Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Selam arkadaşlar,bende umudunu ekime bırakanlardanım...Hoşşş bu aydan da ümidim yok ama neyse artık...Rabbim tüm isteyenlerin bebiklerini daha da bekletmeden yollar inşallahh....

canım BAT ı yazarsan senide listeye eklerim ümidini de kaybetme elbet bızlerınde bebişleri olacak.

Canım valla ne gun bırakmak lazım bende bılmıyorum ki nes oylesem yalan olur

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Jeannecdarc...............................26 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Mevusbebek..............................31 Ekim

Aysunayy..................................1 Kasım

İnşallah cnm inşallah..Bizi bizden başka kimse anlamıyor...Benim bat 12 ekim...

neyse kızlar moralim çokkk bozukkırmızılarım yeni geldi..ilk gün çok fena oluyorum..oturamıyorum ben gidip biraz uyuyacağım ağrımda çok

bir iki güne kendime gelirim herzamanki gibi yepyeni bir umutla sarılırım önümüzdeki aya...Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..umutlarımız tükenmesin....

sonra görüşürüz arkadaşlar...

canım kendini üzüpte fazla yıpratma emınım en kısa zamanda sende bızlerde bebeklerımıze kavusacagız uzulup moralini bozma !!!

amin amin amin canım ya bakalım ilk denemem dün oldu ama 10 uyla 15 i yapmam lazımmış olsun ben yinede devam edicem ya yutarsa

amin amin amin canım ya bakalım ilk denemem dün oldu ama 10 uyla 15 i yapmam lazımmış olsun ben yinede devam edicem ya yutarsa

canım ates olcme yontemını de kulanmanı onerırım hergun sabah yataktan kalkmadan atesını olc bır yere not al atesın ortalamanın altına dustugunde buyuk ıhtımal yumutlama oluyor demektır ertesı gunde atesın yukselır. sana Fertilityfriend.com a uy olmanı tavsıye ederım. hangı gunler yumurtlaman oldugunu anlaman acısında yararlı.

bende hesaplama yaptım.. 1 inde basladık 14üne kadr gn asırı
riske atmayalım diye bi kac gün fazladan gidiyoruz erkendende basladık

ayy cok umutluyum nedense bu aydan Allah gönlümüze göre verir insallah

bende hala kırmızılar gelmedi :44: inşallahda gelmez ve hamileyimdir

inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize.bu ay bana eylül ayından daha bi cıcak geliyor nedense.batım 30 eylüldü ve şaşmadı maalesef regl oldumo tarihtereglm de yeni bitti.şimdi ise 2 kasım batım.benide ekleyebilirsiniz.inşallahhh
güzel haberler alırız bu ay çok istiyorum artık.1 yıllık evliyim 8 ayımız bitti bebiş isteyeli.Allah yardımcımız olsun...

Kafam çok karışık aslında umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum :44: adettimin 13. günü doktora gittim ve yumurtan görünmüyor muhtemelen önce oluşmuş ve çatlamış dedi peki oluşmamışsa bugünden sonra olma ihtimali var mı dedim yok dedi :44: eeeeee yumurtam oluşmazsa nasıl hamile kalırım ki ben birde normalde 28 günde bir olurum geçen ay 4 ünde oldum bu ay 2 sinde olmam lazımdı ama bişi yok ve adet sancısını müthiş çekenlerdenim ona benzerde yok tek sağ kasığımda ağrı oluyor ve belimde ağrı ara sıra girip çıkıyor bu var başka bişey yok haaa bi de bende çikolata kisti vardı 1,5 cm ne zormuş arkadaş hamile kalmak bende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum aylardır uğraşıp duruyoruz inş bu ay bütün olumsuzluklara rağmen hamileyimdir

Kızlar bebişler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz...Ben mesela sazan gibi ne duysam atlayıp yapıyorum Mesela soğan kürünü denedim 3 ay önce falan midem felaket oldu 2.gün bırakmak zorunda kaldım.Şuan bal+çörekotu+tarçın olayına giriştim.Bu ay yapıcam onu.Karışım hazır kıta dolapta beni bekliyor.İncir kürü dediler tam yapıcaktım ki prolaktini yüksek olanlar yapmamalıymış o yüzden vazgeçtim.Bunların yanında birsürü dualar var zaten okuduğum:97:.Haaa yakı dediler 2 aydır onu da deniyorum..Şimdilik bişi yok ama adet düzenim 28 güne geriledi tabi yakıdanmı oldu emin değilim.Süt buharı diyorlar onuda ilerleyen günlerde deneyeceğim.O kusur kalmasın dimi..Daha ne olsun yahuuu

canım benim mucizen bekletmez inşallah seni bir an önce gelir

ne olacak bu halimiz ya yıkıldım gülmekten denemeyi düşündüğüm ne varsa tarafından yapılmış eğer bende kırmızıları görürsem soğan kürünü yapacam kiste iyi geliyomuş dedim artık zehirde olsa içecem soğan kürünü

ben hiç bişe yapmıyom herseyi kocam yapıyo
arı süt bal polen karısımını cok tavsiye ediyolar ama ben hiç sevmedim tadını

sogan kürü yanlış bilgiymiş onu sonradan ögrendim iyikide yapmamısım

Aynen arkadaşım bebiş yolunda her yol mübah diyerekten her şeyi yapıyorum...Tabi kocam bilse hakkımda ne düşünür bilemem...Ama soğan ile ilgili sana bi tüyo sakın sıcak içme..İyice bi ılısın.Yoksa kokusu burnuna yapışıyo resmen..bEN 3 gün öğürdüm durduğum yerde resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…