arkadaşlar BAT yazarsanız liste hazırlıycam
canım tamda dediğin gibi sonucu öğrenince resmen havam fıııııs sönü verdi ne psikolojiymiş arkadaş düzenli olan ve sancıdan beni ağlatan adetimi geciktirdi ve ağrısız sızısız devam ediyorum 32. günümde ,eşim az önce yazmış onu okudum biraz sulandım sonra senin yazını okudum nerdeyse birebir yazmışsınız önce şunu yazmış bana " ben hala inanıyorum sana bak gör haftaya çıkar ortaya " bende umut etmek istemiyorum artık dedim oda " umut etme sen yine de olursa süpriz olsun" diye yazmış ben yine tabi salya sümüksonra senin yazını okudum eşimin desteği gibi desteğiniz çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
kısmette ne varsa o olsun canım hayırlısı yani ama bırak eger olursada senn için büyük bi mucize olur ama bu şeklde kafanı yorarsn stresin artar bende zamanında yeterki hamile olyım diyodm ama çok yanlış böyle düşünmk sonu hüsran oldu bebegim gitti o yüzden hayırlısı demek lazım eger olucaksa
sagol canim ilgin icin. sabah iyiyim derken yine fenalastim Aldim kizimi dogru doktora
zehirlenmisim maalesef bende hamile olabilirim dedim
idrar testi yappti negatif ciktiaslinda birazda iyi oldu negatif oldugu icin ilac verdi bana ama yinede guveli dedi
neden kan testi yapmadi anlamadim herhalde olsa bile bebek cok ufakken birsey olmuyor
onu olcmek icin yapti galiba. birde hastanede yapilan idrar testiyle eczaneden alinan testin hassasiyeti aynimidir ??
Adetimi soyledim. gebelik olabilir dedi hala vakit var ilaclari aldim . kizimada baktirdim onunda birseyi yok sukur.
ama oda orta kulak enf olmus ilaclarini aldik.
Sonra benim hastanede tansiyonum filanda dusunce esimi aradim geldi
oda birkac gundur kotuyum diyordu hadi sende muayene ol dedim.
onada bir serum bir igne yapistirdilar . Aile boyu hastaneliktik anlayacagin
Ama gece resmen direkten dondum ya . Allah korudu .
günaydın canım üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil eşim diyor ki sanki Allah korusun bir çocuğumuz olduda onu kaybetmiş gibi üzülüyorsun bu kadarı fazla evet hepiniz haklısınız Rabbim her şeyin hayırlısını versin evladında demek ki vakti şimdi değilmiş belki önümüzdeki ay gelecek
canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene Allah onun acısını yenisiyle unuttursun inşallah evet artık toparlanıp önümüzdeki ay için çalışmalara başlamak lazım
BAT 27 Ekim canımmmmm
Kızlar Günaydın,
Ben de bu ay 3. aşılamamı yaptıracağım kısmetse. İlk ikisi tutmadı maalesef dua edin lütfen bu ay artık tutsun yoksa tüp bebek aşamasına geçeceğiz
günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden
günaydın canım üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil eşim diyor ki sanki Allah korusun bir çocuğumuz olduda onu kaybetmiş gibi üzülüyorsun bu kadarı fazla evet hepiniz haklısınız Rabbim her şeyin hayırlısını versin evladında demek ki vakti şimdi değilmiş belki önümüzdeki ay gelecek
canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene Allah onun acısını yenisiyle unuttursun inşallah evet artık toparlanıp önümüzdeki ay için çalışmalara başlamak lazım
Kızlar Günaydın,
Ben de bu ay 3. aşılamamı yaptıracağım kısmetse. İlk ikisi tutmadı maalesef dua edin lütfen bu ay artık tutsun yoksa tüp bebek aşamasına geçeceğiz
canım üzülme bende seninle hemen hemen aynı durumdayım keşke önce evde test yapıpta gitseydin (gerçi daha önce test yaptınmı evde yazılanlardan hatırlamıyorum) ben adetime 2 gün kaladan beri test yaptım hep negatif ve artık bugün bekliyorum kırmızıları Allahtan mit kesilmez üzme kendini hayırlısı olsun..
canım üzülme bende seninle hemen hemen aynı durumdayım keşke önce evde test yapıpta gitseydin (gerçi daha önce test yaptınmı evde yazılanlardan hatırlamıyorum) ben adetime 2 gün kaladan beri test yaptım hep negatif ve artık bugün bekliyorum kırmızıları Allahtan mit kesilmez üzme kendini hayırlısı olsun..
canım benm inş tutar allahın iznyle sabah mesaisi yapıldı desene ya iyi yapmşsn bekleme konusunda ben hamile kaldgm ayda ilşki bitimi hemen ayakalarımı topladım kaldırıp karnıma dogru çektm öyle bekledm sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmş tatlım inş gelir bebiş
Günaydın kızlarrrrmedmus üzülme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. eşinide üzme.. erkekler bizim gibi değil belli etmeselerde onlarda içten içe üzülüyolardır zaten konuyu uzatmayın bence
Günaydın cnm hoşgeldin,
Yaa evet erkeklere de fazla yansıtmamak lazım, onlarda stres yapınca spermler ölüp gidecek mazallaaaaaaah
bizim yaptığımız stres yetiyo zaten
ben valla kocama ağzımı açmıyorum, bilse bu kadar dellendiğimi ne güler halime
kendi kendimi yiyorum onun bişeyden haberi yok :))
Günaydın cnm hoşgeldin,
Yaa evet erkeklere de fazla yansıtmamak lazım, onlarda stres yapınca spermler ölüp gidecek mazallaaaaaaah
bizim yaptığımız stres yetiyo zaten
ben valla kocama ağzımı açmıyorum, bilse bu kadar dellendiğimi ne güler halime
kendi kendimi yiyorum onun bişeyden haberi yok :))
Canim seni cok umutlandirmakta istemem sonu yikim olmasin diye ama benim 2 gun once su yumurtlama akintisina benzeyen iki parmak arasinda bariz uzayan akintim geldi. hemde adete 1 hafta kadar varken adet gunu bakalim birsey gelicekmi? yani eger o yumurtlama akintisiysa cikmazki kanda bile. se akintinin ne zaman geldigini hatirliyormusun. 15 gun gecmesi lazimmis ustunden ?günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden
çok geçmiş olsun..
Ben de aynı durumdayım maalesef. Her ay yıkım yaşıyorum resmen 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bazen umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor. Dün gece bir an öyle bir his düştüki içime sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettimuyuyamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?