Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

nöbetten çıktım canım şimdi geldim eve bakıyom ne kaynatıyolar bensiz dedim.sen nasılsın dicem ama okudum moralini bozmak yok tamam mı

canııım uykusuzsundur simdi sen valla iyi dayanıyosun ben bugun 6 da uyandım huzursuz sekılde kendılıgımden simdi de uykum var :)

canııım uykusuzsundur simdi sen valla iyi dayanıyosun ben bugun 6 da uyandım huzursuz sekılde kendılıgımden simdi de uykum var :)

uykum var biraz ama gündüz uyuyuncada gece uyuyamıyorum canım 24 saat tutuyoruz biz nöbeti alıştım artık uykusuzluğa bebişim gelirse antremanlıyım yani

Kızlar Günaydın nasılsınız?

Çokkk uykum var benim bugünnnnnnnn ama neysekii Cumaaaaa :)

Hapsuu' cum tatlım niye çizgin öyle değişmişki ben bu FF yi anlayamıyorum ya,
Geçen ay benimkide yanlış yerdeydi biliyosun o tabloya göre ne kadar erken adet oldum, bence buna çokta bağlanmamak lazım.
Sen çalışmalarını yaptın sonuçta bekliyosun artık hayırlısı olsun inş olumlu sonuçları olur canım,
Şimdiden sıkma canını.

Son düzenleme:

günaydın canım haklısın olcmuycem artık bugun sondu kararlıyım kırmızılar gelmeden de uzulmuycem hersey kısmet bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur :)

günaydın kızlarrrrrrr

canım bence bu yeni çekilen çizgi çok saçma olmuş yaaa bence eski olan doğrudur yanii bu ne böyle saçmalamış resmennn :44:

günaydın kızlarrrrrrr

canım bence bu yeni çekilen çizgi çok saçma olmuş yaaa bence eski olan doğrudur yanii bu ne böyle saçmalamış resmennn :44:

evet canım cok sacmaladı ff hehe onu bile cıldırtım

gunaydin kizlar kizimla uyandik az once uyanigim zaman midem bi kaliyo sonra hemen geciyo gece 2 sate bir wc kalkiyorum yoksa karnim davul gibi oluyo

kizlar adetime 1 gun kala agzimin tadi sanki limon yemisim gibi hep eksi tat aliyodum hata esime sormustum seninde oylemi diye simdi her sabah agzimin tadi eksi limon yemis gibi agzinizin tadi deyisincede hamilelik belirtisi oluyo

ben normaldede cok ruya gorurudum ama hamile oldugumdan beri bebek aksiyon tuhaf ruyalar goruyorum annem hamileykende yari lohusalik var derdi kizima hamileyken ben her halde lohusalik nedenilemi abuk subuk ruyalar goruyoz

canım ben sana demiştim bak kendini boşuna üzmüşsün çok az bi zaman kaldı kalp atışlarınıda duyacaksın inş..

Aslında bu testleri bende yaptırmak istemiyorum insanın aklını bulandırıyor ve test sonuçlarının doğruluğuda kesin değil bazı ülkelerde bu testlerin yapılması yasakmış..Allah ablanın ve bebeğinin sağlığını korusun..

canım bu düşüş değil sende biliyosun bende ateşim 36,8 düştüğünde naıl üzülmüştüm hatta negatif testler günün gelmeden üzitsizliğe kapılma..

canım bılıyorum ama ff cızgıyı 22 gune cekmıstı orada su seklınde akıntı ısretlemıstım. onu sılınce eskı yerıne cektı. :) yanı 37 de mı yumurtladım ben ımkansız dıye dusunuyodum ama neysekı o gunde calısma olmustu :) ama ben yumurtlama 15. gunden hesaplıyorum. buarada sana bırsey soracam gogus ucunda kasıntı oldumu senın hiç?

canım kaşıntı olmuştu ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum :)

canım kaşıntı olmuştu ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum :)

:) vucudumu dınlemeyım dıyorum ama yuruken cok hafıf gogsum sızlıyı sızlamada deıl acayıp bırsey kasınmayada basladaı zaman zaman arastırdım 4 haftalıkken oluyomus bu belırtı ama ben hamıleysemde 4 haftalık olması ımkansız :))

günaydın canım haklısın olcmuycem artık bugun sondu kararlıyım kırmızılar gelmeden de uzulmuycem hersey kısmet bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur :)

Evet canım, hayırlısı diyoruz artık hedef koydum kendime 2012 ye girmeden gelicek bebişlerimiz inş

Günaydın canım,
Ah bu rüyalar iyice şaşırttı bizi, bende adete yakın sapıtıyorum testler şunlar bunlar

Günaydın Kızlar,
Hamile olanları tebrik ediyorum, pek uğurlu bir topik oldu maşaaallah. Sizler ne güzel kaynatmışsınız, dünür bile olcaksınız yakındır:))

Benim kırmızılar dün geldi. siklusum 24-ya da 26 gün sürerdi. 30sürdü, ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ve enteresan bir şekilde sabah 1-2 damla geldi, öğleden sonra da 2damla geldi. bu sabaha kadar hiç tık olmadı. sonra bu sabah sadece 2damla geldi. o saatten beridir yine yok. kasık ağrım devam ediyor.çok gerginimi,ağlama isteği var üzerimde. neyapmalıyım. Bayramda geliyor, doktorum izindeymişbende bayram istanbul'da olmaycağım. uffff

canım üstüne görme olayı olmasın sakın ?

günaydın canlarrr

saat 8den beri kaçkere uyanıp uyudum bilmiyorum ama birinde rüyamda feriha oldum
hahahaaa ama ben uçan ferihaydım

ben rüyalarımda ya hep ucarım yaa denizde yüzerim

şimdi kendime kıymalı yumurta yapiciiimm hiç bi kahvaltıyı atlamıyorum
kızlar buyrun beklerim sizide

bide ben bebişten beridir çayı azalttım iyice çokta severdim oysaKİ

canım o ateş ölçmeyi boşver.. benim adet yakınım iyice cozutmuştu.. 36.4 cıktıgı bile olmuştu
pozitif düşünmeye ve mesaj yollamaya devamm

hapşunun oğluşu geliyoooo

Canım günaydın,
Şimdi aklını karıştırmak istemem ama bak topraksu arkadaşımızın da lekeleri geldi adet oldum dedi
Ama sonra kesildi ve test yapınca gördüki aslında hamileymiş
Test yapmayı dene istersen, gerekirse acile gider kanda n baktırırsın canım,
İnş bişiyler vardır veeeee bayram şekeri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…