Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hamileyim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:

canım ne kadar güzel bi haber demin tebrik etmiştim ama bi daha tebrik edeyim merak ediyodum seni zaten allah analı babalı büyütsün canım inşallah kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin kaç çıktı kan değerin

kızlar bugun inanılmaz bir akıntımvar afedersiniz ama kilodm sırıl sıklam oldu. dun gunluk pedim bitmişti usendım gıdıp alayım boyle ıslak ıslak iste geziniyorum ve sinirimi bozuyo bie ustune şimdi hıckırıkta tutu ayy sinir krizi gecırıcem yakında

oleyyyyyy ama yani bana yazdığını 2 kere okutturdun acaba hamilemiyim mi yazıyo yoksa değilmiyim mi yazıyo diyeee neden bu endişe canımmm .. çok güzel işteee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh

:))))) amin canım inşallahhh.bakalım bir sorun çıkmazumarım.doktora gitmeyi dört gözle bekliyorumm

Canım eğer mantar geçmişin varsa yoğun akıntılı günlerde o günlük pedlerden kullanma demişti bana doktor arkadaşım. Kağıt peçete kullan ve sık sık değiştir demişti. Eğer evdeysen de çamaşır değiştirmek gerekiyormuş. O günlük pedler hem enfeksiyon hem mantar yapıyormuş:26:

var canım mantar gecmısım kağıt pecete koydum ama okadar yogun oldu ki sırılsıklam oldu sureklı Wc ye gıdıyorum ve değişiyorum bak ben bilmiyodum su ped olayını soyledıın ıcın saol

var canım mantar gecmısım kağıt pecete koydum ama okadar yogun oldu ki sırılsıklam oldu sureklı Wc ye gıdıyorum ve değişiyorum bak ben bilmiyodum su ped olayını soyledıın ıcın saol

Rica ederim canım. Bende de yoğun antibiyotik kullanımından olmuştu mantar o zaman söylemişti. Allahım zorda kalmadıkça daha da kullanmam antibiyotik. Ne illet bişeymiş o mantar

kızlar ya kasıgma an bir batma oldu sonra bir akıntım oldu kostum tuvalate tamam dedım erkenden geldi kırmızılar bır baktım sırılsıklamım su gıbı akıntım oldu neden acaba ??
canim yumurtluyor olmayasin baktim daha 11 gunun var belli olmaz belki bebektir ama bence degerlendir

hyir olsun banada ugrasa cok sevinicem :)
oznur bulanti var mi sende?
ne zaman basladi varsa. bende hic yok gecen 2 gebeliktede evrim gecirecektim bulantidan
bunda niye baslamadi acaba gecmi baslicak. onlarda sati tam bilmedigim icin haftamida bilmiyordumda

hadi gozun aydin. hakikaten yigen evlada yakin oluyor.

tebrikleeeer

canım bulantılarım var ama ara ara geçiyor bugün yine var ve daha kötü ilk defa çıkardım bugün ( ve midem yanıyor bulanıyor karma karışık 6. haftada başladı benim..umarım senin bu sefer olmaz canım çok kötü ( ve ben bide işteyim evde olsam yatarm uyurum unuturum..

kızlar yaa ben size bişey sorucam benim geçen ayki grafiğime bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığımı kesin olarak söyleyebilirmiyiz.. Çünkü ben pko luyum. heray yumurtlamayabiliyorum.. yani yumurtlamasaydım eğer yinede böyle iniş çıkışlı bi grafik çıkarmıydı ki :26: bu ay doktor bayram diye yumurta tkibi yapamıyormuş yani işimiz tabloya kaldı bide alırsam ovulasyon testine :18:

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…