ELBEBEKGULBEBEK tatlim uzulme belki yerlesme kanamasidir hemen kendini halak etme insallah hersey iyi cikar bak benim adeten 3 gun sonra 82 di ben kendimi parcalasam ne olcak allah bana nasip edicekse zaten hersey iyi olur kendini strese sokma sakin 2 damlaysa yerlesmedir 6 haftalarda dordonu olurtugu icin damarlarin birine zarar vermistir sakin aglayi uzulme
oznurcum bizim pazara sali gunu geliyo ardakas cumarteside mutlu kente cikiyo ebebekte bayagi indirim var wenicedede bebek hastane seti 42 tl den 20 tl di bayramdan sonra bebisi goursem alicam sarili flan vardi cok guzel ben carsidaki tum bebek mazalarini biliyorum sen meleksen alis verise cikicam da cikariz cinsiyeti ogrenince
oznurcum benim sol kasigimda falan karnimda az agri var sendede oluyo bugun biraz daha fazla sanki yorucu is yapmadim ama niyese agri var
canım çıkmaya bilir çok acele etmişsin sen keşke biraz daha bekleseydin umudunu kabetme heran herşey olabilirmerhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün 1 kasım da kan testi yaptırdım. sonuç negatifadetime 5 gün var. sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk.
canım yemişssin haburgeri afiyet olsun valla bende arkadasa gıttım yemege 2 tabak yemek yedım arkadasım baka kaldı neler oluyor dıye :) yok canım ya gelgıt yasıyorum ama tarıhım gecmeden yapmam test inşallah bu ay çift çizgiyi görüçem cok umutluyum
Google Google Translate
kizlar kendinizin esinizin dogum tarihini ve son adet tarihini yazin bebis cinsiyeti icin bana erkek cikti molicakmi ne cikarsa erkek aboyka falanda kiz kizlar
sensin canım bence :)
мальчик bu ne kuşum :26:
мальчик bu ne kuşum :26:
hehe küçük nurgül
kızım olursa kendi resmime bakıp durucam.. kız halaya oğlan dayıya demişler kızımı riske atamam
canım erkek demek benımde senınde oğlumuz olacak siteye göre :)
bu sefer içime öyle doguyo zaten
ayy Allahım Yarabbim sevincimizi umudumuzu yarım bırakma
kızlar şimdiden söylüyorum benim oğlum kızlarınızın eteğini kaldırıcak
bende aynı şeyi düşünüyorum biliyomusunnnşimdi ne gerek var halasına benzemesine
:) capkın olacak senin oğlan anlaşılan :) belki bende arkadas getırırm kendisine beraber capkınlığa cıkarlar :)
hhahaa kız seninki kıbrısta daha bi fırlama olar
babası şimdiden diyo 18inde vericem arabayı altına doldurcam cebini hergün bi cücük tavlicak diyo
ay düşünsenize burdan başlayıpta cocuklarımızın dogum günlerini berabercene kutlicamızı
ne güzell ne güzeeelll
kizlar bebisinizin cinsiyetini merak ediyosaniz deneyin bazilarinin tutmus
Google Google Translate
banada erkek cikti manicak falan erkek aboyka falansa kiz kizlar
девочка benim kız çıktı :)) en son ben yenilemişim :))
bu sefer içime öyle doguyo zaten
ayy Allahım Yarabbim sevincimizi umudumuzu yarım bırakma
kızlar şimdiden söylüyorum benim oğlum kızlarınızın eteğini kaldırıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?