canım adet olman gereken tarıh ne ? kac gun gecti ?? canım tarihi gectiyse yanlıs olma ıhtımalı olabılır yanı bende bilemiyorum. ama bazen yerlesme kanaması oluyor ustune gorme dedıgımız kahve rengı lekeler seklınde senınde oyle oldu galıba umarım hamılesındır
bat 5 yada 6kasım yumurtlam 21 ekimden baslıyodu.adetim temizlendikten 13 gün sonra tekrar geldi normalde hiç olmaz.temiz günüm hep 19 veya 20 gündür.yarın kan testi yaptırmaya gidiyorum dua edin
bat 5 yada 6kasım yumurtlam 21 ekimden baslıyodu.adetim temizlendikten 13 gün sonra tekrar geldi normalde hiç olmaz.temiz günüm hep 19 veya 20 gündür.yarın kan testi yaptırmaya gidiyorum dua edin
umarım guzel haber alırsın canım ama cıksa bıle kanda değeri dusuk olur ozaman sakın panik yapma tamamı ve mutlaka haberdar et merak ederim ben inşallah hamileisndir canım :)
umarım guzel haber alırsın canım ama cıksa bıle kanda değeri dusuk olur ozaman sakın panik yapma tamamı ve mutlaka haberdar et merak ederim ben inşallah hamileisndir canım :)
ilgin için tesekkürler.tamam sözünü dinlicem.panik yok.inş hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız.bide ben yeniyim sizi nasıl bulcam bidahaki girişime
ilgin için tesekkürler.tamam sözünü dinlicem.panik yok.inş hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız.bide ben yeniyim sizi nasıl bulcam bidahaki girişime
canım onda vardır bişi yaa
ben 2 gün kala yapmıştım hafiften bi çizgi cıkmıştı ama net degildi
ama hapsuu nun dedigi gibi üstüne görme olabilir ki inşallah öledir
hapsu canım iyiym bende.. son bi kacgündür pek dinlenemedim koca ilgisinden mahrum kaldım
simdi evimdeyim mutluyum huzurluyum cok şükür
doktor bi kac tahlil istedi 9 tane falan var.. 2 hafta sonra tekrar gidicez o zmn kalp atışlarınıda duyarız dedi
bide hala doktor konusunda kararsızım istedigim doktorun muayenesi 84 olmuşbu beni aşar kim bilir dogum ne kadar olmuştur
hapsu canım iyiym bende.. son bi kacgündür pek dinlenemedim koca ilgisinden mahrum kaldım
doktor bi kac tahlil istedi 9 tane falan var.. 2 hafta sonra tekrar gidicez o zmn kalp atışlarınıda duyarız dedi
bide hala doktor konusunda kararsızım istedigim doktorun muayenesi 84 olmuşbu beni aşar kim bilir dogum ne kadar olmuştur
canım topiğe abone olursan bu topiği bulman kolay olur bu topiğe yazarsan ben okurum :) hergun kontrol edıyorum :) özelden mesaj atabılıyorsan ordan da ulasabılırsın
İnşallah bebiş vardır tatlım....
Canım nereye gidiosun hastane olarak?
nurgulce canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum sende regl tarıhınden bır hafta once sağ kasıgında batmalar oluyomuydu sızı şeklinde ?
oluyodu tatlıımm.. hala da olmaya devam ediyo
bide mide yanması oluyomuş ben onu bilmiyodum benimki cok yanıyodu
nurgulce canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum sende regl tarıhınden bır hafta once sağ kasıgında batmalar oluyomuydu sızı şeklinde ?
saol tatlım :) bende mide yanması deilde midem acayip bir taraftan durmadan yeme isteği var diğer taraftana bulantıya benzer ama bulantıda deil değişik bişi oluyo neyse bayramdan sonra kırmızılar gelmese öğrenicez nedenini :) hadi ben bişiler yeyip yatıyorum uykum var cok iyi geceler kendine iyi bak tamammı .
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ozgeyi salindanda saliyorum otururken bide buraya bakim dedim
nurgulce tatlim aramizda 3 gun falan fark var zanedersem acaba kalp atisina falan ne zaman cagirdilar bana doktora randevu 11 de var dediler baska doktora yarin gel dediler ama yarin gitsem bisi gorunmez ki bayramdan sonra bende gidicemkucuk yaramaz iyidir insallah merak ediyom cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?