Artık yeter deme vakti geldi...

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
merhaba hanımlar baktım olmıyacak başlıyorum iki gün sonra bırakıyorum başlıyorum 2 ay sonra bırakıyorum ama bir arpa boyu yol kat edemiyorum o sebeple hesap verme zorumluluğum sizler ve ve sizlerin tenkitleri ikazları ve tavsiyeleri olursa belki bu kilo kaybını daha kolay yaparım diye düşündüm boyum 1.62 kilo 67 azmedersem 60 63 olabiliyorum ama gersi gelmiyor tabiki geri geliyor 55 kiloya düşüp o kilom da sabitlemek istiyorum ve her gün burdan size yediklerimi içtiklerimi ve yaptığım aktiviteleri yazmak istiyorum şimdiden yardımlarınız için tşk ederim

İyi aksamlar hanımlar bende bu siteye diyet için üye olmuştum yazma firsatini yeni buldum diyebilirim
Size arkadaşlık edebilirim :)
bende sizinle aynı kilo sayılırım ramazanin başında tartıldm 65kilo felandm ve daha tartilmadm ama ilk hedefim 60 kilo olmak 9 eylül de okulum açılıyor o zamana kadar bi kaç kilo vermem lazım kızlar yardım edin diyet uygulayamiyorum yarın ilk işim ekmeği kesmek olacak böyle baslamayi düşünüyorm

hoşgeldin canım yamacıma bana eşlik edeceğine sevindim:)))

bugünkü raporuma gelince karbonhidratı kestim hemen hemen diyebilirim şekeride aynı zamanda ama sıfırlamadım sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum özelliklede protein yalnız en büyük kusurum geç yatıyorum geç kalkıyorum bugün 11 12 surlarında kalvaltı yaptım mesela, küçük bir dilim bile olmayan ekmeğim bolca peynir üç sivri biber 5 tane zeytin domates ve salatalık yedim ara öğün olarak küçük bir armut akşamda mantısı az yoğurud bol bir tabak bitirdim akşam üzeride 1 saat yürüdüm bugünlük böyle umarım istikrarım devam eder:))

Hoşgeldin ve kolay gelsin kimse cevaplamasa da günlük motive ediyor insanı istersen arada takip ederim seni:)

ilgin için çok tşk ederim:)) evet belki pek yazan olmıyacak ama hani derler yaa günlük yediğinizi yazın kilo vermede çok yardımcı oluyor diye bunu evde elime kalme kağıt alarak yapmıyacağıma göre buda bir sebep olmuş olacak:))

Bende öyle 1-2 gibi yatıyorum 10-11 gibi kalkıyorum kahvalti da epey geç saate kalıyor dün giremedim
dün kahvalti da menemen yapmıştı annem ondan biraz yedim salatalık peynir güzel gitti onu yedim biraz ekmek yemedim şekersiz çay
dün akşama kadar disarda idim ara öğün olarak 3 tane bisküvi yedim
Akşam da azicik ekmek ayran ve 10 tane felan yaprak sarması yedim
Yaz günü kola ve meyvesuyundan vazgeçmek zor oluyor dün ikisinden de birer bardak ictim
yuruyuse de hemen başlayamayacam kuzenmin dugunu var alışveriş felan akşama kadar disarda oluyorum

güzel canım ölçüyü aşmadan azar azar yediğimiz sürece ve hareket edersek sıkıntı olmaz sanırım veririz yaa:)

ben bugünde malesef geç kalktım ev halkı için patates kızarttım ama bir tane dahi yemedim yine küçük bir dilim ekmek bolca peynir yoğurt ve iki üç zeytin domates salatalıkla kahvaltıyı tamamladım bol su içmeye özen gösteriyorum bende dışarı çıkıcam akşama kadar dışardayım yürüyüşümü yapıp öyle dönerim birde akşam yemeyini geçe bırakmamamya dikkat etmemiz gerekiyor sanırım..

bugün bütün gün havuzdaydım bu sebeple pek bişey yediğimi söyleyemem sabah bir yumurta ve biraz peynirle kahvaltı yaptım gün içindede biraz bisküvi kreker ve bol su içtim

Kahvaltimi düzgün yapıyorum akşam da her yemekten 5-6 kasık yiyorum aklım kalmıyor şu yemek nasıl olmuş felan diye bugün de günüm carsida geçti tatilden döneli 5 gün oldu 4unu carsida geçirdim ve yarın da disardaym

Off yorucu bi gün daha bitti ekmek yemeden ve bol şu ile geçti günüm yediklerim duzensiz şu dugun geçsin bi düzenli olarak başlayacağım diyetime sporuma bugün akşam yemeğindn sonra tartildim 65.9 geldim evde tartı olmadığı için sabah aç karnına kaç kiloyum bilemiyorm

bugün sıkıcı bir gündü yine geç kalktım bir dilim ekmek bir kaşık menemen bir parça peynir ile kahvaltı yaptım akşam üzeri küçük bir tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan akşam yemeyin de de iki kaşık patlıcan yemeyi ve iki küçük biber dolması spor malesef yapmadım

bu sabah kahvaltım bir parça ekmek biraz biberli yumurta ve domates zeytin tabiki çay eşliğinde kahvaltıda 2 saat sonra bir kase meyveli yoğurt yedim şuan beklemedeyim

selam bayanlar bugün hasta olmama rağmen keyfim gayet yerinde 1 hafta önce diyete başladığımda 67.7 idi kilom bu sabah tartıldım ve tam 66 kilo çıktım bu demek oluyorki 1.7 kilo kaybım olmuş umarım hep böyle gider.. bu sabah biraz yaramazlık yapıp 2 krep yedim ama birazdan yürüyeşe çıkıp onu telafi edicem akşamıda hafif bişeyler yiyecem görüşmek üzere...

akşam çeyrek ekmek tantüni ilerleyen saatlerdede bir kase meyveli yoğurt yedim yürüyüş yaptım hasta ve boğazlarım kötü olduğu için su pek içemedim midem almıyor hadi hayırlsıı bakaım yaz bitmeden birazcık incelsem çok mutlu olacağım:))

bayadır rapor vermiyorum hastaydım çok dikkat edemedim ama yinede bir 800 gram gitmiş dün tartıldım ve 65.2 çıktım her hafta 1 kilo oda iyi yaa 3 aya bu iş tamam:)

iyi aksamlar bende uzun süredir uğrayamadm dugun telasi felan koşturmacada fırsat olmadı. dugun bitti artık sıkı bir şekilde başlıyorum geri sayım baslasin artık yeni bir ben için :)

hadi bakalım canım el ele bir güzel zayıflıyalım:)) şuan yeşil çayımı içmekteyim

bugün çok güzel beslendim tamamen protein ağırlıklı sabah 2 haşlanmış yumurta ve bir parça peynir yedim daha sonra 1 bardak süt içtim öğlen sonrası bir lebrek ızgara yedim akşamda 7 köfte 3 bayrak ayran şuanda dediğim gibi yeşil çay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…