Artık yeter deme vakti geldi...

afiyet olsun canım ben pek dikkat etmedim o açıdan yazmayım :) yeşil çay hiç içmedm tadını sevmezsem diye cesaret edemiyorum
okul açılinca kahvalti da nesfit yemeyi düşünüyorum o zaman hem erken de kalkarım az kaldı okula da son iki hafta

bugünüm ufak kaçamaklarla dolu umarım çok fazla tartıya yansımaz sporumu yapsam üzülmicem ama bu hafta ondada aksaklık oluyor sabah bir dilim ekmekle biraz peynir biraz acıka birazcıkta bal yedim öğlen 2 3 kaçık kadar etli bamya ve 2 kaşık tavuklu pilav yemekten sonra bir küçük parça baklava akşam kefir içtim küçük bir parça balık 2 3 gofret saçma sapan bir akşam atıştırması oldu işte:)

diyet yapamıyorum dün sabah kahvalti iyiydi öğle bende bamya yedim bi kase kadar iki üç dilim ekmek ile
arada meyveli yoğurt yedim
akşam taa 9 gibi gözleme yedm komşu ekmek yapmış koyden getirmiş dayanamadm yedim bi tane dün böyle kötü idi bugün ondan da kötü ya
sabah kahvaltiya teyzem çağırdı
yumurta salatası ve menemen vardı gene ekmek yedim arada hicbirsey yemedim saat 5 de 2 tane lahmacun yedim cook beraat haldeym ya stres var zayıflamak istiyorum ama olmuyor ne yapacağım ben ya akıl verin kızlar

biraz kendini frenlemesin canım sanırım henüz beyin olarak diyete hazır değilsin ilk önce beyinde bu işi bitirmen lazım ki canın onu bunu istemesin su içtiğinde bile doyduğunu hisset ben sana inanaıyorum yol arkadaşım başarabilirsin :))

dün bende biraz kaçamak yaptım 1 2 kurabiye 5 10 badem şekeri sporu yapsam dert etmiyecem ama bu hafta onuda bıraktım bu hafta sanırım kilo vermeden geçecek

belki de öyle çok istekliym zayıflama konusunda ama yapamıyorum ayın 9 um da okul açılacak bende daha kilo verme felan yok hayatim da çok duzensiz kahvalti saati akşam yemeği saati belli değil okul acilip duzene girseydm bi yarın da yeşil çay alayım da baslayim artık
bugün kahvalti da yağsız biber közledm domates salatalık peynir 2 tane galeta yedim
ara da küçük kase mercimek çorbası
öğlen 1 galeta yedim yumurta pişmesi vardı da çok yemedm
akşam da bi kepçe mercimek çorbası ile 1 tabak makarna karpuz kavun ikisnide yedim

ben bugünü hiç yazmıyayım çok yaramazlık yaptım misafirlerim vardı pazartesi tartıya çıktığımda allah cezamı verecek:)

bugün erken kalktım evdekiler uyurken
meyveli yoğurt yedim
kahvalti da
zeytin domates salatalık
bizim annemle sevdiğimiz birşey ilk defa duymuş olabilirsim soğani kavurup yumurta kırıp yedik ekmek yemedm hic
arada elma
öğlen domates peynir
akşam kabak yemeği ile 5 kasık felan mercimek çorbası gene ekmek yok

yeşil çay alacaktm bugün de hangisini alacağımi bilemedim tadı felan iyi olan hangisi meyveli felan alsam mi diye düşündüm geri de bi sorayım içen birine dedim
sen hangisini içiyorsun ??

senden 1 kilo fazlayım bende işte daha fazlaydımda diyetle 2 kilo gitti:) 60 olunca biraz yola giriyorum 60 dan şağıya inince güzel çıtı pıtı bişey oluyorum inşallah o günleri görürüm:)

senden 1 kilo fazlayım bende işte daha fazlaydımda diyetle 2 kilo gitti:) 60 olunca biraz yola giriyorum 60 dan şağıya inince güzel çıtı pıtı bişey oluyorum inşallah o günleri görürüm:)
bende 60 olunca çok iyi oluyorum göbek gidiyor hiç 60in altına düşmedim inşallah düşerim :):)
yeşil çay fikrini söylemedn canım

yeşil çay alacaktm bugün de hangisini alacağımi bilemedim tadı felan iyi olan hangisi meyveli felan alsam mi diye düşündüm geri de bi sorayım içen birine dedim
sen hangisini içiyorsun ??

kusura bakma tatlım görmemişim :) ben aktardan alıyorum bana daha güvenilir geliyor soğutup 2 dikişte içiyorum çok keyif yapılacak bir çay değil tutamınıda fazla tutma 3 dkkadan fazlada demleme daha da acı oluyor çünkü

selam kızlar bende kilo vermek için uğraşıyrum 20 gündür diyetteyim bol su egzersiz yürüyüş yapıyorum ve maydonoz kürü içiyorum 5 kilo verdim şimdi :) 10 kilo daha vermem lazım ekime sonuna kadar size tafsiyem maydonoz kürünü uygulayın gerçekten çok işe yarıyor

bi tarif edermisin canım ayrıca çok tşk ederim:)

hadi ya evde ekinezya bitki çayı var içemedım kaldı öyle bi akrabadan duymustum 5li karısık zayıflama cayı die onu sorayım aktardan bakalım :):)
kahvaltı da 2 dilim ekmek peynır zeytın domates salatalık yedım
gece de bi kaçamagım oldu acıktım 1 galeta ile zeytın yedım

tebrik ederım cnm maydonoz kürü dediğin maydonozu kaynatıp suyunu içmek mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…