Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım iyi yapmıssın valla iki canla her ıse senmı kosduracaksın yapsın oda azcık iş :)

Ne bileyim canım ya uçuklu uçuklu adamı nasıl öpcem bilemedim :)
O senin güzelliğin şekerim böööööyle fatih ürek gibi geziyorum ben vallaa silikonlu dudak alıştım

hehe valla canım senin doğal silokon olmus millet para veriyor :)

kızlar midem bulanıyo üstelikte ağlama hissi geldi aniden pufff

amin canımm keseyi gördünüz mü gerci erken daha kese için :) ne zamana diğer randevun ?

Henüz çok küçük dedi, başka tahlillerde verdi, bayram tatili dönüşünde gelirsin hem tahlil sonuçlarına bakarız hemde keseyi görürüz dedi. Bakalım artık keseyide görürsek ozaman iyice inanıcam heralde:)) Şuan hiçbirşeyin farkında değilim tuhaf bir duygu

yaa deli olucam 2 saattir lastik örgü arıyorum nette bi türlü bulamadım başlangıc nasıl yapılıyor diyeeee

canımmmm sakin olllllllllllll az kaldı bak güzel haber vereceksin bizee, tam bayram şekeri olur seninki heeee

İnş kalp atışlarını da duyucaksın canım, o zaman tam inanırsınnnn
allah sağlıkla doğmayı nasip etsin,
Darısı başımıza

yaa deli olucam 2 saattir lastik örgü arıyorum nette bi türlü bulamadım başlangıc nasıl yapılıyor diyeeee

yoook inanmam google amcanın bilemediği bişey olmuş olabilir miiiiiiiiiiiiiii
3 düz 3 ters diye biliyorum ben canım ama bu lastik o lastikmi bilmem

Kızlar birazönce doktordan geldim ve sonuçları aldım veeee
Doktorum hamilesin dedi :)
Darısı sizlerin başına

Sibelkerem tebrık ederım allah analı babalı buyutsun

hapsuuu :2:
nasılsın ıyımısın yoksa sendemı hamılesın nezmndır pek ugramıyorum hamıle olanalr varsa tebrık ederım
ben bu ay senden umıtlıyım bak hapsu hadı hayırlısı

selam kızlar burdan devam edıyor galıba konusmalar.... nasılsınız... sıbelkerem tebrıkler..............

yoook inanmam google amcanın bilemediği bişey olmuş olabilir miiiiiiiiiiiiiii
3 düz 3 ters diye biliyorum ben canım ama bu lastik o lastikmi bilmem

Lastik biliyorum da bi üst modelini arıyorumm ben aslında bunun nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum ama resimden bişey anlayamadım açıklama bulamıyorumm

Waw değişikmiş,
Vallaa canım örgü konusu beni aşar
Tek bildiğim işte 3 ters 3 düzzzzz dere tepe düzzzzzz
Ayy çok beceriksizim yaaa

canım ya bu bi düz bi ters değilmi bana öyle gibi geldi ama..bi ara çok örerdik atkı şal falan ordan biliyorum bende lastik yapmayı atkıların modeli genelde lastik olurdu :)

Waw değişikmiş,
Vallaa canım örgü konusu beni aşar
Tek bildiğim işte 3 ters 3 düzzzzz dere tepe düzzzzzz
Ayy çok beceriksizim yaaa

canım ya bu bi düz bi ters değilmi bana öyle gibi geldi ama..bi ara çok örerdik atkı şal falan ordan biliyorum bende lastik yapmayı atkıların modeli genelde lastik olurdu :)

canlarım evet örnek bir ters bir düz orası basit.. ama farkındaysanız alttaki kırmızı ipi sökerek gri olan asıl kısmı elde ediyor.. yani aslında amaç hazır trikolardaki gibi bir başlangıç elde etmek ... çok inat ettim bulucam bunun yolunu

o zaman resimden anladığım doğrumu bilmiyorum ama :)) önce kırmızıyı şişe hazırlamış ilmek olarak daha sonra griyle örmüş daha sonra alttaki kırmızıyı sökmüş :))
acaba bu şekilde olabilirmi :)) sadece mantıkla yazdım bunları doğruluğu nedir bilemem :)) kolay gelsin canım :)

canım evde olsaydım dediğimi ben denerdim sanki olcak gibime geldi :) çok merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…