Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

oznur_u.................................... 6 ekim.................. Tebrikler

lailla………………………………….........................................10 ekim..................tebrikler

yeşim83....................................10-12 ekim................ Tebrikler

zuzu38......................................10-12 ekim.............. Tebrikler

ferdat85....................................11 ekim..................tebrikler

sihirliada........................................ ..........................tebrikler

cardelenss.................................18 ekim.................. Tebrikler

kity..........................................19 ekim...................tebrikler

flamekiss...................................22 ekim

makyaj_malzmesi.........................22 ekim

neşemcim....................................22 ekim

nurgulce....................................23 ekim...................tebrikler

vizon........................................25 ekim.....................tebrikler

karacikolata...............................25 ekim

kikirdek.....................................27 ekim

meleksen....................................27 ekim................tebrikler

kelebeketkileri................................... ...............tebrikler

ciciminik....................................28 ekim

zoryasamak...............................29 ekim

centaur ....................................29 ekim.................tebrikler

sibelkerem.................................30 ekim..................tebrikler

merciii.......................................30 ekim

tekpapatya................................30 ekim

goonca........................................30 ekim

elsezg .....................................31 ekim

selbirum....................................31 ekim

yazciceği..................................3 kasım

göçmenkuşlar............................3 kasım

leyl_e...................................... 3 kasım

elisizmit.....................................4 kasım

su4184.....................................5 kasım

medmus....................................7 kasım

pnrali........................................8 kasım

hapuu ......................................11 kasım

sama..........................................11 kasım

sinhus.........................................11 kasım

oreiro....................................... 13 kasım

orjinalmorjinal............................14 kasım

cipskolam......................................15 kasım

parpalm........................................15 kasım

gamzelal.................................... 15 kasım

hkbinici......................................16 kasım

edirne………………………………..…….................................12 kasım

aysialem.....................................12 kasım

ucrubucrub................................17 kasım

rihana.......................................19 kasım

sarslansoy................................19 kasım

everythingwillbegreat ..................20 kasım

msg38......................................20 kasım

jeannecdarc..............................22 kasım

yokh........................................24 kasım

carmellia...................................24 kasım

cewo........................................25 kasım

gulay_7980............................... 25 kasım

Ciciminik....................................25 KASIM

nazlım.......................................27 kasım

aysunayy.....................................28 kasım

fundurtan……………………………….........28 kasım

fromrose76................................... 28 kasım

dhc83 ......................................30 kasım

tekpapatya...............................30 kasım

tweety7883................................28 kasım

stggg5.....................................1 ARALIK

mevusbebek..............................1 ARALIK
sub..........................................???

Ofluu.......................................??

hayır olsun diyelim canım..başka bişi yok dimi canını sıkan..

Evet cnm hayır olsun diyorum, cuma günü dr ziyareti brz tedirgin ediyor aslında.
ama takmıyorum herşey olacağına varır,
onun dışında sanırım sebepsiz bi sıkıntı...
geçer inş öğle yemeğinde biraz açılırım belki...

canımya fazla düşünmekten yorulmussundur diye düşünüyorum birde ınsanın gunu gunune uymaz senınde pek ıyı olmadıgın gun galiba. umarım kısa zamanda duzelrısın.. ama sakın ırtıbatını kopartma bızımle ben seni merak ederim.

umöudumuz aralık diye bi topik açılması lazım kızlar eylül geçti ekim geçti sıra aralıkta 1 sene ne kadar çabuk geçti dış gebeliğim normal gebelik olsaydı 3 hafta sonra doğum yapacaktım eltimle aramızda 2 hafta vardı şimdi 5 hafta sonra o doğum yapacam ben hala gebe kalamadım hemde bende 2 bucuk sene sonra evlendiler ya allahım sabır ver ne olur bıktım artık herkezin bebeği sormasından teselli ederken imalı imalı konuşmalarından ya sabır ya sabır ya sabır

sen şimdi o dr ziyaretini öncelikle sil aklından şuan beynini yoran şey bu canım sakın olumsuz bişiler düşünme herşey güzel olcak emin ol..

Olabilir canım öylemi böylemi düşün düşün nereye kadar...
İnş açılırım ya böyle sakinliğe kendimde alışkın değilim, akşam yatıcam erkenden..
Yok canım bırakırmıyım zaten rahat edememki hiççç özlerim sizi çok merak ederim...

Canım benim ya, duyma onları
Hepsinden nefret ediyorum bende, işi gücü kalmamış boş insanlar..
Allah hayırlısını nasip etsin,
Demekki daha değil vakti, allah acılarını yaşatmasın..

sen şimdi o dr ziyaretini öncelikle sil aklından şuan beynini yoran şey bu canım sakın olumsuz bişiler düşünme herşey güzel olcak emin ol..

Öyle yapmaya çalışıyorum canım, inşş herşey güzel olucak ona inanmak istiyorum..
İyi ki sizler varsınız,
Ay damara bağladım yine

Canıımm üzülme nolur... Bende 2 seneyi geçiktir istiyorum ameliyat oldum eşimde sorun çıktı neler atlattım neler duydum gördüm bir ben bir Allah bilir benden beterleride var tabi halime şükrettim hep ama aileler arkadaşlar en yakın bildiklerim bile laf soktular canımın yandığını bile bile sordular belki iyi niyetlileride vardı ama çeken bilir demişler derdin varsa en iyi söz bile batıyo öbür odalardan bebek sesleri yükselirken iğneden bile korkan ben 22 yaşımda myom ameliyatı olmuş yatıyodum kaç gece ağlayarak geçmiştir sayısını bilmem bide durumumuzda pek yok ilçedeyiz adam gibi dr yok hep buralardan araştırıp kendikendimizi yaptırdık tetkiklerimi ve en son burdaki dr.un gerek yok dediği rahim filmini çektirmemle hamile kaldım.
Aslında canım sıkkın kan değerim sat'a göre düşük çıktı cuma tekrarlıcam ama içimde iyi hisler var dün çok kötüydüm sonra gece bi arkadaşımla konuştum son ayında oda ve benden 1 sene sonra evlenmişti. Onun regli 1 hafta geçe kanda 385 çıkmış benim 733 çıktı yine ondan iyi yani geç döllenmedir diye avutuyorum kendimi. İnşallah rabbim bunca zaman sonra verdiği bu bebeğide almaz benden artık hakettiğimi düşünüyorum tabiki en önemlisi hayırlısı ve kısmet. İnşallah hiçbirimiz daha fazla üzülmeyiz.
Senin neyin var sebep ne yani?

Son düzenleme:
kızlar ya agzımda yara olustu ve sureklı bırsey yerken ısırıyorum orayı canım acıyoo off ne sakarım oyle

Ah canım ya neler çekmişsin, rabbim kimseye yaşatmasın, şükürler olsun bugünümüze...
Yüzün güldü bak sonunda içini ferah tut sen bebeğin seninle kalacak büyüyecek
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş..

kızlar ya agzımda yara olustu ve sureklı bırsey yerken ısırıyorum orayı canım acıyoo off ne sakarım oyle

Ay çok gıcık oluyor o yaa, benimde dudağımda kocaman bir uçuk var ağlamak istiyorum,
Bu halde nası çalışmaya başliycam ben adam kaççak :1
:

Selam kızlar uzun zamandır yazmıyorum. Uzun zamandır dediğim hemen hemen 18 gündür.
Bugün 18. günüm. Aslında bu ay hiç kasmadık kendimizi, akışına bıraktık.
Hadi çocuk yapalım diye girmedik yatağımıza.
Ovulasyon dönemim boyunca 3 kez ilişki yaşadık
ve sadece 1 tanesinde hiç yataktan kalkmadan belime yastık koyarak uyudum.
Bakalım bu ay kırmızılar mı gelecek yoksa bebiş mi???
Gönül isterki bebeğim gelsin ama hayırlısı diyorum. Eğer olmuyorsa da vardır bir sebebi diyorum ondan kendimi üzmüyorum.
Bakalım ne göreceğiz?
Allah biz isteyenlerin gönlüne göre versin hayırlısıyla tabi...

canım bizim ikimizdede sorun yok allaha şükür ama ben ilişkiye giremiyordum ilk düzenli ilişkiye girdiğimiz ay 3.senemizde (3 sene olmasına 4 ay vardı)gebe kaldım ama dış gebelikmiş kürtaj oldum sonra yine ilişkiye girememeye başladım arasıra oluyo ama işte yumurtlama zamanını falan tutturamıyoruz bu ayda misafirler vardı zaten son 1 hafta çalıştık ilişki oldu bu sefer onun için biraz umutlandım ama inşallah bu ay kimse gelmez ve ilişki olur inşallah canım kan değerin çok güzel neden kendine sıkıntı yapıyorsun ki değerin iki günde iki katı artarsa sıkıntı olmuyormuş dış gebeliğimde doktorum öyle demişti allahım bebeğini sana bağışlasın canım inşallah

kızlar soğan suyu içmeyi düşünüyorum içinizde içen var mı ne zaman içmeye başladınız adet bitince mi adetliyken mi

ay adam neden kaçsın kızım :) baktın kacacak yuzunu kapat sende şaka tabii takma kafana dudagındakı ucugu emın oylede guzelsın sen :)

kacti bile valla ben tek tek yapayim en iyisi:)
2. ayımızdı daha. Çok bekletmedi bizi bebeğimiz.
Hayirli olsun saglikla al bebisi kucagina 9 ay ruzgar gibi gecsin :)
inş.. canım bunu tüm kalbimle istiyorum hepiniz için..canım çok kötü suyun bile tadını alamıyor insan (
yeni dogan bebekleri gordum bugun ziyarete gttgmde . kalbimde firtinalar koptu valla biyolojik saat dedikleri bu olsa gerek ustelik bir kizim varken bu ne kadar heyecan boyle. O gunleri dusun bulantilari unut cok zor oluyor
biliyorum 2 gebeligimdede cok zorlandim ama sonu muthis oluyor. :)
Sigara içmeyi seviyorum, süt hayatta içemem ( nekadar ters şeyler yapıyorum ya benim biran önce kendimi düzeltmem lazım
sakin yapma canim bende baslamistim valla gayette alistim ama bebek suphesi oldugundan beri yok agzima
surmuyorum esimede icirmiyorum yanimda. organlari gelisiyor cok onemli bu haftalar
sonra vicdan azabi cekersin canim. cok zor biliyorum insanin basina vuruyor resmen ama simdi hatirlamiyorum
bile . tabi arada canim feci istiyor o zamanda cay iciyorum o da aslina iyi degil ama sigaradan daha masum en azindan.
valla bende solda hissediyorum ama belki benim husnu kuruntum .

bosunami ebedelik seni bekliyoruz birlikte iste :)

kizlar ya nedir bu bekleme dimi. bebegi bekle lsteye gir gunleri say. hamile kal yine listeye gir gunleri say
bir vuslata eremiyoruz yawf

kızlar benimde dünden beri başım dönüyorrr :18:yaa öff nefret ederim baş önmesinden yine panik atağımın geri dönmesini istemiyorumm
oyle dusunme canim ya. guzel dusun. tansiyon belki .
arada oluyor insan oyle . birseyi istemek , istemekten yilmak bebek icin yasamadim ama bazi konularda ukteler kaldi icimde
Nasip hersey ins. sen dilegine kavusacaksin sadece zamanini bekliyor ben buradaki herkesin bebisine kavusacagina cok eminim. hissediyorum hakikatten.
canim bosver napailim esimin arkadasinin eside dun dogurdu aramizda 1 hafta vardi benimde dogumum olucakti bugun yarin nasibi yokmus. Duyma onlari moralini bozma. Onlarada Allah verdi oldu bu gercegi gormuyorlar yoksa kimin gucu yeterdi bir bebek sahibi olmaya. aciz kul degilmiyiz biz. bazilari densiz ste Allahhavale et canim. bebisin en kisa zamanda gelicek ins.
ya bu kadar olumu benimde yara cikti
dudak kenarinda ve disimin dibinde. Hayir olur ins
kızlar soğan suyu içmeyi düşünüyorum içinizde içen var mı ne zaman içmeye başladınız adet bitince mi adetliyken mi
bildigim kadariyla adetin 14. gunu baslaniyor 15 gun kullaniyor
oglen aksam ve her defaisnda yenisi yapiliyor ilik iciliyor.

Son düzenleme:
sayfayi doldurdum yine ya dimi?
bu arada kocise gorev listesi yaptim
1- meyve salatasi yapilacak
2-bulasiklar yikanacak
3-camasirlar asilacak.

surati dusuncede lafim hazir "2 canliyim ben belkide 3. benimde mercimegim kiymetli tehlikeli haftalar
yok gibimi davranayim "
Fatmagulun yengesinden beter oldum valla tebrik ediyorum kendimi:)
ama hakikaten hic enerjim yok

ay adam neden kaçsın kızım :) baktın kacacak yuzunu kapat sende şaka tabii takma kafana dudagındakı ucugu emın oylede guzelsın sen :)

Ne bileyim canım ya uçuklu uçuklu adamı nasıl öpcem bilemedim :)
O senin güzelliğin şekerim böööööyle fatih ürek gibi geziyorum ben vallaa silikonlu dudak alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…