Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

aslında konuyu değiştirmek güzel fikir ben saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıla dönmek istiyorum yeni köpük boylaar çıkmışya çok güzel renkler var şuan uçlarda koyu kahve var benim

garnier kullanmayin sakin. birkac kadin hastanelik olmus komaya girmis zor kurtarmislar.

mmillet hurremin sacını sıtıyo su sıra ama bence cıkolata kahvesı ıyı olur

bende findik kabugu dusunuyorum ama netllessinde su bebis olay oyle yaptiracam.
zaten sigarada iciyorum arada bide oyle zarar olmasin bari.

Son düzenleme:
bende findik kabugu dusunuyorum ama netllessinde su bebis olay oyle yaptiracam.
zaten sigarada iciyorum arada bide oyle zarar olmasin bari.

hım guzel renk bence bende 5 ay once boyatmıstım cıkolata kahvesı tonunda ama 5 aydır boyatmıyorum :) yıkana yıkana rengı acıldı sac rengıme yakın oldu cok hos bır renk oldu vala :)

nurgulce bal köpügü rengini tavsiye ederim ama koyu kahvede gusel durur uclarına az bırazcıkda sarı yaptırısan bı ton acıgı gusel olur ama sen googleye gır naz elmas saç renklerıne bak cok gusel sac renklerı hem kasına takma yaptıgın boyadan az kaslarına kalemle sur acılmaya basladıgında sıl ama once sacının rengını tuttur ona gore onuda yap ben öle yaptım sankı ana renk gıbı olmustu kasım sacım :) hem ben 2 3 sene kuofrde calıstım kuofrum :)

ay aynı memlekette olsaydık evde boyardım senın sacını:)))

Son düzenleme:
mmillet hurremin sacını sıtıyo su sıra ama bence cıkolata kahvesı ıyı olur

Ben bir dönem kullandım Hürreminkine yakın birşeyler ama kullanımı çok zor, benim saçlarım hızlı uzar hemen sipleri çıktı ve çok makyaj istiyor. O yüzden yaşasın kahve tonlarııııııı

kesınlıkle haklısın tatlım kahve tonları süper :) benım kendı sacımın rengı de cok guzeldı kendılığınden göller vardı kumraldım heheh ıngılızlere benzetıyolardı benı off nıye boyadım kı

foruma nasıl resim ekleniyo??

ekliyimde bi görün sonra sizde renk konusunda siyah diyebilirsiniz

foruma nasıl resim ekleniyo??

ekliyimde bi görün sonra sizde renk konusunda siyah diyebilirsiniz

konuyu ac dedıgınde mesaj yazma bolumu varya A dan renk degıstırıp yazıoruz onun altındakı mektup şeklı var image yazıor cercevenın adı onu tıkla dosyaları seç de resmı yukle etkınlıyı yukle de yukluo

hım guzel renk bence bende 5 ay once boyatmıstım cıkolata kahvesı tonunda ama 5 aydır boyatmıyorum :) yıkana yıkana rengı acıldı sac rengıme yakın oldu cok hos bır renk oldu vala :)
evet renk maaleef ayni kalmiyor benimki cok acildi demekki bir ton koyu yapmak lazim.
Eki Görüntüle 269238

bu sana tam uyar beyaz tenlıysen kaslarınıda boya

bu rengin adi ne cok guzelmis.
benim ten rengim bugday gidermi bana acaba? beyaz tenlilere daha iyi olur sanki dimi?

yaz dolayısıyla rengim accık kararmıs gibi ama bildigin beyazım

o gösterdiginiz renk cok güzel ama işte kaşlarım öle ince hatlı bile degilki boyadıgımda düzgün dursun kalın bide sigorta teli gibi

canım kaslarınıda gordum hafıf bıraz tonu acılsa gene ıyı kasların
bu benım dedıgım sac rengını boya tam olur sana dur bı arastırem neymıs o hatta fotosunu bulup ceksenn boya aldıgın yere gıttıgınde gosterısın ona gore verırler sana dur ben bı bakayım o sac rengıne

kızlar benım kendı sac rengım işte bu ama malesef suankı sac rengımde remım yok :)

Anam anam yanlış topiğe mi girdim naptım şu güzelliği bak ya utandım kendimden haaaaa maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun

valla bende utandım şimdi teşekkür ederim

Canım bence hiiiççç bozma rengini çok güzel böyle

bi ara kızılımsı oldum sadece 1 gün dürdü millet şokaa girdi gittim tekrar siyahlandım başka renge dönüşüm yok gibi

tek kötü yanı beyazlar reflektör gibi parlıyo kocacık hatun agarmıssın yine diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…