Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

idrarını temiz bir kaba koy ve üstüne 1 çay kaşğı karbonat dök eğer köpürürse gözün aydın :):):):)

kıslarr bunu goggle dan arattım denesek mi ne dersinizzz

idrarını temiz bir kaba koy ve üstüne 1 çay kaşğı karbonat dök eğer köpürürse gözün aydın :):):):)

kıslarr bunu goggle dan arattım denesek mi ne dersinizzz

Ilgincmis deniycem valla hed eglence olsun diye ama

ben denemiştim karbonatı köpürmüştü ama çıkmamıştı pardon yalan olmasın karbonat yoktu evde kabartmatozu kullanmıştım

ne güzel söylemiş inşallah içine doğmuştur benim kociş ise bu ay bebek olmadığını hissediyomuş sinir etti beni

kızlar karbonatın köpürme nedeni sadece yediğiniz içtiğiniz asitli şeyler
asit içeriği fazla gıdalar ve içecekler yiyip içtiyseniz köpürür

Son düzenleme:
valla benimkine yap desen yapar

hatta desen ki 2 gün bişey yeme 3. gün 3 hamamböcegini ez üzerine 1 kertenkele ye kesin bebişiniz olur valla yer

benimkide tam tersi yapmaz adama her şey ters tepiyo mesela baklava çok sever ama bebek için lazım desem yemez sanki gururuna dokunuyo adamın

Kizlar karbonat testini gectim kopurdu birde gercekten hamile olsam super olurdu ama hic oyle gelmiyor bana :-!

benimkide tam tersi yapmaz adama her şey ters tepiyo mesela baklava çok sever ama bebek için lazım desem yemez sanki gururuna dokunuyo adamın

Aynennn,
Benim kocam bu gerekliymis dersem onu agzina surmez.
Daha onceden bali cok severdi, spermlere iyi geliyor dedigimden beri agzina bir kasik surmuyor.
Corek otu spermler icin iyi degil dedim gecende, pogacadan dokulen corek otlarini parmagiyla aldi aldi yedi.
Tamamen ters tepki yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…