Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bu sut kıvamındakı akıntı neye işarettır bılen varmı? bıraz kokulu

geçen ay adet olmadan önce bendede aynı şekilde bir akıntı gelmişti. bebek yerleşiyor demişlerdi ama mantar sanırım doktor mantarım olduğunu söyledi ve bu akıntıdan bahsedince arada her bayanda olur demişti. Benim ilgili doktorum bana çok bilgi verdiği için bilemiyorum yani normal mi yani her bayanda olur mu arada yoksa mantardan mı bir türlü anlayamadım bi de prof diye gittim hay Allahım ya ama bana kalırsa mantardan dolayı bu akıntı ve koku sabahtan beri mantarla ilgili yazı okuyorum bu rahatsızlığı olan herkesde aynı durum söz konusu :26:

reglıme bır hafta var sol kasıgımda batma var sabahtan bu yana..acayıp bir gaz sıkışması ve üşüme..bunlar regl belırtısımı oluyo bende ılk defa oluyorda

canım bendekasıkta batma ve üşüme adet öncesi olur ama gaz sıkışması hiç yaşamadım..hamilelikte daha çok oluyo o sanırım..inşallah hamileliktendir ferayy..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.adet günüme 7gün var ama ben hamile olup olmadığımı bir an önce öğrenmek istiyorum gebelik testleri sadce adet gecikten sonra mı sonuç veriyo erken öğrenemezmiyim??

kan testı ıle ogrenebılırsın şu anda.ıdrar ıle ogrenebılmen ıcın mutlaka reglınden bır kac gun gecmıs olması gerek

kan testı ıle ogrenebılırsın şu anda.ıdrar ıle ogrenebılmen ıcın mutlaka reglınden bır kac gun gecmıs olması gerek

evet benbeyaz sut kıvaımda akıntı kokulu kasıntı yok

gecen ay kasıntı olmustu rengu sarımsı gıbyıdı dokotr hap verdı kasıntısı yanması gecmıstı sımdı baska sut kıvamında kokuyor kasıntı yok hayırlısı bakalım adetım normalde yarın bakalım

kan testi ile öğrenebilirsin en erken..idrar testi için adet gününü beklemelisin

hoşgeldin :))) idrar testinde çıkmaz ama kanda çıkar hemşire bir tanıdık döllenme gerçekleştikten iki sonra bile kanda gebelik görünür demişti yoksa bende bilmiyordum

kizlar ya bende mi kan testi yapsam gerci ne degisecekki ordaysa orda simdi 30 $ bayilmanin ne alemi var diyorum ama
merak ediyorum gecikti ama ya strestense gerci yarinda gelebilir
bugun 27. gunum en gec yarin gelmesi lazim.

bende de aynı oldu koyu bir kıvamla geldi ve çok kötü bir kokuydu çok rahatsız olmuştum sabah duş aldığım halde dayanamamıştım o kokuya ve tekrar duş almıştım mantar canım malesef öyle kimi koku yapıyormuş kimi yapmıyormuş kaşıntıysa duruma göre değişiyormuş sabundan uzak dur mantar olsa da olmasada sabun bakteri sayısını artırıyormuş inş mantar değildir o da sıkıntılı bir durum

kizlar ya bende mi kan testi yapsam gerci ne degisecekki ordaysa orda simdi 30 $ bayilmanin ne alemi var diyorum ama
bugun 27. gunum en gec yarin gelmesi lazim.

bence bırgun daha bekle bakalım hıc belırtın varmı kı strestende oluyor bazen benım bazen 5 gun gecıkıordu

bugun 27. Gunum en gec yarin gelmesi lazim.

bence yarına kadar bekle canım inşllah hamişsindir:)

bence yarına kadar bekle canım inşllah hamişsindir:)

birkac gun gecip sonradan adet olursam daha cok uzulecekmisim gibi geliyor simdi en azindan adet gunum
ne biliyim kan mi yapsam yoksa idrarmi eczacida tanidi beni ya
tum testlerini ben aldim sanirsam yok ya idrara sinir oldum negatif negatif icim cikti ypmaktan

yok kızlar yok valla ben artık mantıklı düşünmeyi geçtim mantıklı hareket etmiyorum
son 7 sabahtır ateşimi ölçüyorum hep 36.4 - 36.6 arasıydı bu sabah eşim 6da kaldırdı ateşimi ölçtü 36.1 cıkmış..
uyku sersemi neremle tuttuysam termometreyi
sonra 10 gibi kalktım tekrar ölçtüm 36.9 çıktı 1 saat sonra 37 cıktı :26:

ağzımda emzik gibi termometreyle dolaşıyorum
ateşim 37.1 yaa benim yumurta iş tuttu yada hasta olucam :2:

benim adetimin 17 günü bu gün 12 günü dr gittiğimde çatlama başlamış hani yumurta çatlamadan 2 3 gün önce yumurta akı gibi akıntı
olurya şimdi benim biraz artarak devam ediyor rengsiz yumurta akı gibi şimdi bile var sizce ne anlamadım

[
Kızlar ben bir de cahillik yapıp tavsiye üzerine agnucaston aldım. Resmen yanıyor midem:18:
o ilacı ne için aldın ki söylediysen bile ben kaçırdım sanırım konuyu sürekli takip edemiyorum sayfam açık bir bakıyorum sayfalar ilerlemiş yetiştiğime cevap yazıyorum ama mide yanması için şekerle su tavsiye edebilirim annem yapardı midem ağrıyınca belki psikilojik ama iyi gelirdi :26:

canım acele etme dünyanın parasıymış orda testte hele bir günün geçsin ondan sonra yaptır bak benim 5. gün geldi stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…