İlk ben tebrik edeyim
Maaşallah diyelim Allah tamamına erdirsin canım
predictor doğrudur diye düşünüyorum sonucunu hem koyu da görmüşsün imkanın varsa resmi bizimle paylaşır mısın buradan?
Bi de adetin ne zamandı?
SAT9 EYLÜLDÜ 30günde bir oluyorum bugün yada yarındı... allah herkese nasip etsin hepinize dua edicem:)) kameram yok kociş gelsin çekip koyarım:)) çok şaşkınım.. çok teşekkr ederim arkadaşımmm
gözün aydın cnmmm..hayırlı olsun inşll ...belirtilerin varmıydı peki
Hadi gözünüz aydın canım bi de kan testi yaptırırsın iyice emin olursunuz
çok saol canım bende ki belirtiler adete 7 gün kala göğüslerde şişme ve acıma ve yorgunluk uyku başladı akıntı 2gündür süt kesiği gibi ama çok yoğun değil arada kasık ağrısı ama çok değil ama bence en önemli belirti uykuvede iştahım çok açık dünyaları yedim resmen
kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM
iştah açıklığı ve göğüs acısı bende de var ama içte içimden gelmiyor test yapmak açıkçası..Zaten kalmış şurda adete 3 gün beklerim napimm...Dediğin gibi 1 haftadır dünyaları yedim..İnsan kahvaltıda 1 kase zeytin yermi ben yiyorum
bende 24 saat açım normalde aram iyi değildir yemekle varsa yoksa kahve sigara( göz bebeklerine bak 2 gündür 2 katı büyüdüler benim bide ateşim 36.9 du sabah
bende 24 saat açım normalde aram iyi değildir yemekle varsa yoksa kahve sigara( göz bebeklerine bak 2 gündür 2 katı büyüdüler benim bide ateşim 36.9 du sabah
kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM
Arkadaşlar az önce kuzenımle konuştum doktorunla muhabbet ederken 3 4 ay cocuğu olmayan kadınlar geldiğnde
onlara 1 ay doğum kontrol hapı kullanın sonra tekrar deneyin diyorum çünkü doğum kontrol hapı kullandıktan sonra
hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş dedi bana istersen 1 ay kullan dedi siz daha önce böyle birşey duymuşmuydunuz......
ayy ben ölçemiyorum cnm yaaa..hep uyuya kalıp kalkamıyorumşartları zorlayıp sabah ölçim bariiii:26:
ne güzel tebrik ederım allah kucagına almayı nasıp etsın cokk sevındım canım senın adına
ekim guzel basladı böle gıtsınnn
ateşinizi ne zaman ölçüyosunuz kızlar.. ben sabah kalkınca yataktan çıkar çıkmaz değil de yarım saat sonra filan ölçüyorum. iyi mi yapıyorum ki?
bak böyle deme, benim de sabah ölçtüğümde 36,8 di. ay ümitlenmicem diyorum ama yine de belirti uyduruyorum kendime.. benim bat taaaaaaa 22ekim, daha çok vaarrr((
benım basucumda duruyor 7 de gözumu acar acmaz kalmadan ölcuyorum galıba böle olmalıymıs
cunku yedıgın ıctıgın hersey etkılıyor sıcaklıgı
ateşinizi ne zaman ölçüyosunuz kızlar.. ben sabah kalkınca yataktan çıkar çıkmaz değil de yarım saat sonra filan ölçüyorum. iyi mi yapıyorum ki?
cnm en uygunu saat 7-7,5 arası yataktan kalkmadan ölçmekmiş.:44:
ne güzel tebrik ederım allah kucagına almayı nasıp etsın cokk sevındım canım senın adına
ekim guzel basladı böle gıtsınnn
inşallah bu ay patlama yaşayalım herkes hamiş olsun haziran anneleri olalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?