bulantilarin cabuk gecer umarim. 2 gebeligimde satimi bilemedigim icin tahmini takip yapiyordum bundada sati biliyorum ama bebis ona uymadi bunuda tahminen yazdim. ins hic baslamaz ben ne yesem cikariyordum kilo bile vermistim.
sen en son ne kadarlikken gittin dr a? ve sana ne zaman gel dedi?
test filan yaptirdimi?
ben tablodan cok anlamiyorum ama eger pkoluysan su sogan kurunun cok iyi geldigini duydum
bir dene ins faydasini gorursun
hayit hapini duymamistim :26: belki gecen ay yumurtlama olmadi ondan tutmadi.
ins bu ay tutar bebis[/QUOT
canım ben geçen hafta salı gitmiştim 6 haftalıktı bu hafta tekrar çağırdı beni bi sürü tahlil istedi bu kontrolden sonra sanırım 12. haftasında çağırır.ben bugün mahfoldum diyebilirim((
kelebeketkisi teberik ederim. sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah.
kızlar kafam çok karışık hala regl olmadım. 2gün geçti hatta bugün 3 oluyor. 29ekimde olmam lazımdı.
bulantilarin cabuk gecer umarim. 2 gebeligimde satimi bilemedigim icin tahmini takip yapiyordum bundada sati biliyorum ama bebis ona uymadi bunuda tahminen yazdim. ins hic baslamaz ben ne yesem cikariyordum kilo bile vermistim.
sen en son ne kadarlikken gittin dr a? ve sana ne zaman gel dedi?
test filan yaptirdimi?
ben tablodan cok anlamiyorum ama eger pkoluysan su sogan kurunun cok iyi geldigini duydum
bir dene ins faydasini gorursun
hayit hapini duymamistim :26: belki gecen ay yumurtlama olmadi ondan tutmadi.
ins bu ay tutar bebis[/QUOT
canım ben geçen hafta salı gitmiştim 6 haftalıktı bu hafta tekrar çağırdı beni bi sürü tahlil istedi bu kontrolden sonra sanırım 12. haftasında çağırır.ben bugün mahfoldum diyebilirim((
idrar testi yapsam çıkar mı??? muhtemel ilişki ayın 13-16sı arasındaydı
anladim oznurcum bakalim bu gidisimde benden birsye isteyecekmi?
bende gittigimde 7 haftalik olucam.
bana hep şimdi bişiyin yok dahada olmaz ama geçde başlayabiliyormuş meyersem
kizlarrrrr kan testim 82.55 ciktiprensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh
kizlarrrrr kan testim 82.55 ciktiprensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh
az önce 3 komşumunda hamile olduğunu öğrendimhatta ikisi istemedikleri için ağlıyorlardı onları parçalamamak için tuttum kendimi sakinim ben yani sakinim sakinim sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?