- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
ne biliyim canim ya varmi yokmu bilsemde kendimi gebelik moduna sokmasam bugun iyice havaya girdim zaten[
o ilacı ne için aldın ki söylediysen bile ben kaçırdım sanırım konuyu sürekli takip edemiyorum sayfam açık bir bakıyorum sayfalar ilerlemiş yetiştiğime cevap yazıyorum ama mide yanması için şekerle su tavsiye edebilirim annem yapardı midem ağrıyınca belki psikilojik ama iyi gelirdi :26:
canım acele etme dünyanın parasıymış orda testte hele bir günün geçsin ondan sonra yaptır bak benim 5. gün geldi stres yapma
ne biliyim canim ya varmi yokmu bilsemde kendimi gebelik moduna sokmasam bugun iyice havaya girdim zaten
oda dolunaydanmis. Dolunayda benim regl gunumumu bekliyordu
birde su belden asagi inen agri kuskulandirdi. dunde acayip sancim vardi tamam geliyorlar dedim ama yok
bisey . simdide ara ara giriyor aa cok hafif.
birkac gun gecip sonradan adet olursam daha cok uzulecekmisim gibi geliyor simdi en azindan adet gunum
ne biliyim kan mi yapsam yoksa idrarmi eczacida tanidi beni ya
tum testlerini ben aldim sanirsamyok ya idrara sinir oldum negatif negatif icim cikti ypmaktan
benim adetimin 17 günü bu gün 12 günü dr gittiğimde çatlama başlamış hani yumurta çatlamadan 2 3 gün önce yumurta akı gibi akıntı
olurya şimdi benim biraz artarak devam ediyor rengsiz yumurta akı gibi şimdi bile var sizce ne anlamadım
Sıkma canını kasımda hamile kalır temmuzda doğururuz bizde inşallahSlm arkadaşlar
Ben bu sabah kırmızı kartı yedim yine en güzelinden.Körolasıca geç kalmıştı sanki Umutlar bir sonraki aya kaldı ama benimde keyfim iyice kaçtı.
Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.
gnülük falım bugün ne kadar da güzelll demiş kızlar İNŞALLAh bu ay şekillenir:):)
hapsuu
canım cok üzüldüm senın tablonda hamıle tablosu gıbıydı işte son gun düşüyor benımde gecen ay öyle olmustu
cok streslı aslında ates ölcmek cunku adet gunumuze kadar yuksek oldugundan hamıle sanıyoruz son gun o dususu görunce yıkılıyoruz
ama yınede ateş ölçmeye devam edıyoruz
umarım toplamıssındır kendını mutlaka hamıle kalacaksın allah yakın zamanda hemen bu ay kısmet eder ınsallah cok içten dılıyorum
ZAMAN İLE GEBELİK OLMA OLASILIĞI : :
Süre Gebelik Oranı
1 ay % 20
3 ay % 50
6 ay % 75
12 ay % 85
Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. Kadın yaşı 30’un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır.
kızlar ben her ay hamilelik ihtimali aynı zannediyordum yani %20-25 gibi...ama ilk 6 aydan sonra bu ihtimal artıyormuş ayy çok bi heveslendim şimdi..artık kritik günleri daha iyi değerlendirmeli
Süre Gebelik Oranı
1 ay % 20
3 ay % 50
6 ay % 75
12 ay % 85
Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. Kadın yaşı 30un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır.
kızlar ben her ay hamilelik ihtimali aynı zannediyordum yani %20-25 gibi...ama ilk 6 aydan sonra bu ihtimal artıyormuş ayy çok bi heveslendim şimdi..artık kritik günleri daha iyi değerlendirmeli
Süre Gebelik Oranı
1 ay % 20
3 ay % 50
6 ay % 75
12 ay % 85
Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. Kadın yaşı 30’un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır.
benim denemelerde 8.ayım %75-80 arası bişey oluyor o zamanZAMAN İLE GEBELİK OLMA OLASILIĞI : :
Süre Gebelik Oranı
1 ay % 20
3 ay % 50
6 ay % 75
12 ay % 85
Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. Kadın yaşı 30un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?