Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

slmn alykm canım ne olsun kalktım kahvaltı ettm ve bakayım kızlar napıyo dedm hergünkü monotonlk işte ama işte sizinle iyi oluyrm sen nasılsın canım

Öyle valla bende işe geldim çayım kahvaltım.. sizle laflıyorum işte..
Güne başlamanın en güzel yolu bu..
İyiki varsınız

günaydın kızlar

kızlar benim çalışmalar hızla devam ediyo ilk denemelerimiz olduğu için içim kıpır kıpır ilk ayımda tutarmı dersiniz kızlar gün aşırı ilişkiye giriyoruz benim adetim bu ayın ikisinde bitti 3 ünde çalışmalara başladım ilşkiden sonra popoma yastık koyup en az 1,5 saat bekliyorum amcamın oğlunun karısı ilk çocuğuna böyle kalmış bakalım tutacakmı bide bişey daha sorucam çok oldum ama

şimdi ilişkiye girdik 1,5 saat bekledim sonra gittim yattım aklıma fitilim geldi 1 atne kalmıştı mantar için onu kullandım bişey olurmu ya kremimide sürdüm üstüne ama vajinal krem yani

rica ederm tatlım ama ümidini kesme burda beraber hamiş olcaz inş ve teyze olcaz birbirimzn bebişlerne hadi ama bozmayın moralleri

korkma bişey yoktur inşallah doktoruna güven sen artık herşeyin çaresi var geç olsunda güç olmasın.bazen psikolojik olarak bile gecikmeler olduğunu duydum ben çok istediğimiz için kendini rahat bırak başka şeylerle uğraş kafanı dağıt tatlım sıkma canını

canım benm inş tutar allahın iznyle sabah mesaisi yapıldı desene ya iyi yapmşsn bekleme konusunda ben hamile kaldgm ayda ilşki bitimi hemen ayakalarımı topladım kaldırıp karnıma dogru çektm öyle bekledm sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmş tatlım inş gelir bebiş

kızlar benide yazın benide bende umudumu ekim ayına bağlayanlardanım :81::81:

aynen öyle canım stres en büyük gecikme sebebi

Canım bu öyle bişeyki hergün burda neler okuyorum olmaz diye bişey yok bi kere bunu unutma,
Regline 1 hafta kala yumurtlayanlar bile var, bak sende farketmişsin geç geldiğini akıntının,
Normalde adeti geciken biri de değilsin öyle diyosun, en fazla 1 hafta var şurda o 1 haftada olmazsan bunun altında kesin bişey var,
Ama zaten bişey yoksa bu hafta sonuna kadar olursun bence.
Bak benimde öyle oldu hayatım boyunca hiçbilmem günümün geçtiğini bu ay 3 gün geçince nası heveslendim ve kan testiyle nası havam söndü anlatamam sana. Ama olmadığını öğrenip bunu kabullenince 2 gün sonra çıktı geldi kırmızılar.
Birazda rahatlamakla ilgili sanırım biz kendimizi çok kastığımız içn de gecikmeye sebep veriyor olabiliriz,
Resmen hükmediyoruz nasıl bir bünyeyse ben her sabah nolur bugünde gelme diye uyandım durdum...
Sen şimdi biraz rahatla, herşey olabilir sadece bekleyeceksin biraz daha.
Ama yokmuş gibi düşün, buna inan kii varsa da sürpriz olsun mucize olsun emi..

bikere şu unutulmamalı bi kadın düzenli regli oluyosa yani her ay gecikse dahi oluyosa bu hamile kalması için en büyük gösterge o yüzden sıkmayın canınızı inş allahın iznyle bu topikte başarıcaz

canım tamda dediğin gibi sonucu öğrenince resmen havam fıııııs sönü verdi ne psikolojiymiş arkadaş düzenli olan ve sancıdan beni ağlatan adetimi geciktirdi ve ağrısız sızısız devam ediyorum 32. günümde ,eşim az önce yazmış onu okudum biraz sulandım sonra senin yazını okudum nerdeyse birebir yazmışsınız önce şunu yazmış bana " ben hala inanıyorum sana bak gör haftaya çıkar ortaya " bende umut etmek istemiyorum artık dedim oda " umut etme sen yine de olursa süpriz olsun" diye yazmış ben yine tabi salya sümük sonra senin yazını okudum eşimin desteği gibi desteğiniz çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Günaydın kızlar medmus üzülme hayırlısı ne ise o oluyor belki negatif belkide geç döllenme allah bilir.hayırlısı

kısmette ne varsa o olsun canım hayırlısı yani ama bırak eger olursada senn için büyük bi mucize olur ama bu şeklde kafanı yorarsn stresin artar bende zamanında yeterki hamile olyım diyodm ama çok yanlış böyle düşünmk sonu hüsran oldu bebegim gitti o yüzden hayırlısı demek lazım eger olucaksa

Günaydın kızlar medmus üzülme hayırlısı ne ise o oluyor belki negatif belkide geç döllenme allah bilir.hayırlısı

günaydın canım üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil eşim diyor ki sanki Allah korusun bir çocuğumuz olduda onu kaybetmiş gibi üzülüyorsun bu kadarı fazla evet hepiniz haklısınız Rabbim her şeyin hayırlısını versin evladında demek ki vakti şimdi değilmiş belki önümüzdeki ay gelecek

canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene Allah onun acısını yenisiyle unuttursun inşallah evet artık toparlanıp önümüzdeki ay için çalışmalara başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…