nöbetten çıktım canım şimdi geldim eve bakıyom ne kaynatıyolar bensiz dedim.sen nasılsın dicem ama okudum moralini bozmak yok tamam mı
canııım uykusuzsundur simdi sen valla iyi dayanıyosun ben bugun 6 da uyandım huzursuz sekılde kendılıgımden simdi de uykum var :)
Kızlar Günaydın nasılsınız?
Çokkk uykum var benim bugünnnnnnnn ama neysekii Cumaaaaa :)
Hapsuu' cum tatlım niye çizgin öyle değişmişki ben bu FF yi anlayamıyorum ya,
Geçen ay benimkide yanlış yerdeydi biliyosun o tabloya ne kadar erken adet oldum, bence buna çokta bağlanmamak lazım.
Sen çalışmalarını yaptın sonuçta bekliyosun artık hayırlısı olsun inş olumlu sonuçları olur canım,
Şimdiden sıkma canını.
günaydın kızlar nasılsınız? ben bugun cok karısıgım ve gune hıc ıyı başlamadım. atesım 37 den 36,8 dustu ff cızgımı 22 gune değişti. içimde bir garip huzursuzluk ben atık biliyorum hamile falan deilim buayda..
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrrrrr
canım bence bu yeni çekilen çizgi çok saçma olmuş yaaa bence eski olan doğrudur yanii bu ne böyle saçmalamış resmennn :44:
canım ben sana demiştim bak kendini boşuna üzmüşsün çok az bi zaman kaldı kalp atışlarınıda duyacaksın inş..Kızlaarr var mı benden haber bekleyen?
Bugün neler atlattım neler...
Çokta ağladım ama çok şükür sonuç iyi inşallah hep iyi gider...
Sabah gittim tekrar kan ve idrar örneği verdim sonuçları akşamüstü 4'te gel al dediler. Orda wcye girdiğimde bişey yoktu eve geldim wcde bi baktım 2 küçük damla açık renk kan bulaşmış! Başladım ağlamaya! Bereket devamı gelmedi belkide yerleşme kanamasıydı bilemiyorum.
Gittim sonuçları almaya 1000 çıktı dünyam başıma yıkıldı ebe umursamaz bi tavırla yükselir yükselir ama sen yarın bi dr.a git dedi.
Geldim eve yerimde duramıyorum önceden gittiğim bi dr.un no.su duruyodu onu aradım gel hemen dedi idrarada sıkıştım ama karından göremedi nasıl ağlıyorum ama görseniz kadıncağızda sakinleştirmeye çalıştı hep sonra vajinal ultrasonda baktı veee kesemizi gördük çok şükür Allahım umudumu hiç kesmemiştim zaten.
Henüz içinde bebiş görünmüyo ama sanki iğne ucuyla dokunmuş gibi bi nokta gördüm ben karşımdada vardı ekran sağlıklı bi yere tutunmuş bebeğim ve inşallah bayramdan sonraki hafta kendisinide göreceğiz.
Geç döllenmiş 4-5 hafta kadar dedi ultrason kağıdında 5 hafta yazıyo ve hcg 1000 olsa görünmezdi yanlış ölçülmüş dedi dr.
İnşallah bundan sonra bu kadar stres yaşamayız bebeğimide yok yere üzdüm kendimide.
Progestan ve elevit multivitamin verdi kansızlık yokmuş bide evde folbiol var dedim ona devam etcem böyle işte kızlar kesesini bile görmek içimi rahatlattı inşallah bebeğimi ve kalp atışlarınıda görürüm.
Darısı tüüümm isteyenlerin başına...
ablamın üçlü test sonucu 1.108 gelmiş hepimiz yıkıldık tabi ablam hele çok kötü oldum neyse ablam ilk önce düşünmüş aldıracağım demiş diger ablamlar karşı çıkmış senin hiç maneviyatın yok demişler eniştem aldırma demiş neyse o akşam kimse ile konuşmamış yatmış sabah üniv hastenesine gidip karnından su aldıracakmış vazgeçmiş şükür aldırmıyor ama ikili testi süper miş olasılık testi olduğu için birde bir kaç kişide de böyle durum olmuş şükür sağlıklı doğmuş bebek inşallah bizim bebişte öyle doğar sağlıklı sıhatli kucagına alır anası inşallah AMİİİİİİİN
günaydın kızlar nasılsınız? ben bugun cok karısıgım ve gune hıc ıyı başlamadım. atesım 37 den 36,8 dustu ff cızgımı 22 gune değişti. içimde bir garip huzursuzluk ben atık biliyorum hamile falan deilim buayda..
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrrrrr
canım bence bu yeni çekilen çizgi çok saçma olmuş yaaa bence eski olan doğrudur yanii bu ne böyle saçmalamış resmennn :44:
canım ben sana demiştim bak kendini boşuna üzmüşsün çok az bi zaman kaldı kalp atışlarınıda duyacaksın inş..
Aslında bu testleri bende yaptırmak istemiyorum insanın aklını bulandırıyor ve test sonuçlarının doğruluğuda kesin değil bazı ülkelerde bu testlerin yapılması yasakmış..Allah ablanın ve bebeğinin sağlığını korusun..
canım bu düşüş değil sende biliyosun bende ateşim 36,8 düştüğünde naıl üzülmüştüm hatta negatif testler günün gelmeden üzitsizliğe kapılma..
kızlar ben uyumaya gidiyorum öptüm hepinizi geldiğimde güzel haberler bekliyorum sizden
canım bılıyorum ama ff cızgıyı 22 gune cekmıstı orada su seklınde akıntı ısretlemıstım. onu sılınce eskı yerıne cektı. :) yanı 37 de mı yumurtladım ben ımkansız dıye dusunuyodum ama neysekı o gunde calısma olmustu :) ama ben yumurtlama 15. gunden hesaplıyorum. buarada sana bırsey soracam gogus ucunda kasıntı oldumu senın hiç?
canım kaşıntı olmuştu ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum :)
günaydın canım haklısın olcmuycem artık bugun sondu kararlıyım kırmızılar gelmeden de uzulmuycem hersey kısmet bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur :)
gunaydin kizlar kizimla uyandik az once uyanigim zaman midem bi kaliyo sonra hemen geciyo gece 2 sate bir wc kalkiyorum yoksa karnim davul gibi oluyo
kizlar adetime 1 gun kala agzimin tadi sanki limon yemisim gibi hep eksi tat aliyodum hata esime sormustum seninde oylemi diye simdi her sabah agzimin tadi eksi limon yemis gibi agzinizin tadi deyisincede hamilelik belirtisi oluyo
ben normaldede cok ruya gorurudum ama hamile oldugumdan beri bebek aksiyon tuhaf ruyalar goruyorum annem hamileykende yari lohusalik var derdi kizima hamileyken ben her halde lohusalik nedenilemi abuk subuk ruyalar goruyoz
Günaydın Kızlar,
Hamile olanları tebrik ediyorum, pek uğurlu bir topik oldu maşaaallah. Sizler ne güzel kaynatmışsınız, dünür bile olcaksınız yakındır:))
Benim kırmızılar dün geldi. siklusum 24-ya da 26 gün sürerdi. 30sürdü, ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ve enteresan bir şekilde sabah 1-2 damla geldi, öğleden sonra da 2damla geldi. bu sabaha kadar hiç tık olmadı. sonra bu sabah sadece 2damla geldi. o saatten beridir yine yok. kasık ağrım devam ediyor.çok gerginimi,ağlama isteği var üzerimde. neyapmalıyım. Bayramda geliyor, doktorum izindeymişbende bayram istanbul'da olmaycağım. uffff
Günaydın Kızlar,
Hamile olanları tebrik ediyorum, pek uğurlu bir topik oldu maşaaallah. Sizler ne güzel kaynatmışsınız, dünür bile olcaksınız yakındır:))
Benim kırmızılar dün geldi. siklusum 24-ya da 26 gün sürerdi. 30sürdü, ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ve enteresan bir şekilde sabah 1-2 damla geldi, öğleden sonra da 2damla geldi. bu sabaha kadar hiç tık olmadı. sonra bu sabah sadece 2damla geldi. o saatten beridir yine yok. kasık ağrım devam ediyor.çok gerginimi,ağlama isteği var üzerimde. neyapmalıyım. Bayramda geliyor, doktorum izindeymişbende bayram istanbul'da olmaycağım. uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?