Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

KIZLAR CIRKIN KIZIMA BAKIN NASIL CICILER BIZIM PAZARA BITANE ARKADAS GELIYO MARKA GISILER SATAN H&M NIN BU BEBEK TAKIMLARI 12 TL DEN SATIYO O KIRMIZIYA BAYILIYORUM UGUR BOGECI OGLUSUM OLSA ONU KIRMIZILARLA GIDIRSEM CICI CICI HASTANE CIKISINIDA MAZAYI KAPATIYOLAR 20 TL DEN 12 TL YE ALDIM KIZLAR GECEN HAFTA DAHA HAMILE OLDUGUMU BILMIYODUM:) OZNUR CANIM SEN ALIS VERIS YAPICAN ZAMAN BANA SOYLE BEN SENI HEM MARKA HEMDE UYUGUN FIYATLI MAZALARA YERERE GETIRIRIM BIR SURU BU ARA ALDIM CICILER BAZEN YUKLERIM GOSTERMEYE TEYZELERI SIZE

Son düzenleme:

Çok güzellermiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşım.
Ben bu sabah gittim kan testimi tekrarlatmaya ebe diğer tetkikler içinde kan aldı idrar örneği aldı kaydımıda yaptı daha tam belli değil dedim ama o yoktur bişey dedi herkes çok umutlu ama ben hiç iyi hissetmiyorum. Saat 4 gibi belli olur dedi saatler geçmiyo sanki. Birde orda idrar verdim bişe yoktu eve geldim 1 saat kadar sonra wc ye gidince bi baktım çamaşırımda 2 damla açık renk kurumuş kan gibi leke var ama başka gelmedi çok korktum ağlayıp duruyorum sata göre 6 haftalık olmalıydı önce beta hcg az çıktı şimdide bu helak oldum uykularım kaçıyo hamilelik mutluluğunu yaşayamadım gitti

Son düzenleme:

canım az kaldı bekle istersen erkenden kanda bile çıkmıyor bazen biliyosun meleksenin çıkmamıştı..

bu arada hamburgeride öyle bi yedimki 3 günlük açlığımın acısını çıkardım :)

canım ya tuluma bende bayıldım hangi pazarda bu cuma pazarımı yoksa senin evinin ordamı bu bahsettiğin pazar :) valla canım gideriz bi cinsiyetlerini öğrenelim beraber alırız bizim bebişlere bişiler :))

ay ayy hamılemısın sen hapsu tebrıkler cnm allah analı babalı buyutsun
cok sevındımmmm

arkadaşım sıkma canını kötüde düşünme hayırlısı olsun hakkında ama birazda kendini teselli et olmaz böyle sen şimdiden kötüyü düşünüyosun pozitif düşünki sonuçta öyle olsun şimdiye kadar umudunu hiç kaybetmeden neler atlatmışsın buda geçicek emin ol ben inanıyorumki bunuda atlatıcaksın dualarım seninle..

ELBEBEKGULBEBEK tatlim uzulme belki yerlesme kanamasidir hemen kendini halak etme insallah hersey iyi cikar bak benim adeten 3 gun sonra 82 di ben kendimi parcalasam ne olcak allah bana nasip edicekse zaten hersey iyi olur kendini strese sokma sakin 2 damlaysa yerlesmedir 6 haftalarda dordonu olurtugu icin damarlarin birine zarar vermistir sakin aglayi uzulme

oznurcum bizim pazara sali gunu geliyo ardakas cumarteside mutlu kente cikiyo ebebekte bayagi indirim var wenicedede bebek hastane seti 42 tl den 20 tl di bayramdan sonra bebisi goursem alicam sarili flan vardi cok guzel ben carsidaki tum bebek mazalarini biliyorum sen meleksen alis verise cikicam da cikariz cinsiyeti ogrenince

canım kendini böyle yıpratma Allah korusun bişey yoktur inşallah.. içini ferah tut.. inşallah saat 4 te güzel sonuçlar çıkar

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bende üzülmemeye çalışıyorum tabiki herşey Allahtan ve olcağına varır ama bi badire daha atlatmaya mecalim yok inşallah iyi gider herşey hepimiz için...

ay ayy hamılemısın sen hapsu tebrıkler cnm allah analı babalı buyutsun
cok sevındımmmm

yok canım ama inşallah öyleyimdir :) evrene güzel mesaj göndermek içindi o yazı ama inşallah gercek olur.

oznurcum benim sol kasigimda falan karnimda az agri var sendede oluyo bugun biraz daha fazla sanki yorucu is yapmadim ama niyese agri var

merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün 1 kasım da kan testi yaptırdım. sonuç negatif adetime 5 gün var. sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk.

canım yemişssin haburgeri afiyet olsun valla bende arkadasa gıttım yemege 2 tabak yemek yedım arkadasım baka kaldı neler oluyor dıye :) yok canım ya gelgıt yasıyorum ama tarıhım gecmeden yapmam test inşallah bu ay çift çizgiyi görüçem cok umutluyum

canım gec dollenme olduysa bellı olmaya bılır en ıyısı adet tarıhının gecmesını bekle.

Hadi canım inşallah bende çok umutluyum senden kaç gün kaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…