Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

oznurcum benim sol kasigimda falan karnimda az agri var sendede oluyo bugun biraz daha fazla sanki yorucu is yapmadim ama niyese agri var

canım inş.. o günlerde gelicek ve biz bebeklerimize ciciler alıcaz :)) canım ilk zamanlar benimde ağrım çok oluyordu dr sormuştum normal demişti sen zaten tecrübelisin bilirsin ilk doğumdan..

canım çıkmaya bilir çok acele etmişsin sen keşke biraz daha bekleseydin umudunu kabetme heran herşey olabilir

saol canım yedim valla :)) ay keşke benimde böyle bi fırsatım olsa gitsem evde temiz temiz yesem yemeğimi sanada afiyet olsun canım gelcek inş.. sendende müjdeli haber bekliyoruz :)

erkek tatlim bana da мальчик cikti erkek demedi en son esim yenilemis kanini
BABA 30.10.2010 esim yenilemis
ANNE 23.03.2009 ben yenilemisim

aaaa kizlar sindii kizimda denedim kizimda kiz cikti ben yenilemisim ozaman kanimi diye kizimda tutu cogu arkadas erkek ciikan erkekgi olmus kiz cikan kiz hadi bakalim bizde cikicakmi

Son düzenleme:
canım erkek demek benımde senınde oğlumuz olacak siteye göre :)

bu sefer içime öyle doguyo zaten
ayy Allahım Yarabbim sevincimizi umudumuzu yarım bırakma

kızlar şimdiden söylüyorum benim oğlum kızlarınızın eteğini kaldırıcak

:) capkın olacak senin oğlan anlaşılan :) belki bende arkadas getırırm kendisine beraber capkınlığa cıkarlar :)

bende aynı şeyi düşünüyorum biliyomusunnn şimdi ne gerek var halasına benzemesine

zaten ona zor sabrediyorum ikincisini bünyem kaldırmaz
gerçi dayısıda kılıbık onu napcaz bilmiyorum

anne babasına çeksin cocuklar yaa :13:

Allah sizi inandırsın kendimide kocamıda pek bi severim

:) capkın olacak senin oğlan anlaşılan :) belki bende arkadas getırırm kendisine beraber capkınlığa cıkarlar :)

hhahaa kız seninki kıbrısta daha bi fırlama olar
babası şimdiden diyo 18inde vericem arabayı altına doldurcam cebini hergün bi cücük tavlicak diyo

ay düşünsenize burdan başlayıpta cocuklarımızın dogum günlerini berabercene kutlicamızı
ne güzell ne güzeeelll

haha valla fırlama olacagı kesın babası fecı fırlama :) evet yaa hep beraber kutlarız inşallah :)

benim kızımda eteğini kaldıran erkeklerin kafasına oyuncak atıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…