bu sut kıvamındakı akıntı neye işarettır bılen varmı? bıraz kokulu
reglıme bır hafta var sol kasıgımda batma var sabahtan bu yana..acayıp bir gaz sıkışması ve üşüme..bunlar regl belırtısımı oluyo bende ılk defa oluyorda
canım bendekasıkta batma ve üşüme adet öncesi olur ama gaz sıkışması hiç yaşamadım..hamilelikte daha çok oluyo o sanırım..inşallah hamileliktendir ferayy..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.adet günüme 7gün var ama ben hamile olup olmadığımı bir an önce öğrenmek istiyorum gebelik testleri sadce adet gecikten sonra mı sonuç veriyo erken öğrenemezmiyim??
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.adet günüme 7gün var ama ben hamile olup olmadığımı bir an önce öğrenmek istiyorum gebelik testleri sadce adet gecikten sonra mı sonuç veriyo erken öğrenemezmiyim??
tek mesala tum sayfayi doldurmayi basardim galiba
evet benbeyaz sut kıvaımda akıntı kokulu kasıntı yok
gecen ay kasıntı olmustu rengu sarımsı gıbyıdı dokotr hap verdı kasıntısı yanması gecmıstı sımdı baska sut kıvamında kokuyor kasıntı yok hayırlısı bakalım adetım normalde yarın bakalım
kizlar ya bende mi kan testi yapsam gerci ne degisecekki ordaysa orda simdi 30 $ bayilmanin ne alemi var diyorum ama
merak ediyorum gecikti ama ya strestense gerci yarinda gelebilir
bugun 27. gunum en gec yarin gelmesi lazim.
kizlar ya bende mi kan testi yapsam gerci ne degisecekki ordaysa orda simdi 30 $ bayilmanin ne alemi var diyorum ama
merak ediyorum gecikti ama ya strestense gerci yarinda gelebilir
bugun 27. Gunum en gec yarin gelmesi lazim.
bence yarına kadar bekle canım inşllah hamişsindir:)
o ilacı ne için aldın ki söylediysen bile ben kaçırdım sanırım konuyu sürekli takip edemiyorum sayfam açık bir bakıyorum sayfalar ilerlemiş yetiştiğime cevap yazıyorum ama mide yanması için şekerle su tavsiye edebilirim annem yapardı midem ağrıyınca belki psikilojik ama iyi gelirdi :26:Kızlar ben bir de cahillik yapıp tavsiye üzerine agnucaston aldım. Resmen yanıyor midem:18:
birkac gun gecip sonradan adet olursam daha cok uzulecekmisim gibi geliyor simdi en azindan adet gunum
ne biliyim kan mi yapsam yoksa idrarmi eczacida tanidi beni ya
tum testlerini ben aldim sanirsamyok ya idrara sinir oldum negatif negatif icim cikti ypmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?