ben tutturamazsamda gelirim olduğunuz topiğe gelişmeleri takip ederim
Onemli degil canim. masallah topigimiz cok kalabalik kacirman normal :)
simdi ben hesapliyorumda benimde 20. 21. gun basladi bugun 22.gun var hala.
belkimde gec yumurtladik diye dusundum .
artık umursamıyorum ben yumurtladım mı yumurtlamadım mı elimde rapor hamile değilsin diyor ve hala olmadı arada gelin ağrılar sonra kayboluyor ama şimdi biraz arttı kısmet artık önümüzdeki aya ama inş sen bu dönemi kaçırmamış ve dileğine kavuşmuşsundur
canım yani umut vermek istemem ama bilgin olsun.. ben ilk doktora gittigimde bana tahlil bile yapmadan adet söktürücü verdi hamile olabilecegimi düsünüyorum dedim kan tahlili istedi.. tahlilde hamile cıktım.. 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittim vajinal muayene istedi gerildim yaptırmak istemedim ultrasonla bakmasını istedim doktor bana bagırıp cagırdı bu ne geri kafalılık bana işimimi ögreteceksin diye.. şok oldum ultrasonla baktı bebek falan yok hiç biş görmüyorum dedi aglayarak cıktım hastaneden ertesi gün daha önce gitmiş oldugum doktora gittim anlattım durumu ultrasonla baktı bebişi gösterdi kalp atışını bile dinletmişti
yani doktorada pek güven olmuyo sen içini sıkıp daraltma iyi düşün iyi olsun inşallah
canım benim kan tahlilimde bebiş görünmedi onun için emin olabiliyorum üstelik doktorumu değiştiricem yine de ilgisizliğinden dolayı senin doktorunda yani ne hakla sana bağırıyor ay bu tip insanlardan nefret ediyorum ya ben doktorumun yanında rahat değilim geriliyorum rahat rahat konuşamadığım doktorla niye tedavi sürecini başlatayım ki onun için doğru kişiyi bulana kadar aramaya devam
ben Ankarada yaşıyorum güzelim doktorun ankara da mı :44:
ben Ankarada yaşıyorum güzelim doktorun ankara da mı :44:
canım yani umut vermek istemem ama bilgin olsun.. ben ilk doktora gittigimde bana tahlil bile yapmadan adet söktürücü verdi hamile olabilecegimi düsünüyorum dedim kan tahlili istedi.. tahlilde hamile cıktım.. 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittim vajinal muayene istedi gerildim yaptırmak istemedim ultrasonla bakmasını istedim doktor bana bagırıp cagırdı bu ne geri kafalılık bana işimimi ögreteceksin diye.. şok oldum ultrasonla baktı bebek falan yok hiç biş görmüyorum dedi aglayarak cıktım hastaneden ertesi gün daha önce gitmiş oldugum doktora gittim anlattım durumu ultrasonla baktı bebişi gösterdi kalp atışını bile dinletmişti
yani doktorada pek güven olmuyo sen içini sıkıp daraltma iyi düşün iyi olsun inşallah
Daha önce gidip çok memnun kaldığım bir doktor vardı. ama testleri çalıştığı Zekai Tahirde veya özelde yapıyordu. Hepsi tek yerde olsun diye özel hastaneye gittim. Süper fikirmiş adam hayatımı kararttı. İstersen ilk doktorumun adını vereyim. Ben de kendisine kesin dönüş yaptımOlumlu, sakin ve deneyimli bir doktor. böyle bana herşeyi aptala anlatır gibi anlattı. Sakin ve detaylı. ay iyice kızdım kendime niye vazgeçtiysem ondan
ahahaa gel seni istanbulda misafir edelim o zmn
ist desindir diye düşünmüştüm :26:
canım benden geçti artık bu ay süpriz vermek ama umarım en yakın zamanda senden bu güzel haber duyarız..[/QUOTE
hasta oldun mu sen bugun ???
hayır daha olmadım ama kasık ağrılarım var ara ara coşuyor , geçen ayda gece olmuştum yani geç saatlerde bekliyorum kırmızı misafirlerimi
çok iyi olur valla güzelim ben bitane buldum ama yine de iyice araştırmadan hayatta gitmem yaptım başta salaklık ama artık yapmam iyice moralimi bozuyor doktorlar ismini verirsen sevinirim
Ankara'dayım güzelim asıl sen gel biz seni ağırlayalım istanbulun trafiği stresi çekilmez yeterince stresliyiz hemi
ben çıkıyorum arkadaşlar malum mesai bitti servisi kaçırmayayım yarın sabah ilk işim pc açılır açılmaz buraya uğramak olacak kendinize iyi bakın bu arada çalışmaya başlayacak olan arkadaşların mesaisi bundan sonra başlayacak Allah onlara da güç kuvvet versin haydin çalışmaya haydin halvete
hayır daha olmadım ama kasık ağrılarım var ara ara coşuyor , geçen ayda gece olmuştum yani geç saatlerde bekliyorum kırmızı misafirlerimi
oznur canım senın ates tablon süper ötesi
neden kan testı yaptırmıyorsun bence hamılesın yanı umıtlendırmeyeyım ama o tablo bende olsa evdekı teste guvenmem coktan kan testı yaptırıdım bak yarın cuma pazartesıye kadar bekleme gıt yaptır yarında düşmezse tabı atesın
yınede ümitlendırmeyeyımde
yahu aramızda kimse akşam yemegini düşünmüyo mu
kendı adıma cvp verıyorum suan işteyim 6 da mesaim bitiyor. esım müzisyen bıraz once işe gitti aksam 12 gibi eve gelır bugun bende dunden kalan yemegı ısıtıp yıycem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?