Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

SAT9 EYLÜLDÜ 30günde bir oluyorum bugün yada yarındı... allah herkese nasip etsin hepinize dua edicem:)) kameram yok kociş gelsin çekip koyarım:)) çok şaşkınım.. çok teşekkr ederim arkadaşımmm

SAT9 EYLÜLDÜ 30günde bir oluyorum bugün yada yarındı... allah herkese nasip etsin hepinize dua edicem:)) kameram yok kociş gelsin çekip koyarım:)) çok şaşkınım.. çok teşekkr ederim arkadaşımmm

Hadi gözünüz aydın canım bi de kan testi yaptırırsın iyice emin olursunuz

gözün aydın cnmmm..hayırlı olsun inşll...belirtilerin varmıydı peki

çok saol canım bende ki belirtiler adete 7 gün kala göğüslerde şişme ve acıma ve yorgunluk uyku başladı akıntı 2gündür süt kesiği gibi ama çok yoğun değil arada kasık ağrısı ama çok değil ama bence en önemli belirti uykuvede iştahım çok açık dünyaları yedim resmen

iştah açıklığı ve göğüs acısı bende de var ama içte içimden gelmiyor test yapmak açıkçası..Zaten kalmış şurda adete 3 gün beklerim napimm...Dediğin gibi 1 haftadır dünyaları yedim..İnsan kahvaltıda 1 kase zeytin yermi ben yiyorum

kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM

ayyyy inanmıyorummmmmm :) ne güzeeellll ... 3. haber sanırım bu topicten.... rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. benim için de dua et lütfen. artık ben de hamile kalmak istiyorum. çok ümit ediyorum, sonra birdenbütün ümitlerim gidiveriyor.... lütfen ben de bu müjdeyi verebileyim bu aayyyyyy

bende 24 saat açım normalde aram iyi değildir yemekle varsa yoksa kahve sigara( göz bebeklerine bak 2 gündür 2 katı büyüdüler benim bide ateşim 36.9 du sabah

bende 24 saat açım normalde aram iyi değildir yemekle varsa yoksa kahve sigara( göz bebeklerine bak 2 gündür 2 katı büyüdüler benim bide ateşim 36.9 du sabah

bak böyle deme, benim de sabah ölçtüğümde 36,8 di. ay ümitlenmicem diyorum ama yine de belirti uyduruyorum kendime.. benim bat taaaaaaa 22ekim, daha çok vaarrr ((

ayy ben ölçemiyorum cnm yaaa..hep uyuya kalıp kalkamıyorumşartları zorlayıp sabah ölçim bariiii:26:

kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM

ne güzel tebrik ederım allah kucagına almayı nasıp etsın cokk sevındım canım senın adına
ekim guzel basladı böle gıtsınnn

ben duydum cnm benim arkadaşımın doktoru demiş,
uyguladı şimdi hamile...

ayy ben ölçemiyorum cnm yaaa..hep uyuya kalıp kalkamıyorumşartları zorlayıp sabah ölçim bariiii:26:

ateşinizi ne zaman ölçüyosunuz kızlar.. ben sabah kalkınca yataktan çıkar çıkmaz değil de yarım saat sonra filan ölçüyorum. iyi mi yapıyorum ki?

ateşinizi ne zaman ölçüyosunuz kızlar.. ben sabah kalkınca yataktan çıkar çıkmaz değil de yarım saat sonra filan ölçüyorum. iyi mi yapıyorum ki?

benım basucumda duruyor 7 de gözumu acar acmaz kalmadan ölcuyorum galıba böle olmalıymıs
cunku yedıgın ıctıgın hersey etkılıyor sıcaklıgı

bak böyle deme, benim de sabah ölçtüğümde 36,8 di. ay ümitlenmicem diyorum ama yine de belirti uyduruyorum kendime.. benim bat taaaaaaa 22ekim, daha çok vaarrr ((

inşallah canım hamişsindir hiç düşmez ateşin ama öyle mide bulantısı baş dönmesi falan olmadı bende hatta umutlu değildim yumurtlama zamanını takip etmedim ayaklarımı uzatıp yatmadım dedim ya çok düşünmemeye çalıştım sende öyle yap allah çok büyük zamanını o biliyo stres yapmamak lazım

benım basucumda duruyor 7 de gözumu acar acmaz kalmadan ölcuyorum galıba böle olmalıymıs
cunku yedıgın ıctıgın hersey etkılıyor sıcaklıgı

ben de öyle biliyorum. zaten birşey yemeden ölçüyrum ama sanki yatakta çok sıcak olurmuşum gibi geliyo ondan yarım saat sonra ölçüyorum. bende öyle yapayım bundan sonra bakalım, teşekkür ettim tatlım yardımın için

inşallah bu ay patlama yaşayalım herkes hamiş olsun haziran anneleri olalım hepimiz

evet ne güzel olur ama böle hamiş haberlerını duyunca ınsan cok mutlu oluyor umutlanıyor
evet yatmaya gerek yok bencede olacaksa herturlu oluyor
ben yatıyorumda noluyorkıbebiş yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…