Artık yeter deme vakti geldi...

bi tarif edermisin canım ayrıca çok tşk ederim:)

iri büyük maydonozun yarım demetini yıkyıroum onu 4 parçaya bölüp blendırdan geçiriyorum sonra içine 2 bardak su ekliyorum tekrara geçiriyorum süzüyorum sabah akşam 1 bardak içiyorum içerken içine limon suyu kokuyorum hem tadı güzel olyor hemdee daha etkili hale getiriyor sabah akşam yemekelrden 20 dk önce içiyorum ben hayatta kilo veremiyordum hastalıktan dolayı bunal kilo verdim ben

bende bi deneyım bunu maydonozu kaynatıp içme die düşündüm bnde onu denedım bı tadı berbat yanı içilecek gbi deildi
bununkı ıydır umarım da zayıflamama yardımcı olur :)

bende bi deneyım bunu maydonozu kaynatıp içme die düşündüm bnde onu denedım bı tadı berbat yanı içilecek gbi deildi
bununkı ıydır umarım da zayıflamama yardımcı olur :)

ben ilk başalrda kaynattım içtim ama tadı berbattı sonra netten ibrahim saraçoğlunun deidği tarifi uyguladım kaynatmadan bide snatçıalrda bu kürle kilo veriyolramış bende verdirdi kilo geçen snede soğan suyu ile kilo vermiştim ben tüp bebk yaptıracam ekimde o nden le kilo vermem lazım doktor dedi tedavi olduğum için 2 yılda 55 kilodan 80 kiloya kadar çıktım ben

inşallah verirsin canım da bebek sahibi olursun Allah hayirlisini nasıp etsin :)
bende denemek istiyorum da annem izin vermiyor kilonda ne var felan deyip duruyor bi ara resim atayım da ben mi abartıyorm kilomu diye fikrinizi alayım

geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla hayırlı bi şekilde alırsın bebişini kucana

yarın 1 kaç demet maydonoz ve limon almak gerekiyor demekki:)

geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla hayırlı bi şekilde alırsın bebişini kucana

yarın 1 kaç demet maydonoz ve limon almak gerekiyor demekki:)
inşallah tesş ederim. bende adet döneminde bırkatım maydonuzu aşırı kanamalara neden olabileceği için şimdi dün başaldım tekarardan 4 maydonoz aldım 2 kilo limon aldım ide dereotu aldım onu da karıştırcama dere otuda meteobolizmayı hızlandırıyor yağ yakımını kolaylaştırıyormuş

bunu da öğrendiğim güzel oldu verdiğin bilgileri uygulayacağım kısa dönem bir tatilim var onu halledeyim:)

Günlük yazmak insanı büyük teşvik ettiği için bende burada sizinle devam etmeye geldim..
Her gün yediklerimi yazarak 12 gün de 3 kilo vermeye çalışacağım..
56 kiloyum hedef 53..

SABAH
Aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkesi bir bardak ılık suya.Ve bir çay kaşığı sandaloz sakızını içtim.
1 dilim ekmek
3 zeytin
5-6 çatal peynir
7 çatal da salata z.yağlı

Şimdi şekersiz türk kahvemi içeçeğim.
Ardından da maydanoz ile birlikte içmek üzere yeşil çayımı :)

hoşgeldin zahircim aramıza benide çok mutlu ettin bir kaç gündür şehir dışında olduğum için pek giremedim yarından itibaren burdayım iyi akşamlar sizlere:)

Hoş buldum,sizleri mutlu bulunca bende mutlu oldum.Güzel karşılanmakta beni mutlu etti.
Yarın görüşmek üzere öyleyse,iyi akşamlar..:)
Bende günün geri kalanında yediklerimi yazayım fırsat bulmuşken:

Öğlen

Tarçınlı-yoğurt bir kase kadar
üç-beş maydanoz
yeşil çay

Akşam

Aç karnına elma sirkem
Bir kase domates çorbası
Bir kase naneli yoğurt..

iyi geceler hanımlar hımm bugün yine gelen olmamış:))

neyse efendim bugünümü rapor edeyim yine biraz geç kahvaltı oldu
bir dilim ekmek
bir parça peynir
2 çay kaşığı bal ve ona eşlik edecek kadar kaymak yedim
2 tanede çeri domatesi ve çay tabiki:)

akşam üzeri
bir çiğ köfte dürüm yedim

akşam dokuz gibide yarım tabak yoğurtlu makarna

gün içerisinde sanırım pek su içmedim 2 3 bardak anca 2 fincan türk kahvesi içtim bu aralar suyu çok kıstım allah cezamı verecek:)

sahteprenses zahir nerelerdesin yahuu iyice boş kalmış burası

neyse efem ben buralardayım yine kk nın meşhur diyeti 5 günde 5 kilo ya başladım bugün pateteslerimi yedim bu diyeti ne zaman yapsam daha hiç 5 kilo vermedim ama 2 3 kiloda süper olur hafta sonu tatile gidecek biri için acil çözüm gibi bişey hadi bakalım umarım başarırım ..

ben geldim beyaz toprak okul açıldı stres başladı dersler felan derken buraya bakmaya fırsatım olmadı hiç
hayatim duzene girdi iyice
7 de kahvalti yapıyorum çok az ekmek peynir tereyağ domates ceviz yiyorum ve 2 bardak şekersiz çay içiyorum genellikle

12 de bi kase çorba ve ya akşamdan kalan yemek varsa onu yiyorum
akşam da hafif şeyler yiyorum
kahvalti dışında pek ekmek yemiyorum
ben hala 64-65 arasında gidip geliyorum

hoşgeldin canım sende olmayınca bende bırakrım burayı tek başınada olmuyor kendi kendine konuşur gibi bilirsin bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler:))

bende tatildeydim 1 hafta oldu döneli enerji süper keyiflerde yerinde bayram öncesi boya badana temizlik derdim var onları atlatayım spor salonuna yazılacam inşallah düzene bende girecem

kolay gelsin canım ya günlük bildirim yapmaya uğraşacağım okul felan çok yogunum yeni kahvalti ettim
1 dilim ucgen peynir
4-5 ceviz
domates
vazgeçilmezim tereyag
bi kase de yoğurt çorbası ictim soğuk artık sabahları sıcak sıcak içerim okula giderken
çeyrek ekmekten de az ekmek yedim

şimdi ıngilizce kurşuna gideceğim ondan sonra sunumum var ona hazırlık derken kosturmaca ışte

günaydın canım dün kahvaltiyi demiştim zaten
saat 3 gibi cig kofte dürüm ayran
akşam yemeği de bi tabak nohut pilav salata yedim
bundan sonra her akşam 11-12 arası bildirim yapayim tüm gün yediklerimi yazayim

git tabi canım ise başlarken felan soruyorlar lazım olur diye gidiyorum bende

sanada günaydın canım ben bugünlerde bildirim yapmıyorum ama şevkin kırılmasın çünkü şu aralar dikkat etmiyorum dün tartıldım yine 67 olmuşum bayramı bekliyorum ev kalkmış kopmuş durumda bayramı bir atlatayım Allahın izniyle sana ayak uyduracağım:)

anladım canım bende aslen çok dikkat etmiyorum ama eskisi gibi de çok yemiyorum öğlen 1 tane muz 1 mandalina ve ceviz yedim bir saat sonra bi poça ve bi dilim kek yedim şimdi de akşam yemeği olarak mantı yedim yarım tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…