• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yazmayan birine yazar mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alttan aldım olur demem dedim anladım dedim sonra konuyu değiştirdim nasılsın dedim oda isim var dedi yazmadi
Bunun üzerine senin zaten ilişkini kesmem gerekirdi. Hala niye peşindesinki. Besbelli artık iletişim kurmak istemiyor. Bulunmaz hint kumaşımı

Konu sahibi çok takıyorsunuz herseyi. Belliki bisey olmus sizden uzaklaşmış, bunu kredi parasına yorup para aldı degisti demekte hoş degil. Belki dünya görüşleriniz hayata bakışınız degisti. Belki farketmediniz ama bisey yaptınız kırıldı. Size karşı mesafeli yaklaşıyor. Tavrı hoş olmamış ama geri durmak istiyor ama siz izin vermiyor gibisiniz. Neticede arkadas, ömür boyu herkes hayatımızda kalacak diye bisey yok. Yakin mesafede degil uzak sanirim yaşanılan yerler. Gerek yok bu kadar bağlılığı...

Aslında alakalida olabilir değinmemisim öğrenim kredisine başvurmuştu aylık parasi yatıyordu para yatmaya başladıktan sonra değişti ama çok üzerinde düşünmedim belki alakalı değildir diye ama şimdi aklıma yattı biti biraz kanlaninca insan degisebiliyor belki geçen ay doğum günü için hediye düşünüyordum bana dediki ihtiyacım yok almana dedi zevksizsin dedi falan ama gene alttan aldım tabi dedikodusunu yapıyor gibi de hissediyorum kötü hissettiriyor ama artık için daraldi
Engeli bas. Sorma bile. Cok bile dayanmissin. Bana canım deme dedigi an yallah o zaman diyip engeli basardim. O zaman bi kiymetli oluyorsunuz kiii😂

bana artık canım deme dediği anda noldu, bir sorun mu var? diye sormanız gerekirdi. o zaman sormadıysanız artık sorulmaz. defolsun cidden ya. soğuduysa soğudu boşverin, düşünmeye değmez.
hatırlıyorum da ben üniversitedeyken yurttan eski oda arkadaşım vardı bir kız. hatta benim en yakın arkadaşımla da arkadaştı. ortak arkadaşımızdı işte öyle diyeyim, aramız iyiydi vs. sonra biz başka bir arkadaşla bu kızımız anlaşamadığı için odamızı ayırdık. o başka odaya geçti, haftanın 4-5 günü zaten yurdun dışında kalıyordu. aynı sınıftaydık. tabii odalar ayrılınca eskisi gibi olması imkansızdı aramızın ama aynı sınıfta her gün görmeye devam ediyorduk birbirimizi. doğal olarak da konuşur sohbet vs ederdik. kantinde vs karşılaşır selamlaşırdık vs. zaman içinde bu pek konuşmamaya başladı. biz yanına gittiğimizde falan kısa cevaplar vs bi soğukluk sezdik. daha sonra bu soğukluk kendini daha net hissettirmeye başladı. yanımdaki arkadaşım, dostum kendi kendine kırılıyordu niye böyle yapıyor falan diye. anlam veremedim, sor istersen dedim sormadı. sonra o kırıldıkça boşver dedim. ama öyle böyle değil hani karşılaşıyoruz yüzümüze bakmıyor. günaydın diyoruz göz göze gelmeden günaydın deyip yoluna gidiyor, hiç göz teması yok. hiç sallamadım valla. arkadaşıma da söyledim. bize lazım değil o boşver dedim. ara ara arkadaşım 'sorucam, biz sana naptık dicem' diyordu ama eyleme geçmiyordu. neyse mezuniyet günü benim arkadaş dayanamadı gitti biraz konuştu, ben hiç yanaşmadım. o konuşmada da soğuk davranmış. yani benim ne sosyal medyamda eklidir ne bir daha asla aramışımdır vs hiç burnunu kaldırmam böylelerinin. ama arkadaşım benim kadar keskin değildi mesela. ne zaman konuşsak hala o kızdan bahsediyor yok yurtdışına gitmiş yok evlenmiş vs.

boşverin.

Benimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Hiç bişey yokmuş gibi yazma tabiki bişeymi oldu diye bi yokla onuda geçiştirirse konuşma bi daha ama sebebini öğren neymiş yani derdi

Benimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Ben olsam yazmazdım demekki pek konuşmak istemiyoki öyle konuşuyo arkadşlığına değer verse böyle davranmazdı

Valla ne kadar süredir arkadaşsanız dahi böyle tutum takınan birini kafaya takmayın .Size nasılsa sizde öylece uzaklaşın .Bazı insanlar zamanla değişebiliyor .Her arkadaşlıkta sonsuza kadar sürmüyor .Zaten arkadaşlık ayrı dostluk ayrıdır .Demek sıradan bir arkadaşınızmış hepsi bu düşünmeye değmez .

Numarası hala rehberinizde mi ?
Siz çöp poşeti değilsiniz içinizde herşeyi barindirmayin. Arının.
Sizi çok sabırlı gördüm yerinizde olsam çoktan ona bir görünmezlik sihiri yapardım gözümde.
Eskiden gerçekten böyle değildi şu son aylar soğuk yapmaya başladı ama üstünde durmadım onu kırmak en son yapacağım şeydi çünkü cidden değer verdiğim biri uzulse üzüldüm gülse guldum onunda öyle olduğunu düşünmüştüm beraber ağladık beraber güldük hep iyi kalicagimizi düşünmüştüm ama artık başka insanlara yer veriyor bana bı hal hatır sormuyor sebebini anlamıyorum bişey mi yaptım yapmadım sormakta istemiyorum çünkü tükendim

canım ben kimseyi mutlu etmek için asla yazmam yazmayana bir kaç defa yazarım baktım yazan arayan yok herkes kendi işine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X