• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yazmayan birine yazar mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Benimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?

Yazın ama davranışının nedenini sorun bunca zamandır böyleydik bir hatam mı oldu veya bilmeden seni kırdım mı sebebi nedir bu tavrının derim ben olsam. Arkadaşlık yapmak istemiyorsan anlayışla karşılarım ama böyle davranıp kafamda soru işareti bırakmazsan sevinirim diyebilirsin.

Yazın ama davranışının nedenini sorun bunca zamandır böyleydik bir hatam mı oldu veya bilmeden seni kırdım mı sebebi nedir bu tavrının derim ben olsam. Arkadaşlık yapmak istemiyorsan anlayışla karşılarım ama böyle davranıp kafamda soru işareti bırakmazsan sevinirim diyebilirsin.
Kırmaktan hep kacinirdim onu oda o şekilde davranırdı şu son zamanlar değişti sürekli meşgul olduğunu söylüyor başkalarıyla buluşuyor sanki arkadaş değiliz artık sogudugum için aramak sormak istemiyorum çok düşündüm belki dediğinizi yaparım biraz vakit veriyorum kendime :(

Hmmm belki hosuna gtmeyen bi davranişinizi gormustur yoksa neden bi anda bana canim deme flan desin ki .bence direk sorun bi sorun mu oldu hayrdir ne iş diye
Sorun var mı diye sormuştum evham yaptığımı söylemişti sonra meşgulüm dedi önceden sabah akşam konustugum bir insandı arar sorardı bı anda kesmesi çok düşündürüyor

Kırmaktan hep kacinirdim onu oda o şekilde davranırdı şu son zamanlar değişti sürekli meşgul olduğunu söylüyor başkalarıyla buluşuyor sanki arkadaş değiliz artık sogudugum için aramak sormak istemiyorum çok düşündüm belki dediğinizi yaparım biraz vakit veriyorum kendime :KK43:
Kafanda kurmaktansa at mesajı kurtul. İnan kimse değmiyor çekinme hiç kimse senden önemli değil

Teşekkür ederim biraz daha bekleyip atmayı düşünüyorum artık çok düşündüm üzerinde ama artık sogudum
Bosverin yol verin gtsin insanlara deger vere vere tepemize cikardik valla kendilerini halt sanmaya basladilar.uzaklaşin sizde istemiyosa kendi bilir

bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum
bana şöyle davranan insana bir daha yazmazdım ben.

kimsin ki sen kraliyet ailesinden misin ki böyle azarlıyorsun beni çocuk gibi. varsa bir derdi, insan gibi konuşmuşsunuz siz, söylesin düzgünce. nedir yani böyle azarlayıp kendini üstte görmeler.

bir kişinin karakterini kavga anında anlarsınız, size çok değer verseydi böyle iğrenir gibi konuşmazdı sizinle. tamam kızmış-kırılmış olabilir bir şeylere,bundan dolayı soğuk da konuşabilr,hepimiz insanız sonuçta.

ama o ne öyle kedi kovalar gibi çemkirmeler? ben olsam burnunu daha fazla kaldırmazdım, kendimi de ezdirmezdim. karşısına geçip ezilip büzülerek noldu diye sormayın ısrarla. olgun biri olsaydı derdini insanca belli ederdi zaten.

sormuşsunuz ne oldu diye sana ne demiş terslemiş,evham yapıyorsun demiş ,yol verin gitsin. kimsenin kum torbası veya psikoloğu olmaya gelmediniz bu dünyaya.

Bana böyle davranan her kim olursa olsun yüzüne bile bakmam bırak yazmayı. Defolsun gitsin ne öyle gotubaşı ayrı oynuyor bende vah ben bişey mi yaptım diye düşüncem. Yürüsün.
Eğer değer verdiğim biri olmasaydı bu kadar düşünmezdim ama sürekli bişey mi yaptım niye cevap vermiyor diye düşünüyorum sanki hayatında ben yokmuşum gibi davranıyor artık kavga da etmedik sorun ne anlamiyorum cevapta vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X