Artik üstesinden gelemiyorum

Kendi ailesi de onun huylarini biliyor. Yani kimseye acamam zaten bu konuyu ki kendi ailesi de onu taniyor. Onlarla da cok sorun yasamis. Bana nasil takiyorsa benden önce de onlarla problemi oluyormus zaten. Simdi yeni konu olarak ben varim kafasina takmak icin

Ooo kimseyi kirmicam diye siz kanser olursunuz, bu ne boyle. Acik acik konusun, haftanin su gunu musaitiz, o zaman gorusuruz, onun haricinde cagirmayin diyin. Gelmek isterlerse yine israrla ayni gunu soyleyin. Bir insani hastanelik edecek huzurunu bozacak kisilere acinir mi?

Hayir diyoruz zaten. ne zaman hayir desek birileri agliyor.
Aglayarak yaptirmaya calisiyor. Sizin yüzünüzden olduya geliyor sonrasi da.
Ama böyle olacak gibi degil.
Ağlasınlar, iki gün daha ağlasınlar üçüncü gün gidersiniz. Yavaş yavaş ağlamaları azalır yeter ki siz kararlı olun.

Müsait olmadigim bir zaman müsait degilim baska zaman gelirim dedigim icin bile o beni cagirdi ben gitmedim. Ben onu istemiyorum. O halbuki hep aile olalim yakin olalim istiyor diye tartisma konulari geciyor eline.
Ona isim var demek küfür gibi geliyor

Ağlasınlar, iki gün daha ağlasınlar üçüncü gün gidersiniz. Yavaş yavaş ağlamaları azalır yeter ki siz kararlı olun.

bir gün icinde sürekli aradiklari oluyor. Mesela esim diyor ki hayir gelemeyiz diyor nedenini söyleyerek. Sonra bir telefon daha geliyor. Bir telefon daha. Bir telefon daha. Hepsine hayir diyoruz. Eger o gün modundaysa tartisma cikiyor ve esim onu sakinlestirmek icin yanina gitmesi gerekiyor. ailesi de esimi sucluyor zaten böyle olunca. Yani beni

Ama eninde sonunda alisacaklardi. Aglayarak her dedigini yaptiran cocuklar gibi sizi yonetir olmuslar, ama siz de ne huzur kalmis ne dayanacak guc. Azicik cirkef bir gelinleri olsaydi 2 hafta surmezdi onlarin duzeni de boyle demek

O zaman işinizi gücünüzü herseyinizi değiştirip başka bir yere, gerekirse başka şehire taşının. Böyle her saniye eziyetle ömür mü geçer? Hayır tamam büyüktür, saygı gerekir falan da sizin sağlık elden gidiyor onu napcaz?

Arkadaşım gitmediniz diye küseceklerse bırakın küssünler. Bakın sağlığınızdan oluyorsunuz böylesi normal değil. Çocuklarınız var sizin kendinizi düşünmüyorsanızda onları düşünün.hasta bir anneye sahip olmalarını ister misiniz? Eşinizin vicdanınına siz oynayın. Çünkü karsınızdakiler gerçekten normal tepkiler vermiyor.

Ama eninde sonunda alisacaklardi. Aglayarak her dedigini yaptiran cocuklar gibi sizi yonetir olmuslar, ama siz de ne huzur kalmis ne dayanacak guc. Azicik cirkef bir gelinleri olsaydi 2 hafta surmezdi onlarin duzeni de boyle demek

Onlara sorsan zaten cirkefimdir arkadasim. Vallahi karsilik verdim diye zaten cirkefimdir ben

Esim zaten arada. Yani benim yanimda hep. sürekli o ugrasti hatta. Ama bitti adamcagiz. Onun bu halini görünce de ben dedim ona söylemeyin bana söyleyin. Gecenlerde ben hastanede yatmak zorunda kalmistim yine yemisler basinin etini. Telefon actirdim bana söylediginiz ne varsa karima söyleyin dedi. yine de bana söylemediler. Ona icini bosaltip sorun yok ona söyleme diyorlarmis hep zaten ama neden sikayetiniz var sürekli. Cünkü cogu seyi bana söyleseler ben uygun cevap verebilecegim ama bunu yapmiyorlar

Onlara sorsan zaten cirkefimdir arkadasim. Vallahi karsilik verdim diye zaten cirkefimdir ben
Hakkaten uzuldum. Daha genceciksin, yillarca bunun birikimi sizden ve esinizden cikar.

Onlari dusunmeden uzaklasin, en kestirme cozum. Oyle her telefonlarini da acmayin. Omur torpusu insanlar.

Hakkaten uzuldum. Daha genceciksin, yillarca bunun birikimi sizden ve esinizden cikar.

Onlari dusunmeden uzaklasin, en kestirme cozum. Oyle her telefonlarini da acmayin. Omur torpusu insanlar.

Iste belli bir yakinlik icindeyiz sorun orada. Yakin mesafelerde yasiyoruz. Zaten akrabalari her yerde. hani bir küslük durumu olsa bile bu kadin kendi akrabalarina giderken bile kapimdan gecerken millet de gelinine neden gitmiyorsun diye sorar. Yani her türlü idare ediyoruz. Ben onu da ailesini de düsünüyorum.
cünkü ne yaparsan yapan disaridan gelene atilir tas. Cevrem de beni esinin annesini evine almayan cani diye karsilar. Toplum baskisinin sinir bozuculugunu anlatmama gerek dahi yok.
Kendi aileme bile herseyi anlatmis degilim normal görülelim diye.
Kendi aramizda cözelim diye.
Böyle diye diye hasta olduk zaten.
Tek istedigim gecici bir durum olmasi. Cünkü bu hastalik cok pis birsey. ataklar gelince allak bullak oluyor insan.
Hele de bebegim dogacak. onlara da bunu yasatmak istemem.

ne yani oan yuvanimi bozacaksin bitazda onlar uzulsun esin annesi direk diyemex sen diyeceksin mecbur z

iş yüzünden olduğunu düşünüyorlarsa haberleri yok demektir. Onların sebep olduğunu bilirlerse haberleri olmuş olur.

Allah yardımcın olsun canım

iş yüzünden olduğunu düşünüyorlarsa haberleri yok demektir. Onların sebep olduğunu bilirlerse haberleri olmuş olur.
Haberleri var aslinda. Ben konustum dedim ya, hersey giriyor icine. Kendi bile tartisma esnasinda koca Adam agladi yani bagirdi. Susup bakiyorlar sadece. Sanki duymuyorlar. Boyle aptal balik gibi bakakaliyorlar. Unutulunca bu olay yine herseyi yeniden yasiyoruz. Yani dedigim gibi cirkinlesmedigimiz kaldi bir. Onu da yapsam bile hakli olsam hic yapamam. Kimseye yapamam cunku. Karakterimle alakali. Ben daha cok hastalanirim sonrasinda Boyle birsey yasadim diye. Ailem yakin olsa kesinlikle onlardam yardim alirdim zaten. Ama onlara mecburmusuz gibi sinirsiz bir kredileri varmis gibi bizi yipratmalarini gercekten mantigima sigdiramiyorum

ne yani oan yuvanimi bozacaksin bitazda onlar uzulsun esin annesi direk diyemex sen diyeceksin mecbur z

Yuvami bozmak kolay olsa coktan yapmistik ama dedigim gibi esimle tek bir problemimiz dahi yok. Onlar uzulsun diyorsunuz ya zaten sorarsan hep uzuluyorlar. Kahroluyorlar neden Boyle diye. esim ben mutluyum ne istiyorsunuz benden diyor. Iste aile olalim hep gidip gelsin bize esin diyor annesi. Boguldum birkac sene icinde. Ustesinden gelmeye calsiyorum AMA Galiba cok gucsuz bir andayim su an

Allahım sanki kendimi okudum.. Allah yardimcin olsun seni çok iyi anlıyorum ama kelin merhemi misali kendime faydam yokki sana tavsiye vereyim.... bende iki senelik evliyim ve nişan olduğundan beri hep aynı dava gelmiyosun gitmiyosun arayıp hal hatır sormuyosun kandilimi cumami anneler günümü kutlamiyosun .. ya insan olsaydin da arasaydım. bizim ki de aynı hesap sürekli gündüzleri ona gidip millete gelin göstermek istedi yapmadim. çünkü dugunumde herseyimi mahvettiler ailecek. evet iyi bişey değil ama ben kinciyim ama bu kini bu zamana kadar kimse görmedi takı bu insanlar hayatima girene kadar. sessiz kaldım olmadı ağladım olmadı konustum olmadı kavga edip tartıştık yine olmadı.. olmuyor yani her ay farklı katmerli bi sıkıntı ve yine benzer şeyler... benim 1 yaşında kızım var bende aynı senin gibi iyice yıpranmış ayrılığı düşünme derdindeyim. eşim senin eşin gibi benim yanımda ama yetmiyor çünkü çoğu yerde. anormal derecede pasif. ve bundan çok bunaldim. yine. ağır depresyon geçiriyorum.. aklımdan olmayacak şeyler geçiyor.. Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun

Sabret. Sabretmekten baska ne yapilabilir.
Bak inan cok kirildim, inan o kadar yalnis davrandi ki bana karsi. Kesinlikle kabul edilemez bir sekilde. Ben insan iliskilerinde saygili ve samimi davranirken ya kapidaki köpek gibi gözleriyle yok saymasi ve bütün bunlar yasanmammis gibi de arsizca benden bircok sey beklemesi.
Gönlümü almadan nasil yaklasabilirim acaba sana? Ben simdiye kadar böyle birseyi hic sindirmemistim. Kimseden de böyle bir davranis görmedim. Sasiyorum nasil böyle bir simarikliga hakki var diye.
Esine de kizma. Benim esim de yapamiyor. Senelerdir o da cekiyor ama onun elinde büyümüs. Durumu kurtarabilse inan kurtarir ama egiticisi o iken nasil asi gelebilsin. Ki elinden geleni yapip söylese de degismiyor. Bir tek kabalasmadigimiz kaldi. Böyle birseyi de biz yapamayiz. Ne olursa olsun insana yapilmamasi gereken seyler bunlar. Insan gibi konusup anlasilmiyor da. Icinden cikilmiyor.
Biz cikamadik. Zamana biraktim.
Sabir ve güc istiyorum. Evlatlarima yansimasin istiyorum. Üzülmeyeyim istiyorum.

Ya ne uğraşıyorsun baksana eşin de illallah etmiş taşının yaşadığınız yerden uzak bir yere kafanız rahat etsin bu ne böyle ya insanı hastanelik edecek kadar üstüne gidilir mi ?yalnız siz de de iyi sabır var (bayaaa abartmışsınız sabır işini )ben olsam cinnet geçiririm hele eşimin desteği de yanımdaysa tozu dumana katarım bunlara bu müstahak baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…