ben hiç bişe yapmıyom herseyi kocam yapıyo
arı süt bal polen karısımını cok tavsiye ediyolar ama ben hiç sevmedim tadını
sogan kürü yanlış bilgiymiş onu sonradan ögrendim iyikide yapmamısım
ben hiç bişe yapmıyom herseyi kocam yapıyo
arı süt bal polen karısımını cok tavsiye ediyolar ama ben hiç sevmedim tadını
sogan kürü yanlış bilgiymiş onu sonradan ögrendim iyikide yapmamısım
Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...
Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...
aynısı canım yaa doktor hiçbir sorunun yok diyor sonra ben gene adet oluyorum ama adam bu ayda olmazsa giderim diye diye 9. aya girdik yani keçiboynuzu pekmezini bile ne dillerle yediriyorum:84::84::84:
merhaba kızlar..
bende bu aydan umutluyum kendimi iyi hissediyorum umarım ekim ayı
hepimiz için hayırlı,uğurlu bir ay olur..
bu topic çok hızlı başladı içimden bir ses diyorki bol hamişli bir topic olacak...
valla benim koca sagolsun cok ugrasıyo popişimin altına yastık bile getiriyo :82:
bide hamile kalsam ooff ayaklarımı bilem yıkar valla
merhaba kızlar..
bende bu aydan umutluyum kendimi iyi hissediyorum umarım ekim ayı
hepimiz için hayırlı,uğurlu bir ay olur..
bu topic çok hızlı başladı içimden bir ses diyorki bol hamişli bir topic olacak...
Hahhhh aynısı işte...Keçi boynuzunun kendisini yemez diye pekmezini aldım..Çocuk gibi binbir dil dökerek yediriyorum..Dayaklık bunlar dayaklık
bizimkilere ders verseya senin herif olmaz mı nurgül yaa
Aynen arkadaşım bebiş yolunda her yol mübah diyerekten her şeyi yapıyorum...Tabi kocam bilse hakkımda ne düşünür bilemem ...Ama soğan ile ilgili sana bi tüyo sakın sıcak içme..İyice bi ılısın.Yoksa kokusu burnuna yapışıyo resmen..bEN 3 gün öğürdüm durduğum yerde resmen
bizimki hırs yaptı bizden sonra evlenenlerin ya cocugu oldu ya hamileler
eger bu zamnlar yine olmazsa kesin nisanda hamile kalırım
2010 nisandada 2011 nisandada hamile kalmıstım nası olsa
bende görümceme hırs yaptım daha temmuzda evlendi yapacaksan yap artık ben yapıcam yoksa dedi çok zoruma gitti benden önce hamile kalırsa helede varya :85:
bende görümceme hırs yaptım daha temmuzda evlendi yapacaksan yap artık ben yapıcam yoksa dedi çok zoruma gitti benden önce hamile kalırsa helede varya :85:
ya böle dıolar beynımıze yerlesıor artık stres yapamaya baslıoz olacagı varsada olmuyorrrr
takma kafana sakın olursa olsun sonunda bızlerınde olucak yanııı
bizim gelinde benden bi sene sonra evlendi yap artık yoksa ben yapıcam dedi.. yaptı valla 6 aylık hamile simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?