Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Eki Görüntüle 269249
bence beyaz tenlıye sıyahda gusel oluor bak senın sacların böle bence rengınden sıkılmadıysan dursun
gusel yakısmıs sanada sıyah
buda oncekı sac renkı kızın sıyah buda yakısmıs
kahve tonundakıde gusel sen kendın karar ver

kızlar başlıkta hamile var mı
takip edemedim epeydir
listeye baktım göremedim listeyi
ilk sayfaya eklesek listeyi daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:

ya sorma canımya bende cok pişman oldum suan boyatmıyorum beyaz yok daha sacımda cıkana kadar da boyatmıycam zamanla kendı sacım kalsın ıstıyorum zaten hızlı uzuyo saclarım .

ben bu resimlerle bi kuaför yolunu tutarım

eger o kahve tonuna dönersem bide yeşil lens alır kocaya süpriz yaparım

ya daha bi sever yada bu benim karım degil der döner

Nurgulce saç rengin bencede yüzüne çok yakışmış ama illaki değişiklik istiyosan kendi saçının üstüne aralara ışıltı attıra bilirsin..
hapsuu sende çok cici gelin olmuşsun ve kendi saç rengin çok güzelmiş neden boyattınki..

benim saçımda koyukestane rengi çok boyattım gölge yaptırdım yıprandı saçlarım uzata uzata en son 1 ay önce kestirdim ve uçtaki bütün boyalı saçlarım gitti şimdi doğal rengini kullanıyorum ve herkes gördüğünde saçınımı boyatın dio kimse benim kendi saç rengimle görmemişti

canma bende 19-20 yasımda secımı pembe yapmısdım bır donem sonra mavı yaptırmıstım en sonda yesıl :) sonra tabıı kendı sac rengı mı bıraktım yıllardır ıste 6 ya once bunaldım ve boyattım tekrar :)

benımde yukleme ımkanım olsay yuklerdım ama yok ben hafıf esmer tenlıyım ve sacım hep kızıl dır arada sıyah mavı boyatıordum yakısıodu ama kafama taktım şu sarıyı gıttım kendım önce bal kopugu boyadım kahve tonunda bırsey elde ettım sonra ustune rofle ettırdım seyrek ve hoş oldu sımdı dıorum bı 3 4 ay daha kullanem dıplerım cıkmaya basladı kızıl gerı yapsammı dıye

kızıl guzel renk aslında ama kullanımı zor bır ara bır ıkı tane golge seklınde sacıma yapmıstım ayy gece yastıgıma cıkıyodu renkler :))

kızıl guzel renk aslında ama kullanımı zor bır ara bır ıkı tane golge seklınde sacıma yapmıstım ayy gece yastıgıma cıkıyodu renkler :))

evet benımde yastıkda cıkıordu banyo ederken ılık suyla yıkıodum gene akıordu sac renkı oturasıya kadar akıor işte ondan vazgecmıstım ama sımdı çakma sarısınnım cıkıorr dıpler acaba dıorum dıp boyasımı kızılmı yoksa sıyah mavımı orda kaldım işte bılmıom bakam bakarsın kahve yapar cıkıveırım bana bellı olmuor taaa 17 bucuk yasındakı halım var ondada saclarım cok kısaa dıkıodum sımdı up uzun:)

Eki Görüntüle 269244 kızlar benım kendı sac rengım işte bu ama malesef suankı sac rengımde remım yok :)

maşallah yahu burdaki hatunlarda pek güzelmiş katalog resmi gibi çıkmış valla
nurgulce ay hiç sorma benim fotolarımı bir görseniz 3. sınıf bir fotocuda çekilmiş gibi evde bir tane bile düğün resmimi göremezsiniz beni hayır tamam adamlarda haklı malzeme kötü ama ellerindeki kötüyü kötünün kötüsü yapmışlar saklıyorum köşe bucak düğün resmini soranlara şey kem küm deyip geçiştiriyorum rezildi düğünüm ya hatırlamak bile istemiyorum en güzel günüm berbattı

o zaman photopshopla düzelttir sen o fotoları :) avatardaki fotoda bana ait küçük ama idare eder heralde bit gibi gözüküyorum orda

Aman sağlık olsun canım. Biz de sık sık boyaya gideriz napalım. Olmadı sen de kahve tonlarında gölge attırırsın ince ince. Ben öyle düşünüyorum

o zaman photopshopla düzelttir sen o fotoları :) avatardaki fotoda bana ait küçük ama idare eder heralde bit gibi gözüküyorum orda

gülme kız tabi insan güzel olunca böle güler tabi nasıl olacak ki iki tane verdiğimiz poz var yani onları nasıl düzeltebilir ki kocam birinde uyumuş ben dersen nereye baktığım belirsiz arkamızda bir duvar var gibi oy tamam ya konuşturmayın beni sinirlerim zıplıyooo

benimde herseyim burnumdan geldi hiçbişey içime sinmedi
düğünüm güzel biyerde yapıldı ama 600 kişilik salona neredeyse 1000 kişi çocuk çoluk gelince bişeye benzemedi
fotografcım isim yapmıs biyer ama adamın kötü zamanınamı denk geldik ne hiç düzgün bi resmimiz yok
8 günde 3 kilo verdim gelinligim pot durdu üzerimde

bi tabe var onun içinde pozu ben verdim böle cek dedim oda bu

Kızlar selam,
Oohhh kaynatmışsınız valla ne güzel, saçlar boyalar fotolar :)

Çok canım sıkılıyo benim bugün yaaa

canım şaka yapıyorum sakın alınma..yok canım neremiz güzel Allah elimizi ayağımız düzgün yaratmış çok şükür bizde biraz makyajla rötuş yapıyoruz
sen neden düğününü hatırlamak istemiyorsun ailelermi sorunluydu yoksa..

canım emınım cok guzel bır kadınsındır resımcıde iş yokmus bence benım remıme gelınce özel fotog prof. katalok cekımlerı tarzında oldu cekımlerımızı zaten. fotoshop kulanılmadan cekılen resımler ama . baya bır para harcadım resımler ıcın. malesef benımde dugunum olaylı gectı ılk dugun tarıhımde eşimim anneannesi öldü iptal ettık ertesı gun benım anneannem öldü düğün yerıne cenazelerle ugramsıstık sonra kı dugunum ıse buruk gectı malesef

Canım ben de kontrol manyağı olduğum için düğünden önce tüm stüdyoları gezmiştim. Bir tane beğendim. Adam çok mantıklı şeyler söyledi. Aradım bizimkini saçmalamış o fotoğrafçı dedi. Zaten düğüne yakın zaman gerilim dorukta ben bir başladım bağırıp ağlamaya sokak ortasında. Resim falan yok diye. tunalıdan kızılaya ağlaya ağlaya geldim. Gelinlikçide provam vardı. dikmeyin ben evlenmiycem diye tutturdum. sinirler laçka. annem beni bizim evdeki fotoğrafçıya soktu. Yazık ya ben bir vesikalık çektireyim falan diye. Annemi beklerken adamla konuştuk. Ben öyle gelin damadı kucaklamış arkada tren garı tarzı resimlerden nefret ederim dedim. adam o gün gel sen ne istersen onu yaparım dedi. Hakkaten o mahalledeki fotoğrafçı süper resimler çekti. Sadece bana jest olsun diye bir resim yapmış. Ona bakıp bakıp gülüyoruz. Gece vakti bir ormana oturtmuş bizi, fonda ay doğmuş ve ayı bizim öpüşürken çekilen resmimizle kaplamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…