Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hurafe canım bunlar yaa ama eglencesıne yapmıstım karbon testını. valla bırde bardak eksıltemem dolabımdan bır hafta sonra belli olcak zaten hem karbona gore hamıleyım

Allahım ya kafayı yicez artık karbonatı bende denemiştim köpürünce elim ayağıma dolaşmıştı ama gene hasta olmuştum bhcg baktırmaya yüzüm kalmadı artık bu testlerle bakıyoz

ayy kıslar, ben 40lı sayfalarda kalmıştım, konu ne kadarda ilerlemiş hepimizin en kısa zamanda bebişleri gelir inşallah.
şu evdeki teslere inanmayın kıslar yaaa. ben de şüphelendim ve az önce iki tane kaba 1er kaşık karbonat koydum. birine işedim ama maalesef karbonatta hiçbir kımıldama yoktu. olduğu gibi dibe çökük vaziyette duruyordu.
bir de diğerine su döktüm. anaaamm nasıl köpürdü yani ben negatifim ama çeşmemiz pozitif. ilk mutlu haberi çeşmeden aldıkö.
yok böyle bir şey arkadaşlar inanmayın, boşuna umut bağlamayın.

listeye ekleyelim çeşmemizi hayırlı uğurlu olsun artık

bu arada batıma daha var, 22 ekim gibi gelecek ama benim içimde hiç ümit yok bu ay. her ay olduğu gibi sol kasığımda ince bir sızı var bu gün, aynı devam ediyor. ne olacak hiç bilmiyorum. canım da sıkkın. herkes şu belirtim var filan diyor ya bende hiçbiri yok. ne göğüslerim şiş, ne midem bulanıyo, ne idrara çıkıyorum ne de uykum var. hiçbri yok, ben artık yeni bir başlık açıcam, umudumuz kasım ayına diye ((

ayyy bende annemi özledim yaa akşama annemde yicez yemeği diyenleri çoook kıskanıyorum
ay bende ya 6 ay oldu gormeyeli . msn de gorusuyoruz maalesef. bir 6 ay daha var gitmeme
cok erken bosuna yaptirma bence ben sun ilac kullaniyorum idrar testinde negatif cikti ve dr ilac verdi
bu kadar ufakken birsey olucani sanmiyorum.
yarin deniyeyeyim bari sevmedigim bir bardaga:)
listeye ekleyelim çeşmemizi hayırlı uğurlu olsun artık

kızlar merhaba bende eylül topiğinden buraya sonunda transfer oldum aslında kopamadım ordan bi süre:)
benim batım 6 ekim...ama gelmediler ilaç kullandım sanırım ondan geç gelicek umudum yok bu aydan

flamekiss çeşmenizi de gönülden kutluyorum:))

çok teşekkür ederim cnm, bizim aylardır beceremediğimizi, çeşme kendi kendime halletmişş

Hımmm, tamam ben bunu yapayım hemen yoksa kestiremiycem,

Sağol canım iyi oldu bide bunu deneyelim

Zaten her hesaba göre nefes almadan çalışmak gerekiyooo şu emeklerin karşılığını bi alsak

Hımmm, tamam ben bunu yapayım hemen yoksa kestiremiycem,

Sağol canım iyi oldu bide bunu deneyelim

Zaten her hesaba göre nefes almadan çalışmak gerekiyooo şu emeklerin karşılığını bi alsak

Sorma canım. Daha benim ikinci ay ama stresten midir nedir 27 de bir olan 25 oldu bu iki aydır. Araştırırken buldum bu formülü. Hepimiz için Allah hayırlısını versin. Gerçi eskiler bunun 100 de birini bilmiyorlarmış. evlen 9 ay geçsin doğur. Ne geliyorsa başımıza bilmişlikten geliyor. Halbuki akışına bıraksak belki kendiliğinden oluverecek. Yok illa müdahale ediyoruz. Hele ben tam bir kontrol manyağıyım. Koç burcu olsun takıntım vardı. Temmuzda çalışmalara başlayacaktık. Başıma gelmeyen kalmadı. Taaa Eylüle kaldı çalışma. O yüzden birazda tavakkül etmek lazım. Ama başarana

Ay daha tevekkül yazamamışım nasıl uygulayacaksam

selam arkadaşlar coşmuşunuz gene yetişemiyorum sayfalara bazılarını es geçtim okuyamadım...msg38 allah yardımcın olsun bugün bende çalışıcam performansımız iyi olur inş. bat 17 ekim inş. tutar yaaaaa

Aynen öyle, hep diyorum bilmişlikten gelio başımıza
Dağda köyde 10-20 çocuk doğuran kadının ne yumurtadan ne ovulasyondan nede çatlamadan haberi var sanki
Ama patır patır doğuruyolar valla o nasıl olcak..
Valla bende takıntılı bi insan olduğum için Temmuzda bıraktık korunmayı dedim bu ay olacak! hemen olcak sanıyorum ya,
Ağustosta günümü beklerken daha 19. günde hasta oldum düşün aynı gün apandist teşhisiyle hastaneye yatırdılar beni, ertesi gün ameliyat oldum
Doktor 2-3 ay korun dedi Ağustosta ztn ameliyatlıydım korundum, ama eylülde bıraktım yine korunmayı 2. ayımda...
Bu ameliyat olduğum ay çok dengem bozuldu 19 günde adet oldum şaka gibi şimdide toparlanamıyo işte dögünm bir türlü..
Velhasıl bu aslında 3. denememiz olacak ama bana afakanlar bastı ne olacak bu panic bu stresle bilmem
Doktorum kızıyo böyle yaparsan olmaz diyo ama ne yapayım (

canım bende hiç bişi yok bebekte yok , reglde yok anlamadım gitti

benimde 6 ekim ama gelen giden yok bende ilaç kullandım dostınex bu geciktirdi die düşünüyorum sen ne kullanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…