Artık yapamıyorum

Sizin planli davranmaniz gerekiyor. Yemek yapabiliyorum demissiniz. Smmm, avukat, danismanlik ofisleri vs aşçı alabiliyor. 10 15 ya da 20 kisilik yemek yapabilir misiniz? Bazi sehirlerin ucretsiz meslek edinme kurslari oluyor, bunu araştırın, kuaförlük, ascilik ne varsa birtanesjne gidin. Sonra kapi kapi gezip iş arayacaksiniz. Bu surede esinize ailesini asla kötülemeyin, tartismayin, arayi iyi tutun. Hatta ustunuze mal yaptirabilirseniz cok iyi olur. En azindan maasiniz olue, kenara para koyarsiniz. Kendinizi hazir hissettiginizde, yeterli birikimi yaptiginizda terk edersiniz.

Cok uzuldum yasadiklariniza. Ne tavsiye verecegimi bilemiyorum. Evine cift maas giren ciftlerin bile ev kurup cocuklarina bakmasi zorken, siz bosaninca calissaniz bile nasil yetiseceksiniz bilemiyorum.
Esinizin tun ailesi yurt disinda mi yasiyor?
Umarım eşiniz ölür.

Ev yemekleri yapan yerler, okul kantinleri, yurtlar, yatılı kuran kursları, yemek firmaları, temizlik firmaları, sanayilerde/bürolarda çay yemek vs gibi işlere hemen başvurun.

Sosyal medyadan veya elden düzensiz bir gelirden çok daha faydalı olacaktır bu şekilde asgari ücretlerle çalıştıran yerler.

Tabi ayrılmak isterseniz, kendinizi hayatın bir yerinde görmek isterseniz, sizi döven kocanızın karısı olarak görmek istemezseniz...

En pratik çözüm yolu bu gibi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…