- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Terazi de hep dengede durmaz.Dengeyle uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir ikizlerimama gel gelelim yükselenim terazi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terazi de hep dengede durmaz.Dengeyle uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir ikizlerimama gel gelelim yükselenim terazi
![]()
Kendimizsek...Aslan burcu en korkunctu rastlarsanız uzaklaşın![]()
Bunun üzerine senin zaten ilişkini kesmem gerekirdi. Hala niye peşindesinki. Besbelli artık iletişim kurmak istemiyor. Bulunmaz hint kumaşımıAlttan aldım olur demem dedim anladım dedim sonra konuyu değiştirdim nasılsın dedim oda isim var dedi yazmadi
Kızım aslanAslan burcu en korkunctu rastlarsanız uzaklaşın![]()
Engeli bas. Sorma bile. Cok bile dayanmissin. Bana canım deme dedigi an yallah o zaman diyip engeli basardim. O zaman bi kiymetli oluyorsunuz kiiiAslında alakalida olabilir değinmemisim öğrenim kredisine başvurmuştu aylık parasi yatıyordu para yatmaya başladıktan sonra değişti ama çok üzerinde düşünmedim belki alakalı değildir diye ama şimdi aklıma yattı biti biraz kanlaninca insan degisebiliyor belki geçen ay doğum günü için hediye düşünüyordum bana dediki ihtiyacım yok almana dedi zevksizsin dedi falan ama gene alttan aldım tabi dedikodusunu yapıyor gibi de hissediyorum kötü hissettiriyor ama artık için daraldi
Hiç bişey yokmuş gibi yazma tabiki bişeymi oldu diye bi yokla onuda geçiştirirse konuşma bi daha ama sebebini öğren neymiş yani derdiBenimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Ben olsam yazmazdım demekki pek konuşmak istemiyoki öyle konuşuyo arkadşlığına değer verse böyle davranmazdıBenimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Öyle demeyin yahu.... perdelerimizi kaldırınca kedi gibiyizAslan burcu en korkunctu rastlarsanız uzaklaşın![]()
Evlatlıktan reddedin benceKızım aslan![]()
Annemin de beni reddetmesi lazımEvlatlıktan reddedin bence![]()
Sağlıkla büyütün inşallah, ayağına taş bile değmesinAnnemin de beni reddetmesi lazımkızımın huyları aynı ben 18 aylık daha ablası
büyüyünce bakarız
![]()
Valla ne kadar süredir arkadaşsanız dahi böyle tutum takınan birini kafaya takmayın .Size nasılsa sizde öylece uzaklaşın .Bazı insanlar zamanla değişebiliyor .Her arkadaşlıkta sonsuza kadar sürmüyor .Zaten arkadaşlık ayrı dostluk ayrıdır .Demek sıradan bir arkadaşınızmış hepsi bu düşünmeye değmez .Benimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Eskiden gerçekten böyle değildi şu son aylar soğuk yapmaya başladı ama üstünde durmadım onu kırmak en son yapacağım şeydi çünkü cidden değer verdiğim biri uzulse üzüldüm gülse guldum onunda öyle olduğunu düşünmüştüm beraber ağladık beraber güldük hep iyi kalicagimizi düşünmüştüm ama artık başka insanlara yer veriyor bana bı hal hatır sormuyor sebebini anlamıyorum bişey mi yaptım yapmadım sormakta istemiyorum çünkü tükendimNumarası hala rehberinizde mi ?
Siz çöp poşeti değilsiniz içinizde herşeyi barindirmayin. Arının.
Sizi çok sabırlı gördüm yerinizde olsam çoktan ona bir görünmezlik sihiri yapardım gözümde.
canım ben kimseyi mutlu etmek için asla yazmam yazmayana bir kaç defa yazarım baktım yazan arayan yok herkes kendi işineBenimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?