Artik üstesinden gelemiyorum

Türk mahallesinden cocugumu ayirmak istemiyorum. Bir de tasindik zaten . Ama is yerinden de uzaklasamiyoruz dogal olarak. E cok da fark etmiyor. Uzakta olmamizin pek ise yaradigi Yok. Ha artik markete giderken gezerken falan rahatiz. AMA yakinlarda gezersek neden bizi cagirmadin olayi var. Hayir BIZ kotu olmayalim die ugrastik durduk AMA bir faydasi olmadi kimseye

Aynen sabretmek gerek. inşallah siz bizim gibi olmazsınız çünkü biz yüz göz olduk çığırından çıkardı kv herşeyi. ve aynı şey yapıyor ediyor söylüyor sayıyor sonra hiç bişey olmamış gibi aynı davranıyor bıktım. Canım eşimin pasifligi artık sınır aşan boyutta. Bak mesela ıstanbuldan yengesi geldi eşimin. Yemin ettim gitmemeye ama sırf kadın üzerine alınmasın yanlış anlamasın diye gittim. sonuç eşime kızıma izzeti ikram ama bana nefretle dovecek gibi bakan bi kp, daha bi kaç ay önce yengos diye dibimden ayrilmayan görümcelerin tek kelime bile etmeden yüzüme. bakmamalari.. ve eşim buna hiç bişey demiyor.

Cogu durum ayni aslinda. Birtek esime kizamiyorum. Onun oz kardesi annesi. Inan o da caresiz. Ne desin dusun. Ne denilir KI bu yapilanlara zaten. Yanlis yaptin dese zaten suc bize yigilir onu da biliyorum

Konuşarak çözülecek bir durum değil.Taviz vermişsiniz taviz tavizi doğurmuş.Çirkinleşmeden de halldebilirsiniz.Haftasonlarını ona ayırmayarak her çağırdığında gitmeyerek umursamayarak.İşim var diyerek.Yani kısaca araya mesafe koyarak.Kimsenin kölesi değilsin.Eşine de seni şikayet ettiğinde,anne bana eşimi şikayet etme diyecek bu kadar.

kendini bu kadar yıpratma bak sinir hastası olmuşsun işte olan sana oldu hepsi geçecek sen hastalığınla kalıcaksın eşin sana destekçi gerisi boş

Zaten her dediginizi yaptik. Hani keske söylediginiz yapip cözülecek gibi birsey olsa. Daha azaldi tabi baskilar ama bende cok fena tahribat oldu. Ikimizde de. Dedigim gibi simdiki durumumda konusmak dahi istemiyorum

Zaten her dediginizi yaptik. Hani keske söylediginiz yapip cözülecek gibi birsey olsa. Daha azaldi tabi baskilar ama bende cok fena tahribat oldu. Ikimizde de. Dedigim gibi simdiki durumumda konusmak dahi istemiyorum
Mesafe koyduysan sorunun çözülmüş olması lazım.Mesafe koymak bi yerde,dediğini yaptığınıı umursamamaktır.

kendini bu kadar yıpratma bak sinir hastası olmuşsun işte olan sana oldu hepsi geçecek sen hastalığınla kalıcaksın eşin sana destekçi gerisi boş

Tabiki esim icin zaten katlaniyorum aslinda. Zaten ynaimda olmasa ne isim var burada. Ona da kiyamiyorum zaten. Benden cok o zor durumda kaliyor

Mesafe koyduysan sorunun çözülmüş olması lazım.Mesafe koymak bi yerde,dediğini yaptığınıı umursamamaktır.

Yani mesafe olsa da karsi taraf ayni davraniyor . Dedim ya kisilikleri degisik. Hani konusarak tavir yaparak cözülmüyor. Hatta az biraz tavir yapsam zaten tartisma konusu olarak bir ay icinde önümüze serilir yaptigm saygisizlik

Tabiki esim icin zaten katlaniyorum aslinda. Zaten ynaimda olmasa ne isim var burada. Ona da kiyamiyorum zaten. Benden cok o zor durumda kaliyor
evet arada kalan eş olmak zor kayınvalidelerin çocuklarının mutluluğu için elinden geleni yapmak yerine bozmasını anlayamıyorum yaaa

evet arada kalan eş olmak zor kayınvalidelerin çocuklarının mutluluğu için elinden geleni yapmak yerine bozmasını anlayamıyorum yaaa

Yani yine annesinin birsey degismiyor ki. Bunun icin depresyona girdi kac ay. Oglum evlendi. Burada degil iki adim ötedeki evde yasiyor. Benim annem beni ne uzak memlekete gönderdi böyle birsey yapmadi

Yani yine annesinin birsey degismiyor ki. Bunun icin depresyona girdi kac ay. Oglum evlendi. Burada degil iki adim ötedeki evde yasiyor. Benim annem beni ne uzak memlekete gönderdi böyle birsey yapmadi
ayy inanamıyorum ya insan oğlum evlendi diye depresyona girer mi aksine sevincinden uçması lazımdı yoksa oğlunu kıskanan tiplerden mi?

ayy inanamıyorum ya insan oğlum evlendi diye depresyona girer mi aksine sevincinden uçması lazımdı yoksa oğlunu kıskanan tiplerden mi?

bilmiyorum ama hamileligime de hic sevinmemisti üstüne hasta olmustu. Ama agzinda hep bir ben aile olalim istiyorum lafi var ama davranislariyla söylediklerinin hic alakasi yok.
Veriyim oglunu da evinde beslesin istiyor galiba. Inan bilmiyorum neden böyle yapiyor

Yani mesafe olsa da karsi taraf ayni davraniyor . Dedim ya kisilikleri degisik. Hani konusarak tavir yaparak cözülmüyor. Hatta az biraz tavir yapsam zaten tartisma konusu olarak bir ay icinde önümüze serilir yaptigm saygisizlik
O zaman tam anlamıyla tavır yapılmamış.Restini çekeceksin.Uzak kalacaksın.Bir süre görüşmeyeceksin.Benim canımdan evliliğimden evladımdan kıymetli değil kimse.

görücü usulü mu evlendiniz severek mi

O zaman tam anlamıyla tavır yapılmamış.Restini çekeceksin.Uzak kalacaksın.Bir süre görüşmeyeceksin.Benim canımdan evliliğimden evladımdan kıymetli değil kimse.

Büyük bir kavganin ardindan gitmedim. Inanin her gün esimi arayip gelin gelin gelin gelin gelin gelin dedi. Günde defalarca. Alip oglunu konusmalar yapiyorlar gelsin ya gelsin diye.
Bir haftanin sonunda cok hastayim dedi. Babasi aradi annen cok hasta gelmeniz lazim dedi. Halbuki birseyi yok ama ömrünün son aniymis gibi davraniyorlar. Gitmezssek zaten direk hain evladiz. Bilmiyorum karakterlerimiz de cok yumusak basli esimle. Yalan da olsak gidiyoruz sinirlene sinirlene

Gitmeyeceksiniz.Resti eşin çekecek önce.Açmayacak telefonu.Ertesi gün dönecek duymadım diyecek ya da açınca işim var diyecek.Kendi gitsin sen gitme.

Gitmeyeceksiniz.Resti eşin çekecek önce.Açmayacak telefonu.Ertesi gün dönecek duymadım diyecek ya da açınca işim var diyecek.Kendi gitsin sen gitme.

O zaman zaten büyük aile kavgasi yasanir herkes bir serden esime aglar. Zaten katlanamadigim durum da bu duygu sömürüsü ve baskisi. Kim annem kardesim aglasin der. ariyorlar annem hasta gel diye.
Haksiz da olsa olsun sen yine de gel yapiyorlar.
O dediginizi yaparsak zaten küslük olur ve onun da cikisi yok. Memleketimiz ayni, tatillerde bile Dip dibe otururken insanlara da küsüs diye anlatmamiz lazim. Yani o da olacak gibi degil. Bunu yaparsak bütün tanidiklardan ve cevremizden dislanacak olan biziz. Zor duruma düsecegiz yani.
Cünkü hep gelin haksiz.
Bir de oglumu benden ayirdi damgasi.
Ben gelemiyorum bu tarz seylere. Ya neden insan gibi cözemiyoruz anlamiyorum. Inanilmaz bir güven karsi tarafta ne yaparlarsa yapsinlar ceplerindeyiz gibi.
en son aileler ayrilacak ama kimsemiz kalmayacak gibi. Sec birini beyen. Ikisi de moralimizi bozacak

Valla güzelim o zaman yağpacak birşey yok.Millete bağımlı mı yaşıyorsun.O onu diyecek bu bunu diyecek.Şu an çok mu iyi gelin diye anlatıyorlar.Ya da aman demesinler iyi ya.Evlilik iki kişiyle yaşanır.Milletin uzaktan kumandasıyla değil.TAVRINI KOYACAKSIN AÇIK VE NET.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…