Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

inşallah hayırısıyla doğurup kucağına alırsın baizlerde de dua et ne olur

ablamın üçlü test sonucu 1.108 gelmiş hepimiz yıkıldık tabi ablam hele çok kötü oldum neyse ablam ilk önce düşünmüş aldıracağım demiş diger ablamlar karşı çıkmış senin hiç maneviyatın yok demişler eniştem aldırma demiş neyse o akşam kimse ile konuşmamış yatmış sabah üniv hastenesine gidip karnından su aldıracakmış vazgeçmiş şükür aldırmıyor ama ikili testi süper miş olasılık testi olduğu için birde bir kaç kişide de böyle durum olmuş şükür sağlıklı doğmuş bebek inşallah bizim bebişte öyle doğar sağlıklı sıhatli kucagına alır anası inşallah AMİİİİİİİN

canım inşallah sağlıklı bir bebektir. ama bence gereklı tum tahlilleri yapsın engelli doğacagına aldırmak daha ıyısı bence dıgerı hem anne babaya acı hem cocuga diye dusunuyorum tanrım beni affetsin.. ama umurım sağlıklı bır bebektır ablan için dua edicem .

canım benim iş yerinde bir arkadaşta da böyle durum oldu ama bebek sağlıklı dogdu şimdi allahım korusun öyle bir şey olsa parçalayarak alıyor larmış ve herşeyi oluşmuş parmaklarındaki topluğa kadar nasıl kıysın benim içim rahat bizim ailede böyle bir şey yok ve inanırmısın biz kalabalık aileyiz 8 kız 2 oğlan maşallah hepsi sağlıklı

aynısı bende de oldu bilmiyorum inşallah hamileyimdir

Günaydın kızlar. Sabah wc ye kalkıyorum bidaha uyku tutmuyo akşamda 10 oldumu gözlerim kapanıyo

kizlar benim bebisimin burcu ne olcak temuz 7 dogugmus olcak diyo hesaplayicida ama burcu ne olur bu duruumda

Canım bizim bebişler kısmetse yengeç olcaklar benimkide haftasına göre 5 temmuz görünüyo biraz daha sıkarsam 07.07.2011 de olur belki
Gerçi her bebek 40 haftayı tamamlamıyomuş haziran sonu temmuz başı beklicez Allahım o günleri gösterirse inşallah ama illaki yengeç yani erkenden çıkmaya çalışmazlarsa Bizim eşimle tanışmamız 5 ekim çıkmaya başlamamız 5 kasım evlenmemiz 5 haziran doğumda 5 temmuz olur artık. Ben ikizlerim baba akrep bilmem nolcak halimiz

Birde dün dr çıkışı yakında çalışan kuzenime gittim orda baktılar ultrason kağıdına ve hep bi ağızdan aaaa kıııızzz bbuuu dediler ben başladım ağlamaya ama üzüntümden diil biz eşimle kız delisiyiz laçkalaşmış sinirlerimden ve bi anlık heycanla bi postada orda ağladım
Sebebide şuymuş: kesesi yuvarlak olursa kız, fasülye gibi olursa erkek oluyomuş hepsinin tecrübesiyle sabit ama önemlide değil Allahım yeterki sağlıkla bana bağışlasın

Bu arada bende yaptım öznurun önerdiği hesaplamayı ve kız çıktı, çin takvimine göre erkek. Bekleyip görcez hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,bugün nasılsınız? Ben uykumu alamadım, mesai yeni başladı ama bitse de gitsek modundayım :44:

Günaydın kızlar,bugün nasılsınız? Ben uykumu alamadım, mesai yeni başladı ama bitse de gitsek modundayım :44:

canım ya bende yıne acayıp ruyalar gordum aksam sabah ta huzursuz uyandım gune pek ıyı başlamadım acıkcası.

Ben hiç ateşimi ölçmedim bu yöntemi çok bilmiyorum ama kırmızılar gelmediği takdir de her zaman ümit vardır,hemen ümitsizliğe kapılma. Olacak inş..

Ben hiç ateşimi ölçmedim bu yöntemi çok bilmiyorum ama kırmızılar gelmediği takdir de her zaman ümit vardır,hemen ümitsizliğe kapılma. Olacak inş..

Herkese günaydın...

Hapsuucum sen bize pozitif düşünün demiomusun. Sen napıosun o zaman.... Pozitif düşünce hadi bakalım. Senin bu ay bebişin olacakkkkkk. Olmazsa bile vardır bir sebebi. Geleceği zamanı meleğin biliyor şimdi üzülüp boşuna canını sıkma bence... Benim dualarım hepinizle...

canım teşekkürler haklısın kırmızılar gelmeden ümit de bitmez.

evet canım bebişim zamanını biliyo ve gelecek doğru zamanda. bır haftadır karısık ruyalar goruyorum ondandır bu moral bozuklugum belkıde...

canım ne bu negatif düşünce böyle evrene o kadar mesaj gönderdik hem ateşi streste etkileyebiliyor belki gördüğün rüyaların etkisidir

canım ne bu negatif düşünce böyle evrene o kadar mesaj gönderdik hem ateşi streste etkileyebiliyor belki gördüğün rüyaların etkisidir

ya bende bilmiyorum bır garıbım yaa sabahın 6 sında uyandım bugun sımdıde gozşerımden uyku suzuluyor evet haklısın ruyaların etkısıde olabılır atesımın ustunde ama bugun kendımı garıp hıssedıyorum kan testi yapsam mı dıye dusunuyorum sonra vazgecıyorum erken daha dıyorum tarıh gecsın onda gore dıyorum kendıme ayy bu ay cok umutluydum varya kırmızılar gelırse yıkılacam.

bende dün kötüydüm canım hazır hastanedeyken bir usg baktırıyım dedim doktor rahimin ortasında bir bölme var rahim şekil bozukluğu olabilir dedi dün çok ağladım sonra diğer doktora söyledim o baktı hayır birşey yok dedi boşuna üzüldüm yani belki seninkide öyledir canım kırmızılar gelirsede önümüzdeki maçlara bakıcaz artık dün hiç adetim olmadığı halde bir arkadaş fal baktı ve 2 aya kalmaz hamile kalıcan sen dedi ben bişey demeden çok mutlu oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…