yap valla yap da yiyelimayyy hamişleri hiç düşünmediimm
gelin bana hepinize yaparım ben
merhabalar ben yeni üyeyim :))) burda olmaktan da çok mutluyum,bazı konularda yalnız olmadığımı anladım...ben de umutlarını ekime devredenlerdenim:)) ekimin 4 de adet olmam gerekiyordu ama olamadıııımmmmmeşim test yapmama izin vermiyor geçen ay çok üzülmüştüm çünkü...ama galiba verdiğim sözde duramayıp yarın test yapacağim :))
merhabalar ben yeni üyeyim :))) burda olmaktan da çok mutluyum,bazı konularda yalnız olmadığımı anladım...ben de umutlarını ekime devredenlerdenim:)) ekimin 4 de adet olmam gerekiyordu ama olamadıııımmmmmeşim test yapmama izin vermiyor geçen ay çok üzülmüştüm çünkü...ama galiba verdiğim sözde duramayıp yarın test yapacağim :))
ayy çok güldüm gece gece yaaa ayrıca içimede dokundu yani...
bi hoş oldum ben yaa :S
hemen siliyorum. bekliyorum mesaini.canım özeldeki mesaj kutun doluymus sılemen lazım sana mesaj atabılmem ıcın :)
off ya tamda ogle vakti olsa ne iyi olurdu. temizlikten yemek yapamadimkisiz burda kaynatırken ben neler yaptım neler
haşlamadan vazgeçtim
işte akşam yemeğiimm herkese afiyet olsuuunn
Eki Görüntüle 271394
canim ne duruyon ooo kac gun gecmes ben adet gunu cikmadi test diye bekliyorum. boykot ediyorum yapmicam 1 hafta. adette gelirse gelir o zamana kadar napalim. haberlerini bekliyoruz.merhabalar ben yeni üyeyim :))) burda olmaktan da çok mutluyum,bazı konularda yalnız olmadığımı anladım...ben de umutlarını ekime devredenlerdenim:)) ekimin 4 de adet olmam gerekiyordu ama olamadıııımmmmmeşim test yapmama izin vermiyor geçen ay çok üzülmüştüm çünkü...ama galiba verdiğim sözde duramayıp yarın test yapacağim :))
Kizlar sonunda hcg degerim dusdum testlerde halen posutive gorukuyordu simdi negative hamile deyilmisim inanin sevinebiliyorum dusuge mi uzuleyim positive gosderiyor halen testler sevineyimi napayim kafam alak bulakdi en azinda simdi biliyorumki temiz ve doktorum hamile kalmam ixin sorun yok bugunden basla dedi en azinda umudum var cok mutluyum artik gebe kalma islerine devam yine tatli yorucu hafta bekliyor ins bukez saglikli gebelik gecirim lutfen dua edinde bise olmasin
Günaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi
günaydın canım regl a kac gun vardı senin ? benım reg gunume kadar 36,8 di reg gunumden br gun ınce 36,7 oldu regl gunumde 36,3 ve regl oldum.
daha çok var, 22 -24 ekim arası bat, ama nedir bu şimdi gerçekten çok canım sıkıldı.((
canım yumurtlama dusus olmasın sakın ?
benim de aklıma gelmedi değil. ayın 7sinden beri ölçüyorum ateşimi hep 36,8
belki de yumurtam geç çatlıyor olabilir mi? offf offf
olabilir canım bence bu rıkac gunu iyi degerlendirin.
Günaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?