Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hurafe canım bunlar yaa ama eglencesıne yapmıstım karbon testını. valla bırde bardak eksıltemem dolabımdan bır hafta sonra belli olcak zaten hem karbona gore hamıleyım

haha ben denedım hamılesın dıor bardak ama gelde bana sor bır belırtı sızlama bel agrısı mıgde bulantısı tık yok aksıne adet olucakmısım gıbı sıvılcelendımm

hakkaten dagdakı kadınlar ovadakı kadınlar 10 dene doguruo walla bız takıoz gıdıoz hemen kos kos doktora adet oldum dıye :d onlar ılac dahı ıcmıolar gelde bızlere bak ya kızlar karar alalımda su ayları saymıyalım tarıhlerı saymıyalım baska sohpetler yapalım belkı olur bunu takmassak
(kendı dedıgıme bıle ınanmıom dusunun)

günaydın kızlaaarrrr günümüz güzel geçsin inşallah

parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten

canım benim doktorum egepol hakan sabırlı senelerdir tanırım.Daha önce özel muayenesi vardı ama şimdi sgk anlaşmalı hast.ile anlaşmış benim için daha iyi oldu.
Biz daha çalışmalara başlamadık gerçi,bu aysonu yada kasım yumrtl.döneminde başlayalım dedik.Kilo verme aşamasındayımda.

Son düzenleme:
hani diyoruz ya 10 ar tane doğuruyorlar ne yumurtlama dönemini ne ovulasyonu takip ediyorlar.İnsanlar organik besleniyorlar.Kendi hayvanlarının etinden sütünden kendi ekip biçtiklerinde yiyorlar ne hormon var ne başka bişi malesef bizler onlar kadar sağlıklı beslenemiyoruz.

Son düzenleme:
Ben de yeni katıldım arnıza ilk aşılamamı 26 eylülde yaptırım 9 ekimde adet tarihim inşallah olmam yani son 2 gün. evliliğimin 3. yılı dua edin... hepimize güzel haberler gelmesi dileğiyle

Ben de yeni katıldım arnıza ilk aşılamamı 26 eylülde yaptırım 9 ekimde adet tarihim inşallah olmam yani son 2 gün. evliliğimin 3. yılı dua edin... hepimize güzel haberler gelmesi dileğiyle

allah yardımcın olsun ıns hamılesındr :)
benımde son 5 gun ah ahh beklemek kadar zor bırsey yok :) (ben hap kullandım)

hadi hayırlısı inşallah tez zamanda kucaklarız hepimiz bebişlerimizi

günaydın kızlar valla yeni kalktım hemen yapıstım bilgisayara sohbetten geri kalamıyırum

benim hala ara ara kasıklarımda sancı oluyo neye yorucamı bilemedim

bu günlerim cok önemliymiş çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz

bu gece yine çalışma var benden önce bizimki tostumu yedim bekliyorum konumuna geçiyo

bide ben sabahki ilişkilerde daha olumlu olabilecegini duymustum dogrumudur acep :44:

allah yardımcın olsun ıns hamılesındr :)
benımde son 5 gun ah ahh beklemek kadar zor bırsey yok :) (ben hap kullandım)

Birlikte ii sonuçlar alırız inşallah ne diyeyim...ama ben sanki adet olacak mışım gibi karnın da şişlık var ayrıca göğüslerimde hassasiyet bilemiyorum artıgın nolcak

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

balamay.......................................9 EKİM

Lailla………………………………….............10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Oreiro........................................14 EKİM

Memnune83....................................14 EKİM

Orjinalmarjinal..................................1 4 EKİM

Sinhus............................................ 14 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Diyasa ........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……........17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

cardelenss......................................18 EKİM

Pnrali............................................ 18 EKİM

Kity.............................................1 9 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal......................................22 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Sedefler.........................................2 6 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

Cewo...........................................27 EKİM

Kikirdek.........................................2 7 EKİM

Camellia...................................27 Ekim

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………........29 EKİM

sibelkerem..................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .......................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Medmus....................................7 Kasım

Sonuna kadar destekliyorum ama yapabilir miyiz onu bilmiyorum

Evet sabah çalışma daha ii ama benım doktorum bir gün durup bir gün çalışın daha verimli olur demişti hatta çok çalışmakla olmaz yani bir yapma da kolu bir yapmada bacağı olmuyor demişti de eşimle çok gülmüştük

evet bunu yapmamız lasım yaa kafamızdan bır nebze gıtsın baska seyler konusalım gebelıge yorum yapmıyalım ben saatıne kdr takmıs durumdayım tarıh ay:) ah ah

Hani Candan Erçetin'in şarkısında var ya" Kul kurar kader gülermiş" Öyle kafamızda kurduğumuz günde saatte olmuyor. Belki de daha iyisi olacağı için bilemeyiz. Mesela saç makyaj falan konuşalım, olmadı gün muhabbetine çevirelim ama uzaklaşalım. Millet yıllarca uğraşıyor benim daha ikinci ay. Kızıyorum kendime. Burhan altıntop diyordu ya"Burhan senin ağzını burnunu kırmak istiyorum diye"

litfen ama bi ipucu verebilirmisin gaffurrrr

bir buhran altıntop kolay yetişmiyi..bu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç yıl geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece üç beyin hücresi çalışan bu köyllüüü bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?

aslında konuyu değiştirmek güzel fikir ben saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıla dönmek istiyorum yeni köpük boylaar çıkmışya çok güzel renkler var şuan uçlarda koyu kahve var benim

konuyu değişiyoruz madem hadi bişey söyleeyin saçlarımda beyazlarım cogalıyo ve byamak istemiyorum artık

beyaz kapatan şampuanlardan bahsediyolar ama ne kadar güvenilirki :44:

konuyu değişiyoruz madem hadi bişey söyleeyin saçlarımda beyazlarım cogalıyo ve byamak istemiyorum artık

beyaz kapatan şampuanlardan bahsediyolar ama ne kadar güvenilirki :44:

suankı sac rengını ve ten rengını soylesene renk dusunelım senın ıcın

ben saclarım uclarında kızıllık vardı önce bal köpugu boyadım 10 gun sonrada rofle ettırdım cakma sarı oldum
çok yakıstı ya

evet bu köpuklu boyalar ıyı dıyolar bende dıorum acaba dıp boyasını öle alsam da boyatsam cok övuolar walla

beyazları kapatan şampuanmı varmıs aaa ben duymamıstım nasıl bırseykı

arastırmalar sonucum :)

Grey Away Şampuan ve Sprey

Grey Away kısacası beyazlamış saçlarınıza boya yapmadan sadece Grey Away Şampuan ve Grey Away Sprey kullanarak eski saç renginize dönmesini sağlayan bitkisel içerikli saç bakım losyonudur.
GREY AWAY beyaz saçlara devrim niteliğinde bir etki ile beyaz saçlardan kurtulup eski saç renginizi yeniden kazanmanızı sağlayacaktır
Günlük kullanım ile doğal saç renginize kavuşmanız 21 gün içinde olacaktır.

1 setı 129 tl mıs bak

hımmmm aslında nekadar ıyı bırsey boya yapmadan yıpratmadan tabı nekdr guvenılır once bu önemlı :)

aslında konuyu değiştirmek güzel fikir ben saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıla dönmek istiyorum yeni köpük boylaar çıkmışya çok güzel renkler var şuan uçlarda koyu kahve var benim

Ben geçen hafta köpük boya ile boyadım. Gerçekten çok pratik. Ben de de röfle vardı ama bebek olursa boyatamam diye koyulttum. Hatta bildiğin karardım ama gerçekten yakıştı. sadece önceleri gözüm alışmamıştı. Köpük boyayacaksan öncelikle saçında koyu boya varsa renk açma özelliği yok ayrıca ne alırsan bir ton koyu çıkıyormuş aklında bulunsun

suankı sac rengını ve ten rengını soylesene renk dusunelım senın ıcın

kara kaş kara göz ama bi o kadar beyaz tenliyim
kaşlarım simsiyah oldugu için saclarımı hep siyah yaptım bi tek bunu yakıstırdım kendime.. kaşlarımı boyamam mümün degil dipleri gelirse cok çirkin olur

saclarım dökülüyo diye complex41 kullandım vücudumdaki tüyler bile costu bu yüzden su boya sampuanlarına temkinliyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…