Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz

ben ilk hamileliğimde test kağıdını rulo şeklinde sarıp kırmızı kurdeleyle bağlayım salondaki(oturduğumuzoda) orta sehpanın üstüne koymuştum sonra telefonla aradım gel sana bi belge dedim geldi bu ne dedi bak görürsün dedim kağıdı açınca hemen hamilemisin dedi :)) tabi o gebelik 4 gün falan sürdü sonra kaybetmiştim , şimdikinide telefonda söyledim kısmet olmadı süpriz yapmak :)

ben hamıle olsam esıme soylıcek olsam esım bana soyler once benden once haberı olur o hastanede calıstıgı ıcın ılk o alıor sonucları ve doktorla konusuor bana haber verıor bole bole dıye ne komık ama bana dıyecek hamıleymısın

bunu bende yapabılırım cok hosuma gıttı :)

kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz

ilkinde bilmiyodum kötü bi şekilde ikimizde ögrendik ikincisinde güzel bi süpriz yapiim diye bekliyodum ama tartısırken sinirlendim hamileyim ben gerizekalıı diye bagırmıstım bütün gece sarılıp öpüp durdu

eger bu ay tutarsa söylemicem yine 11 kasımı beklicem dogum günnde çift çizgili gebelik testini paketliip verim diyorum

sana haber vermeden once tum hastahane duyar :)

ben eşime biberon yada çift çizgili gebelik testi hediye etmeyi düşünüyorum

Aaa hiç düşünmemiştim. Düşünce gücü vs gibi kitaplar okumuştum. Orada da omasını istediğiniz şey için olduğunda yapacaklarınızı hayal edin diyordu. Ben bir düşüneyim hımmmmmmm

bende gebelik testini düşünüyorum ama yanında klavuzunuda vericem yoksa evirir çevirir ne olduğunu anlamaz benimki

canım neden moralini bozuyorsun.. birkez başına gelmesi en azından hamile kalabildiğinin bir göstergesi.. benim arkadaşımda mayıs ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştı.. şimdi yine hamile.. gelecek ay olmucağını kim bilebilirki kendini toparla çalışmalara devamm

benim günüm gectiğinde test alıp evde yaptım erkek kardeşimde evdyidi ve banyoda yaptım çift cizgi testi orda bıraktım eşim ağzı kulaklarında testi alıp mutfağa getirdi şokta gibiydi tabi bende, bizim tuaf davranışımıza kardeşim belkide yanlış anladı söylemedim
yanlış çıkar diye ve şimdi dünyalar tatlısı kızım var birde ikinci gelse eşim dünyayı ayağa kaldırır

ben testi gözünün önüne koysam dönüpte bu nedir diye bakmaz benim cahil kocacım ya işin sürprizi kaçar sonra ben çileden çıkarım biberon daha iyi galiba benim için

ben testi gözünün önüne koysam dönüpte bu nedir diye bakmaz benim cahil kocacım ya işin sürprizi kaçar sonra ben çileden çıkarım biberon daha iyi galiba benim için

biberonada bu ne demesın:):) bazen boyle ormantık davranıslar sergıleyebılıyorlar sagolsun kocacımda yapıyo

bende gebelik testini düşünüyorum ama yanında klavuzunuda vericem yoksa evirir çevirir ne olduğunu anlamaz benimki

bizimki ne oldugunu bilmezmi
sürekli ne oldu ne bitti o kadar cok soruyo ki unutmama fırsat vermiyo
geçen sefer fırsat vermemişti süpriz yapmama insallah bu sefer yapabilirim tabi inşallah çift çizgiyi bu ay yakalarım

dogum günü için giyecegim elbiseye bile karar verdim şimdi güzel biyer arastırıyorum yemek icin
yalnız elbiseyi aldıgımda 51 kiloydum simdi 55 elbise saten vücudu sarıyo basenlerim çok pörtledi su durumda kilo vermeye kalkmam pek saglıklı olmaz herhalde :44:

reglıme bır hafta var sol kasıgımda batma var sabahtan bu yana..acayıp bir gaz sıkışması ve üşüme..bunlar regl belırtısımı oluyo bende ılk defa oluyorda

bemin hamileliğimde bir kaç ay sonra akıntıyı farkettim böyle katı krem şeklinde ve bem beyaz

canim hic oyle hissetmeye ya. en azindan hamile kalma sorunun olmadigini biliyorsun yoksa oncekine nasil kalabilirdin?
hem sunada gercekten inan Allah ol dediginde ne engel olabilirki. bak ben spiralle hamile kaldim hemde daha 3 ay once
gitmistim kontrole yerinde dedi dr lar. agirda kaldirmadim yani vakti gelmis oldu, ne hastaliklarla ugrasanlar var onlarinda oluyor
kesinlikle umudunu yitirme bugun kotu olabilirsin tamam hakkin umut ettin olmadi napalim saglik olsun. esin bak destekci
anlasiyorsunuz birbirinizi seviyorsunuz . sahip oldugun seyleri dusunup sukret ki zaten bir seyinde eksik degil bebek olucak ama nazlaniyor biraz. hem daha kiymetli olur :))
Psikolojimin ne denli düzgün olduguna bakın..Gece Rüyamda hastahanede kan testı yaptırmaya calısıyodum.hamılemıyım degılmıyım dıye...pufff nolcak benım bu halım
bene bir ara idrar yaptimda orda ile negatif cikmisti sonra gerceginde yaptim negatif oldu gecen ay :)
ya bende gebelige vuruyordum dolunaydanmiymis tuh be
Allah sabrini versin canim cok zor bebek kaybi . Ama hersey insanlar icin. Sen ne guzel basedebilmissin. zatende etmelisin. umutlar yine yeserecek. Allah yine bir kapi acacak. umit edp beklemek en guzeli. Allahim sen en iyisini biliyorsun neyse hakkimizda hayirlisi onu nasip et demek en guzeli.
birden boyle dedikodu yapalim deyince aniden aklima kimse gelmedi yaw
cok guldum ya Allah iyiligini versin
ne kadar dogru yazmissin katiliyorum canim :13: :13:
evet kizlar bencede silkelenme zamani ve kendim icin bir karar veriyorum sigara icmiyorum bebek olsun olmasin cigerlerimede yazik canim. demin bir video izledim yok dedim tamam daha son bitti, cok kotu duruma gelmis insanlr sigara yuzunden ya
Ayni ben ya beni ne kadar etkilemis dolunay . tarifine birebir tutuyorum
tahmın etmıstım satınnn ondan hapsu yazdım bende :)))

iwetttttttttttttttttt akşama neler kayanayacak tencerelerdeee???

köfte patetes salata ezo.çorbası cacık

sizlerde ne kaynayacakk??
size gelebilirmiyim ? :)
amin canım inş. Allahım hepinize nasip etsin inş. düşünmemmi :)))
kız olursa Defne , erkek olursa Çağan Efe şimdilik böyle ama sonrasında ne gösterir bilmem :))
eim kizimin adi Defne ama Asli Defne :)) bende irmak ve bahari begeniyorum bakalim
Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)
cok guldgum ya :)))
ben soylemeyi dusunmuyorum :)) gobek sisince anlar herhalde :))))
ben paketleyip verecegim zaman disarda ambulansida hazir bekletmem gerekebilir :)))))
biberonada bu ne demesın:):) bazen boyle ormantık davranıslar sergıleyebılıyorlar sagolsun kocacımda yapıyo

benimkide coook ormantiktir. Arada bosamaya karar veriyorum bu yuzden :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…