Canım kendi rengi çok güzelmiş. Şimdikini bilmiyorum ama. Sanırım ben gittikçe doğallıktan yana kayıyorum. O boyattığum renkleri birdaha yapmam galiba. en fazla beyazlarım çoğalırsa gölge falan attırırım.
Eki Görüntüle 269249 Eki Görüntüle 269248
bence beyaz tenlıye sıyahda gusel oluor bak senın sacların böle bence rengınden sıkılmadıysan dursun
gusel yakısmıs sanada sıyah
buda oncekı sac renkı kızın sıyah buda yakısmıs
kahve tonundakıde gusel sen kendın karar ver
Eki Görüntüle 269244 kızlar benım kendı sac rengım işte bu ama malesef suankı sac rengımde remım yok :)
Nurgulce saç rengin bencede yüzüne çok yakışmış ama illaki değişiklik istiyosan kendi saçının üstüne aralara ışıltı attıra bilirsin..
hapsuu sende çok cici gelin olmuşsun ve kendi saç rengin çok güzelmiş neden boyattınki..
benim saçımda koyukestane rengi çok boyattım gölge yaptırdım yıprandı saçlarım uzata uzata en son 1 ay önce kestirdim ve uçtaki bütün boyalı saçlarım gitti şimdi doğal rengini kullanıyorum ve herkes gördüğünde saçınımı boyatın dio kimse benim kendi saç rengimle görmemişti
benımde yukleme ımkanım olsay yuklerdım ama yok ben hafıf esmer tenlıyım ve sacım hep kızıl dır arada sıyah mavı boyatıordum yakısıodu ama kafama taktım şu sarıyı gıttım kendım önce bal kopugu boyadım kahve tonunda bırsey elde ettım sonra ustune rofle ettırdım seyrek ve hoş oldu sımdı dıorum bı 3 4 ay daha kullanem dıplerım cıkmaya basladı kızıl gerı yapsammı dıye
kızıl guzel renk aslında ama kullanımı zor bır ara bır ıkı tane golge seklınde sacıma yapmıstım ayy gece yastıgıma cıkıyodu renkler :))
Eki Görüntüle 269244 kızlar benım kendı sac rengım işte bu ama malesef suankı sac rengımde remım yok :)
maşallah yahu burdaki hatunlarda pek güzelmiş katalog resmi gibi çıkmış valla
nurgulce ay hiç sorma benim fotolarımı bir görseniz 3. sınıf bir fotocuda çekilmiş gibi evde bir tane bile düğün resmimi göremezsiniz beni hayır tamam adamlarda haklı malzeme kötü ama ellerindeki kötüyü kötünün kötüsü yapmışlar saklıyorum köşe bucak düğün resmini soranlara şey kem küm deyip geçiştiriyorum rezildi düğünüm ya hatırlamak bile istemiyorum en güzel günüm berbattı
valla bende utandım şimdi teşekkür ederim
bi ara kızılımsı oldum sadece 1 gün dürdü millet şokaa girdi gittim tekrar siyahlandım başka renge dönüşüm yok gibi
tek kötü yanı beyazlar reflektör gibi parlıyokocacık hatun agarmıssın yine diyo
o zaman photopshopla düzelttir sen o fotoları :) avatardaki fotoda bana ait küçük ama idare eder heralde bit gibi gözüküyorum orda
nurgulce ay hiç sorma benim fotolarımı bir görseniz 3. sınıf bir fotocuda çekilmiş gibi evde bir tane bile düğün resmimi göremezsiniz beni hayır tamam adamlarda haklı malzeme kötü ama ellerindeki kötüyü kötünün kötüsü yapmışlar saklıyorum köşe bucak düğün resmini soranlara şey kem küm deyip geçiştiriyorum rezildi düğünüm ya hatırlamak bile istemiyorum en güzel günüm berbattı
gülme kız tabi insan güzel olunca böle güler tabi nasıl olacak ki iki tane verdiğimiz poz var yani onları nasıl düzeltebilir ki kocam birinde uyumuş ben dersen nereye baktığım belirsiz arkamızda bir duvar var gibi oy tamam ya konuşturmayın beni sinirlerim zıplıyooo
gülme kız tabi insan güzel olunca böle güler tabi nasıl olacak ki iki tane verdiğimiz poz var yani onları nasıl düzeltebilir ki kocam birinde uyumuş ben dersen nereye baktığım belirsiz arkamızda bir duvar var gibi oy tamam ya konuşturmayın beni sinirlerim zıplıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?