- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
kızlaaar değerim düşük gibi geldiii 171.51.ÇOOOK AMA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİİN
kızlar yaa ben size bişey sorucam benim geçen ayki grafiğime bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığımı kesin olarak söyleyebilirmiyiz.. Çünkü ben pko luyum. heray yumurtlamayabiliyorum.. yani yumurtlamasaydım eğer yinede böyle iniş çıkışlı bi grafik çıkarmıydı ki :26: bu ay doktor bayram diye yumurta tkibi yapamıyormuş yani işimiz tabloya kaldı bide alırsam ovulasyon testine :18:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım bence olmuş gibi. Tabi bu sitede üstadlar var ona sormak lazım. Ben daha kendi çizelgemi çözemedim. Geçen ay ilk tablomdu 36,7 ile regl dönemi geçirmişim. Üşüttüm mü naptıysam artık. Ama iki tablo arka arkaya nasıl gösteriliyor acaba?
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım sen regl oldun galiba dimi ben anca bugün girebildim foruma okuyamadım geçmişi çok fazla,
Bekliyorum bende şu kırmızılar gitsinde çalışmalara başlayalım diye, sen ne durumdasın?
Bu ay çok çalışıcam karar verdim, gün atlamak yokkkkk
He he oldum kuşum olmam mıııı? Şöyle en okkalısından oldum. Valla ben geçen ay güzel çalışmıştım ama kısmet? Bu arada geçen ay hayıtın hapını içmeye başladım. 27 de bir olan reglim 2 ay önce 25 te bir olmuştu. bu hayıtla beraber yine 27 oldu. Hiçççç regli sıkıntısı yaşamadım, ne ağrı ne göğüs şişmesi. Valla tuttum ben bu hapı. Sadece bağırsakta gaz yapıyor o biraz tatsız.:26:
Canım bence olmuş gibi. Tabi bu sitede üstadlar var ona sormak lazım. Ben daha kendi çizelgemi çözemedim. Geçen ay ilk tablomdu 36,7 ile regl dönemi geçirmişim. Üşüttüm mü naptıysam artık. Ama iki tablo arka arkaya nasıl gösteriliyor acaba?
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:)
Ne yapalım sağlık olsun canım bu son olur inşallah hepimiz için
Hayıt otu mu ne onun hapı mı bu duymuştum,
Gebeliğe yardımcımıymışş?
Ya bende sapıttıım geçen ay 30 du bu ay 25 oldu, normal düzenim 27 falandır ona geri dönmeyi bekliyorum innnnş...
Şimdi doktor polipmi ne ufak bişiler gördü içerde, cuma yine bakıcak,
Ya ben incir kürü yaptım geçen ay o yaparmı acaba yaaa?
Bende hiç yoktu bunlar şimdi nerden pörtledi :26:
evet benimde öyle işte 36,7 ile regl başladı :44: canım senin iki tablonda alt alta zaten bu linkte gözüküyo ikiside.. çok iniş çıkışlı ama yorumu zor bi tablo gibi duruyor :26:
:)
Ne yapalım sağlık olsun canım bu son olur inşallah hepimiz için
Hayıt otu mu ne onun hapı mı bu duymuştum,
Gebeliğe yardımcımıymışş?
Ya bende sapıttıım geçen ay 30 du bu ay 25 oldu, normal düzenim 27 falandır ona geri dönmeyi bekliyorum innnnş...
Şimdi doktor polipmi ne ufak bişiler gördü içerde, cuma yine bakıcak,
Ya ben incir kürü yaptım geçen ay o yaparmı acaba yaaa?
Bende hiç yoktu bunlar şimdi nerden pörtledi :26:
Evet canım görünmüş ikisi de. Aslında bizim tablolar benziyormuş ana hatlarıyla. Sadece ben regli olmadan önce bildiğin dip yapmışım. bu arada ateş topiğinde böyle dümdüz olan grafikler için yumurtlama olmamış diyorlardı. Bence seninki olmuş gibi. ama yapabiliyorsan al testlerden. emin olmuş olursun. Hatta kısırlık testi bile varmış o firmanın. FSH a mı ne bakıyormuş. Pozitifse FSH yüksekliğindn hamile kalınmıyor demekmiş. Ben bu azimle yakında kendi rahim filmimi de çekerim
Evet ortim hayıt tohumunun hapı. Valla hem üremeye yardımcıymış, hem regli sendromlarına etkiliymiş, prolaktin yüksekliğini düşürüyormuş vs. Kocakarı işi kendi kendime aldım ama iyi gibi geldi. Aaaa o polip neymiş canım? Ne dedi doktor. Valla otu çöpü içmekten sağlığımızdan olucaz ondan korkarım:18:
benim arkadaşım geçen ay ameliyat oldu polipten :26: ama çok fazla bilmiyorum ne olduğunu
bulantilarin cabuk gecer umarim. 2 gebeligimde satimi bilemedigim icin tahmini takip yapiyordum bundada sati biliyorum ama bebis ona uymadi bunuda tahminen yazdim. ins hic baslamaz ben ne yesem cikariyordum kilo bile vermistim.canım bulantılarım var ama ara ara geçiyor bugün yine var ve daha kötü ilk defa çıkardım bugün( ve midem yanıyor bulanıyor karma karışık 6. haftada başladı benim..umarım senin bu sefer olmaz canım çok kötü ( ve ben bide işteyim evde olsam yatarm uyurum unuturum..
ben tablodan cok anlamiyorum ama eger pkoluysan su sogan kurunun cok iyi geldigini duydumkızlar yaa ben size bişey sorucam benim geçen ayki grafiğime bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığımı kesin olarak söyleyebilirmiyiz.. Çünkü ben pko luyum. heray yumurtlamayabiliyorum.. yani yumurtlamasaydım eğer yinede böyle iniş çıkışlı bi grafik çıkarmıydı ki :26: bu ay doktor bayram diye yumurta tkibi yapamıyormuş yani işimiz tabloya kaldı bide alırsam ovulasyon testine :18:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayit hapini duymamistim :26: belki gecen ay yumurtlama olmadi ondan tutmadi.He he oldum kuşum olmam mıııı? Şöyle en okkalısından oldum. Valla ben geçen ay güzel çalışmıştım ama kısmet? Bu arada geçen ay hayıtın hapını içmeye başladım. 27 de bir olan reglim 2 ay önce 25 te bir olmuştu. bu hayıtla beraber yine 27 oldu. Hiçççç regli sıkıntısı yaşamadım, ne ağrı ne göğüs şişmesi. Valla tuttum ben bu hapı. Sadece bağırsakta gaz yapıyor o biraz tatsız.:26:
[yokh Dr gecen aylarda bana baktigindada demisti kistin var diye onemsiz dedi
sonra ben midem bulantigi icin gittim belki dedim kist patladi
bakti tertemiz rahmin dedi. hicbirseyde icmemistim yani oyle ozel ot filan kendiliginden gitmis
ayyy ne güldümmm çok karıştırıyom bende orayı burayı yakında prof olucaz ya hayırlısı bakalımm
İnşallah cnm bende hayırlı güzel bi haber alırım senin gibi,
Kistim ztn küçülmüş baya bi atıyosun korkma dedi ama,
Ben tabi panik bi insan olduğum için soru yağmuruna tuttum kadını da :)
Bak bir de hamile olunca asıl o zaman izle eğlenceyi. Evlere doğuma gidip kendi kendime de doğururum bu araştırmacı kişilik bende varken pehhhhhBu arada valla hekkımızda hayırlısını diliyorum. Olmuyorsa illaki Allahın vardır bir bildiği. İnanıyorum ben. Bu ay daha rahatım. Taaa temmuzda aldığım doktor randevusu 22 kasımda. Ona da giderim artıkın. Adam sanki kuş konduruyor yaaaaaa
Merhaba kızlar , yeni üye oldum sohbetlerinize katılmak istedim 4 aydır annelik için kendimi hazırlıyorum ama sonuç hüsran( Bakalım bu ay ne olur...
doktorun biri bana çikolata kistin var dedi. Organların yapışır, kanser olursun ha bir de unutmadan kısırlık yapar deyip yollayıverdi beni odadan.Saonra başka bir doktor yok öyle birşey dedi. Ama ben ne yaptımmmmmmm tabiki olumsuz olana taktım kafayı sonra ne olduuuuu gelsin hayıt gitsin ovulasyon testi. Ama gerilmiyorum bu ay yaaa. Şükretmeye gayret ediyorum. Bizim istediğimiz zamanda olmaması olumsuz birşey değil bence. Allah hepimiz için doğrusunu biliyor. Mutlaka bir hayrı vardır diyorum. Sen de öyle düşünmeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?