İnş canım,sen herhangi bir tedavi görmüyorsun sanırım?
Eki Görüntüle 284013 Eki Görüntüle 284005 Eki Görüntüle 284006 KIZLAR CIRKIN KIZIMA BAKIN NASIL CICILER BIZIM PAZARA BITANE ARKADAS GELIYO MARKA GISILER SATAN H&M NIN BU BEBEK TAKIMLARI 12 TL DEN SATIYO O KIRMIZIYA BAYILIYORUM UGUR BOGECI OGLUSUM OLSA ONU KIRMIZILARLA GIDIRSEM CICI CICI HASTANE CIKISINIDA MAZAYI KAPATIYOLAR 20 TL DEN 12 TL YE ALDIM KIZLAR GECEN HAFTA DAHA HAMILE OLDUGUMU BILMIYODUM:) OZNUR CANIM SEN ALIS VERIS YAPICAN ZAMAN BANA SOYLE BEN SENI HEM MARKA HEMDE UYUGUN FIYATLI MAZALARA YERERE GETIRIRIM BIR SURU BU ARA ALDIM CICILER BAZEN YUKLERIM GOSTERMEYE TEYZELERI SIZE
öznurcuğum canın çektıyse tabii ki herun yedıgın bırsey deil sonucta. birşey olmaz merak etme valla bende gelgit yasıyorum kan testı mı yapsam diye meraktan catlıycam cunku atesım 37 bugunde. bırde goguslerımde hasasıyet başladı bılemıyorum ya psikolojık cıkmaz umarım :))
öznurcuğum canın çektıyse tabii ki herun yedıgın bırsey deil sonucta. birşey olmaz merak etme valla bende gelgit yasıyorum kan testı mı yapsam diye meraktan catlıycam cunku atesım 37 bugunde. bırde goguslerımde hasasıyet başladı bılemıyorum ya psikolojık cıkmaz umarım :))
bu arada hamburgeride öyle bi yedimki 3 günlük açlığımın acısını çıkardım :)
Eki Görüntüle 284013 Eki Görüntüle 284005 Eki Görüntüle 284006
KIZLAR CIRKIN KIZIMA BAKIN NASIL CICILER BIZIM PAZARA BITANE ARKADAS GELIYO MARKA GISILER SATAN H&M NIN BU BEBEK TAKIMLARI 12 TL DEN SATIYO O KIRMIZIYA BAYILIYORUM UGUR BOGECI OGLUSUM OLSA ONU KIRMIZILARLA GIDIRSEM CICI CICI HASTANE CIKISINIDA MAZAYI KAPATIYOLAR 20 TL DEN 12 TL YE ALDIM KIZLAR GECEN HAFTA DAHA HAMILE OLDUGUMU BILMIYODUM:) OZNUR CANIM SEN ALIS VERIS YAPICAN ZAMAN BANA SOYLE BEN SENI HEM MARKA HEMDE UYUGUN FIYATLI MAZALARA YERERE GETIRIRIM BIR SURU BU ARA ALDIM CICILER BAZEN YUKLERIM GOSTERMEYE TEYZELERI SIZE
canım ben hamileyiim ben hamileyiim diye bağırıyorum zaten evre :)
bende dün öğlen cok yedım aksama kadarda atısdırdım aksamda bır corba ıctım o kadar sonra koltukta uyuya kaldım. yataga gecerken acıktıgımı hıssetım ama gozumu acamadıgımdan bısı yemeden kalktım sabahta kurs vardı az yedım sımdıde ne yesem diye dusunuyorum deli gibi.
Çok güzellermiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşım.
Ben bu sabah gittim kan testimi tekrarlatmaya ebe diğer tetkikler içinde kan aldı idrar örneği aldı kaydımıda yaptı daha tam belli değil dedim ama o yoktur bişey dedi herkes çok umutlu ama ben hiç iyi hissetmiyorum. Saat 4 gibi belli olur dedi saatler geçmiyo sanki. Birde orda idrar verdim bişe yoktu eve geldim 1 saat kadar sonra wc ye gidince bi baktım çamaşırımda 2 damla açık renk kurumuş kan gibi leke var ama başka gelmedi çok korktum ağlayıp duruyorum sata göre 6 haftalık olmalıydı önce beta hcg az çıktı şimdide bu helak oldum uykularım kaçıyo hamilelik mutluluğunu yaşayamadım gitti
ay ayy hamılemısın sen hapsu tebrıkler cnm allah analı babalı buyutsun
cok sevındımmmm
Çok güzellermiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşım.
Ben bu sabah gittim kan testimi tekrarlatmaya ebe diğer tetkikler içinde kan aldı idrar örneği aldı kaydımıda yaptı daha tam belli değil dedim ama o yoktur bişey dedi herkes çok umutlu ama ben hiç iyi hissetmiyorum. Saat 4 gibi belli olur dedi saatler geçmiyo sanki. Birde orda idrar verdim bişe yoktu eve geldim 1 saat kadar sonra wc ye gidince bi baktım çamaşırımda 2 damla açık renk kurumuş kan gibi leke var ama başka gelmedi çok korktum ağlayıp duruyorum sata göre 6 haftalık olmalıydı önce beta hcg az çıktı şimdide bu helak oldum uykularım kaçıyo hamilelik mutluluğunu yaşayamadım gitti
ay ayy hamılemısın sen hapsu tebrıkler cnm allah analı babalı buyutsun
cok sevındımmmm
merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün 1 kasım da kan testi yaptırdım. sonuç negatifadetime 5 gün var. sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk.
canım yemişssin haburgeri afiyet olsun valla bende arkadasa gıttım yemege 2 tabak yemek yedım arkadasım baka kaldı neler oluyor dıye :) yok canım ya gelgıt yasıyorum ama tarıhım gecmeden yapmam test inşallah bu ay çift çizgiyi görüçem cok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?