ayrıca bişi yaptınmı canım:):)bişi yiyip içtinmi bnmde bu ay ikinci ayım
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bütün kalbimle hepiniz için dua ediyorum ve kendim için.
Bu güzel haberi aldıktan sonra insan hemen sağlıklımı diye düşünmeye başlıyo. Umarım bi sıkıntı çıkmaz.
Offff şimdi sigarayı bırakmak lazım ama nasıl bi akıl verin(
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
canım ben sigara icen biri deilim ama bırakmak ıcın gercekten istemek lazım soyle dusun cektiğin her nefes bebeğine zarar veriyor. belkı işine yarar bırde canın cektıgınde ugrasacka bırsey bul aklından cıkarmana yardımcı olacak birşeyler yap mesele her canın cektıgınde süy iç zaten ihtiyacın da var süte bol bol :)
Sigara içmeyi seviyorum, süt hayatta içemem( nekadar ters şeyler yapıyorum ya benim biran önce kendimi düzeltmem lazım
selam kızlarrr,
sibelkerem tebrik ederim.
benim henüz kırmızılar gelmedi. bugün 5.gün. iki kez idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. öyle silik çizgi filanda değil bildiğiniz tek çizgi. ve farklı testler kullandım. hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum. kasık ağrılarım sat'dan beridir devam ediyor. kistik bir durum olabileceğinizi söyledi bir hemşire arkadaşım. daha önce benzer birşey yaşayan var mı???? geç döllenme v.s olamaz. çok sıkıntıdayım fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum
Sigara içmeyi seviyorum, süt hayatta içemem( nekadar ters şeyler yapıyorum ya benim biran önce kendimi düzeltmem lazım
canım psikolojık nedenlerle de gecıkebılıyor canım birden kiste yorma yani. buarada bazen kana gec gecebılıyor hormon bekle bır kac gun daha gelmezse idrar testi yap yıne negatıf cıkarsa doktora git gerekirse kan testı yapar ve emın oduktan sonra adetın gelsın diye ilaç verır benım başıma gelmiti ondan bılıyorum..
ay bide süpriz cıkarmıs sonunda :) inşallah
kızlar size dun yasadıgım bir olayı anlatayım da gülün biraz aksam şimle yemek yedık tv ızlerken oynasmaya basladık sonu yatak odasında decam ettı tahmın edecegınız gıbı tam hersey bıtıyordu kii kapı zili ısrarla caldıı benı gülme tutu spermlerin fazlası yataga gitti :) bende basladım sesızce gulerek tabii spermlerım gitti gitti deyip kafama vurmaya esımı gullme aldı. kapıda kım varsa tabıı bekledı bekledı ve gıttı suanda kimdi diyede merak edıyorum doğrsu :))
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablo inşllah sonu güzel gelir :)
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablo inşllah sonu güzel gelir :)
yazık olmuş tatlım geçmiş olsun o kadar ayarla et o ortamı yakala tam zirvesinde kapı çalsın kız yoksa fazla mı ses çıkardınız kimse aşağı geldi dün bende keçi boynuzunu duydum onu yiyeceğim eğer bu ayda bişey olmazsa
Aynı ben, şimdiden gebe kalırsam nasıl sigara bırakıcam diye düşünüp duruyorum :)
Ama mecburuzzzzzzz alıştır kendini canım, inşallah kendiliğinde tiksinirsin fln...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?