hurafe canım bunlar yaa ama eglencesıne yapmıstım karbon testını. valla bırde bardak eksıltemem dolabımdan bır hafta sonra belli olcak zaten hem karbona gore hamıleyım
günaydın kızlaaarrrrgünümüz güzel geçsin inşallah
parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten
Ben de yeni katıldım arnıza ilk aşılamamı 26 eylülde yaptırım 9 ekimde adet tarihim inşallah olmam yani son 2 gün. evliliğimin 3. yılı dua edin... hepimize güzel haberler gelmesi dileğiyle
Ben de yeni katıldım arnıza ilk aşılamamı 26 eylülde yaptırım 9 ekimde adet tarihim inşallah olmam yani son 2 gün. evliliğimin 3. yılı dua edin... hepimize güzel haberler gelmesi dileğiyle
allah yardımcın olsun ıns hamılesındr :)
benımde son 5 gun ah ahh beklemek kadar zor bırsey yok :) (ben hap kullandım)
haha ben denedım hamılesın dıor bardak ama gelde bana sor bır belırtı sızlama bel agrısı mıgde bulantısı tık yok aksıne adet olucakmısım gıbı sıvılcelendımm
hakkaten dagdakı kadınlar ovadakı kadınlar 10 dene doguruo walla bız takıoz gıdıoz hemen kos kos doktora adet oldum dıye :d onlar ılac dahı ıcmıolargelde bızlere bak ya kızlar karar alalımda su ayları saymıyalım tarıhlerı saymıyalım baska sohpetler yapalım belkı olur bunu takmassak
(kendı dedıgıme bıle ınanmıom dusunun)
hadi hayırlısı inşallah tez zamanda kucaklarız hepimiz bebişlerimizi
günaydın kızlar valla yeni kalktım hemen yapıstım bilgisayara sohbetten geri kalamıyırum
benim hala ara ara kasıklarımda sancı oluyo neye yorucamı bilemedim
bu günlerim cok önemliymiş çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz
bu gece yine çalışma var benden önce bizimki tostumu yedim bekliyorum konumuna geçiyo
bide ben sabahki ilişkilerde daha olumlu olabilecegini duymustum dogrumudur acep :44:
Sonuna kadar destekliyorum ama yapabilir miyiz onu bilmiyorum
evet bunu yapmamız lasım yaakafamızdan bır nebze gıtsın baska seyler konusalım gebelıge yorum yapmıyalım ben saatıne kdr takmıs durumdayım tarıh ay:) ah ah
Hani Candan Erçetin'in şarkısında var ya" Kul kurar kader gülermiş" Öyle kafamızda kurduğumuz günde saatte olmuyor. Belki de daha iyisi olacağı için bilemeyiz. Mesela saç makyaj falan konuşalım, olmadı gün muhabbetine çevirelim ama uzaklaşalım. Millet yıllarca uğraşıyor benim daha ikinci ay. Kızıyorum kendime. Burhan altıntop diyordu ya"Burhan senin ağzını burnunu kırmak istiyorum diye"
konuyu değişiyoruz madem hadi bişey söyleeyin saçlarımda beyazlarım cogalıyo ve byamak istemiyorum artık
beyaz kapatan şampuanlardan bahsediyolar ama ne kadar güvenilirki :44:
aslında konuyu değiştirmek güzel fikir ben saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıla dönmek istiyorum yeni köpük boylaar çıkmışya çok güzel renkler var şuan uçlarda koyu kahve var benim
suankı sac rengını ve ten rengını soylesene renk dusunelım senın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?