arkadaşlar mesela ben yumurtanın çatladığı anı bile hissediyorum tek taraflı bir sızı başlıyor sonra şiddetli batma hissi.bir ay sağ kasığımda öteki ay sol kasıkta böyle devam ediyor.varmı benim gibi hisseden? :44:
benimde 27 ekim
oooooooo o derece yanievet yumurta çatlaması aynen o rahatsızlığa yol açar benimki çok feci olur ağrıdan oturup ağlarım
arkadaşlar mesela ben yumurtanın çatladığı anı bile hissediyorum tek taraflı bir sızı başlıyor sonra şiddetli batma hissi.bir ay sağ kasığımda öteki ay sol kasıkta böyle devam ediyor.varmı benim gibi hisseden? :44:
nasıl oldun canım? düzeldinmi biraz?
sagol canim ilgin icin. sabah iyiyim derken yine fenalastim Aldim kizimi dogru doktora
zehirlenmisim maalesef bende hamile olabilirim dedim
idrar testi yappti negatif ciktiaslinda birazda iyi oldu negatif oldugu icin ilac verdi bana ama yinede guveli dedi
neden kan testi yapmadi anlamadim herhalde olsa bile bebek cok ufakken birsey olmuyor
onu olcmek icin yapti galiba. birde hastanede yapilan idrar testiyle eczaneden alinan testin hassasiyeti aynimidir ??
Adetimi soyledim. gebelik olabilir dedi hala vakit var ilaclari aldim . kizimada baktirdim onunda birseyi yok sukur.
ama oda orta kulak enf olmus ilaclarini aldik.
Sonra benim hastanede tansiyonum filanda dusunce esimi aradim geldi
oda birkac gundur kotuyum diyordu hadi sende muayene ol dedim.
onada bir serum bir igne yapistirdilar . Aile boyu hastaneliktik anlayacagin
Ama gece resmen direkten dondum ya . Allah korudu .
sagol canim ilgin icin. sabah iyiyim derken yine fenalastim Aldim kizimi dogru doktora
zehirlenmisim maalesef bende hamile olabilirim dedim
idrar testi yappti negatif ciktiaslinda birazda iyi oldu negatif oldugu icin ilac verdi bana ama yinede guveli dedi
neden kan testi yapmadi anlamadim herhalde olsa bile bebek cok ufakken birsey olmuyor
onu olcmek icin yapti galiba. birde hastanede yapilan idrar testiyle eczaneden alinan testin hassasiyeti aynimidir ??
Adetimi soyledim. gebelik olabilir dedi hala vakit var ilaclari aldim . kizimada baktirdim onunda birseyi yok sukur.
ama oda orta kulak enf olmus ilaclarini aldik.
Sonra benim hastanede tansiyonum filanda dusunce esimi aradim geldi
oda birkac gundur kotuyum diyordu hadi sende muayene ol dedim.
onada bir serum bir igne yapistirdilar . Aile boyu hastaneliktik anlayacagin
Ama gece resmen direkten dondum ya . Allah korudu .
canım naptın doktorda dun? sonuc ne?
günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden
günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden [/QUOTE
canım üzme kendini lütfen fazla bu ay olmazsa gelecek ay olur .yasadıgın duyguları anlıyorum vede yasadım ve belkıde yıne yasıycam ama umudumuzu kaybettiğimizde asıl kaybetmiş olursuz savası o nedenle moralini bozma ve umut dolu ol
günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden
bu durumu bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum her ay tamam diyosun hissediyorum bu ay kesin hamileyim adetde gecikiyo oh ne güzel diyosun ama negatif çıkınca üzülüyosun ama hasta olana kadar ümidini kaybetmiyosun.regli oluncada neyse öbür ay artık diyosun.ben her gün allah yalvarıyorum hayırlısı hayırlı bir evlat diliyorum. olmayan herkes için senin içinde edicem. rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
günaydın arkadaşlar
günaydın güzel anne aday adaylarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?