Öznurcum bende ateş ölçüyorum bu ay senin ateşin en son baktığımda gayet iyi gidiyordu
ateş tablonu eklermisin bir bakalım son durum nasıl :)
oznur canım senın ates tablon süper ötesi
neden kan testı yaptırmıyorsun bence hamılesın yanı umıtlendırmeyeyım ama o tablo bende olsa evdekı teste guvenmem coktan kan testı yaptırıdım bak yarın cuma pazartesıye kadar bekleme gıt yaptır yarında düşmezse tabı atesın
yınede ümitlendırmeyeyımde
öylede canım 3 gün üst üste test yaptım ben hatta evdeki test yanlıştır dedim gittim başka marka aldımbugün olmazsam yarın olurum regl çünkü 6-7 arası olması lazım daha öncede gecikince dr gitmiştim ben ve kocaman bir negatifle dönmüştüm kandada çıkmamıştı onun için şuan hiç acelem yok ve umudumda yok bu aydan kasımda inş..
yahu aramızda kimse akşam yemegini düşünmüyo mu
bende anneme gidicem
walla okuduğumda ağzım açık kaldı o nasıl dr öyle ya başka dr gidiyorsun kalp atışı bile var..
bende anneme gidicem
tabiki memnuniyetle :)) ama dün ve bugün gripliyim ateş hastalıktanda olabilir sanırım..
380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Arkadaşım nerdesin sen yaa ateş ölçme grubunda hep senin tabloya yorum yaptıkkkkkk
yazdım ccanım cevap çıkış saati yaklaştı ancak okuyabildim :)) ya o kadar güzel yorumlar yapılmışki hep keşke dedim ama hiç umut yok bende korkularım sabrımın önüne geçiyor maalesef üzülmek istemiorum..
Merhaba kızlar birşey soracağım dün adetim bitti bugün sürekli beyaz akıntı geliyor sizce yumurtlamamı oluyordur yoksa adet bitimi sizlerde de oluyor mu????
Biri bana cvp versin nolur nolur nolurrr
adetin bitişindendir canm yada üşüyüncede öle akıntı oluyo ama sen yinede riske atma bebiş istiyosan bu günü degerlendir
Selam kıslar bat 6 ekim demiştim ya
hala regl olmadım bennn 2 gün önce ve bu sabah test yaptım negatif.
Ama neden hala gelmiyor o zaman? ve korunuyoruz da aslında ama olursa da doğururum tabi..
selam kizlar karbonat testinden haberi olan varmi
ben karbonat testi diye birşşey duymuştum hatta bu sitede de okumuştum hamile olan bi arkadaş yapmıştı köpüklü olmuştu hamile olmayan bi arkadaş yapmıştı köpük yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?