- Konu Sahibi beyaz toprak
-
bi tarif edermisin canım ayrıca çok tşk ederim:)
iri büyük maydonozun yarım demetini yıkyıroum onu 4 parçaya bölüp blendırdan geçiriyorum sonra içine 2 bardak su ekliyorum tekrara geçiriyorum süzüyorum sabah akşam 1 bardak içiyorum içerken içine limon suyu kokuyorum hem tadı güzel olyor hemdee daha etkili hale getiriyor sabah akşam yemekelrden 20 dk önce içiyorum ben hayatta kilo veremiyordum hastalıktan dolayı bunal kilo verdim ben
bende bi deneyım bunu maydonozu kaynatıp içme die düşündüm bnde onu denedım bı tadı berbat yanı içilecek gbi deildi
bununkı ıydır umarım da zayıflamama yardımcı olur :)
inşallah verirsin canım da bebek sahibi olursun Allah hayirlisini nasıp etsin :)ben ilk başalrda kaynattım içtim ama tadı berbattı sonra netten ibrahim saraçoğlunun deidği tarifi uyguladım kaynatmadan bide snatçıalrda bu kürle kilo veriyolramış bende verdirdi kilo geçen snede soğan suyu ile kilo vermiştim ben tüp bebk yaptıracam ekimde o nden le kilo vermem lazım doktor dedi tedavi olduğum için 2 yılda 55 kilodan 80 kiloya kadar çıktım ben
ben ilk başalrda kaynattım içtim ama tadı berbattı sonra netten ibrahim saraçoğlunun deidği tarifi uyguladım kaynatmadan bide snatçıalrda bu kürle kilo veriyolramış bende verdirdi kilo geçen snede soğan suyu ile kilo vermiştim ben tüp bebk yaptıracam ekimde o nden le kilo vermem lazım doktor dedi tedavi olduğum için 2 yılda 55 kilodan 80 kiloya kadar çıktım ben
inşallah tesş ederim. bende adet döneminde bırkatım maydonuzu aşırı kanamalara neden olabileceği için şimdi dün başaldım tekarardan 4 maydonoz aldım 2 kilo limon aldım ide dereotu aldım onu da karıştırcama dere otuda meteobolizmayı hızlandırıyor yağ yakımını kolaylaştırıyormuşgeçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla hayırlı bi şekilde alırsın bebişini kucana
yarın 1 kaç demet maydonoz ve limon almak gerekiyor demekki:)
sahteprenses zahir nerelerdesin yahuu iyice boş kalmış burası
neyse efem ben buralardayım yine kk nın meşhur diyeti 5 günde 5 kilo ya başladım bugün pateteslerimi yedim bu diyeti ne zaman yapsam daha hiç 5 kilo vermedim ama 2 3 kiloda süper olur hafta sonu tatile gidecek biri için acil çözüm gibi bişey hadi bakalım umarım başarırım ..
hoşgeldin canım sende olmayınca bende bırakrım burayı tek başınada olmuyor kendi kendine konuşur gibi bilirsin bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler:))
bende tatildeydim 1 hafta oldu döneli enerji süper keyiflerde yerinde bayram öncesi boya badana temizlik derdim var onları atlatayım spor salonuna yazılacam inşallah düzene bende girecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?