Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım yaznustum uste olması lazım cevabım oku ama tekrar yazıyorum sana oncelıkle adet olman gereken tarıh ne zamandı ve ustunden kacgun gecti? bazen ustune gorme denen olay yasayabılıyor kadınlar kahve rengınde lekeleme seklınde akıntı yerlesme kanaması yani.. umarım seninde oyledır ayrıca tarıhı gecmıs teste guvenme bence.

canım onda vardır bişi yaa
ben 2 gün kala yapmıştım hafiften bi çizgi cıkmıştı ama net degildi
ama hapsuu nun dedigi gibi üstüne görme olabilir ki inşallah öledir

hapsu canım iyiym bende.. son bi kacgündür pek dinlenemedim koca ilgisinden mahrum kaldım
simdi evimdeyim mutluyum huzurluyum cok şükür

doktor bi kac tahlil istedi 9 tane falan var.. 2 hafta sonra tekrar gidicez o zmn kalp atışlarınıda duyarız dedi

bide hala doktor konusunda kararsızım istedigim doktorun muayenesi 84 olmuş bu beni aşar kim bilir dogum ne kadar olmuştur

canım ya artık başlar eşin seninle ilgilenmeye sende yavastan yavastan basla naz yapmaya bak bu fırsat kolay kolay gelmez biliyosun :)) canım ya ordaki ucretlerı bilmiyorum ama burdada pahalı doktorlar. yanı 80 tl vizite yalan soylemıs olmayayım ama ablam sezeryan olmak zorundaydı 5ooo tl miydi yoksa 7000 mi oyle birşey istemişlerdi birbucuk sene önce

Canım nereye gidiosun hastane olarak?

bencede bisey var.bekliyip görcez.niyeyse sizinle konusunca ferahladım çokçook saoulun

nurgulce canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum sende regl tarıhınden bır hafta once sağ kasıgında batmalar oluyomuydu sızı şeklinde ?

nurgulce canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum sende regl tarıhınden bır hafta once sağ kasıgında batmalar oluyomuydu sızı şeklinde ?

oluyodu tatlıımm.. hala da olmaya devam ediyo
bide mide yanması oluyomuş ben onu bilmiyodum benimki cok yanıyodu

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ozgeyi salindanda saliyorum otururken bide buraya bakim dedim
nurgulce tatlim aramizda 3 gun falan fark var zanedersem acaba kalp atisina falan ne zaman cagirdilar bana doktora randevu 11 de var dediler baska doktora yarin gel dediler ama yarin gitsem bisi gorunmez ki bayramdan sonra bende gidicem kucuk yaramaz iyidir insallah merak ediyom cok

oluyodu tatlıımm.. hala da olmaya devam ediyo
bide mide yanması oluyomuş ben onu bilmiyodum benimki cok yanıyodu

saol tatlım :) bende mide yanması deilde midem acayip bir taraftan durmadan yeme isteği var diğer taraftana bulantıya benzer ama bulantıda deil değişik bişi oluyo neyse bayramdan sonra kırmızılar gelmese öğrenicez nedenini :) hadi ben bişiler yeyip yatıyorum uykum var cok iyi geceler kendine iyi bak tamammı .

valla tatlım benim yanmalarımda öyle başladı önce sürekli aclık sonra bulantı gibi tuhaf hisler
ayy inşallah inşallah diyelim

amerikada kuzeni var eşimin mesaj atmış eşime abi rüyamda gördüm sizi oglunuz olmustu diye
annemlere gittim gecen gün ve hala söylemedim babam dediki kızım seni rüyamda gördüm elimde bi bebek geliyodun göbeme oturttun oda burnumla gözümle oynuyodu dedi
senin için dua edip yatcam bugün bakalım ne görcem rüyamda :103:

aslında en dogrusu bi sorun düşüncesi yoksa 6. haftadan sonra gitmek :26:
o zmn kesede görürsün kalp atısıda duyarsın
beim doktorum 24 kasıma randevu vermisti aradım konustum asistana söyle sana bayramdan sonrasına randevu versin bi göriim dedi
doktorum iyisin hoşsun seni cok seviyorum ama accıkta ucuz olaydın bee

anladim canim bende bayramdan sonra gidicem insallah bi sorun cikmasa
kizimda 6 haftada keseyi 7 haftada kalp atislarini duymustuk insallah hayirlisila hersey iyi olur hepimiz icin bugun kalp atisini 2 ay sonrada cinsiyetini konusucaz yumurtala adet kese kalp cinsiyet dogum derken hep bisi insanin kaffasini kurcaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…