- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
- 68
- Konu Sahibi beyaz toprak
-
afiyet olsun canım ben pek dikkat etmedim o açıdan yazmayım :) yeşil çay hiç içmedm tadını sevmezsem diye cesaret edemiyorumhadi bakalım canım el ele bir güzel zayıflıyalım:)) şuan yeşil çayımı içmekteyim
bugün çok güzel beslendim tamamen protein ağırlıklı sabah 2 haşlanmış yumurta ve bir parça peynir yedim daha sonra 1 bardak süt içtim öğlen sonrası bir lebrek ızgara yedim akşamda 7 köfte 3 bayrak ayran şuanda dediğim gibi yeşil çay:)
biraz kendini frenlemesin canım sanırım henüz beyin olarak diyete hazır değilsin ilk önce beyinde bu işi bitirmen lazım ki canın onu bunu istemesin su içtiğinde bile doyduğunu hisset ben sana inanaıyorum yol arkadaşım başarabilirsin :))diyet yapamıyorum dün sabah kahvalti iyiydi öğle bende bamya yedim bi kase kadar iki üç dilim ekmek ile
arada meyveli yoğurt yedim
akşam taa 9 gibi gözleme yedm komşu ekmek yapmış koyden getirmiş dayanamadm yedim bi tanedün böyle kötü idi bugün ondan da kötü ya
sabah kahvaltiya teyzem çağırdı
yumurta salatası ve menemen vardı gene ekmek yedim arada hicbirsey yemedim saat 5 de 2 tane lahmacun yedim cook beraat haldeym ya stres var zayıflamak istiyorum ama olmuyor ne yapacağım ben ya akıl verin kızlar
belki de öyle çok istekliym zayıflama konusunda ama yapamıyorum ayın 9 um da okul açılacak bende daha kilo verme felan yokbiraz kendini frenlemesin canım sanırım henüz beyin olarak diyete hazır değilsin ilk önce beyinde bu işi bitirmen lazım ki canın onu bunu istemesin su içtiğinde bile doyduğunu hisset ben sana inanaıyorum yol arkadaşım başarabilirsin :))
dün bende biraz kaçamak yaptım 1 2 kurabiye 5 10 badem şekerisporu yapsam dert etmiyecem ama bu hafta onuda bıraktım bu hafta sanırım kilo vermeden geçecek
kilo alma da vermekten çok kiloyu korumak da önemli kaçamaklar oluyorben bugünü hiç yazmıyayım çok yaramazlık yaptım misafirlerim vardı pazartesi tartıya çıktığımda allah cezamı verecek:)
kilo alma da vermekten çok kiloyu korumak da önemli kaçamaklar oluyor
bende 60 olunca çok iyi oluyorum göbek gidiyor hiç 60in altına düşmedim inşallah düşerim :):)senden 1 kilo fazlayım bende işte daha fazlaydımda diyetle 2 kilo gitti:) 60 olunca biraz yola giriyorum 60 dan şağıya inince güzel çıtı pıtı bişey oluyorum inşallah o günleri görürüm:)
yeşil çay alacaktm bugün de hangisini alacağımi bilemedim tadı felan iyi olan hangisi meyveli felan alsam mi diye düşündüm geri de bi sorayım içen birine dedim
sen hangisini içiyorsun ??
kusura bakma tatlım görmemişim :) ben aktardan alıyorum bana daha güvenilir geliyor soğutup 2 dikişte içiyorum çok keyif yapılacak bir çay değil tutamınıda fazla tutma 3 dkkadan fazlada demleme daha da acı oluyor çünkü
selam kızlar bende kilo vermek için uğraşıyrum 20 gündür diyetteyim bol su egzersiz yürüyüş yapıyorum ve maydonoz kürü içiyorum 5 kilo verdim şimdi :) 10 kilo daha vermem lazım ekime sonuna kadar size tafsiyem maydonoz kürünü uygulayın gerçekten çok işe yarıyor
hadi ya evde ekinezya bitki çayı var içemedım kaldı öyle bi akrabadan duymustum 5li karısık zayıflama cayı die onu sorayım aktardan bakalım :):)kusura bakma tatlım görmemişim :) ben aktardan alıyorum bana daha güvenilir geliyor soğutup 2 dikişte içiyorum çok keyif yapılacak bir çay değil tutamınıda fazla tutma 3 dkkadan fazlada demleme daha da acı oluyor çünkü
tebrik ederım cnm maydonoz kürü dediğin maydonozu kaynatıp suyunu içmek mi yoksaselam kızlar bende kilo vermek için uğraşıyrum 20 gündür diyetteyim bol su egzersiz yürüyüş yapıyorum ve maydonoz kürü içiyorum 5 kilo verdim şimdi :) 10 kilo daha vermem lazım ekime sonuna kadar size tafsiyem maydonoz kürünü uygulayın gerçekten çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?