Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ne biliyim canim ya varmi yokmu bilsemde kendimi gebelik moduna sokmasam bugun iyice havaya girdim zaten
oda dolunaydanmis. Dolunayda benim regl gunumumu bekliyordu
birde su belden asagi inen agri kuskulandirdi. dunde acayip sancim vardi tamam geliyorlar dedim ama yok
bisey . simdide ara ara giriyor aa cok hafif.

Benimde öyleydi güzelim ara ara giren bir ağrı adet sancısı desem değil , sonra sağ kasığımda bir ağrı batma gibi ama girip çıkan bir ağrı sonra akıntı vardı ha oldum ha olacam ama hepsi fos çıktı testten sonra morardım yani resmen ama inşallah senin bu ay çalışmaların boşa gitmezde hepimiz sevinir

o zaman kan testi yaptır çünkü idrarda belli olmuyor hemen:)

seytan diyor yaptir diye yoksada bileyim varsada sevineyim. ne oldugu belli degil.
burda saat 10 buldu yarin yaptirabilirim ancak.
cesaretimi toplayayimda
kuyrugu kistirip donmekte var (

hapsuu
canım cok üzüldüm senın tablonda hamıle tablosu gıbıydı işte son gun düşüyor benımde gecen ay öyle olmustu
cok streslı aslında ates ölcmek cunku adet gunumuze kadar yuksek oldugundan hamıle sanıyoruz son gun o dususu görunce yıkılıyoruz
ama yınede ateş ölçmeye devam edıyoruz
umarım toplamıssındır kendını mutlaka hamıle kalacaksın allah yakın zamanda hemen bu ay kısmet eder ınsallah cok içten dılıyorum

bu durumu bilen duyan yokmu

Slm arkadaşlar

Ben bu sabah kırmızı kartı yedim yine en güzelinden.Körolasıca geç kalmıştı sankiUmutlar bir sonraki aya kaldı ama benimde keyfim iyice kaçtı.

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

gnülük falım bugün ne kadar da güzelll demiş kızlar İNŞALLAh bu ay şekillenir:):)

Slm arkadaşlar

Ben bu sabah kırmızı kartı yedim yine en güzelinden.Körolasıca geç kalmıştı sankiUmutlar bir sonraki aya kaldı ama benimde keyfim iyice kaçtı.
Sıkma canını kasımda hamile kalır temmuzda doğururuz bizde inşallah

Bu falı bende üzerime alayım benimde hayal ettiğim şey şekillensin

merhaba arkadaşlar
bende ekim ayı için umut besliyorum...puregon kullandım,yumurtalarım gelişti bugün de ovitrelle vuruldum,sonrası malum..

bakalım ne olcak???

Bu falı bende üzerime alayım benimde hayal ettiğim şey şekillensin [/QUOTE]

olur tatlım...terazinin günlük falı..ama benden tüm topiğimize gelsin bu ay şekillendirelim kızlar..Haddi bakalım..

hapsuu reglımı olduuuuu

oohhhh kızlar iyi kaynatmışsınız vallahi :) arada bi gireyim dedim bu gün, ama vınn ile bağlanıyorum, rüzgar aşırı esiyor, bağlantı kopuyor

kırmızı kart yiyen arkadaşlar, üzülmeyin, pek bi nazlı oluyor bu bebekler yaaa ama olacak, hepimiz en yakın zamanda anne olacağızzzz

bu arada benim ateşim bu gün yine 36,8 .
hatta bu gün ayaklarım hep buz gibi. ama yanaklarım yanıyor. bi değişiğim bu gün. 2 saat uyuyayım dedim, o da uyumak bir yana bi acayip şekilde uzandım kaldım. uyanınca bi duş aldım, biraz rahatladım şimdi.
belimde ağrı oluyor gibi. ama oluyormu olmuyormu onu da anlayamıyourm yani ayaktayken sanki belimde ağrı var gibi, sonra uzanınca da hafif bir sancı oluyor, uyuyup uyanınca hiçbişey yok. benim daha 10 günden fazla var var bata. oofff offff

ZAMAN İLE GEBELİK OLMA OLASILIĞI : :

Süre Gebelik Oranı

1 ay % 20

3 ay % 50

6 ay % 75

12 ay % 85

Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. Kadın yaşı 30’un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır.

kızlar ben her ay hamilelik ihtimali aynı zannediyordum yani %20-25 gibi...ama ilk 6 aydan sonra bu ihtimal artıyormuş ayy çok bi heveslendim şimdi..artık kritik günleri daha iyi değerlendirmeli

demek ki bu ay benim şansım %75 çok güzel bence %50 olmasından iyi yani sevindim kendi adıma ama gelecek ay %100 olsun istiyorum ya uğraşmayalım oranlarla , değerlerle gel kuzuşum anneneeeeeeeeeee bekletmee

Son düzenleme:

aysuncum benim 3. aynım, yani şöyle oluyor. yumurtlama zamanım da geçti .
%50 şansla ya hamileyim ya da değilim. bekleyim görüciğiz

Evet ben de ilk seferinde 6. ayımda hamile kalabilmiştim... Artık umudumu kaybetmişken hamile kaldım. Bacaklarım inanılmaz kaşınıyordu anlam verememiştim, hamilelik belirtisiymiş meğerse...
Ama oğlum 14 haftalıkken terk etti beni

benim denemelerde 8.ayım %75-80 arası bişey oluyor o zaman ahhh ahhhh neler neler hesaplıyoruz şu ilk geceden hamile kalanları halen anlamış değilim :96::96: 13 ekim gel gel gelll ya kırmızıyı görücem yada bebişimi Allahım sabır ver:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…