hayır olsun diyelim canım..başka bişi yok dimi canını sıkan..
Kızlar bilmiyorum ya, böyle saçma sapan bi hüzün var bugün üzerimde..
Kimseyle konuşmuyorum ekrana bakıyorum boş boş yazasım bile yok okuyorum sizi öylece.
Kafamda türlü türlü düşünceler... yorgunum da biraz...
Bilmiyorum hayır olsun, sanırım kafamı biraz toparlayıp dinlenmem gerek..
kızlar ben yine hastalandım ya bu ayda olmadı bakalım belki gelecek aya gelir doğum günü hediyem olur inşallah batımı da 1 aralık yazarsanız sevinir
Evet cnm hayır olsun diyorum, cuma günü dr ziyareti brz tedirgin ediyor aslında.
ama takmıyorum herşey olacağına varır,
onun dışında sanırım sebepsiz bi sıkıntı...
geçer inş öğle yemeğinde biraz açılırım belki...
canımya fazla düşünmekten yorulmussundur diye düşünüyorum birde ınsanın gunu gunune uymaz senınde pek ıyı olmadıgın gun galiba. umarım kısa zamanda duzelrısın.. ama sakın ırtıbatını kopartma bızımle ben seni merak ederim.
umöudumuz aralık diye bi topik açılması lazım kızlar eylül geçti ekim geçti sıra aralıkta 1 sene ne kadar çabuk geçti dış gebeliğim normal gebelik olsaydı 3 hafta sonra doğum yapacaktım eltimle aramızda 2 hafta vardı şimdi 5 hafta sonra o doğum yapacam ben hala gebe kalamadım hemde bende 2 bucuk sene sonra evlendiler ya allahım sabır ver ne olur bıktım artık herkezin bebeği sormasından teselli ederken imalı imalı konuşmalarından ya sabır ya sabır ya sabır
sen şimdi o dr ziyaretini öncelikle sil aklından şuan beynini yoran şey bu canım sakın olumsuz bişiler düşünme herşey güzel olcak emin ol..
umöudumuz aralık diye bi topik açılması lazım kızlar eylül geçti ekim geçti sıra aralıkta 1 sene ne kadar çabuk geçti dış gebeliğim normal gebelik olsaydı 3 hafta sonra doğum yapacaktım eltimle aramızda 2 hafta vardı şimdi 5 hafta sonra o doğum yapacam ben hala gebe kalamadım hemde bende 2 bucuk sene sonra evlendiler ya allahım sabır ver ne olur bıktım artık herkezin bebeği sormasından teselli ederken imalı imalı konuşmalarından ya sabır ya sabır ya sabır
Canıımm üzülme nolur... Bende 2 seneyi geçiktir istiyorum ameliyat oldum eşimde sorun çıktı neler atlattım neler duydum gördüm bir ben bir Allah bilir benden beterleride var tabi halime şükrettim hep ama aileler arkadaşlar en yakın bildiklerim bile laf soktular canımın yandığını bile bile sordular belki iyi niyetlileride vardı ama çeken bilir demişler derdin varsa en iyi söz bile batıyo öbür odalardan bebek sesleri yükselirken iğneden bile korkan ben 22 yaşımda myom ameliyatı olmuş yatıyodum kaç gece ağlayarak geçmiştir sayısını bilmem bide durumumuzda pek yok ilçedeyiz adam gibi dr yok hep buralardan araştırıp kendikendimizi yaptırdık tetkiklerimi ve en son burdaki dr.un gerek yok dediği rahim filmini çektirmemle hamile kaldım.
Aslında canım sıkkın kan değerim sat'a göre düşük çıktı cuma tekrarlıcam ama içimde iyi hisler var dün çok kötüydüm sonra gece bi arkadaşımla konuştum son ayında oda ve benden 1 sene sonra evlenmişti. Onun regli 1 hafta geçe kanda 385 çıkmış benim 733 çıktı yine ondan iyi yani geç döllenmedir diye avutuyorum kendimi. İnşallah rabbim bunca zaman sonra verdiği bu bebeğide almaz benden artık hakettiğimi düşünüyorum tabiki en önemlisi hayırlısı ve kısmet. İnşallah hiçbirimiz daha fazla üzülmeyiz.
Senin neyin var sebep ne yani?
kızlar ya agzımda yara olustu ve sureklı bırsey yerken ısırıyorum orayı canım acıyoo off ne sakarım oyle
Canıımm üzülme nolur... Bende 2 seneyi geçiktir istiyorum ameliyat oldum eşimde sorun çıktı neler atlattım neler duydum gördüm bir ben bir Allah bilir benden beterleride var tabi halime şükrettim hep ama aileler arkadaşlar en yakın bildiklerim bile laf soktular canımın yandığını bile bile sordular belki iyi niyetlileride vardı ama çeken bilir demişler derdin varsa en iyi söz bile batıyo öbür odalardan bebek sesleri yükselirken iğneden bile korkan ben 22 yaşımda myom ameliyatı olmuş yatıyodum kaç gece ağlayarak geçmiştir sayısını bilmem bide durumumuzda pek yok ilçedeyiz adam gibi dr yok hep buralardan araştırıp kendikendimizi yaptırdık tetkiklerimi ve en son burdaki dr.un gerek yok dediği rahim filmini çektirmemle hamile kaldım.
Aslında canım sıkkın kan değerim sat'a göre düşük çıktı cuma tekrarlıcam ama içimde iyi hisler var dün çok kötüydüm sonra gece bi arkadaşımla konuştum son ayında oda ve benden 1 sene sonra evlenmişti. Onun regli 1 hafta geçe kanda 385 çıkmış benim 733 çıktı yine ondan iyi yani geç döllenmedir diye avutuyorum kendimi. İnşallah rabbim bunca zaman sonra verdiği bu bebeğide almaz benden artık hakettiğimi düşünüyorum tabiki en önemlisi hayırlısı ve kısmet. İnşallah hiçbirimiz daha fazla üzülmeyiz.
Senin neyin var sebep ne yani?
Ah canım ya neler çekmişsin, rabbim kimseye yaşatmasın, şükürler olsun bugünümüze...
Yüzün güldü bak sonunda içini ferah tut sen bebeğin seninle kalacak büyüyecek
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş..
Ay çok gıcık oluyor o yaa, benimde dudağımda kocaman bir uçuk var ağlamak istiyorum,
Bu halde nası çalışmaya başliycam ben adam kaççak :1:
kacti bile valla ben tek tek yapayim en iyisi:)canım ya madem hevesın kacsın sıtıyosun yardımcı olayım birazcık? ikisi ayni anda acıkıcak aglıycak sen uykusuz kızcıgında zaten kısanıcak napsan aynı anda yemek ıstıycek vs... zor ıs ya su annelık ablaım 2 cocugu var bırı 3 yasında diğeri 1 bucuk ay buyuk kıskanclıgından tum oyuncaklar benım diyor (erkek) kucugu kız ayy oda cığlıkcı cadı abısını dövuyo oda sınırolup ona vuryuyo kızın gucune gıdıyo bır bgaırma bır gurultu kopuyo görmelisin ay bende cocuk istiyooorum
Hayirli olsun saglikla al bebisi kucagina 9 ay ruzgar gibi gecsin :)2. ayımızdı daha. Çok bekletmedi bizi bebeğimiz.
yeni dogan bebekleri gordum bugun ziyarete gttgmde . kalbimde firtinalar koptu valla biyolojik saat dedikleri bu olsa gerek ustelik bir kizim varken bu ne kadar heyecan boyle. O gunleri dusun bulantilari unut cok zor oluyorinş.. canım bunu tüm kalbimle istiyorum hepiniz için..canım çok kötü suyun bile tadını alamıyor insan(
sakin yapma canim bende baslamistim valla gayette alistim ama bebek suphesi oldugundan beri yok agzimaSigara içmeyi seviyorum, süt hayatta içemem( nekadar ters şeyler yapıyorum ya benim biran önce kendimi düzeltmem lazım
valla bende solda hissediyorum ama belki benim husnu kuruntum .gunaydin kizlar nasislsiniz
yataktan zor ciktim oturma odasina geldik 10 da kizimla ben yine kolta yatim kizim tv izliyo yesim canim bizim 2 bebisler ya sol kasiginda bazen boyle bi atar damar gibi bisi oluyomu sanki hisediyorum orda bebek diye kiziimi 14 haftalik kipirtilarini hisediyodum bi kipirti dilde sanki orda oldugunu anliyorum tuhaf
bosunami ebedelik seni bekliyoruz birlikte iste :)Canım tabiki dua ediyorum senin için ve diğer arkadaşlar içinde inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalıcaz.
evet öznurcugum ılk kez 37 oldu dediğin gibi müjde gelir umarım.. ayy bebişine arkadaş gelir :)
oyle dusunme canim ya. guzel dusun. tansiyon belki .kızlar benimde dünden beri başım dönüyorrr :18:yaa öff nefret ederim baş önmesindenyine panik atağımın geri dönmesini istemiyorumm
arada oluyor insan oyle . birseyi istemek , istemekten yilmak bebek icin yasamadim ama bazi konularda ukteler kaldi icimdeKızlar bilmiyorum ya, böyle saçma sapan bi hüzün var bugün üzerimde..
Kimseyle konuşmuyorum ekrana bakıyorum boş boş yazasım bile yok okuyorum sizi öylece.
Kafamda türlü türlü düşünceler... yorgunum da biraz...
Bilmiyorum hayır olsun, sanırım kafamı biraz toparlayıp dinlenmem gerek..
canim bosver napailim esimin arkadasinin eside dun dogurdu aramizda 1 hafta vardi benimde dogumum olucakti bugun yarin nasibi yokmus. Duyma onlari moralini bozma. Onlarada Allah verdi oldu bu gercegi gormuyorlar yoksa kimin gucu yeterdi bir bebek sahibi olmaya. aciz kul degilmiyiz biz. bazilari densiz ste Allahhavale et canim. bebisin en kisa zamanda gelicek ins.umöudumuz aralık diye bi topik açılması lazım kızlar eylül geçti ekim geçti sıra aralıkta 1 sene ne kadar çabuk geçti dış gebeliğim normal gebelik olsaydı 3 hafta sonra doğum yapacaktım eltimle aramızda 2 hafta vardı şimdi 5 hafta sonra o doğum yapacam ben hala gebe kalamadım hemde bende 2 bucuk sene sonra evlendiler ya allahım sabır ver ne olur bıktım artık herkezin bebeği sormasından teselli ederken imalı imalı konuşmalarından ya sabır ya sabır ya sabır
ya bu kadar olumu benimde yara ciktikızlar ya agzımda yara olustu ve sureklı bırsey yerken ısırıyorum orayı canım acıyoo off ne sakarım oyle
bildigim kadariyla adetin 14. gunu baslaniyor 15 gun kullaniyorkızlar soğan suyu içmeyi düşünüyorum içinizde içen var mı ne zaman içmeye başladınız adet bitince mi adetliyken mi
ay adam neden kaçsın kızım :) baktın kacacak yuzunu kapat sendeşaka tabii takma kafana dudagındakı ucugu emın oylede guzelsın sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?