılmaz bir akıntımvar afedersiniz ama kilodm sırıl sıklam oldu. dun gunluk pedim bitmişti usendım gıdıp alayım boyle ıslak ıslak iste geziniyorum ve sinirimi bozuyo bie ustune şimdi hıckırıkta tutu ayy sinir krizi gecırıcem yakında
canım o yükselicek inşallah şimdi aklına takma onu :)
Canım eğer mantar geçmişin varsa yoğun akıntılı günlerde o günlük pedlerden kullanma demişti bana doktor arkadaşım. Kağıt peçete kullan ve sık sık değiştir demişti. Eğer evdeysen de çamaşır değiştirmek gerekiyormuş. O günlük pedler hem enfeksiyon hem mantar yapıyormuş:26:
var canım mantar gecmısım kağıt pecete koydum ama okadar yogun oldu ki sırılsıklam oldu sureklı Wc ye gıdıyorum ve değişiyorum bak ben bilmiyodum su ped olayını soyledıın ıcın saol
canim yumurtluyor olmayasin baktim daha 11 gunun var belli olmaz belki bebektir ama bence degerlendirkızlar ya kasıgma an bir batma oldu sonra bir akıntım oldu kostum tuvalate tamam dedım erkenden geldi kırmızılar bır baktım sırılsıklamım su gıbı akıntım oldu neden acaba ??
hyir olsun banada ugrasa cok sevinicem :)kızlar bende rüyamı anlatayım size..
biz kahvaltıya gidiyoruz bi yere orda küçük bi kız çocuğu var ona soruyolar bak bu abla hamile söle bakalım neyi olcak bu ablanın diyolar kız bana bakıyor sezeryan erkek olcak dio
bi tarafında açıkta değildi ama :))
hadi gozun aydin. hakikaten yigen evlada yakin oluyor.Değerli anne adayları,
Biraz önce haber aldım. İkiz kız kardesim 1,5 yıldır evliydi. Yaklaşık 6 aydır istiyorlardı. Hamileymişşşşş. Teyze oluyorummmm. Çok mutluyummmm. Darısı isteyen tüm anne adaylarına....
canim yumurtluyor olmayasin baktim daha 11 gunun var belli olmaz belki bebektir ama bence degerlendir
hyir olsun banada ugrasa cok sevinicem :)
oznur bulanti var mi sende?
ne zaman basladi varsa. bende hic yok gecen 2 gebeliktede evrim gecirecektim bulantidan
bunda niye baslamadi acaba gecmi baslicak. onlarda sati tam bilmedigim icin haftamida bilmiyordumda
hadi gozun aydin. hakikaten yigen evlada yakin oluyor.
tebrikleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?