günaydın canlarrr
saat 8den beri kaçkere uyanıp uyudum bilmiyorum ama birinde rüyamda feriha oldum
hahahaaa ama ben uçan ferihaydım
ben rüyalarımda ya hep ucarım yaa denizde yüzerim
şimdi kendime kıymalı yumurta yapiciiimm hiç bi kahvaltıyı atlamıyorum
kızlar buyrun beklerim sizide
bide ben bebişten beridir çayı azalttım iyice çokta severdim oysaKİ
canım o ateş ölçmeyi boşver.. benim adet yakınım iyice cozutmuştu.. 36.4 cıktıgı bile olmuştu
pozitif düşünmeye ve mesaj yollamaya devamm
hapşunun oğluşu geliyoooo
Ohhh afiyet olsun yarasın bebişimize,
Aman atlama kahvaltıları çok önemli hergün mutlaka bir yumurta diyorlarrrrrrr kalsiyuma çok ihtiyacınız var :)
Benim rüyalar da haftaya yumurtamla birlikte başlar heralde rüya değil hatta kabus oluyo benimkiler genelde
Testler hastaneler hahaha
Öf görmesem daha iyi
Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sen hamişsin duan dileğin kabul olur benimde kızım gelsin söyleeeeeeeeeeee hadi
canım üstüne görme olayı olmasın sakın ?
Canım günaydın,
Şimdi aklını karıştırmak istemem ama bak topraksu arkadaşımızın da lekeleri geldi adet oldum dedi
Ama sonra kesildi ve test yapınca gördüki aslında hamileymiş
Test yapmayı dene istersen, gerekirse acile gider kanda n baktırırsın canım,
İnş bişiyler vardır veeeee bayram şekeri olur
canıımmm benım oğlum seninde kızın yoldaa gelıyolaaaarrrrr
2kere idrarda yaptım ama negatif çıktı.testlerden biri de şu erken gebelik testlerindendi. aklıma koyupta heveslenmek istemiyorum. ayyy ne zor bir durummuş yaa
:) vucudumu dınlemeyım dıyorum ama yuruken cok hafıf gogsum sızlıyı sızlamada deıl acayıp bırsey kasınmayada basladaı zaman zaman arastırdım 4 haftalıkken oluyomus bu belırtı ama ben hamıleysemde 4 haftalık olması ımkansız :))
arkadaşlar nette sorun var giremiyorum( birden kendine geldi eğer tekrar gitmezse muhabbetinize dahil olurum
bu arada benim yeni adet tarihi 3 Aralık(( dün itibariyle kırmızılar teşrif etti marttan bu yana her ay hüsran her ay hüsran sıkıldım artık belki bir müddet buralara hiç uğramam amaaaaaan zaten dgs ye hazırlanacam birde bebek sorunuyla uğraşamam geleceği varsa nasibimde varsa zaten olur yeterince yıprandım üzüldüm yeter artık neyse demem o ki bu ay geçti benden diğer arkadaşlar inşallah hayal kırıklığına uğramaz
canım seninde çişinle başın derttemi
sürekli sürkli.. olmadık yerde geliyo
bide davul gibi şişiyorum.. ben gece uyanmazdım ama simdi karnımın şişliginden dönemiyorum uyanıyorum sürekli
ne zamn gecer bu :26:
Hayırlı Cumalar arkadaslar nasılsınız bebıslernız nasıl ::)
Selam cadılaaarrr. Nasılsınız? Valla geçmişi de okuyamıyorum. umarım herkesin keyfi yerindedir. Güzel haberler vardır. Bugün benim 7. günüm. Akıntım var. Karnımda acayip bir dolluluk hiisi ve deli sivilce yaptımErken mi yumurtladım ne oldu anlmadımç Ateş tablosu desen geçen ayla alakası yok. Tükürükten ovulasyon testi aldım. Lama gibi oldum ama hala tam okuyamıyorum. Kısaca bende durumlar aynı.
gunaydın kızlar....dun belımın altında yastıkla uyumusum belım agrımıs yaww
arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.adetime 10 gün falan varken kan testi yaptırıdm 1.20 çıktı sanırım negatif.çok mu erkenn yapptırmısım testi yanılma olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?