Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Rahatla canım bak eşinde üzülüyordur,
Bizler bunun için burdayız birbirimize destek olmalıyız, inşallah bu son ayımız olur
Bu topic bize hayır getirir, bebişlerimizi getirir..

Melek'cim söylediğin çok doğru,
Sadece hamile olmakla bitmyiorki birde ona kavuşmak var ..
Allah onu nasip etsin, o yüzden hayırlısını istiyoruz,
Sonuna kadar sağlıkla gitsin kavuşalım meleklerimize..

çok geçmiş olsun..

Kızlar Günaydın,

Ben de bu ay 3. aşılamamı yaptıracağım kısmetse. İlk ikisi tutmadı maalesef dua edin lütfen bu ay artık tutsun yoksa tüp bebek aşamasına geçeceğiz

Kızlar Günaydın,

Ben de bu ay 3. aşılamamı yaptıracağım kısmetse. İlk ikisi tutmadı maalesef dua edin lütfen bu ay artık tutsun yoksa tüp bebek aşamasına geçeceğiz

Hayırlısıyla inşallah canım gelir bebişin, seni daha fazla bekletmez..

canım üzülme bende seninle hemen hemen aynı durumdayım keşke önce evde test yapıpta gitseydin (gerçi daha önce test yaptınmı evde yazılanlardan hatırlamıyorum) ben adetime 2 gün kaladan beri test yaptım hep negatif ve artık bugün bekliyorum kırmızıları Allahtan mit kesilmez üzme kendini hayırlısı olsun..

allah razı olsun canım hadi kızlar durmak yok inş sırayla regli günlermzde hepmz birer birer hamiş olcz allahın iznyle halvetlere devam benm reglide bugün yarın bitiyr

allah razı olsun canım hadi kızlar durmak yok inş sırayla regli günlermzde hepmz birer birer hamiş olcz allahın iznyle halvetlere devam benm reglide bugün yarın bitiyr

Kızlar Günaydın,

canım hoşgeldin inşallah dileğin olmuştur ve bu ay bebeğine kavuşursun

canım ben evde test yapmadım çünkü önceden alınmış bir doktor randevum vardı aylardır deniyoruz ve olmuyordu tahlil falan istemişti onun sonucunu alacaktık ve hazır gidiyoruz doktora danışalım dedik ama o da malesef fos çıktı

Ben de aynı durumdayım maalesef. Her ay yıkım yaşıyorum resmen 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bazen umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor. Dün gece bir an öyle bir his düştüki içime sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettim uyuyamadım bi türlü

canım çok teşekkür ederim cvp verdğin için dün gece yaptık sabah değil yani cnaım ben şuan işteyim bacaklarımı kendime doğru çektim ama bu seferde sipermler dışarı çıkıyodu bende bacaklarımı kendime doğru çekip uzandım eşimde bu kadar uğraşına değer inşallah diyo çok istiyor ya inşallah tutar ya :)

Günaydın kızlarrrr medmus üzülme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. eşinide üzme.. erkekler bizim gibi değil belli etmeselerde onlarda içten içe üzülüyolardır zaten konuyu uzatmayın bence

Günaydın cnm hoşgeldin,

Yaa evet erkeklere de fazla yansıtmamak lazım, onlarda stres yapınca spermler ölüp gidecek mazallaaaaaaah
bizim yaptığımız stres yetiyo zaten
ben valla kocama ağzımı açmıyorum, bilse bu kadar dellendiğimi ne güler halime
kendi kendimi yiyorum onun bişeyden haberi yok :))

kızlar aranızda aşılama yaptıran var mı? yada yaptırıp hamile kalan tanıdığı olan

sahi dün akşam ne oldu eşimle oturuyoruz şu süt buharı olayı varya onu gördüm forumlardan birinde eşime dedim ki bak böyle böyle yapmak gerekiymuş diye :44: eşimde dediki "yaa senle evlendiğimden beri duymadığım şey kalmadı "

Yok ben yaptırmadım hiç tanıdığımda yok..

Canim seni cok umutlandirmakta istemem sonu yikim olmasin diye ama benim 2 gun once su yumurtlama akintisina benzeyen iki parmak arasinda bariz uzayan akintim geldi. hemde adete 1 hafta kadar varken adet gunu bakalim birsey gelicekmi? yani eger o yumurtlama akintisiysa cikmazki kanda bile. se akintinin ne zaman geldigini hatirliyormusun. 15 gun gecmesi lazimmis ustunden ?
çok geçmiş olsun..

cok sagol canim yattim gelince yeni kalktim ama cok karnim acikmis gurbette olmak ne zor bir corba yapacak kimsem yok annemin yoklugu boyle durumlarda daha bir dokunuyor icime.

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

gerçekten erkekler hiç belli etmiyo ben kendimi yiyip bitirirken eşim çok rahat dawranıyo aslında bana belli etmiyo oda çok istiyo banada morel weriyo cnm benim her ay test yapıyorum die artık yapma test falan dior neden dedim moralini bozmamak için dior bana kocişim cnm sağlık sorunumuz olmadığı için rahatmış elbetki allahım zamanı gelince bizede wericek dior ama işte gel sen bana anlat offffffff
( yüce allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür hepimizin inşallahhh

arkadaşlar tamamiyle hepimizin durumu psikolojik şu kafaları değiştirip resetlememiz gerekiyor bakın ozaman hiç bir sorun kalmıycakve hemen hamile kalıcaz..çokmu sabrsızız ne :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…