девочка benim kız çıktı :)) en son ben yenilemişim :))
девочка benim kız çıktı :)) en son ben yenilemişim :))
Site banada erkek bebek çıakrdı bakalım hayırlısı :))
Ay kızlar ne güzel konulara dalmışsınızzzzzz
Mercimeği şu ay bi tuttursam da cinsiyetine baksam bende artıkın
canım ya sende bakabılıyosun sadece baba nın ve annenın doğum tarıhını falan gırıyosun hadı sende bak bakalım ne cıkıcak hehee kız olursa ogluma alırım senin kızı :)
Ay kızlar ne güzel konulara dalmışsınızzzzzz
Mercimeği şu ay bi tuttursam da cinsiyetine baksam bende artıkın
oznur kızını iyi koru şimdiden 2 çapkın oğlan var biri nurgulcenin biri de benim :) nurgulcenın yolda 9 ay sonra gelcek benımkı kısmet ne zaman gelıcegı bellı deıl henuz :)
öznur zaten senin çizelgende pembe kesin kız yanii
kizlar benim bebisimin burcu ne olcak temuz 7 dogugmus olcak diyo hesaplayicida ama burcu ne olur bu duruumda
Anne Akrep Burcu ise
Etkileyici ve öğretici.
Çocuğu Yengeç: Anlayış mükemmel; anneni duyarlılığı çocuğunu gelişmesini sağlar.
hahahha buda bebişimlen burç uyumum
kızlar sizde bakın bakiimm
Anne ve Çocuğun Burç Uyumu
Kızz çıktı banaa :)
benim kızımda bi baba var sormayın oğullarınızı dünyanın öbür ucuna kadar kovalar aman dikkat
valla rüyalarımda hep erkek kafam karıştı benim :)) sağlık eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda cinsiyeti önemli değil
benimde oğlan cıktı beşik kertmesi yapalım hahahaha birde ciddi ciddi birbirlerini bulurlarmıs buyuyunce hehe bakarsın saka maka dunur oluruz kıhkıh hayal gucum kuvetlıdır valla
benimde oğlan cıktı beşik kertmesi yapalım hahahaha birde ciddi ciddi birbirlerini bulurlarmıs buyuyunce hehe bakarsın saka maka dunur oluruz kıhkıh hayal gucum kuvetlıdır valla
yaa yokh un kızı için bizim oğlanlar birbirine girerse
yaa yokh un kızı için bizim oğlanlar birbirine girerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?