sabah kalktıgımızda ilk idrarimizi cam bir bardaga yapıoruz ustunde şeklı olmayan ve bıraz bekletıyoruz eger uste tortusu cıkarsa hamılesın eger dıbıne cekerse degılsın
forumda okurken dıkatımı cektı dedım böle bırsey mumkunmu
ve adetıne 4 5 gun kala yapıomusun
bence sacma geldı ama denemekde fayda varbedava nasılsa:)))
sabah kalktıgımızda ilk idrarimizi cam bir bardaga yapıoruz ustunde şeklı olmayan ve bıraz bekletıyoruz eger uste tortusu cıkarsa hamılesın eger dıbıne cekerse degılsın
ayy kıslar, ben 40lı sayfalarda kalmıştım, konu ne kadarda ilerlemişhepimizin en kısa zamanda bebişleri gelir inşallah.
şu evdeki teslere inanmayın kıslar yaaa. ben de şüphelendim ve az önce iki tane kaba 1er kaşık karbonat koydum. birine işedimama maalesef karbonatta hiçbir kımıldama yoktu. olduğu gibi dibe çökük vaziyette duruyordu.
bir de diğerine su döktüm. anaaammnasıl köpürdü yani ben negatifim ama çeşmemiz pozitif. ilk mutlu haberi çeşmeden aldıkö.
yok böyle bir şey arkadaşlar inanmayın, boşuna umut bağlamayın.
listeye ekleyelim çeşmemizi hayırlı uğurlu olsun artık
ay bende ya 6 ay oldu gormeyeli . msn de gorusuyoruz maalesef. bir 6 ay daha var gitmemeayyy bende annemi özledim yaa akşama annemde yicez yemeği diyenleri çoook kıskanıyorum
cok erken bosuna yaptirma bence ben sun ilac kullaniyorum idrar testinde negatif cikti ve dr ilac verdiKızlar merhaba,
Oznur_u, Senemciq, Pinknymph arkadaşlardan haber varmı önceki yazılanlara bakmadım topikten hamiş haberi gelsin artık, benim son 9 gün bide nezle oldum :2: çok kötü, şimdi ilaçta içememay napsam bilmiyorumki kan testi yaptırsam çokmu erken olur
yarin deniyeyeyim bari sevmedigim bir bardaga:)sabah kalktıgımızda ilk idrarimizi cam bir bardaga yapıoruz ustunde şeklı olmayan ve bıraz bekletıyoruz eger uste tortusu cıkarsa hamılesın eger dıbıne cekerse degılsın
listeye ekleyelim çeşmemizi hayırlı uğurlu olsun artık
kızlar merhaba bende eylül topiğinden buraya sonunda transfer oldum aslında kopamadım ordan bi süre:)
benim batım 6 ekim...ama gelmediler ilaç kullandım sanırım ondan geç gelicek umudum yok bu aydan
flamekiss çeşmenizi de gönülden kutluyorum:))
Canım benimde korunmayı bıraktığımızdan beri sapıttı günler. günleri kesin olmayanlar için bir formül okumuştum belki işine yarar. en kısa döngüden 18 gün, en uzun döngüden 11 gün çıkarıyorsun aradaki süre verimli süreymiş. Yani en kısa 25 günde bir olduysan 25-18=7 gün. en uzun 28 günde bir oluyorsan 28-11=17 gün. 1. günden itibaren 7-18. günler arası verimliymiş
Hımmm, tamam ben bunu yapayım hemen yoksa kestiremiycem,
Sağol canım iyi oldu bide bunu deneyelim
Zaten her hesaba göre nefes almadan çalışmak gerekiyooo şu emeklerin karşılığını bi alsak
Sorma canım. Daha benim ikinci ay ama stresten midir nedir 27 de bir olan 25 oldu bu iki aydır. Araştırırken buldum bu formülü. Hepimiz için Allah hayırlısını versin. Gerçi eskiler bunun 100 de birini bilmiyorlarmış. evlen 9 ay geçsin doğur. Ne geliyorsa başımıza bilmişlikten geliyor. Halbuki akışına bıraksak belki kendiliğinden oluverecek. Yok illa müdahale ediyoruz. Hele ben tam bir kontrol manyağıyım. Koç burcu olsun takıntım vardı. Temmuzda çalışmalara başlayacaktık. Başıma gelmeyen kalmadı. Taaa Eylüle kaldı çalışma. O yüzden birazda tavakkül etmek lazım. Ama başarana
Sorma canım. Daha benim ikinci ay ama stresten midir nedir 27 de bir olan 25 oldu bu iki aydır. Araştırırken buldum bu formülü. Hepimiz için Allah hayırlısını versin. Gerçi eskiler bunun 100 de birini bilmiyorlarmış. evlen 9 ay geçsin doğur. Ne geliyorsa başımıza bilmişlikten geliyor. Halbuki akışına bıraksak belki kendiliğinden oluverecek. Yok illa müdahale ediyoruz. Hele ben tam bir kontrol manyağıyım. Koç burcu olsun takıntım vardı. Temmuzda çalışmalara başlayacaktık. Başıma gelmeyen kalmadı. Taaa Eylüle kaldı çalışma. O yüzden birazda tavakkül etmek lazım. Ama başarana
Ay daha tevekkül yazamamışım nasıl uygulayacaksam
çok teşekkür ederim cnm, bizim aylardır beceremediğimizi, çeşme kendi kendime halletmişş
Kızlar merhaba,
Oznur_u, Senemciq, Pinknymph arkadaşlardan haber varmı önceki yazılanlara bakmadım topikten hamiş haberi gelsin artık, benim son 9 gün bide nezle oldum :2: çok kötü, şimdi ilaçta içememay napsam bilmiyorumki kan testi yaptırsam çokmu erken olur
kızlar merhaba bende eylül topiğinden buraya sonunda transfer oldum aslında kopamadım ordan bi süre:)
benim batım 6 ekim...ama gelmediler ilaç kullandım sanırım ondan geç gelicek umudum yok bu aydan
flamekiss çeşmenizi de gönülden kutluyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?