Artık yeter deme vakti geldi...

sabah kahvalti da az ekmek yumurta peynir domates yedim
öğlen biber közleyp yedim yagsiz bi şekilde öğlen de ekmek yedim
akşam da bi kase mercimek çorbası

çok iyi gidiyorsun canım ne zaman tartılacaksın sonucu merak ediyorum

evde tartı yok canım o açıdan tartılamiyorum teyzeme gittiğim de artık kilo verdiğimi düşünmüyorum spor yapmadigimdan dolayı kilomu koruyorum bu şekilde ama bayramdan sonra ayça kaya nin hafta da 3.5
kilo diyetini uygulayacm bi de face de bi sayfa var biz de zayıflıyoruz diye onda ayran detoksu diye birşey var 1.5-2 kg verdiriyormuş onu denemeyi düşünüyorum

kahvaltı 7:20
1 kase mercimek çorbası
1 tane poça
peynir
şekersiz çay
öğlen 12:00
cnm pek istemiodu yğurtlu makarna varmıs yeyım dedım 2 kasık aldım yiyemedım kaldı öyle 1 tane poca yedım
ara öğün yiyemiorum fırsatım olmuo okulda
bugun arkadasım çikolata aldı yarısını yedım :18:
aksam da patates haslaması yedım
bıraz fazla poça yemiş gibiyim :S

iyi aksamlar yorucu bir günün ardından akşamı ettim bugünki yediklerm
sabah 7.20
yumurta haslamasi yarım
biraz ekmek bi dilimden az

öğlen 11.30
tavuk sote
domates
yumurta haslamasi yarım
peynir
iki dilim ekmek
akşam 18.00
2 kase şehriye çorbası
salata
patates kızartmasi ama çok yağlı değildi öğlen kardeşme yapılmış soğuktu 10 tane felan yedim

ve spor yapamadığım için ip atlamaya karar verdim sabah 100 akşam 100 olarak başlayacağım gün gün artirmayi düşünüyorum

bugün eczane de tartildim hala aynıyim 65 kilo ama üstümde mont ayakkabi felan o kilo geldim sanırım 64 kiloymdur dün arkadaşım zayıflamş gördüm seni diyo mutlu oldum o öyle deyince

Bak bi kere buna 'diyet' dememelisin sadece duzenli besleneceksn o kadar. Protein alma,karbonhidrati kes diye bir şey yok. Eğer kkilo vermek ve sağlıklı yaşantıya başlamak istiyorsan her şeyden yeteri kadar ye. Mesela, sabah çay tiryakisiysen(benim gibi) çay, eğer böyle bi zorunluluğun yoksa süt,taze sıkılmış portakal suyu iç.en fazla 2-3 dilim ekmek,kendini tok tutmak için 2 tane haşlanmış veya tavada yumurta ye. Bunun dışında zeytin,peynir gibi olmazsa olmazları es geçme. Canın çok tatlı istiyorsa kuru kayısı veya elma,portakal gibi tek bir meyve tercih et. bu senin iştahını azaltacaktır. Öğlen sebze yemekleri veya salata tercih edebilirsin. Akşam fırında balık,tavuk veya az yağlı et yemekleri tercih edebilirsin. unutma ki ekmek sınırın 2-3 dilim. Ekmek kepekli olsa çok daha iyi olur. Bunların dışında hareket etmeye bak. örneğin 3 veya 4. katta oturuyorsan merdiven çık veya yemek yaparken bacaklarını hareket ettir. böylece hem işlerini bitirirsin hem de hareket etmiş olursun. Dediğimi uygularsan bnce başarılı olursun,iyi şanslar

ilk mesajında benim konumu seçip yazmış olduğun için ayrıca tavsiyelerin için çok tşk ederim:))

ben üniversite öğrencisıyim evimde okuyorm o açıdan günde iki kez git gel yapıyorum okula ip atlamaya başladım bugün spor açısından bunları yapıyorum ışte
yemek konusunda tatlı isteğim eskisi gibi kalmadı okulda alıyorlar cikolata yiyemiom bile şu bayram geçsn de tam anlamı ile dikkat etmeye baslayin diyorum çünkü haftasonu köye gideceğim orda kaçamak olur gibi

iyi aksamlar beyaz toprak bayram bitti tatil bitti yoğunluk yeniden başlıyor bayramda aldm mi kilo bilemiyorum ama bugün ilk aldığımda dar olan bi pantolonumu giydim rahat oluyor bol bile beli
bundan sonra her akşam 11 de bildirim yapacağim
burs param yatsinda o zaman eve tartı alayım haftalık bildiririm onu da

merhaba canım bende yarından itibaren tartılıp diyete başlıyorum hadi bakalım umarım başarırız bilmiyorum kilo aldımmı ama aldım sanırım yarın hep beraber görücez:)

Ve yorucu bi gün daha biter
Kahvalti da 7.15
yumurta pisirmesi
Peynir
ceviz
domates salatalık
2 dilim ekmek
09.45
1 bardak süt ictim içine de kahve attım
12.00
Domates salatalık
sosis kızartip 4-5 tane yedim küçük doğranmış
1 dilim ekmek
( arkadasimi çağırdım yoldan gelmişti ona hazırladım kendim de atıstirdm benim planim nesfit yemekti o olunca yemedm )
18.00
iki tabak makarna ışte bu kötü oldu
Karalahana ile havuç salatası
Kavurma
1 dilim ekmek

bende bugün çok yoruldum 9:30 da kahvaltı 2 dilim ekmek bir parça krem peynir bal ve üç beş zeytinle 2 bardak çay öğlen yarım poğça ve peynir akşamda yarım tabak pilav yedim bir kasede yoğurt bu sabah tartılamadım sabahtan akşama kadar maraton halindeydim yarın sabah inşallah...

Kahvalti 07.00
Ceviz peynir küp küp patates az yağlı domates salatalık 2 dilim ekmek
12.00
Ceviz peynir
4-5 kasık makarna
4-5 çatal sabahki patates
Akşam yemeği 18.00
1 kase sehriye çorbası
Firinda yağsız dencek şekilde patates
Salata yoğurt
2 dilim ekmek

Akşamüstü süt mısır yedim disarda

Şekersiz çay içiyorum zaten
Bol su tüketiyorum

Yarın ıstanbula gideceğim telefonum da net paketi bitiyor o açıdan eve gelince yazarım 3 gün yokum
gelince gorusuruz iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…