Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kelebeketkisi teberik ederim. sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah.

kızlar kafam çok karışık hala regl olmadım. 2gün geçti hatta bugün 3 oluyor. 29ekimde olmam lazımdı.

Canım test yap hadi güzel haberden mahrum etme bizi

anladim oznurcum bakalim bu gidisimde benden birsye isteyecekmi?
bende gittigimde 7 haftalik olucam.

kelebeketkisi gözünaydın cnm sağlıkla al kucağına inşlh.

kizlarrrrr kan testim 82.55 cikti prensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh

az önce 3 komşumunda hamile olduğunu öğrendim hatta ikisi istemedikleri için ağlıyorlardı onları parçalamamak için tuttum kendimi sakinim ben yani sakinim sakinim sakinim

kizlarrrrr kan testim 82.55 cikti prensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh

Canım çok tebrikler
allah nazarlardan saklasın inş kucağına almayı nasip etsinnnnnnnn

ayyy komşularıma uyuz oldum ama çok enteresanki burda tanımadığım insanlara sevinebiliyorum hayırla kucağına al canım

tbk ederim cnm Allah kucağınıda almayı nasip etsin bizede dua et cnm
kelebeketkisi senide tbk ederik cnm cok sevındım

Canim tebrikler saglikli bir sekilde bebisine kavusursun insallah darisi bizlerin basina msg38 canim sakin ol. Bizede gelicek bebisler

Maşallah canım tebrik ederim seni..ikinci bebeğinde geliyor desene..ne güzel darısı bizlere inş.dua et bizler içinde...

kelebeketkileri senide tebrik ederim.hayırlısı ile kucaklarınıza alın inş bebişlerinizi...

cok saolun kizlar allah tum isteyen arkadaslara nasip etsin dua edicem etmemi sizlere de

sinirim cok bozuk kizlar sevinemedim bile bebise annemle telden konustum napiyosunuz falan deyince ozgeye kardes geliyo dedim ayyyy aldir onu iki kucuk cocukla naparsin diye basladi bende aglarayak ben istedim olsun simdi napiyosam onu yaparim diye bagirmaya basladim sonra allah yardimcin olsun ne diyeyim diye tavir yapti cok sinirimde bozuk moralimde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…