- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Eğer kv nizin saygı duyduğu başka bir aile büyüğü varsa ondan destek isteyebilirsiniz, fazla derinlemesine girmeden rahatsızlıklarınızı anlatırsanız o şahıs da biraz da olsun anlamasını sağlayabilir belki kayınvalidenizin
Ooo kimseyi kirmicam diye siz kanser olursunuz, bu ne boyle. Acik acik konusun, haftanin su gunu musaitiz, o zaman gorusuruz, onun haricinde cagirmayin diyin. Gelmek isterlerse yine israrla ayni gunu soyleyin. Bir insani hastanelik edecek huzurunu bozacak kisilere acinir mi?Evet haberleri var.
Esim icin bir gün hastanede kaldik. Ama is yüzünden oldugunu düsünüyorlar. Ben demistim ona degil bana söyleyin sikayetinizi bak ne oldu dedim. Ama yine devam ediyorlar. Bizim hasta ya da kirgin olmamizin bir yaptirimi yok onlarda. Onlar her zaman hakli cünkü
Ağlasınlar, iki gün daha ağlasınlar üçüncü gün gidersiniz. Yavaş yavaş ağlamaları azalır yeter ki siz kararlı olun.Hayir diyoruz zaten. ne zaman hayir desek birileri agliyor.
Aglayarak yaptirmaya calisiyor. Sizin yüzünüzden olduya geliyor sonrasi da.
Ama böyle olacak gibi degil.
Ooo kimseyi kirmicam diye siz kanser olursunuz, bu ne boyle. Acik acik konusun, haftanin su gunu musaitiz, o zaman gorusuruz, onun haricinde cagirmayin diyin. Gelmek isterlerse yine israrla ayni gunu soyleyin. Bir insani hastanelik edecek huzurunu bozacak kisilere acinir mi?
Ağlasınlar, iki gün daha ağlasınlar üçüncü gün gidersiniz. Yavaş yavaş ağlamaları azalır yeter ki siz kararlı olun.
Ama eninde sonunda alisacaklardi. Aglayarak her dedigini yaptiran cocuklar gibi sizi yonetir olmuslar, ama siz de ne huzur kalmis ne dayanacak guc. Azicik cirkef bir gelinleri olsaydi 2 hafta surmezdi onlarin duzeni de boyle demekMüsait olmadigim bir zaman müsait degilim baska zaman gelirim dedigim icin bile o beni cagirdi ben gitmedim. Ben onu istemiyorum. O halbuki hep aile olalim yakin olalim istiyor diye tartisma konulari geciyor eline.
Ona isim var demek küfür gibi geliyor
O zaman işinizi gücünüzü herseyinizi değiştirip başka bir yere, gerekirse başka şehire taşının. Böyle her saniye eziyetle ömür mü geçer? Hayır tamam büyüktür, saygı gerekir falan da sizin sağlık elden gidiyor onu napcaz?Kendi ailesi de onun huylarini biliyor. Yani kimseye acamam zaten bu konuyu ki kendi ailesi de onu taniyor. Onlarla da cok sorun yasamis. Bana nasil takiyorsa benden önce de onlarla problemi oluyormus zaten. Simdi yeni konu olarak ben varim kafasina takmak icin
Arkadaşım gitmediniz diye küseceklerse bırakın küssünler. Bakın sağlığınızdan oluyorsunuz böylesi normal değil. Çocuklarınız var sizin kendinizi düşünmüyorsanızda onları düşünün.hasta bir anneye sahip olmalarını ister misiniz? Eşinizin vicdanınına siz oynayın. Çünkü karsınızdakiler gerçekten normal tepkiler vermiyor.bir gün icinde sürekli aradiklari oluyor. Mesela esim diyor ki hayir gelemeyiz diyor nedenini söyleyerek. Sonra bir telefon daha geliyor. Bir telefon daha. Bir telefon daha. Hepsine hayir diyoruz. Eger o gün modundaysa tartisma cikiyor ve esim onu sakinlestirmek icin yanina gitmesi gerekiyor. ailesi de esimi sucluyor zaten böyle olunca. Yani beni
Ama eninde sonunda alisacaklardi. Aglayarak her dedigini yaptiran cocuklar gibi sizi yonetir olmuslar, ama siz de ne huzur kalmis ne dayanacak guc. Azicik cirkef bir gelinleri olsaydi 2 hafta surmezdi onlarin duzeni de boyle demek
Arkadaşım gitmediniz diye küseceklerse bırakın küssünler. Bakın sağlığınızdan oluyorsunuz böylesi normal değil. Çocuklarınız var sizin kendinizi düşünmüyorsanızda onları düşünün.hasta bir anneye sahip olmalarını ister misiniz? Eşinizin vicdanınına siz oynayın. Çünkü karsınızdakiler gerçekten normal tepkiler vermiyor.
Hakkaten uzuldum. Daha genceciksin, yillarca bunun birikimi sizden ve esinizden cikar.Onlara sorsan zaten cirkefimdir arkadasim. Vallahi karsilik verdim diye zaten cirkefimdir ben
Hakkaten uzuldum. Daha genceciksin, yillarca bunun birikimi sizden ve esinizden cikar.
Onlari dusunmeden uzaklasin, en kestirme cozum. Oyle her telefonlarini da acmayin. Omur torpusu insanlar.
iş yüzünden olduğunu düşünüyorlarsa haberleri yok demektir. Onların sebep olduğunu bilirlerse haberleri olmuş olur.Evet haberleri var.
Esim icin bir gün hastanede kaldik. Ama is yüzünden oldugunu düsünüyorlar. Ben demistim ona degil bana söyleyin sikayetinizi bak ne oldu dedim. Ama yine devam ediyorlar. Bizim hasta ya da kirgin olmamizin bir yaptirimi yok onlarda. Onlar her zaman hakli cünkü
Allah yardımcın olsun canımMerhabalar..
Daha önce ailevi sorunlarimla ilgili konular acmistim fakat özetle gececek olursam..
Evlendim cok uzaga geldim. Esimle aramiz mükemmel denecek kadar iyi. Fakat annesi ilk günden beridir huzur vermedi bize. Esim de ben de cok yiprandik. Benden sürekli onu aramami, yanina gitmemi isterdi ilk zamanlar telefonlar sürekli beni sikayet ederdi kocama bu yüzden. Haftada en az üc kere görüstügümüz haftasonlarini onlara verdigimiz halde cözemedik bu sorunu. Kendi tabirimle simarik bir cocuk gibi hep onun istedigi olsun ben de komsulara göstermelik tabiri caizse süs köpegi olayim. Misafirlerin yaninda konusmami istemez, kendi de benimle muhattap olmaz. Ama ister de ister. Ailesi tarafinda hep bu baski altinda gecirdik ilk iki senemizi. Cocugumuz oldu. Lohusa depresyonu yasadim ve de sürekli onunla ugrastim. Ama konusarak birsey cözemedik.
Ne kadar anlattimsa konustumsa olmadi.
Beni anlamak gibi derdi yoktu gelsin gitsin gelinim ya. Neden sürekli arayip sormuyorm bu hep tartisma konusu oldu.
Bugün geldigim nokta ise simdiye kadar yasadiklarimdan dolayi baya dolmus olmam. Ve telefonda sesini duyunca bile fenalasmam.
Ayrintili yazmadim ama cok yiprandim.
Sans verdim konustum. Yemegi onlarda yiyelim hep onlara gidelim.
Esimle yalniz birsey yapsak surat asip telefonlar taciz ederlerdi.
Oglu evlendi ama o daha bunun bilincinde degil sanki ben onlara eklenmisim kafasiyla hareket etti hep.
Bize uyun saglayacaksin, biz iyilik istiyoruz. Biz hep beraber olalim istiyoruz.
Ama kalbim cok kirildi. Yardimi ve anlayisi yoktu. Esim de cok sikintilar cekti bu yüzden.
Cünkü aile olmak isteyen insan aile gibi davranir. ilk sene yüzüme bile bakmadi konusmadi da ama hep dizinin dibinde olayim baskisini yasadim. Herseye karisti.
Inanin esim de ben de ugrasamiyoruz. Esim hersekilde konustu. Kavgalar oldu. Yine de cözemedik. Esimle oturup ayrilsak kurtulur muyuz bu durumdan diye konusmalar yapip duruyorum son zamanlarda.
Hamileyim. Severek neden ayrilir ki insan.. Ayrilmak da istemiyorum. Esimle birbirimize cok bagliyiz o konuyu acmam dahi gerekmiyor yoksa bir dakika olsun bunlara katlanamazdim. Fakat simdi..
Boguluyorum sanki. Hamileyim. Farkina vardim ki hic sabrim kalmamis. Sesini duydugum an sanki yine sorun yasayacakmisim gibi boguluyorum. Fenalasiyorum. Hicbirsey olmasa bile artik onlarin sesi bile bana huzursuzluk veriyor.
Bu duruma nasil geldim bilmiyorum.
Esimle ikimiz de hep idare etmeye calistik yani. Konustuk ugrastik. Olmadi, olmuyor. Yahu neden cözemiyoruz bu kadar sabretmemize ragmen bu karakterle basa cikamadik.
Esim ben yirmi yil bas edemedim simdi de edemiyoruz diyor.
Benim panik atagim geri geldi bu yüzden. Ögrenciyken üstesinden gelip yenmistim. Artik seslerini duydugum gibi atak geliyor.
Esimde de sinire ve baskiya bagli uyusmalar basladi vucudunda. Ciddi sikinti oluyor bu durum.
Ne onu ne kendimi kurtarabildim. O da kurtaramadi.
Diyeceksiniz ki neden söyle böyle yapmadiniz sizde suc.
Ne yapalim, adamlari evden mi kovayim, kapa ceneni sus artik diyip telefonu yüzüne mi kapatayim.
Yapamam esimin ailesi. Esim de yapamaz. Kimseye bu sekilde davranmadim davranamam.
Illa cirkinlesmek mi lazim.
Biz bunu beceremedik ama kanimiz kurudu. Bunu bilerek sanki daha cok üstümüze geliyorlar.
Kizlar ben tartismada bile fenalasan biriyim artik. Üzüntüye hic gelemiyorum. Kendimi tutamadigim agladigim oldu. Inanin karsimizdakiler hicbirsekilde merhamet etmiyorlar. cünkü kutsal birsey yaptiklarini düsünüyorlar bu yüzden hep biz haksiziz. Aile!
artik aile falan istemiyorum.
Yurt disindayim ve biraz iyilesinde türk psikolog bulmaya calisacagim. ama su an böyle bir imkanim yok.
Cocugum var sorumlulugum var kendimi salamam.
Cok uzun oldu biliyorum. Okuyanlar hakkinizi helal edin.
Kimseye karsi böyle bir duygu beslemek istemezdim. Ama artik ailesini görmek dahi istemiyorum.
Esimle de konustuk defalarca. Cirkinlesmeden cözülmeyecek gibi.
Simdi sorun cikarmasalar bile boguluyor gibi oluyorum.
Hep mi böyle olacak..
Nasil düzelirim bilmiyorum.
Haberleri var aslinda. Ben konustum dedim ya, hersey giriyor icine. Kendi bile tartisma esnasinda koca Adam agladi yani bagirdi. Susup bakiyorlar sadece. Sanki duymuyorlar. Boyle aptal balik gibi bakakaliyorlar. Unutulunca bu olay yine herseyi yeniden yasiyoruz. Yani dedigim gibi cirkinlesmedigimiz kaldi bir. Onu da yapsam bile hakli olsam hic yapamam. Kimseye yapamam cunku. Karakterimle alakali. Ben daha cok hastalanirim sonrasinda Boyle birsey yasadim diye. Ailem yakin olsa kesinlikle onlardam yardim alirdim zaten. Ama onlara mecburmusuz gibi sinirsiz bir kredileri varmis gibi bizi yipratmalarini gercekten mantigima sigdiramiyorumiş yüzünden olduğunu düşünüyorlarsa haberleri yok demektir. Onların sebep olduğunu bilirlerse haberleri olmuş olur.
ne yani oan yuvanimi bozacaksin bitazda onlar uzulsun esin annesi direk diyemex sen diyeceksin mecbur z
Allahım sanki kendimi okudum.. Allah yardimcin olsun seni çok iyi anlıyorum ama kelin merhemi misali kendime faydam yokki sana tavsiye vereyim.... bende iki senelik evliyim ve nişan olduğundan beri hep aynı dava gelmiyosun gitmiyosun arayıp hal hatır sormuyosun kandilimi cumami anneler günümü kutlamiyosun .. ya insan olsaydin da arasaydım. bizim ki de aynı hesap sürekli gündüzleri ona gidip millete gelin göstermek istedi yapmadim. çünkü dugunumde herseyimi mahvettiler ailecek. evet iyi bişey değil ama ben kinciyim ama bu kini bu zamana kadar kimse görmedi takı bu insanlar hayatima girene kadar. sessiz kaldım olmadı ağladım olmadı konustum olmadı kavga edip tartıştık yine olmadı.. olmuyor yani her ay farklı katmerli bi sıkıntı ve yine benzer şeyler... benim 1 yaşında kızım var bende aynı senin gibi iyice yıpranmış ayrılığı düşünme derdindeyim. eşim senin eşin gibi benim yanımda ama yetmiyor çünkü çoğu yerde. anormal derecede pasif. ve bundan çok bunaldim. yine. ağır depresyon geçiriyorum.. aklımdan olmayacak şeyler geçiyor.. Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?