Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

canım seninki yumurtlama düşüşü olabilir daha regli günüme var demişsin ateş tablonu koysana az çok bişiler söyleriz heralde :))

tablo yapamadım canım beceremedim.. ama 36,5 dan başladı. sonra 8-9-10-11 ekimde hep 36,8di. bu gün düşmüş. sanırım geç çatladım ben

nasılsınız kızlar yeşimcim hala bi haber yokmu umarım hiç gelmez kırmızılar...

oznur gunaydın nasılsın ? ben iyiyim valla dünki şoku ağlaya sızlaya akşam atlattım esım saolsun beni teseli etmek için ugrasıp durdu akşam. oda uzuluyo farkındayım ama benım yuzumden belli etmiyor fazla. ne kadar acelecısın hıc sabrın yok ıstedıgın an ıstedıgın herseyın olmasını ıstıyosun deyıp bırazda kızdı acıkcası. ama kararlıyım bua ay hıc bebek ıcın ugrasmıycam oyle kendılıgınden olursa olur denım esıme. ınternete gırıp ovulasyon testı bakmaya basladı. en azından bılelım yumurtlama donemını dedi ya. neyse bende durum bu umarım sende hersey yolundadır.

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bat'çılardan haber yok hala sanırım dün bugün bekleyenlerrrrr ne alemdesiniz...??

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bat'çılardan haber yok hala sanırım dün bugün bekleyenlerrrrr ne alemdesiniz...??

gunaydın canım ben iyiyim sen nasılsın ? evet pek haber yok henuz inşallah guzel haberler gelir.

tablo yapamadım canım beceremedim.. ama 36,5 dan başladı. sonra 8-9-10-11 ekimde hep 36,8di. bu gün düşmüş. sanırım geç çatladım ben

canım tablo derken ateş ölçmeye başladığın günden itibaren tarih ve karşısına dercesini yaz günlük burdan bakarız bite ateş ölçenlerin topiği var ordakiler daha ecrübeli onlarada sorabiliriz..

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün mutsuzum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.Bugün güzel haberler alırız umarım

Benim daha 17 günüm var kızlar ya sabırsızlanıyorum

bide sistit oldum ilaç kullanıyorum bişey olurmuki kızlar doktora söyledim hamile kalma olasılığım var diye ama idrar yollarımda iltihap varmış bu engelmi bebeğe kızlar ne olur bişey söyleyin ya

canım seni o kadar iyi anlıyorumki ama sen ne güzel ağlayarak dışına vurabiliyosun buda güzel bişi içine atıp kendini yemiyosun ben hiç ağlayamazdım bile içime atar dururdum eşime çok belli etmezdim ama anlardı çözüm bulmaya çalışırdı her ay bu sefer başka dr götüreyim seni derdi , ama şunu anladımki gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş çünkü insanoğlunun elinden hiç bişey gelmiyor rabbim ol demedikten sonra olmuyor şuan bu yazdıklarımı banada söylediklerinde bende algılayamıyodum ama şimdi anlıyorum hepsini üzülüp sıkma canını elbet gelicek alışmışız çocuk gibi herşeye hemen sahip olmaya ama bu farklı işte şu zamanın tadını çıkarmak lazım sıpalar gelince canımıza okuycak :)))
ben iyiyim çok şükür inş. hep böyle olurum:)) sadece kasık ve bel ağrılarım oluyor..

canım bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim aile hekimimiz bu sorun gebe kalmanı engelleye bilir demişti . Kadın doğumcuma sordum bişey olmaz dedi ben bişey olmaz kısmını alıyorum sonuçta mantarla kistle hamile kalanlar var enfeksiyonlada bişey olacağını sanmıyorum , ben bol bol sıvı tükettim su içemiyorsan ayran falan iç atarsın vücudundan ben öyle kurtuldum geçmiş olsun

Günaydın yeşimcim, bu sabah kalkar kalkmaz değişik bişey yaşadım. Ne güzel her gün ateşim 36,8 çıkıyordu. Bu güb birden 36,5 çıktı. üzüldüm. Nolcak yani şimdi
ins yumurtlama icindir gerci ates konusunda cok tecrubeli degilim. bir ara bende olcayim dedim ama
beceremem hergun ayni saat . birde uyanir uyanmaz telas basliyor. arada karnar kesin
nasılsınız kızlar yeşimcim hala bi haber yokmu umarım hiç gelmez kırmızılar...

ya gelmediler ama niye test cikmiyorki yani ben anlamiyorum.
cok mu stres yaptim dicem ama yok yani istiyorumda kendimi kasmadim.
burda saat 15:40 gunu yariladim ama gelen giden sanci filan da yok.
ne dusunecegimi sasirdim ayin 26 sinda catlamis olsa bu saate kadar belli etmezmi kendini
o zman adete 1 hafta kala catladi benim yumurtam yada sadece geciktim .
off beklemek cok zor ya rahat olayim diyorum bugun hoca sordu. aklima getirdi.
off

gunaydın canım ben iyiyim sen nasılsın ? evet pek haber yok henuz inşallah guzel haberler gelir.

Bende eh işte diyeyim canım keyifsizim bugün biraz,
dün geceyi değerlendiremedik bu sabahta sol kasığım hafif sancıdı acaba kaçırıyomuyum yumurtlamayı ?
Gerçi daha erken benim tarihime göre ama of şunu bilmenin bir yolu olsa ya

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün mutsuzum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.Bugün güzel haberler alırız umarım

günaydın canım, bugün herkes aynı şekilde sanırım, bende resmen ayakta uyuyorum..
İnşallah güzel haberler alırızda biraz kendimize geliriz kızlar..

canım engel deil ama tadavı olmadan hamıle kalırsan bebege zarar verır iltihap o nedenle tedavı olmalısın uzulme suan hamılelık teşhısı konmamıs sana o nedenle ilaç zarar veremez hamıle kalsanda zaten doktor ona gore ılac da vermıstır sana. korkma bosuna stress yapma stress bıze yaramıyo

çok teşekkür ederim canım bende mantarda vardı tedavi oldum kistim filan yok çok şükür ama bu sistit çok kötü bişey doktor banada hiç bişey olmaz dedi bakalım yumurtlama dönemime girdim çalışmalara hızla devam :::::::)

Hapsuuuu

Ateş ölçme tablomla ilgili sana birşey sormak istiyorum ama ekleyemedim. Nasıl ekleniyor?

canım sharing tıkla uste ordan set up tıkla bılmıyorum onceden yaptınmı ama yapmadıysan sayfanın en altında creat homepage var onu tıkla sayfa yenılenınce ust kısımda kutunun ıcınde cıkan yazıyı copy past yap

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

medmus...................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

canım idrarda benimde çıkmamıştı :) umarım seninde öyle olur kasıklarında ağrı falan varmı adet olucakmış gibi ??

canım keyfini kacırma yumurtlamayı kacırdım mı dıyede dusunup stress yapma bıze yaramıyo stress oluruna bırak bence ben artık oyle yapıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…