Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...

bugun ev sahıbım dedıkı çörek otu yagını sabahları iç bende tamam dedım
ve internetten arastırdım hıc gebelık ıle alakası yokmus bende içmedım ben hep belımın altına yastık koyuyom ınce ve 1 saat ole yatıom sonra yastıgı cekıom hıc kımıldamıom ama sonuc negatıf bakalım bu ay ıalc kullandım umudum ekımmm son 10 gunum kaldı

Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...

aynısı canım yaa doktor hiçbir sorunun yok diyor sonra ben gene adet oluyorum ama adam bu ayda olmazsa giderim diye diye 9. aya girdik yani keçiboynuzu pekmezini bile ne dillerle yediriyorum:84::84::84:

valla benim koca sagolsun cok ugrasıyo popişimin altına yastık bile getiriyo :82:

bide hamile kalsam ooff ayaklarımı bilem yıkar valla

aynısı canım yaa doktor hiçbir sorunun yok diyor sonra ben gene adet oluyorum ama adam bu ayda olmazsa giderim diye diye 9. aya girdik yani keçiboynuzu pekmezini bile ne dillerle yediriyorum:84::84::84:

Hahhhh aynısı işte...Keçi boynuzunun kendisini yemez diye pekmezini aldım..Çocuk gibi binbir dil dökerek yediriyorum..Dayaklık bunlar dayaklık

merhaba kızlar..
bende bu aydan umutluyum kendimi iyi hissediyorum umarım ekim ayı
hepimiz için hayırlı,uğurlu bir ay olur..
bu topic çok hızlı başladı içimden bir ses diyorki bol hamişli bir topic olacak...

inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr aylarrrrrrrrrrr umudumuz anlar olsun hemen olsun ben ovalsoyonu atlatım galiba 16 ekim regli günümmmm

inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Hahhhh aynısı işte...Keçi boynuzunun kendisini yemez diye pekmezini aldım..Çocuk gibi binbir dil dökerek yediriyorum..Dayaklık bunlar dayaklık

aktar kör ismail var bizim burda orda keçiboynuzu karısımı satılıyo bizimki her ay alıyo.. öksürüyodu önceden geçti kendimi daha dinç hissediyorum diyo zorlada olsa yedirin kızlar

bizimkilere ders verseya senin herif olmaz mı nurgül yaa

bizimki hırs yaptı bizden sonra evlenenlerin ya cocugu oldu ya hamileler
eger bu zamnlar yine olmazsa kesin nisanda hamile kalırım
2010 nisandada 2011 nisandada hamile kalmıstım nası olsa

bende ılık içiliyor diye biliyorum sen yanlış yapmışsın demek ki kocaların yeme içme meselesine gelirse valla benim kocam aktar olacak adam ne bulursa getiriyo polen ve arı sütü karışımı ,keçiboynuzu, fındık fıstık hatta kuru incir diyorum yazık midene bu kadar şeyle doldurma işkence resmen ya haaaaaaaa bu arada sütle bal içer maşallahı var o konuda ama adamı çok fena etkiliyor arkadaş olur olmadık saatlerde tepemde

bizimki hırs yaptı bizden sonra evlenenlerin ya cocugu oldu ya hamileler
eger bu zamnlar yine olmazsa kesin nisanda hamile kalırım
2010 nisandada 2011 nisandada hamile kalmıstım nası olsa

bende görümceme hırs yaptım daha temmuzda evlendi yapacaksan yap artık ben yapıcam yoksa dedi çok zoruma gitti benden önce hamile kalırsa helede varya :85:

bende görümceme hırs yaptım daha temmuzda evlendi yapacaksan yap artık ben yapıcam yoksa dedi çok zoruma gitti benden önce hamile kalırsa helede varya :85:

ya böle dıolar beynımıze yerlesıor artık stres yapamaya baslıoz olacagı varsada olmuyorrrr
takma kafana sakın olursa olsun sonunda bızlerınde olucak yanııı

bizim gelinde benden bi sene sonra evlendi yap artık yoksa ben yapıcam dedi.. yaptı valla 6 aylık hamile simdi

ya böle dıolar beynımıze yerlesıor artık stres yapamaya baslıoz olacagı varsada olmuyorrrr
takma kafana sakın olursa olsun sonunda bızlerınde olucak yanııı

bebek için uğraştığımızdan kimsenin haberi yok canım bu kez daha çok soracaklar iyikide söylememişim hala biz düşünmüyoruz sanıyorlar ama annelik hormonlarım pik yaptı artık:95::95:

bizim gelinde benden bi sene sonra evlendi yap artık yoksa ben yapıcam dedi.. yaptı valla 6 aylık hamile simdi

gene sızınkınler ıyı ya ben napıyım :)
eltımın 2 cocugu var bırı 8 dıgerı 6 yasında 9 yıllık evlı ben 2 senelık evlıyım sen yapmaya dur dedı bana ınat bır tane daha yaptı 10 aylık oldu cocuk dogdu bıle
bırde dıokı allah bana aratmadı catır catır 3 tane dogurdum 1 tanesı olmasaydı ne olurdkı
ya canlar ben napayım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…