Kızlaarr var mı benden haber bekleyen?
Bugün neler atlattım neler...
Çokta ağladım ama çok şükür sonuç iyi inşallah hep iyi gider...
Sabah gittim tekrar kan ve idrar örneği verdim sonuçları akşamüstü 4'te gel al dediler. Orda wcye girdiğimde bişey yoktu eve geldim wcde bi baktım 2 küçük damla açık renk kan bulaşmış! Başladım ağlamaya! Bereket devamı gelmedi belkide yerleşme kanamasıydı bilemiyorum.
Gittim sonuçları almaya 1000 çıktı dünyam başıma yıkıldı ebe umursamaz bi tavırla yükselir yükselir ama sen yarın bi dr.a git dedi.
Geldim eve yerimde duramıyorum önceden gittiğim bi dr.un no.su duruyodu onu aradım gel hemen dedi idrarada sıkıştım ama karından göremedi nasıl ağlıyorum ama görseniz kadıncağızda sakinleştirmeye çalıştı hep sonra vajinal ultrasonda baktı veee kesemizi gördük çok şükür Allahım umudumu hiç kesmemiştim zaten.
Henüz içinde bebiş görünmüyo ama sanki iğne ucuyla dokunmuş gibi bi nokta gördüm ben karşımdada vardı ekran sağlıklı bi yere tutunmuş bebeğim ve inşallah bayramdan sonraki hafta kendisinide göreceğiz.
Geç döllenmiş 4-5 hafta kadar dedi ultrason kağıdında 5 hafta yazıyo ve hcg 1000 olsa görünmezdi yanlış ölçülmüş dedi dr.
İnşallah bundan sonra bu kadar stres yaşamayız bebeğimide yok yere üzdüm kendimide.
Progestan ve elevit multivitamin verdi kansızlık yokmuş bide evde folbiol var dedim ona devam etcem böyle işte kızlar kesesini bile görmek içimi rahatlattı inşallah bebeğimi ve kalp atışlarınıda görürüm.
Darısı tüüümm isteyenlerin başına...
ablamın üçlü test sonucu 1.108 gelmiş hepimiz yıkıldık tabi ablam hele çok kötü oldum neyse ablam ilk önce düşünmüş aldıracağım demiş diger ablamlar karşı çıkmış senin hiç maneviyatın yok demişler eniştem aldırma demiş neyse o akşam kimse ile konuşmamış yatmış sabah üniv hastenesine gidip karnından su aldıracakmış vazgeçmiş şükür aldırmıyor ama ikili testi süper miş olasılık testi olduğu için birde bir kaç kişide de böyle durum olmuş şükür sağlıklı doğmuş bebek inşallah bizim bebişte öyle doğar sağlıklı sıhatli kucagına alır anası inşallah AMİİİİİİİN
canım inşallah sağlıklı bir bebektir. ama bence gereklı tum tahlilleri yapsın engelli doğacagına aldırmak daha ıyısı bence dıgerı hem anne babaya acı hem cocuga diye dusunuyorum tanrım beni affetsin.. ama umurım sağlıklı bır bebektır ablan için dua edicem .
arkadaşlar benim reglim 4 gün sürdü ve kesildi yalnız bittikten sonra ki iki gün koyu kahverengi akıntı geliyor hiç olmazdı böyle normalde regl başlamadan önce kahverengi lekeler gelirdi..şimdi bittikten sonra..böyle irşey yaşayan oldumu aranızda???
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
eger dogruysa çatır çatır normal dogum yaparım
kizlar benim bebisimin burcu ne olcak temuz 7 dogugmus olcak diyo hesaplayicida ama burcu ne olur bu duruumda
Günaydın kızlar,bugün nasılsınız? Ben uykumu alamadım, mesai yeni başladı ama bitse de gitsek modundayım :44:
günaydın kızlar nasılsınız? ben bugun cok karısıgım ve gune hıc ıyı başlamadım. atesım 37 den 36,8 dustu ff cızgımı 22 gune değişti. içimde bir garip huzursuzluk ben atık biliyorum hamile falan deilim buayda..
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben hiç ateşimi ölçmedim bu yöntemi çok bilmiyorum ama kırmızılar gelmediği takdir de her zaman ümit vardır,hemen ümitsizliğe kapılma. Olacak inş..
Ben hiç ateşimi ölçmedim bu yöntemi çok bilmiyorum ama kırmızılar gelmediği takdir de her zaman ümit vardır,hemen ümitsizliğe kapılma. Olacak inş..
evet canım bebişim zamanını biliyo ve gelecek doğru zamanda. bır haftadır karısık ruyalar goruyorum ondandır bu moral bozuklugum belkıde...Herkese günaydın...
Hapsuucum sen bize pozitif düşünün demiomusun. Sen napıosun o zaman.... Pozitif düşünce hadi bakalım. Senin bu ay bebişin olacakkkkkk. Olmazsa bile vardır bir sebebi. Geleceği zamanı meleğin biliyor şimdi üzülüp boşuna canını sıkma bence... Benim dualarım hepinizle...
günaydııııııın
günaydın kızlar nasılsınız? ben bugun cok karısıgım ve gune hıc ıyı başlamadım. atesım 37 den 36,8 dustu ff cızgımı 22 gune değişti. içimde bir garip huzursuzluk ben atık biliyorum hamile falan deilim buayda..
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın canım nasılsın ?
canım ne bu negatif düşünce böyle evrene o kadar mesaj gönderdik hem ateşi streste etkileyebiliyor belki gördüğün rüyaların etkisidir
ya bende bilmiyorum bır garıbım yaa sabahın 6 sında uyandım bugun sımdıde gozşerımden uyku suzuluyor evet haklısın ruyaların etkısıde olabılır atesımın ustunde ama bugun kendımı garıp hıssedıyorum kan testi yapsam mı dıye dusunuyorum sonra vazgecıyorum erken daha dıyorum tarıh gecsın onda gore dıyorum kendıme ayy bu ay cok umutluydum varya kırmızılar gelırse yıkılacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?