Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bizim daha çalışma günleri bile başlamadı ama aslan burcu bi oğlan çıktı

девочка benim kız çıktı :)) en son ben yenilemişim :))

oznur kızını iyi koru şimdiden 2 çapkın oğlan var biri nurgulcenin biri de benim :) nurgulcenın yolda 9 ay sonra gelcek benımkı kısmet ne zaman gelıcegı bellı deıl henuz :)

Site banada erkek bebek çıakrdı bakalım hayırlısı :))

Anne Akrep Burcu ise
Etkileyici ve öğretici.

Çocuğu Yengeç: Anlayış mükemmel; anneni duyarlılığı çocuğunu gelişmesini sağlar.

hahahha buda bebişimlen burç uyumum

kızlar sizde bakın bakiimm

Anne ve Çocuğun Burç Uyumu

Ay kızlar ne güzel konulara dalmışsınızzzzzz
Mercimeği şu ay bi tuttursam da cinsiyetine baksam bende artıkın

Ay kızlar ne güzel konulara dalmışsınızzzzzz
Mercimeği şu ay bi tuttursam da cinsiyetine baksam bende artıkın

canım ya sende bakabılıyosun sadece baba nın ve annenın doğum tarıhını falan gırıyosun hadı sende bak bakalım ne cıkıcak hehee kız olursa ogluma alırım senin kızı :)

canım ya sende bakabılıyosun sadece baba nın ve annenın doğum tarıhını falan gırıyosun hadı sende bak bakalım ne cıkıcak hehee kız olursa ogluma alırım senin kızı :)

Kızz çıktı banaa :)

kizlar benim bebisimin burcu ne olcak temuz 7 dogugmus olcak diyo hesaplayicida ama burcu ne olur bu duruumda

oznur kızını iyi koru şimdiden 2 çapkın oğlan var biri nurgulcenin biri de benim :) nurgulcenın yolda 9 ay sonra gelcek benımkı kısmet ne zaman gelıcegı bellı deıl henuz :)

benim kızımda bi baba var sormayın oğullarınızı dünyanın öbür ucuna kadar kovalar aman dikkat

öznur zaten senin çizelgende pembe kesin kız yanii

valla rüyalarımda hep erkek kafam karıştı benim :)) sağlık eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda cinsiyeti önemli değil

Anne Terazi Burcu ise
Fedakar ve bağışlayıcı.
Çocuğu Aslan: Anlayış mükemmeldir ama çocuk bazen anneyi aşırı istekleriyle rahatsız eder.

yorucak bu oğlan beni çokkkk

Kızz çıktı banaa :)

benimde oğlan cıktı beşik kertmesi yapalım hahahaha birde ciddi ciddi birbirlerini bulurlarmıs buyuyunce hehe bakarsın saka maka dunur oluruz kıhkıh hayal gucum kuvetlıdır valla

oznurcugum senin kızda cok guzel ve akıllı olucaktır ama babası oğlumu dövmesin diye yokh kızını alıcam hehe bakalım belki o oğlusumu dövmez gercı kız babaları zor olur :)

benimde oğlan cıktı beşik kertmesi yapalım hahahaha birde ciddi ciddi birbirlerini bulurlarmıs buyuyunce hehe bakarsın saka maka dunur oluruz kıhkıh hayal gucum kuvetlıdır valla

Neydi o aşk tesadüfleri sever gibi olurlar ondan sonra
Verdim gitti senin oğlan da yakışıklı olur anası güzel nede olsa
ama öznurunkinden beter olmasın bizde de bi baba var anam nası paylaşır kızını bilmem deli azcık deli

yaa yokh un kızı için bizim oğlanlar birbirine girerse

yaa yokh un kızı için bizim oğlanlar birbirine girerse

En iyisi ikiz kızlarım olsun benim ancaaa yeticek size baksanıza ayyyy çok isterim keşke olsaaaaaa
Kzıım havalı olurrrr baştan söliyiim koşturmasın sizin tosunları peşinde seçicez artık birini neyapalım, kız evi naz eviiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…