Artık yapmıyorum dediğiniz... !!

Artık babaannemi görmüyorum.:lepi:kaydirigubbakcemile3

artık kimseyi kafama takmıyorum heleki beni üzmelerine izin vermıyorum ,umrum değil...
hayatıma bakıp keyfimi yaşıyorum :lepi: :lepi:

ARTIK BÜYÜK OĞLUMA ÇOK SİNİRLENMİYORUM.KENDİ HALİNE BIRAKIYORUM.BİRLİKTE OLMAK İSTEMEDİGİM İNSANLARLA GÖRÜŞMÜYORUM.HATIR İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORUM.KENDİMİ AŞTIM AYOL.POZİTİFİM:umursamaz:

ben artıkınnn exlale'yi aramıyorum ; galiba hiçbişi yapmıyom ot kimin yaşıyorummm :umursamaz:lülülülülülü:jeyyar:şakkıdısositososito

evet hanımlar artık yapmıyorum dedikleriniz nelerdir? ben başlayım:1rolleyes:
artık çok uyumuyorum,
artık insanlara güvenmiyorum,
artık daha az yiyorumkaydirigubbakcemile2
artık kola ve sigara içmiyorum:hooray:
şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım:CüvCüv:

artık çocuk kalamıyorum:gitme:

Önceden kilo vermek için uğraşırdım.
Artık almak için uğraşıyorum.
Artık kendi başıma ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.

Artık : ıyi niyetlerimi bir kenara bıraktım. herkes iyi düşünüyor herkes şahhane değil malesef ki bunu geçte olsa anladım.

Artık : Asiliğim geçen zamana göre kıyaslarsam hayli bir törpülenmiş durumda bazen yaşlandığımı düşünmüyor değilim. Yine haksızlık yapan kimseye muamma göstermiyorum ama her karşımdakini de bir kaşık suda boğasımda gelmiyor anlayışlı edalarında geziniyorum.

Artık : PC bağımlısı değilim. ızinli olduğumda bile gün boyu PC' nin başında olsam sıkılmazdım. Şimdi izinli olduğumlar günlerde PC' nin yüzüne bakasım bile yok. ılgilenecek bir meşgalem olmazsa belki o zaman oda fazla olmamak kaydı ile.

Şimdilik aklıma gelen bu kadar :)

bir ara pilatese takmıştım kafayı kaydirigubbakcemile2
artık spor bile yapmıyorum
:sinifsinif:

artık kendime daha çok zaman ayırıyorum ve hayattan zevk almaya çalışıyorum... ve insanlara ne yazıkki önyargılı davranıyorum... belkide yaşanmışlıklardan aldığım dersten dolayıdır ama yinede çok mutluyum

Artık insanların zamanımı benden çalmasına eskisi kadar izin vermiyorum. :olmaz:

Artık kendimi şımartıyorum. sırnaşık şey

Artık annemin de kendisini şımartması için aklıma gelen tüm taktikleri kullanıyorum:jeyyar:

Artık sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığını daha sık hatırlıyorum. :1rolleyes:

Artık eskiden yıllarca giydiğim kıyafetlere/o bedenlere sığamıyorum. :emir_bebek:

Back
X