ins canim. benim gecen ay 26. gunde adetim geldi bu ayda 12. gunde yumurtladim diye dusunuyorum yani
bu ayda 26. gunde gelir sanirsam ( yani pazartesi)o yuzden emin olamadim
Allah herkesin gonlune gore versin, benim icimi bir korku kapladi niye boyle oldum anlamiyorum.
karin agrisi var bende sanki patmaya hazir bomba gibiyim ya.
hayrlisi bakalim.
eger cok merak ediyorsan yaptir diyecem ama zaten bugun ctesi yapalarmi? yapsalar bile sonuc icin p.tesiye bekletirlermi bir
anlami kalmaz o zaman. az kalmis bekleyim birlikte :)
azönce özele gittim orda monakart test yapıyolarmış yani değer gözükmüyo sadece gebelik var mı ona bakıyolar ama ben eliza yani değer sonuçlu olsun istedim kan alıp istanbula gönderdiler sonucum pazartesi çıkıcak:)) 3 gibi arayıp söylicekler çok heyecan yaptım offfffff(
Kizlar ben cok kotu hissediyorum kendimi . gucum yok hevesim yok, umudum yok.
Bebek yuzunden degil cunku onu bile istemiyorum artik hicbirseyi.
istediklerim hic olmuyor gibi geliyor. hevesim kalmadi. icimdeki ukteleri ne yerine getirebildim
nede ustune ortebildim.
hic bir planim tutmadi. kendi yolumu cizemedim. kendimi cok umursuz hssediyorum
boguluyorum sanki. niye boyle oldum bilmiyorum.
eve sigamiyorum resmen. birseyleri isteyip olmayisini izlemekten yoruldum artik.
yasim geldi 28 e. sanki hayatim gecip gidiyor ve ben onu degerlendiremiyorum.
oyle hissediyorum. nye boyle bunaldim bilmiyorum. cokta takmadim bebegi zaten daha 2. denemem
1 yil sonra olsa ne olur. ama ne biliyim. icimde bir sikinti var atamiyorum.
depresyona girdim galiba. istanbula gitmek istiyorum. ama daha cok var. hersey icim beklemem
gerekiyor nede olsa.off off cok bunaldim
azönce özele gittim orda monakart test yapıyolarmış yani değer gözükmüyo sadece gebelik var mı ona bakıyolar ama ben eliza yani değer sonuçlu olsun istedim kan alıp istanbula gönderdiler sonucum pazartesi çıkıcak:)) 3 gibi arayıp söylicekler çok heyecan yaptım offfffff(
inşallah güzel haberlerin gelir bizleri merakta bırakma hemen paylaş canımazönce özele gittim orda monakart test yapıyolarmış yani değer gözükmüyo sadece gebelik var mı ona bakıyolar ama ben eliza yani değer sonuçlu olsun istedim kan alıp istanbula gönderdiler sonucum pazartesi çıkıcak:)) 3 gibi arayıp söylicekler çok heyecan yaptım offfffff(
Canim ins. guzel haberler alirsin. Allah gonlune gore versin.
inşallah güzel haberlerin gelir bizleri merakta bırakma hemen paylaş canım
Hadi hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin....
Arkadaşlar az önce kuzenımle konuştum doktorunla muhabbet ederken 3 4 ay cocuğu olmayan kadınlar geldiğnde
onlara 1 ay doğum kontrol hapı kullanın sonra tekrar deneyin diyorum çünkü doğum kontrol hapı kullandıktan sonra
hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş dedi bana istersen 1 ay kullan dedi siz daha önce böyle birşey duymuşmuydunuz......
Ben hiç duymadım cnm böyle bişey....Ama dr dediyse tıbbi mantıksal bi açıklaması olmalıdır..:44:
doğum kontrol hapları adet düzensizliği için veriliyor normal zamanda. mesela lisede ve ünv.de adet düzensizliği için doktora giden arkadaşlarıma aylarca doğ.kont. hapı kullandırdıklarını bilirim. hapı kullanıp bırakınca da büyük ihtimalle vücut o düzene girip , düzenli şekilde adet oluyordur. mantıkı budur büyük ihtimalle. ama kafamıza göre bunu yapmak yanlış olabilir. o yüzden bir şeyden şüphelenince bi doktora gözükmek en mantıklısı olabilir.
yani benim adetlerim düzenli, evlendiğimde, dğünden 1 ay önce başlayarak 3 ay ben de kullandım hap, sonra eşim korundu ama yine de 3 aydır hamile kalamıyorum. o yüzden herkesde geçerli olan bir durum değil bence...
Bir hafta önceden gebelik belirtisi yaşayanı çok duymuşumdur ben de dahil olmak üzere ama bir hafta önceden adet belirtisi hiç duymadım
kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM
kızlar dayanamadım predictor aldım ve sonucum bariz birşekilde koyu çiift çizgi galba HAMİLEYİMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?