Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben tutturamazsamda gelirim olduğunuz topiğe gelişmeleri takip ederim

canım yani umut vermek istemem ama bilgin olsun.. ben ilk doktora gittigimde bana tahlil bile yapmadan adet söktürücü verdi hamile olabilecegimi düsünüyorum dedim kan tahlili istedi.. tahlilde hamile cıktım.. 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittim vajinal muayene istedi gerildim yaptırmak istemedim ultrasonla bakmasını istedim doktor bana bagırıp cagırdı bu ne geri kafalılık bana işimimi ögreteceksin diye.. şok oldum ultrasonla baktı bebek falan yok hiç biş görmüyorum dedi aglayarak cıktım hastaneden ertesi gün daha önce gitmiş oldugum doktora gittim anlattım durumu ultrasonla baktı bebişi gösterdi kalp atışını bile dinletmişti

yani doktorada pek güven olmuyo sen içini sıkıp daraltma iyi düşün iyi olsun inşallah

canım benim kan tahlilimde bebiş görünmedi onun için emin olabiliyorum üstelik doktorumu değiştiricem yine de ilgisizliğinden dolayı senin doktorunda yani ne hakla sana bağırıyor ay bu tip insanlardan nefret ediyorum ya ben doktorumun yanında rahat değilim geriliyorum rahat rahat konuşamadığım doktorla niye tedavi sürecini başlatayım ki onun için doğru kişiyi bulana kadar aramaya devam

normalde o kadına gitmiyordum sadece kan tahlili yaptırmak istedim hastane doktora yönlendirdi..
ben kendi doktorumdan cok memnunum ilk 7 ay denememizde tutturamayınca gittim doktoruma ilk defa gitmiştim o kadar rahatlatmıştıki içimi o ay hamile kaldım
tavsiye ederim kesinlikle..

Benim normalde regliden öyle 10 gün önce batmalarım falan olmazdı. Geçen ay 10 gün kala batmalar, kasılmalar inanılmaz düzeydi. Ovulasyonu bitenler topiğine de yazmıştım. Ovulasyon testim de bitmişti( hepsini çalışmalara başlamadan önceki ay harcadım meraktan). O 10 gün kala olan akıntı ve kasılmalar neydi acaba? İnternette yazan hesaplamalardan farklı olarak geç ovulasyon mu oldu ki?

ben Ankarada yaşıyorum güzelim doktorun ankara da mı :44:

Daha önce gidip çok memnun kaldığım bir doktor vardı. ama testleri çalıştığı Zekai Tahirde veya özelde yapıyordu. Hepsi tek yerde olsun diye özel hastaneye gittim. Süper fikirmiş adam hayatımı kararttı. İstersen ilk doktorumun adını vereyim. Ben de kendisine kesin dönüş yaptım Olumlu, sakin ve deneyimli bir doktor. böyle bana herşeyi aptala anlatır gibi anlattı. Sakin ve detaylı. ay iyice kızdım kendime niye vazgeçtiysem ondan

anlayamiyorum doktor sana nasil bagirabilir ja, böyle bisey gercektende sacma... onlar insanlara yardim etmek icin doktor oldular... bende tekrar dan denemeye basliyacagim cünkü 6 ay önce cocugum karnimda vefat etti, kendini hic sikma bak hamilesin stres den uzak dur canim ve hamileliginin tadini cikart, insallah saglikli hayirli bir evlat olur

çok iyi olur valla güzelim ben bitane buldum ama yine de iyice araştırmadan hayatta gitmem yaptım başta salaklık ama artık yapmam iyice moralimi bozuyor doktorlar ismini verirsen sevinirim
ahahaa gel seni istanbulda misafir edelim o zmn
ist desindir diye düşünmüştüm :26:

Ankara'dayım güzelim asıl sen gel biz seni ağırlayalım istanbulun trafiği stresi çekilmez yeterince stresliyiz hemi

ben çıkıyorum arkadaşlar malum mesai bitti servisi kaçırmayayım yarın sabah ilk işim pc açılır açılmaz buraya uğramak olacak kendinize iyi bakın bu arada çalışmaya başlayacak olan arkadaşların mesaisi bundan sonra başlayacak Allah onlara da güç kuvvet versin haydin çalışmaya haydin halvete

Canım doktorun ismi Ayhan Sucak. Muayenehanesi Tunalı'da. İnternetten bak istersen telefonuna. Burada vermek yasakmış galiba. Dünya tatlısı bir asistanı var.

Öznurcum bende ateş ölçüyorum bu ay senin ateşin en son baktığımda gayet iyi gidiyordu
ateş tablonu eklermisin bir bakalım son durum nasıl :)

Son düzenleme:

yahu aramızda kimse akşam yemegini düşünmüyo mu

kendı adıma cvp verıyorum suan işteyim 6 da mesaim bitiyor. esım müzisyen bıraz once işe gitti aksam 12 gibi eve gelır bugun bende dunden kalan yemegı ısıtıp yıycem. :)

walla okuduğumda ağzım açık kaldı o nasıl dr öyle ya başka dr gidiyorsun kalp atışı bile var..

kendı adıma cvp verıyorum suan işteyim 6 da mesaim bitiyor. esım müzisyen bıraz once işe gitti aksam 12 gibi eve gelır bugun bende dunden kalan yemegı ısıtıp yıycem. :)

bende bı elım mutfakta resmen ocaga koydum gercı yemeklerı
onlar pişsinler eşim 6 gıbı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…