günaydın canım,
gittim doktora kanda değer 4 çıktı, yine gidiyo tutunamayan minik bebeğim...
yarın tekrarlanacak test, sıfır olduğunu görmem lazım dedi
adet olduktan snrada tekrar muayne olacağım ve farklı testler yapılacak
2 ay üstüste neden böyle olduğuyla ilgili...
çok canım sıkkın ....
sen nsılsın inş güzelce çatlar yumurtlaarnda bebeğin gelir..
kızlar hıc aranızda şu ıalcları kullanan oldumu
cyclo-progynova 21 draje dıe
ve
matofin 500mg die ne kı bunlar ne iiçin acaba bilgi sahıbı olan varmı
canım netten biraz araştırdım matofin diyabet ile ilgili bir ilaç.(Matofin; insüline bağımlı olmayan diyabet (tip 2 diyabet) tedavisinde etkilidir.)
cyclo-progynova:adet düzenleyici,hormon bozukluğu olan kişilere veriliyormuş..
canım seni merak ettim ve faal olduğun topiğe girdim okudum..Allah yardımcın olsun canım hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz ama kafanı başka şeylerle meşgul et bu dönem öyle yapmaya çalış...değerin 4 çıkmış bencede bir bebiş var ama tutunamıyor sanırım annesine..
bu ay olmaz diğer ay olur canım endişelenme..bu kadar yıpratma lütfen kendini..yarın öğren kesin sonucu sonra muayebne olup est yapılır bakalır ona göre tedavi olusun sıkma canını lütfen inan bende üzülüyorum yazdıklarına..bu arada erkeklerden bizim kadar duygusal ve düşünceli olmalarını beklemek hata oluyor onlar bizler gibi değil..bunuda unutma canım
günaydın canım,
gittim doktora kanda değer 4 çıktı, yine gidiyo tutunamayan minik bebeğim...
yarın tekrarlanacak test, sıfır olduğunu görmem lazım dedi
adet olduktan snrada tekrar muayne olacağım ve farklı testler yapılacak
2 ay üstüste neden böyle olduğuyla ilgili...
çok canım sıkkın ....
sen nsılsın inş güzelce çatlar yumurtlaarnda bebeğin gelir..
evt canım değere bakılırsa yine geçen ayki gibi döllenme olmuş ancak,
atıyor vücud yine kimyasal gebelik...
bu şekilde ikinci oluşu bide üst üste çok yıprattı beni..
ama zaman en iyi ilaç geçecek bunlar biliyorum yeni umutlarla başlayacağız
bigün yine gelecek meleğim allahn izniyle...
erkeklere gelince...gerçtekten çok bişey beklememek lazım, kendine zarar.
ama insanın elinde olmuyor işte...
neyse buda gelir buda geçer.
canım hayırlısıyla inş. iyi sonuçlarla gelirsin zor bir süreç anlayabiliyorum hepimizin yaşadığı şeyler istersen bi araştırma hastanesine falan git daha çok yarımcı olacaklardır , hani üst üste olunca insanın kafasında soru işareti oluşuyor..
öyle canım zor gerçekten, doktorda araştıracağz dedi işte üst üste olunca..
kan pıhtılaşması ve başka testle gerekebilirmiş. bende çok yıprandım o ara dinlenmek istiyorum brz.
adetin bi olup bitsinde dedi.
hakkımda hayırlsı canım.
amin canım inş. , hormon testlerin normaldi sanırım dimi adetinde tekrar gimiyceksin hormon testleri için
evt canım onlar normal
adetin bitince gel dedi o yüzden
eeğr olmazsan değere bakmak için cuma gel demişti sıfırlansın diye
ama ben az önce adet oldum, gerek kalmadı haftaya gideceğim direk..
günaydın arkadaşlarım,neden kimsecikler yok,kimse yazı yazmamış((
yalnız kaldım...dünde kimse yokmuş.
baharcım napıyosun ff tabloma bi ara bakarmısın...
ben geldim kızlar bıraz daha ıyı sayılırım ama hastalıgı atlatamadım henuz. yazcıcegı tablona bkatım canım yanı bıraz degısık atesın var catladın mı anlayamadım henuz.
rihana canım gec yazıyorum sana hastaydım dıye cevap yazamıyodum doktora gıtmıssın tedavı olacaksın yanlıs hatırlamıyosam ınsallah sende en kısa surede bebegıne kavusacaksın.
günaydın kızlar..
baharcım çok geçmiş olsun canım hamilelikte hastalıkta zor ilaç içemiyorsun elin kolun bağlı mikroplarla baş etmeye çalışıyosun bide bünye zayıfsa vay haline..boş zamanlarında dinlenmeye çalış canım greyfurt ve portakalı karıştır içine bide limon suyu sık karıştır bi güzel iç canım çok iyi geliyor..burnun tıkanıksada okyanus suyu..ballı ıhlamur bol meyve bende ilk hamile kaldığımda griptim bunları yapmıştım..inş. geçer hemencecik..
evet canım ya baya zor allahtan ılk aylarda olmadın dedı doktorum bende asırı öksuruk var dusuk tehlıkesı yaratıyomus ılk aylarda. benımde baya sancım oldu oksuruk yuzunden henuz gecmedı ama ınsallah gecıcek . ay greyfut portakal yıyemıyorum fazla sesım kısıldı bogazımda tahrıs var fecı. sen nasılsın bakalım kızın nasıl? buyudumu
canım ben çok şükür iyiyim kızımda gayet sağlıklı gelişimimiz haftasıyla uyumlu amniyon sıvımda her hamile gibi çoğalmışşükürler olsun çarşamba 4 boyutlu ultrasona gircem..bugün kasıklarım ağrıyor dün güzel havaya kanıp sahilde çok vakit geçirdik üşüttüm sanırım..kızımda ellerinizden öper :))
Eki Görüntüle 371037
canım ben çok şükür iyiyim kızımda gayet sağlıklı gelişimimiz haftasıyla uyumlu amniyon sıvımda her hamile gibi çoğalmışşükürler olsun çarşamba 4 boyutlu ultrasona gircem..bugün kasıklarım ağrıyor dün güzel havaya kanıp sahilde çok vakit geçirdik üşüttüm sanırım..kızımda ellerinizden öper :))
Eki Görüntüle 371037
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?