Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhabalar ben yeni üyeyim :))) burda olmaktan da çok mutluyum,bazı konularda yalnız olmadığımı anladım...ben de umutlarını ekime devredenlerdenim:)) ekimin 4 de adet olmam gerekiyordu ama olamadıııımmmmm eşim test yapmama izin vermiyor geçen ay çok üzülmüştüm çünkü...ama galiba verdiğim sözde duramayıp yarın test yapacağim :))

ayyy hamişleri hiç düşünmediimm

gelin bana hepinize yaparım ben
yap valla yap da yiyelim
ben hamile falan değilim de araya kaynak yapayım dedim olur mu

sabrından ötürü tebrik ediyorum
bence çok bile beklemişsin
evde varsa şimdi bile yapabilirsin
bu kadar gecikmeyle hemen çıkar zaten

en son 9. sayfada konuşmuşum şimdi sayfa 190 maaşallllaahhh demek istedim size kızlar...kendimi çok yabancı hissettim buralara bi an....şimdilik 2 babişimiz var sanırım...

biiir sürü olsun tüm liste dolsun bu ay....

hoohhaaa ben çatlardım şimdiyeli

gelsin bebişler gelsiiiinnn

Herkese iyi akşamlar.
Hamile arkadaşlara hayırlı olsun, tebrik ederim.Sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allahım.
Darısı başımıza inşallah.

Benim Bat:14 Ekim yazdım fakat aslında 11-12 Ekim. Biraz geç yazdım ki beklemeyeyim diye:) Fakat işe yaramadı, beni aldı bir panik:)
Gerçi umutlu değilim aslında ama bugün yürürken sağ kasığıma giren bıçak saplanması gibi ağrı, belimin hafif hafif ağrıması, ve idrarın rengi kokusu ve çok sık gelmesi, açılan iştahım beni birazcık ümitlendirdi. Normalde regli olmadan 1 hafta evvel anlardım olacağımı. Şimdi hem olmayacağım gibi geliyor hem de olacağım gibi. Kafam çok karışık. Taşınmanın vermiş olduğu yorgunluklarda olabilir bunlar. Ya da psikolojik falandır. Çünkü geçen ay onca adet belirtisini hamilelik belirtisi sanmıştım. Bu ay adet belirtim de yok hamilelikte. İdrarı, beli ve kasığımdaki sancıyı saymazsak:)
Bakalım yarında regli olmazsam daha da ümitleneceğim:) Bu arada her ay adet olmadan evvel minicikte olsa bi sivilce çıkardı yüzümde. Bu ay oda yok.
Bilmiyorum ama bilmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum:)
Rabbim hayırlısını versin kucaklarımızı boş bırakmasın, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kızlar internette dolanırken tamda bizim yaşadıklarımızı konu alan bu yazıyı çok beğendim hepsini yapıştırdım aşşağı:)

Çocuk yapmalıyım.

Çocuk.

Hani önce bebek olanlarından. Rüyalarıma giriyor, fallarımda çıkıyor. Deli falcının teki, çok affedersiniz, hangi pozisyonda hamile kalacağımı bile söyledi. Bu kadar yani. Tüm oklar beni gösteriyor.

Hazır mıyım?

Yaş geçiyor. Hani 30 olmadan çocuğum olacaktı benim? Evrene beş sene önce mesajı göndermiştim.

Tamam mı? Zaman geldi mi?

Şanslı olanlar, ilk aydan ‘çift çizgiyi’ görür. Genelde bir kaç ayı bulur. Hiç bir sorun olmadığı tıbben garantilenmiş olanlar bile bekleyebilirler. Nedensiz,belirsiz. Git gide tahammül sınırına yaklaşan günler başlar. Sadece kendinize veya eşinize karşı değil, sokakta gördüğünüz hamilelere sinir olursunuz. Yeni doğanlara özlemle bakarsınız. Sonra eve gidip hüngür hüngür, salya sümük ağlarsınız. Gizlice. Ammaan kimse duymasın, kimse anlamasın bebek için ölüp bittiğinizi. ‘Can evimden vurdular’ adlı besteyi yapmanıza sebep olacak ‘eee bebek düşünmüyor musunuz?’ sorusuna son derece coool(!) bir cevap uydurursunuz. Aynı yoldan geçmiş tecrübeli anne şakk diye alır mesajı. Kafasını önce hafiften yana eğer, sesini yumuşatır ¨Olur, olur. Sen takılma, düşünme kendi haline bırak¨ der. Buna cevap çoktan hazır: ¨Ay yok canıım, takılmıyorım. İşten güçten aklıma bile gelmiyor. Bir araya gelsek yapacağız çocuğu da yoğunluktan doğru zamanı tutturamıyoruz.¨ Tecrübeli anne kafasını sallar. Sen de eve ışınlanıp yastığa kafanı gömmek istersin yeniden. Aptal mıdır nedir, düşünmemek ne demek? Mümkün mü?

Şu ingilizce ‘fertile window’ denen en verimli olduğumuz 2-3 gün var ya hani döllenme için Everest noktası kabul edilir… Ne pencereymiş kardeşim. Açamadık gitti. Değil günler, saatleri bile sayar olursun. Tabii bu arada bunu düşünmeyeceksin. Aklını başka konulara vereceksin ki hamile kalabilesin. Yoksa stres denen canavar gelir kapına dayanır, bekle de gör pencere açılıyor mu? Kadın=hormon. Stres hormonu, östrojeni döver. İçimiz dışımız hormon biz kadınların. Biliyoruz. Yaklaşık 13-14 yaşımdan itibaren bu gerçekle yaşıyorum.

Bu arada sen kendini işe vermeye, takvimdeki günleri unutmaya çalışırsın. Ama hayat acımasız, her şey sana karşı. Durup durup ne kadar hamile kedi varsa seni bulur, ayaklarına dolanır. Al sana doğurgan canlı. ‘E canım kediler hep hamile zaten’ diye geçiştirirsin. Bu sefer yakın bir arkadaşının üçüncü evet sayı ile 3.bebeğine hamile olduğu haberini alırsın. Yuh! İki tane neyine yetmiyor?! Bak işte, o sonuncuyu yapmasa, belki de ben hamile kalacaktım. Benim hakkımı elimden aldı. Böhhhh!!

Tamam, kendine gel. Saçmalıyorsun. Henüz ilk denemeniz. Zaten hemen ilk aydan küüüt! diye hamile kalan kaç kişi var ki? Bu dengesiz ataklardan kurtulmaya çalışırken bir telefon çalar. Karşıdaki ses ‘kızzıım bomba bir dedikodu var’. Aman iyi, biraz kafam dağılır diye geçirirsin içinden. HATA. Meğer kuzeni doğum kontrol hapı almayı unuttuğu için hamile kalmış. Telefonu açarken içtiğin bir yudum su boğazında kalır. Hapı alma ve hamile kal. Bu mudur? Oysa ne diyordu kaynaklar? Doğum kontrol haplarını hamile kalmayı planladığınızda bırakın ki hormonların yeniden eski düzeylerine gelebilmesi için zamana ihtiyacı var. Eeee, bu ne şimdi?

Akşam eve gittiğinde, gözü yaşlı halde kocanı beklersin. Koca kişisi gelir. Haline üzülür. Sarılır, moral vermeye çalışır.

- Hadi sinemaya gidelim, değişiklik olur.

- Tamam ama allah aşkına içinde hamile, bebek, hormonlar falan olmayan bir filme gidelim.

- Shrek'in yeni filmi var istersen hem biraz güleriz.

- Olur valla.

Kocanın elini sıkı sıkı tutup sinemada koltuğa yerleşirsin. Shrek işte bildik konu. Komik, gülüyorsun. Uzun zamandır aklına hamilelik falan gelmiyor. Sonra Prenses Fiona’nın sesi duyulur:

- Shrek, sana bir haberim var. Hamileyiiim. Küçük küçük shreklerimiz olacak!!!

.....

ayy çok güldüm gece gece yaaa ayrıca içimede dokundu yani...

bi hoş oldum ben yaa :S

ayy çok güldüm gece gece yaaa ayrıca içimede dokundu yani...

bi hoş oldum ben yaa :S

Kizlar sonunda hcg degerim dusdum testlerde halen posutive gorukuyordu simdi negative hamile deyilmisim inanin sevinebiliyorum dusuge mi uzuleyim positive gosderiyor halen testler sevineyimi napayim kafam alak bulakdi en azinda simdi biliyorumki temiz ve doktorum hamile kalmam ixin sorun yok bugunden basla dedi en azinda umudum var cok mutluyum artik gebe kalma islerine devam yine tatli yorucu hafta bekliyor ins bukez saglikli gebelik gecirim lutfen dua edinde bise olmasin

Kizlar sonunda hcg degerim dusdum testlerde halen posutive gorukuyordu simdi negative hamile deyilmisim inanin sevinebiliyorum dusuge mi uzuleyim positive gosderiyor halen testler sevineyimi napayim kafam alak bulakdi en azinda simdi biliyorumki temiz ve doktorum hamile kalmam ixin sorun yok bugunden basla dedi en azinda umudum var cok mutluyum artik gebe kalma islerine devam yine tatli yorucu hafta bekliyor ins bukez saglikli gebelik gecirim lutfen dua edinde bise olmasin

Gunaydin Hanimlar
Sabah kizim yine cozuttu . bugun piknigi varmis hocasi dedi esfmonla gelsin ne mumkun
giydirmek atti kendini yerlere babasida dedi ne istiyorsa giysin hocasi degistirir sonra yanina koy dedi
taam dedim bu seferde tutturdu ben gitmicem diye. ayakkabisini bile giymedi ya Hocasi geldi kapida bekliyor
neyse kucagima aldim koydum arabaya. hemen sustu . hocasi dedi niye agliyorsun tik yok . sanirim bu kizin garezi bana ya (
cok sinirlendim ama tuttum kendimi ne ona bagirdim nede sigara ictim. Gerci ramak kalmisti.
sonrada kocis gec gitti hasta olmus ona meyve suyu siktm. oda gidince sarildim temizlige anca oturdum cok
yoruldum ama mesguliyet iyi oluyor kafami dagitmaya calisiyorum.

canım özeldeki mesaj kutun doluymus sılemen lazım sana mesaj atabılmem ıcın :)
hemen siliyorum. bekliyorum mesaini.

siz burda kaynatırken ben neler yaptım neler
haşlamadan vazgeçtim

işte akşam yemeğiimm herkese afiyet olsuuunn

Eki Görüntüle 271394
off ya tamda ogle vakti olsa ne iyi olurdu. temizlikten yemek yapamadimki misir gevregine talim edecem mecbur (
canim ne duruyon ooo kac gun gecmes ben adet gunu cikmadi test diye bekliyorum. boykot ediyorum yapmicam 1 hafta. adette gelirse gelir o zamana kadar napalim. haberlerini bekliyoruz.

valla canim seninde yapacagin tek sey maalesef beklemek . onceki dusukten dolayimi yoksa
yeni gebelikmi bunu dr da bilemez, en azindan kesenin olusmasini beklemelisin ki belli olsun
ins bebegin seninledir.

Günaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi

Günaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi

günaydın canım regl a kac gun vardı senin ? benım reg gunume kadar 36,8 di reg gunumden br gun ınce 36,7 oldu regl gunumde 36,3 ve regl oldum.

günaydın canım regl a kac gun vardı senin ? benım reg gunume kadar 36,8 di reg gunumden br gun ınce 36,7 oldu regl gunumde 36,3 ve regl oldum.

daha çok var, 22 -24 ekim arası bat, ama nedir bu şimdi gerçekten çok canım sıkıldı. ((

benim de aklıma gelmedi değil. ayın 7sinden beri ölçüyorum ateşimi hep 36,8
belki de yumurtam geç çatlıyor olabilir mi? offf offf

olabilir canım bence bu birkac gunu iyi degerlendirin.

Son düzenleme:
olabilir canım bence bu rıkac gunu iyi degerlendirin.

ayyy, ne gıcık bir şey bu yaaa. mesai gibi, bu gün var mı yokmu belli değil. bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam artık, böyle tahminle bilmemneyle olmuyor işte

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

medmus...................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

nasılsınız kızlar yeşimcim hala bi haber yokmu umarım hiç gelmez kırmızılar...

canım seninki yumurtlama düşüşü olabilir daha regli günüme var demişsin ateş tablonu koysana az çok bişiler söyleriz heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…