Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ohhh afiyet olsun yarasın bebişimize,
Aman atlama kahvaltıları çok önemli hergün mutlaka bir yumurta diyorlarrrrrrr kalsiyuma çok ihtiyacınız var :)
Benim rüyalar da haftaya yumurtamla birlikte başlar heralde rüya değil hatta kabus oluyo benimkiler genelde
Testler hastaneler hahaha
Öf görmesem daha iyi

Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sen hamişsin duan dileğin kabul olur benimde kızım gelsin söyleeeeeeeeeeee hadi

canıımmm benım oğlum seninde kızın yoldaa gelıyolaaaarrrrr

yokh acaba ağzından bal mı damlıyor??? yaaa çok sinir bir durum. doktorum yarın 13.00dan sonra izinliymiş, 12.40a verdiler randevuyu:) gidicem bakalım.

canıımmm benım oğlum seninde kızın yoldaa gelıyolaaaarrrrr

Evet hayatım kerticezzzzzzzz onları gelsinler artıkkkkkkkk

2kere idrarda yaptım ama negatif çıktı.testlerden biri de şu erken gebelik testlerindendi. aklıma koyupta heveslenmek istemiyorum. ayyy ne zor bir durummuş yaa

Ya evet tekrar umutlanıp yine yıkılmak var işin sonunda ama
Bi bak bakalım adetintin durumuna göre yine tekrarlarsın olmazsa,
Belli olmuyor bu işler canım keşke anlayabilsek kesin olarak

canım ya o hiç belli olmaz banada mesela test sonuçları geç pozitif çıktığı için geç döllenmedir dedik ama şuan dr embiriyo boyuna baktığı zaman regl ile haftası günü gününe tutuyor:)

canım seninde çişinle başın derttemi
sürekli sürkli.. olmadık yerde geliyo

bide davul gibi şişiyorum.. ben gece uyanmazdım ama simdi karnımın şişliginden dönemiyorum uyanıyorum sürekli

ne zamn gecer bu :26:

arkadaşlar nette sorun var giremiyorum ( birden kendine geldi eğer tekrar gitmezse muhabbetinize dahil olurum

bu arada benim yeni adet tarihi 3 Aralık (( dün itibariyle kırmızılar teşrif etti marttan bu yana her ay hüsran her ay hüsran sıkıldım artık belki bir müddet buralara hiç uğramam amaaaaaan zaten dgs ye hazırlanacam birde bebek sorunuyla uğraşamam geleceği varsa nasibimde varsa zaten olur yeterince yıprandım üzüldüm yeter artık neyse demem o ki bu ay geçti benden diğer arkadaşlar inşallah hayal kırıklığına uğramaz

Canım sağlık olsun üzme kendini, hepimiz bekliyoruz vakti saati değilmiş demekki,
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ne yapalım, en güzeli rahat olmak dediğin gibi,
İnş yeni yıl uğuruyla gelir bebeğin...

Eki Görüntüle 284614

buda bizim grup fotomuz olsun
baştan 7. benim

Ay çok yaşa emi resim süper ne güldüm

yeşimcim bende aynen öyleyim gece en az 3 kere kalkıyorum ve şişkinliğim var bilmeyen birine hamileyim desem 5 aylık falan der heralde :)) tuhaf bi şişkinlik anlıyacağın :)

Selam cadılaaarrr. Nasılsınız? Valla geçmişi de okuyamıyorum. umarım herkesin keyfi yerindedir. Güzel haberler vardır. Bugün benim 7. günüm. Akıntım var. Karnımda acayip bir dolluluk hiisi ve deli sivilce yaptım Erken mi yumurtladım ne oldu anlmadımç Ateş tablosu desen geçen ayla alakası yok. Tükürükten ovulasyon testi aldım. Lama gibi oldum ama hala tam okuyamıyorum. Kısaca bende durumlar aynı.

Selam canım, iyilik ne olsun anca bitirdim kırmızıları çalışmalara başladım,
Aynı tas aynı hamam
Hadi bakalım inş bu aydan umutluyuzz, ne diyorduk pozitif düşünce

Bu arada doktora gittim sonunda öğlen arasında,
Çok şükür ki hiçbişey kalmamış rahim yumurtalıklar hepsi tertemiz dedi,
Rahatladım kızlar,
İnşallah dedim bir dahaki ziyaretimde bebişimle gelirimmm

arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.adetime 10 gün falan varken kan testi yaptırıdm 1.20 çıktı sanırım negatif.çok mu erkenn yapptırmısım testi yanılma olabılır mı

arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.adetime 10 gün falan varken kan testi yaptırıdm 1.20 çıktı sanırım negatif.çok mu erkenn yapptırmısım testi yanılma olabılır mı

daha cok erken canım
yumurta bile anca döllenmiştir zaten bekli bi kaç gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…