kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
evet fıkrı olan varsa paylaşsın :)
ben ilk hamileliğimde test kağıdını rulo şeklinde sarıp kırmızı kurdeleyle bağlayım salondaki(oturduğumuzoda) orta sehpanın üstüne koymuştum sonra telefonla aradım gel sana bi belge dedim geldi bu ne dedi bak görürsün dedim kağıdı açınca hemen hamilemisin dedi :)) tabi o gebelik 4 gün falan sürdü sonra kaybetmiştim , şimdikinide telefonda söyledim kısmet olmadı süpriz yapmak :)
kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
ben hamıle olsam esıme soylıcek olsam esım bana soyler once benden once haberı olur o hastanede calıstıgı ıcın ılk o alıor sonucları ve doktorla konusuor bana haber verıor bole bole dıye ne komık ama bana dıyecek hamıleymısın
ben eşime biberon yada çift çizgili gebelik testi hediye etmeyi düşünüyorum
ilkinde bilmiyodum kötü bi şekilde ikimizde ögrendik ikincisinde güzel bi süpriz yapiim diye bekliyodum ama tartısırken sinirlendim hamileyim ben gerizekalıı diye bagırmıstım bütün gece sarılıp öpüp durdu
eger bu ay tutarsa söylemicem yine 11 kasımı beklicem dogum günnde çift çizgili gebelik testini paketliip verim diyorum
sana haber vermeden once tum hastahane duyar :)
yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
benim günüm gectiğinde test alıp evde yaptım erkek kardeşimde evdyidi ve banyoda yaptım çift cizgi testi orda bıraktım eşim ağzı kulaklarında testi alıp mutfağa getirdi şokta gibiydi tabi bende, bizim tuaf davranışımıza kardeşim belkide yanlış anladı söylemedim
yanlış çıkar diye ve şimdi dünyalar tatlısı kızım varbirde ikinci gelse eşim dünyayı ayağa kaldırır
ben testi gözünün önüne koysam dönüpte bu nedir diye bakmaz benim cahil kocacım ya işin sürprizi kaçar sonra ben çileden çıkarım biberon daha iyi galiba benim için
bende gebelik testini düşünüyorum ama yanında klavuzunuda vericem yoksa evirir çevirir ne olduğunu anlamaz benimki
biberonada bu ne demesın:):) bazen boyle ormantık davranıslar sergıleyebılıyorlar sagolsun kocacımda yapıyo
bu sut kıvamındakı akıntı neye işarettır bılen varmı? bıraz kokulu
canim hic oyle hissetmeye ya. en azindan hamile kalma sorunun olmadigini biliyorsun yoksa oncekine nasil kalabilirdin?yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
bene bir ara idrar yaptimda orda ile negatif cikmisti sonra gerceginde yaptim negatif oldu gecen ay :)Psikolojimin ne denli düzgün olduguna bakın..Gece Rüyamda hastahanede kan testı yaptırmaya calısıyodum.hamılemıyım degılmıyım dıye...pufff nolcak benım bu halım
ya bende gebelige vuruyordum dolunaydanmiymis tuh beCanım bak herkesin ruh hali kötü ve yarın sabah dolunay varmış. bunun 2-3 gün öncesi alınganlıklar, üzütüler, kavgalar zirve yaparmış. Tüm kızlara duyurulur. Dolunay hormonları etkiliyor hormonlar da bizi. Yüklenmeyin kendinize
Allah sabrini versin canim cok zor bebek kaybi . Ama hersey insanlar icin. Sen ne guzel basedebilmissin. zatende etmelisin. umutlar yine yeserecek. Allah yine bir kapi acacak. umit edp beklemek en guzeli. Allahim sen en iyisini biliyorsun neyse hakkimizda hayirlisi onu nasip et demek en guzeli.baharcım senin kaybın 7 haftalıktı dimi benimki 24 haftalıktı o doğum anı bebeğimin doğuşu yüzü yanıbaşında onu kaybedişim gözümün önündn gitmiyor beninde psikolojim berbarttı hatta yeni bi bebek istemiyodum biliyomusun kızıma ihanet olcak sanıyodum yeni bi bebeği sevememki diyodum bu sefer onu atlattım benim bida çocuğum olmayacak diyodum ya şu olduysa ya bu olduysa ne geceler uykusuz kalıp yıprattım kendimi sonrs bi baktımki prolaktin fırlamış anladımki sadece vücudumu yıpratıyorum olumsuz düşünceleri at kafandan bence git para harca ben öyle yapıyorum kafanı dağıtmaya ihtiyacın var arkadaşım o çevrendeki lüzumsuzlarıda boş ver farz etki odya sinek girdi o vıldıyo ha baktın çok vızıldıyo sinekliği indir kafasına
birden boyle dedikodu yapalim deyince aniden aklima kimse gelmedi yawEvet yaaa ben geçen gün saç falan konuşalım diye dağıtmıştım yine odaklanmışız. Hadi bakalımmmm bugün de dedikodu yapalım. Tam yanındaki iş arkadaşını, kocanı, kayınvalideni, kasadaki kızı, manavdaki adamı.....Atış serbest.......Ben başlıyorum ofiste yanımdaki adam 5 dakikaya bir tütün kolonyası sıkıyor. Bayılıcam kokudaaaaaaaaannnnnnnnn
kaynanam hala genc kız oldugunu sanıyo
geçenlerde alısverişe gitmiştik bi baktım bi aynanın karsısında görmcem bi aynanın karsısında kaynanam bisaga bi sola dönüp kendilerini szüyolar
bana ilk zamanlar çok çektirdiler analı kızlı ama simdi hiç bozmuyorum moraimi Allahım bunlarıda böle yaratmış diyorum
çok ii davranıyorum onlara karsı sürekli temizlige gidiyorum o köye gittiginde gidip evdekilerle ilgileniyorum.. ee tabi bunun farkında olan kaynanadam bana cok begendigim trabzon hasırı gümüş bi bilezik aldı gecende gümüş hürrem yüzügü aldı
ne kadar dogru yazmissin katiliyorum canim :13: :13:bukadar kendını uzme bak sızlere ne anlatıcagım benım annemın koyunde bır kadın avrdı varlıklı esının ısı ıyı ama cocukalrı olmuyordu kadın 17sınde evlenmıs ozmnlarda kadının yası 42 oldu ve hale yok etmedıgı tedavı ıcmedıgı ılac kocakarı ılaclarını dahı yapmıs sonunda olmuor derken tup bebk demısler onuda denemıs oda tutmamıs sonra 2 denemısler ve tutmus tam 44 yasında kucagına aldı yavrusunu hemde 2 ıkız kız bır gorsenız cok guseller ya bu demek oluyorkı elbette bızımde cocugumuz olucak ama bır sabrı var allah belkıde denıyor bole sınıyor bızı bakalım ısyan edıcez mı dıye belkıde ben artık böle dusunuorum benımde tam 1 buucuk yıl olucak hala yok benımle evlenen benden sonra evlenenlerın hepsı kucagında bır bebek yada hamıle ya ben onlarlar bıle gorusmeyı kestım yanı dusunmeyın hersey olucagına varır allah verıcegı zamanıda bılır alıcagı zamnıda işte o zamannnnnn....
puffff
neyse ben ruyamı anlatem sıze bugun bır ruya gordum kucagımda bır bebek ve gogsumden sut emıo duayy aynı gercek hayattayım sannetım takııı zıl çalana kadar :))) ama hayalı bıle gusel bız kafayı bozmusuz arkadassssss
evet kizlar bencede silkelenme zamani ve kendim icin bir karar veriyorum sigara icmiyorum bebek olsun olmasin cigerlerimede yazik canim. demin bir video izledim yok dedim tamam daha son bitti, cok kotu duruma gelmis insanlr sigara yuzunden yaHadi kızlar karamsarlık yok, umut var . gelecek kuzularımız hepimiz anne olucaz kötü düşünceleri çıkarın aklınızdan sadece bizim sabırsızlanmamız bebeklerimizin hoşuna gidiyor ve naz yapıyorlar ama onlarda dayanamayacak bu naza ve pes edecekler yakındır anne olmak kızlar toparlanın ve kendinize gelin (gelelim) hadi bakalım umutla beklemeye devam
Ayni ben ya beni ne kadar etkilemis dolunay . tarifine birebir tutuyorumburaya yazmaktan dinleyemedim kikocacık aradı bide o sırada
ama küçük bi araştırma sonucu şu bilgilere ulaştım....
Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar.[2]
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir
size gelebilirmiyim ? :)tahmın etmıstım satınnn ondan hapsu yazdım bende :)))
iwetttttttttttttttttt akşama neler kayanayacak tencerelerdeee???
köfte patetes salata ezo.çorbası cacık
sizlerde ne kaynayacakk??
eim kizimin adi Defne ama Asli Defne :)) bende irmak ve bahari begeniyorum bakalimamin canım inş. Allahım hepinize nasip etsin inş. düşünmemmi :)))
kız olursa Defne , erkek olursa Çağan Efe şimdilik böyle ama sonrasında ne gösterir bilmem :))
cok guldgum ya :)))Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)
ben soylemeyi dusunmuyorum :)) gobek sisince anlar herhalde :))))kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
ben paketleyip verecegim zaman disarda ambulansida hazir bekletmem gerekebilir :)))))ilkinde bilmiyodum kötü bi şekilde ikimizde ögrendik ikincisinde güzel bi süpriz yapiim diye bekliyodum ama tartısırken sinirlendim hamileyim ben gerizekalıı diye bagırmıstım bütün gece sarılıp öpüp durdu
eger bu ay tutarsa söylemicem yine 11 kasımı beklicem dogum günnde çift çizgili gebelik testini paketliip verim diyorum
biberonada bu ne demesın:):) bazen boyle ormantık davranıslar sergıleyebılıyorlar sagolsun kocacımda yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?