Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

evet yumurta çatlaması aynen o rahatsızlığa yol açar benimki çok feci olur ağrıdan oturup ağlarım

zaten kimse kalmadı ben kaçar iyi gecelerrrr

slm bende aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim bizde 4 ay önce çalışmalara başladık ama malesef bi sonuç alamadık tabi önemlisi yumurtalama günlerini kaçırdık bu ay da kaçırmak üzereydik eşim iş kazası geçirdi ama herşey çocuk için dedik ve daha önce sitenizde bi konuda okuduğum advanced woman calender adlı yumurta günü hesaplıyısının gösterdiği günde çalıştık lafı fazla uzatmayayım aslında biraz kilolu olduğum için pek ümitlenemiyorum ama yine de beni de 14 ekim tarihine yazarsanız sevinirim inşallah bu sefer olur

Evet canim ben de
Biz yuzde 5lik sansli kisimdayiz bu konuda
Esime telefon aciyorum yumurtam catliyor cabuk eve gel diye
Tabi o isi birakip gelemiyor ancak bir 10 saat sonra gorebiliyorum

nasıl oldun canım? düzeldinmi biraz?

sagol canim ilgin icin. sabah iyiyim derken yine fenalastim Aldim kizimi dogru doktora
zehirlenmisim maalesef bende hamile olabilirim dedim
idrar testi yappti negatif cikti aslinda birazda iyi oldu negatif oldugu icin ilac verdi bana ama yinede guveli dedi
neden kan testi yapmadi anlamadim herhalde olsa bile bebek cok ufakken birsey olmuyor
onu olcmek icin yapti galiba. birde hastanede yapilan idrar testiyle eczaneden alinan testin hassasiyeti aynimidir ??
Adetimi soyledim. gebelik olabilir dedi hala vakit var ilaclari aldim . kizimada baktirdim onunda birseyi yok sukur.
ama oda orta kulak enf olmus ilaclarini aldik.
Sonra benim hastanede tansiyonum filanda dusunce esimi aradim geldi
oda birkac gundur kotuyum diyordu hadi sende muayene ol dedim.
onada bir serum bir igne yapistirdilar . Aile boyu hastaneliktik anlayacagin
Ama gece resmen direkten dondum ya . Allah korudu .

canımmm geçmiş olsun cok umarım en erken zamanda iyleşisiniz canım valla cok üzüldüm .

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Oreiro........................................14 EKİM

Memnune83....................................14 EKİM

Orjinalmarjinal..................................14 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Diyasa ........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……............................ ..........17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

cardelenss......................................18 EKİM

Pnrali............................................ 18 EKİM

Kity.............................................1 9 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal......................................22 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

Cewo...........................................27 EKİM

Kikirdek.........................................27 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………............................. ....29 EKİM

sibelkerem..................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .......................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

canım naptın doktorda dun? sonuc ne?

Canım geçmiş olsun..

canım naptın doktorda dun? sonuc ne?

Medmus tan haberi olan yokmu merak ettim haber vermedi mi daha?

Günaydınlar kızlar nasılsınız, varmı gebe haberleri bişey kaçırmadım inşallah

günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünüm böyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden

bu durumu bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum her ay tamam diyosun hissediyorum bu ay kesin hamileyim adetde gecikiyo oh ne güzel diyosun ama negatif çıkınca üzülüyosun ama hasta olana kadar ümidini kaybetmiyosun.regli oluncada neyse öbür ay artık diyosun.ben her gün allah yalvarıyorum hayırlısı hayırlı bir evlat diliyorum. olmayan herkes için senin içinde edicem. rabbim herkese nasip etsin inşallahhh

kıyamam sana ya bilirm çok zor ama yaşanacaklrn önüne geçilmyr kısmette ne varsa o yaşanıyr sıkma canını tatlım her şeyn hayırlısını iste sadece bizde sana birbirimize dua edelm

duaların için teşekkürler benim anladığınızı biliyorum o yüzden sizinle paylaşıyorum biliyorum dertlerimiz ortak ama benim ilk defa bu ay böyle oldu yani ben şimdiye kadar günü gününe olurdum 28 günde bir ama 32. gündeyim bugün bundan dolayı umutlandım bu kadar tamam hamilelik belirtisi yoktu ama adet olacağım belirtisi de yoktu ben çok sancılı olurum ama yok yani bişey sadece sağ kasığım ağrıyor o kadar ağrı ama hamilelik belirtesinde dedikleri gibi batma falan değil

Canım öncelikle nasıl bir yıkım olduğunu o kadar iyi anlayabiliyorum ki,
Birşey söylemek çok zor.
Ama yinede bu kadar üzme kendini, herşeyde bir hayır vardır.
Bak bunu kendime de yaptım nefret ediyorum hala bunları söylüyo olmaktan ama geç döllenme olabilir,
Değerin 2, sıfır da değil gerçi 5'in altını direkt negatif olarak yorumluyorlar 1-2-3 farketmiyor ama olsun,
Sonuçta hala regl olmadın, olana kadar hala şansımız var,
Bazı geç döllenmeler adet gecikmesinin ancak 15. günü kanda bile çıkabiliyormuş,
Demekki sende bu ay geç yumurtladın, ya bu hafta regl olursun, yada olmazsan tekrar baktırırsın tahlilerine,
Ama bu sürede kendini yokmuş gibi hazırla, daha fazla umutlanıp canın yanmasın,
İçini ferah tut rabbim hayırlısını verecek bugün değilsede bir dahaki ay buna inan..

umudu kesmek yok kızlar her topik farklı umutlar oluyo burasıda bize hayırlı gelck ben inanıyrm inanın ben kürtajı nasıl atlatırım diye düşünyrdm psikolojmden çok korkuyrdm ama çok yalvardm allahıma bana sabrını versn diye ve inanın o sabır olmasaydı şu an yıkımdaydım ve bizim için güzel dedgmz şeylerde şer kötü dedgmz şeylerde ise hayır vardr bilemeyz benm için hayırlısı buymş ve hayırlı zamanda ve hayırlı saglıklı evlat istemek lazım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…