- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Valla güzelim o zaman yağpacak birşey yok.Millete bağımlı mı yaşıyorsun.O onu diyecek bu bunu diyecek.Şu an çok mu iyi gelin diye anlatıyorlar.Ya da aman demesinler iyi ya.Evlilik iki kişiyle yaşanır.Milletin uzaktan kumandasıyla değil.TAVRINI KOYACAKSIN AÇIK VE NET.
İnan ne dediğini anlamış değilim.Hem millet şöyle der bakmazlar yüzümüze.Hem tavır aldım şu bu hem küs kalamayız.Nasıl tavır almak bu.Ne bunlar yapıştılar mı silah mı çekiyorlarZaten milletle bir problemimiz yok. Yani zaten milletin bize karistigi da yok. Ama ailemin bu durumu bilmesini istemiyorum zaten. Mutlu bilsinler beni. Ailelerimiz de tanidik hep.
Güzelce cözmeye calisiyoruz olmadi. Zaten inanin biz küssek de kaale almazlar. Yine ayni olur.
Esim cok kez rest cekti. Kavga etti. Hani yapmadigimiz seyler degil. Ben cocuklari büyütüp ise girecegim günü bekliyorum simdilik. Isim olunca en azindan ara gel git bir nebze olsun azalir.
Zaten eskiye oranla cok az ama iste biriken birikmis simdi öyle tahammülsüz bir durumdayim ki problemim bu.
Artik can seker bile olsa acayip sogumusum. Bu dönemi atlatmaya calisiyorum. Hamileyim cünkü hormonlar da yildirdi beni.
Keske dediginiz gibi tavrini koyacaksinla bitse
İnan ne dediğini anlamış değilim.Hem millet şöyle der bakmazlar yüzümüze.Hem tavır aldım şu bu hem küs kalamayız.Nasıl tavır almak bu.Ne bunlar yapıştılar mı silah mı çekiyorlar
Neyse hakkında hayırlısı.
yüksek ihtimalle seni istemiyordu bu yüzden ota b.ka hastalanıyor boş ver takma eşinle mutluysan gerisi hikayeSeverek hem de uzun yillardir
yüksek ihtimalle seni istemiyordu bu yüzden ota b.ka hastalanıyor boş ver takma eşinle mutluysan gerisi hikaye
Görüsmek istemiyorum ama geliyor gidiyorlar. Gelme demem gerek. aile bölünmesi yasamamiz gerek resmen. Su siniri ne kadar koysam da basarili olamadim. Misal o gün illa onlara gitmemizi istiyorlar. Israrla ararlar. Olmadi babasi, olmasi kiz kardesi. Sürekli bir baski iyi niyet adi altinda. Anlatmam anlamsiz zaten.
Sadece hastalanmak istemiyorum. Ikinci cocugu bekliyorum hastalanmamam gerek
amaaaan oğullarını pek kıymetli görüyorlar sanki bulunmaz Hint kumaşları peeehhTamam da onlara birakirsan zaten ogluna kimseyi istemezler.
Saygi duymalari gerek evliliklere.
Bunu yapmadiklari icin cogu yuva yikiliyor.
Herkesin vebali boynuna.
ilk zamanlarda istemedigi icin de cok sorun cikardi zaten ama evlendik yani ne oluyor ne istememesi bu inan aklim almiyor. Ne saniyorlar kendilerini. Istememek ne yahu
esim anlayisli benim yanimda demissin amabence yinede yeterince ozverili degil,
boyle bir israr durumunda esim rahatsiz gelemeyiz, isimiz var, baska zmn diyip sana ulastirmamasi lazim olayi.
hergun gorusmezseniz biseyleri eksilmez heralde.
biz musait olunca gelicez desin yeterli bence.
hem cocuklu hem hamile, evde is bekler hele bide calisiyosan haftada bir bile esinin ailesine zmn ayiramazsin, heleki haftada uc dort senin demen.
amaaaan oğullarını pek kıymetli görüyorlar sanki bulunmaz Hint kumaşları peeehh
berbat bir durum rabbim kolaylık versin sana işin zoryani benim kocam benim icin pirlanta tabiki de ne yani adam yuva da mi kurmasin. Evlendigi kisi ona degil kaynanaya mi kuma gitsin. Iste bu konuda paylasimsizlar
oww baya degisik vaka o zmn sizinkiler.Zaten bu istediklerini hep yapmadik. Zaten bu kadar zaman ayiramiyordum ama baski hep vardi. Aylik tartismalar vardi. Bebek dogunca ilk zamanlar yalniz bir annenin halini tahmin edersiniz. Yakindi o zamanlar cok yardim etmezdi sadece misafir olmak isterdi. Uyuyacak zamanimi ayarlardim. Telefona cikamadigim icin kavgalar mi cikmadi dersin..
Esime cok yüklenildi zaten. Esimi anlamasam ona inan cok kizardim neden halledemiyorsun diye ama zamanla yasadikca gördün ki ne yapsan bos.
Esimi anladiktan sonra ne kadar zor oldugunu gördükten sonra zaten ona birsey diyemedim.
o dediklerinizi de dedik.
Iste zaten sorun olan desek de etki etmiyor, kaale alinmiyor hicbirsey.
Yani tavsan daga küsmüs dagin haberi olmamis gibi.
Ama baskalarina aciklamam cok zor bu durumu. Ben bile bu duruma geldiysem diyorum artik..
oww baya degisik vaka o zmn sizinkiler.
ne diyim siz tavrinizi surdurun belki bir sure sonra vazgecerler,
yada baska cocuklari varmi o evlenirse ona sarar sizi birakirlar :)
berbat bir durum rabbim kolaylık versin sana işin zor
İyilikten maraz doğar!!!
Karşındaki insanı kıramadığınız için resmen karı koca hasta olmuşsunuz,gerekiyorsa edepsizleşin başka çare yok gibi
Bu zamana kadar içine ata ata birikmiş,sen attıkça sırtına kambur gibi binmiş.Dedim iste bir tek onu yapmadik. Yani konusarak cözmem gerekiyordu, normal olan bu.
Simdi ortalik sakin. Herkes tatilde falan ama birikmislik bende artik hastalik yapti yeniden.
Bu durum rahatsiz ediyor beni.
güclü durdum hep ama hamileyim bilmem ondanmidir sesleri bile dokunuyor normal dahi konusmak istemiyorum.
Sorunnum da bu zaten.
Cok rahatsiz oluyorum görüntülerinden seslerinden..
Birikmislik iste son bir aydir birsey olmadi zaten ama bende durumlar böyle. Hormonlardanmidir bilemiyorum ama savasamiyorum . Su dönem gecsin ne olur
Bu zamana kadar içine ata ata birikmiş,sen attıkça sırtına kambur gibi binmiş.
İnşallah fırtına öncesi sessizliği yaşamıyorsundur... patlarsan biraz rahatlarsın sanki
Bence sen kendine bak naparsa yapsınlar önemli olan sensin bunu sakın unutma....Bir kere patladim daha da kötü oldu. Zaten ben saygisizliga gelemiyorum donup kaliyorum. Aglamadan konusamiyorum. Cok zoruma gidiyor ya insanlar zaten seni anlamak istemiyorum. Yani daha önce hic yasamamistim böyle birsey. Kimsenin bana bu sekilde davranacagini tahmin edemezdim hic problem yasamamistim bu tarz.
Bakalim ya insallah gecer bu durum. Düzelmem daha önemli simdi
Bence sen kendine bak naparsa yapsınlar önemli olan sensin bunu sakın unutma....
Vallahi işiniz zor ne diyeyim. Şöyle hızlıca okudum sayfaları da eşiniz de siz de çok fazla yumuşaksınız yani artık hasta olmuşsunuz allah aşkına yapmayın bunu kendinize bir de hamilesiniz. Biraz sert çıkın bu kadın anlayıştan konuşmaktan falan anlamıyor işte. Bir günde yapamazsınız ama yavaş yavaş yaparsınız. Taşınmak da bir seçenek değil sanırım öyle yazmışsınız vardır kendinizce bir sebebi. Madem yakın olacaksınız afedersiniz tabirim için ama bu kadına köpek çekmekten başka yol gibi görünüyor.Saol cnaim ya, kendime verdigim deger bile kayboluyor bazen öyle bir psikoloji icinde. Anneme yeni yeni anlatmaya basladim. Icime ata ata baya dolmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?