canım seninki yumurtlama düşüşü olabilir daha regli günüme var demişsin ateş tablonu koysana az çok bişiler söyleriz heralde :))
nasılsınız kızlar yeşimcim hala bi haber yokmu umarım hiç gelmez kırmızılar...
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bat'çılardan haber yok hala sanırım dün bugün bekleyenlerrrrr ne alemdesiniz...??
tablo yapamadım canım beceremedim.. ama 36,5 dan başladı. sonra 8-9-10-11 ekimde hep 36,8di. bu gün düşmüş. sanırım geç çatladım ben
oznur gunaydın nasılsın ? ben iyiyim valla dünki şoku ağlaya sızlaya akşam atlattım esım saolsun beni teseli etmek için ugrasıp durdu akşam. oda uzuluyo farkındayım ama benım yuzumden belli etmiyor fazla. ne kadar acelecısın hıc sabrın yok ıstedıgın an ıstedıgın herseyın olmasını ıstıyosun deyıp bırazda kızdı acıkcası. ama kararlıyım bua ay hıc bebek ıcın ugrasmıycam oyle kendılıgınden olursa olur denım esıme. ınternete gırıp ovulasyon testı bakmaya basladı. en azından bılelım yumurtlama donemını dedi ya. neyse bende durum bu umarım sende hersey yolundadır.
Benim daha 17 günüm var kızlar ya sabırsızlanıyorum
bide sistit oldum ilaç kullanıyorum bişey olurmuki kızlar doktora söyledim hamile kalma olasılığım var diye ama idrar yollarımda iltihap varmış bu engelmi bebeğe kızlar ne olur bişey söyleyin ya
ins yumurtlama icindir gerci ates konusunda cok tecrubeli degilim. bir ara bende olcayim dedim amaGünaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi
nasılsınız kızlar yeşimcim hala bi haber yokmu umarım hiç gelmez kırmızılar...
gunaydın canım ben iyiyim sen nasılsın ? evet pek haber yok henuz inşallah guzel haberler gelir.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün mutsuzum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.Bugün güzel haberler alırız umarım
Benim daha 17 günüm var kızlar ya sabırsızlanıyorum
bide sistit oldum ilaç kullanıyorum bişey olurmuki kızlar doktora söyledim hamile kalma olasılığım var diye ama idrar yollarımda iltihap varmış bu engelmi bebeğe kızlar ne olur bişey söyleyin ya
canım bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim aile hekimimiz bu sorun gebe kalmanı engelleye bilir demişti . Kadın doğumcuma sordum bişey olmaz dedi ben bişey olmaz kısmını alıyorum sonuçta mantarla kistle hamile kalanlar var enfeksiyonlada bişey olacağını sanmıyorum , ben bol bol sıvı tükettim su içemiyorsan ayran falan iç atarsın vücudundan ben öyle kurtuldum geçmiş olsun
Hapsuuuu
Ateş ölçme tablomla ilgili sana birşey sormak istiyorum ama ekleyemedim. Nasıl ekleniyor?
ins yumurtlama icindir gerci ates konusunda cok tecrubeli degilim. bir ara bende olcayim dedim ama
beceremem hergun ayni saat . birde uyanir uyanmaz telas basliyor. arada karnar kesin
ya gelmediler ama niye test cikmiyorki yani ben anlamiyorum.
cok mu stres yaptim dicem ama yok yani istiyorumda kendimi kasmadim.
burda saat 15:40 gunu yariladim ama gelen giden sanci filan da yok.
ne dusunecegimi sasirdim ayin 26 sinda catlamis olsa bu saate kadar belli etmezmi kendini
o zman adete 1 hafta kala catladi benim yumurtam yada sadece geciktim .
off beklemek cok zor ya rahat olayim diyorum bugun hoca sordu. aklima getirdi.
off
Bende eh işte diyeyim canım keyifsizim bugün biraz,
dün geceyi değerlendiremedik bu sabahta sol kasığım hafif sancıdı acaba kaçırıyomuyum yumurtlamayı ?
Gerçi daha erken benim tarihime göre ama of şunu bilmenin bir yolu olsa ya
günaydın canım, bugün herkes aynı şekilde sanırım, bende resmen ayakta uyuyorum..
İnşallah güzel haberler alırızda biraz kendimize geliriz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?