Selam arkadaşlar,bende umudunu ekime bırakanlardanım...Hoşşş bu aydan da ümidim yok ama neyse artık...Rabbim tüm isteyenlerin bebiklerini daha da bekletmeden yollar inşallahh....
canım BAT ı yazarsan senide listeye eklerim ümidini de kaybetme elbet bızlerınde bebişleri olacak.
yok canım kesmiyorum her topikte gezer oldum artık ateş ölçmeden de tanıyorum seni:)ateş ölçüorum ovulasyon testi aldım 10.günden itibaren onları yapıcam klomen kullanıorum 10.günden sonra 2 günde bir ilişki daha napayım ama dimi gerisi rabbimin takdiri umarım yüzüm ve yüzümü güler 10.gün ilişkiye başlayıp kaçıncı gün bırakmak lazım gün aşırı olayını
İnşallah cnm inşallah..Bizi bizden başka kimse anlamıyor ...Benim bat 12 ekim...
neyse kızlar moralim çokkk bozukkırmızılarım yeni geldi..ilk gün çok fena oluyorum..oturamıyorum ben gidip biraz uyuyacağım ağrımda çok
bir iki güne kendime gelirim herzamanki gibi yepyeni bir umutla sarılırım önümüzdeki aya...Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..umutlarımız tükenmesin....
sonra görüşürüz arkadaşlar...
Bu Listedeki herkesin yüzü gülsün...aminnnnn
amin amin amin canım ya bakalım ilk denemem dün oldu ama 10 uyla 15 i yapmam lazımmış olsun ben yinede devam edicem ya yutarsa
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bu linkten hamile kalmak için en uygun döneme bakabilsiniz arkadaşlar, ben de az önce buldum, bu günden itibareb 5 gün daha en uygun zamandaymışımdemekki bu hafta sık sık banyo yapcaz
bende hala kırmızılar gelmedi :44: inşallahda gelmez ve hamileyimdir
bende 1 haziranda 3.5 aylık bebeğimi kaybettim korunmam bitti doktora gittim usg şle baktı bundan önce adet düzensizliğim oldu düşükten sonra yani 15 günde bir adet oldum 2 ay doğum kontrol hapı kullandım hormonların düzelmesi için umarım bu ay düzelmiştir adtimin 7.günündeyim 5.gün klomene başladım hamileliği kolaylaştırsın diye verdi doktorum klomen bitince iki günde bir ilişki dedi zor günler geçirdim yeni mucizemi diliyorum
Kızlar bebişler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz...Ben mesela sazan gibi ne duysam atlayıp yapıyorumMesela soğan kürünü denedim 3 ay önce falan midem felaket oldu 2.gün bırakmak zorunda kaldım .Şuan bal+çörekotu+tarçın olayına giriştim.Bu ay yapıcam onu.Karışım hazır kıta dolapta beni bekliyor. İncir kürü dediler tam yapıcaktım ki prolaktini yüksek olanlar yapmamalıymış o yüzden vazgeçtim .Bunların yanında birsürü dualar var zaten okuduğum:97:.Haaa yakı dediler 2 aydır onu da deniyorum ..Şimdilik bişi yok ama adet düzenim 28 güne geriledi tabi yakıdanmı oldu emin değilim.Süt buharı diyorlar onuda ilerleyen günlerde deneyeceğim .O kusur kalmasın dimi..Daha ne olsun yahuuu
Kızlar bebişler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz...Ben mesela sazan gibi ne duysam atlayıp yapıyorumMesela soğan kürünü denedim 3 ay önce falan midem felaket oldu 2.gün bırakmak zorunda kaldım .Şuan bal+çörekotu+tarçın olayına giriştim.Bu ay yapıcam onu.Karışım hazır kıta dolapta beni bekliyor. İncir kürü dediler tam yapıcaktım ki prolaktini yüksek olanlar yapmamalıymış o yüzden vazgeçtim .Bunların yanında birsürü dualar var zaten okuduğum:97:.Haaa yakı dediler 2 aydır onu da deniyorum ..Şimdilik bişi yok ama adet düzenim 28 güne geriledi tabi yakıdanmı oldu emin değilim.Süt buharı diyorlar onuda ilerleyen günlerde deneyeceğim .O kusur kalmasın dimi..Daha ne olsun yahuuu
ne olacak bu halimiz ya yıkıldım gülmekten denemeyi düşündüğüm ne varsa tarafından yapılmış eğer bende kırmızıları görürsem soğan kürünü yapacam kiste iyi geliyomuş dedim artık zehirde olsa içecem soğan kürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?