Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

walla okuduğumda ağzım açık kaldı o nasıl dr öyle ya başka dr gidiyorsun kalp atışı bile var..

doktoru şikayet etmeyi bile düşündüm sonra vazgectim gittim kendi doktoruma şikayet ettim
çirkindir o seni çekememiştir diye espiri yaptı sonra düşündm evet haklı olabilir

bi evde oturan ben miyim yaa herkeşler işte ne güzel.. bende çalışmak istiyorum ama bebiş düşüncesi yüzünden cok cekimserim
gecen sefer işe kabul edildim hamile oldugumu ögrenince gelemeyecegimi söylemiştim

tabiki memnuniyetle :)) ama dün ve bugün gripliyim ateş hastalıktanda olabilir sanırım..

380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım tablon süper tıpkı hamile tablosu gibi umarım bizi yanıltmaz
19.günü yumurtalmış görünüyorsun ff çizgiyi kesik çekmiş emin olamamış
ama yumurtlamadan sonraki 9.günde düşüş ve birden yükseliş olmuş inş.
bu düşüş yerleşme düşüşüdür canım hadi bakalım topiğimizin 3.hamişide
sen olursun inşallaaaaaahhh

Arkadaşım nerdesin sen yaa ateş ölçme grubunda hep senin tabloya yorum yaptıkkkkkk

yazdım ccanım cevap çıkış saati yaklaştı ancak okuyabildim :)) ya o kadar güzel yorumlar yapılmışki hep keşke dedim ama hiç umut yok bende korkularım sabrımın önüne geçiyor maalesef üzülmek istemiorum..

Merhaba kızlar birşey soracağım dün adetim bitti bugün sürekli beyaz akıntı geliyor sizce yumurtlamamı oluyordur yoksa adet bitimi sizlerde de oluyor mu????

Son düzenleme:

Yarına adetin gelmezse ve ateşin böyle devam ederse kan testi yaptırmayı düşünmez misin? Bence düşünmelisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam kıslar bat 6 ekim demiştim ya
hala regl olmadım bennn 2 gün önce ve bu sabah test yaptım negatif.
Ama neden hala gelmiyor o zaman? ve korunuyoruz da aslında ama olursa da doğururum tabi..

Selam kıslar bat 6 ekim demiştim ya
hala regl olmadım bennn 2 gün önce ve bu sabah test yaptım negatif.
Ama neden hala gelmiyor o zaman? ve korunuyoruz da aslında ama olursa da doğururum tabi..

Cnm erken yaptin testi bir kacgun bekle regl olmazsan test yap erken yapmissin testi

selam kizlar karbonat testinden haberi olan varmi

ben karbonat testi diye birşşey duymuştum hatta bu sitede de okumuştum hamile olan bi arkadaş yapmıştı köpüklü olmuştu hamile olmayan bi arkadaş yapmıştı köpük yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…