- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
aslında konuyu değiştirmek güzel fikir ben saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıla dönmek istiyorum yeni köpük boylaar çıkmışya çok güzel renkler var şuan uçlarda koyu kahve var benim
kara kaş kara göz ama bi o kadar beyaz tenliyim
kaşlarım simsiyah oldugu için saclarımı hep siyah yaptım bi tek bunu yakıstırdım kendime.. kaşlarımı boyamam mümün degil dipleri gelirse cok çirkin olur
saclarım dökülüyo diye complex41 kullandım vücudumdaki tüyler bile costu bu yüzden su boya sampuanlarına temkinliyim :44:
bende findik kabugu dusunuyorum ama netllessinde su bebis olay oyle yaptiracam.
zaten sigarada iciyorum arada bide oyle zarar olmasin bari.
mmillet hurremin sacını sıtıyo su sıra ama bence cıkolata kahvesı ıyı olur
Ben bir dönem kullandım Hürreminkine yakın birşeyler ama kullanımı çok zor, benim saçlarım hızlı uzar hemen sipleri çıktı ve çok makyaj istiyor. O yüzden yaşasın kahve tonlarııııııı
foruma nasıl resim ekleniyo??
ekliyimde bi görün sonra sizde renk konusunda siyah diyebilirsiniz
evet renk maaleef ayni kalmiyor benimki cok acildi demekki bir ton koyu yapmak lazim.hım guzel renk bence bende 5 ay once boyatmıstım cıkolata kahvesı tonunda ama 5 aydır boyatmıyorum :) yıkana yıkana rengı acıldı sac rengıme yakın oldu cok hos bır renk oldu vala :)
Anam anam yanlış topiğe mi girdim naptım şu güzelliği bak ya utandım kendimden haaaaa maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
Canım bence hiiiççç bozma rengini çok güzel böyle
Eki Görüntüle 269244 kızlar benım kendı sac rengım işte bu ama malesef suankı sac rengımde remım yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?